The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Donki
Banita

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.05.2010, 21:19
NO też to słyszałem a ten co po kontuzji wraca to sissoko.
A co do bramkarza no to ciewakawe
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 30.05.2010, 21:21
w TVN 7 idzie właśnie Długi pocałunek na dobranoc z Geeną Davis, nagromadzenie SF i szpiegowsko-gangsterskich bzdur dobrymi efektami specjalnymi.

Czytanie raz na godzinę tego wątku też daje niezłe poczucie odrealniena

Odpowiedz cytując
Karlos
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 30.05.2010, 21:22
Keylor Navas dostal wyroznienie : Najlepszy bramkarz w 2009 w Pucharze Conacaf

Odpowiedz cytując
someonewisp
Banita

Od: 09.2009

Stary 30.05.2010, 21:26
Jeśli owym bramkarzem, który będzie niedługo u nas na testach będzie rzeczywiście Keylor Navas to niech podpisują go bez chwili zastanowienia.
Odpowiedz cytując
wojtole14
Senior Member

Stary 30.05.2010, 21:28
Donki napisał(a):Wyświetl post
NO też to słyszałem a ten co po kontuzji wraca to sissoko.
A co do bramkarza no to ciewakawe
Mógłbyś oświecić, o którego Sissoko chodzi? No bo chyba nie o Momo Sissoko To jedyny piłkarz który ma związek z Auxerre i tak właśnie ma na nazwisko.

Dobra już wiem, Mame Ousmane Cissokho.
Dwa mecze w seniorskiej drużynie...
Ostatnio edytowane przez wojtole14 : 30.05.2010 o godz. 21:32.

Odpowiedz cytując
Karlos
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 30.05.2010, 21:35
Sissoko to obronca boczny
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 30.05.2010, 21:38
someonewisp napisał(a):Wyświetl post
Jeśli owym bramkarzem, który będzie niedługo u nas na testach będzie rzeczywiście Keylor Navas to niech podpisują go bez chwili zastanowienia.
oj tak, tak! bez testów go brać! Do tego świetny w FMie zawsze był!

Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 30.05.2010, 22:03
Z tego co slyszałem to na testy przyjedzie bramkarz z bałkanow a na tajemnej liscie Kapki sa 4 nazwiska bramkarzy
Odpowiedz cytując
Trykuss
Member

Od: 09.2009

Stary 30.05.2010, 22:03
skeba napisał(a):Wyświetl post
Zrobili to przed pierwszym zgrupowaniem, by mogli sie zgrac, a my jak zwykle pod koniec zgrupowania, a pozniej polowa sezonu, by zgrac druzyne.
Ja bym nie pochwalał tak polityki transferowej Legii, te transfery mogą byc nie przemyślane, a piłkarze przepłaceni.

Co do ludzi wyrażających swoja opinie na temat BC. Pamiętajcie, że to on stworzył markę tego klubu.
Wisla przez 72 lata zdobyła 5 raza mistrzostwo Polski. Za czasów BC w 10 lat - 7 razy, nie możemy o tym zapominać, bez niego najprawdopodobniej Wisła nie liczyła by sie nawet w marnej polskiej lidze.

Co do polityki transferowej - poczekajcie. Wszyscy wiemy, że wraz z upływem czasu ( piłkarza są tansi ponieważ cześć klubów nie moze sobie pozwolić na zatrzymanie zawodników.

Ja jestem dobrej mysli
Ostatnio edytowane przez wolfy : 31.05.2010 o godz. 02:41.
Odpowiedz cytując
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 30.05.2010, 22:28
wojtole14 napisał(a):Wyświetl post
Mógłbyś oświecić, o którego Sissoko chodzi? No bo chyba nie o Momo Sissoko To jedyny piłkarz który ma związek z Auxerre i tak właśnie ma na nazwisko.

Dobra już wiem, Mame Ousmane Cissokho.
Dwa mecze w seniorskiej drużynie...
Karlos napisał(a):Wyświetl post
Sissoko to obronca boczny

Mame Ousmane Cissokho nigdy nie grał w pierwszej drużynie Auxerre i z tego co sprawdziełem jest to napastnik bądź ofensywny pomocnik. Gra on od paru lat w rezerwach Auxerre (4 liga francuska) i jest tam w większości meczów rezerwowym!

Wypada chyba mieć tylko nadzieję, że to pomyłka dziennikarska. Chociaż z drugiej strony już nie tacy artyści byli testowani w naszym klubie...
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
Sopranos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 30.05.2010, 22:38
Ten Keylor Navas nie jest przypadkiem na zgrupowaniu Kostaryki przed mundialem w RPA? Ostatnio grał on w meczu towarzyskim z Francją przegranym 1:2 przez Kostarykę. Mocno zdziwiłoby mnie gdyby selekcjoner reprezentacji pozwolił mu opuścić zgrupowanie żeby przejść testy w Wiśle...

Pytam oczywiście w kontekście tego artykułu: http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=23200
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 30.05.2010, 22:40
To Kostaryka jedzie na mundial?

Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Stary 30.05.2010, 22:41
Sopranos napisał(a):Wyświetl post
Ten Keylor Navas nie jest przypadkiem na zgrupowaniu Kostaryki przed mundialem w RPA? Ostatnio grał on w meczu towarzyskim z Francją przegranym 1:2 przez Kostarykę. Mocno zdziwiłoby mnie gdyby selekcjoner reprezentacji pozwolił mu opuścić zgrupowanie żeby przejść testy w Wiśle...

Pytam oczywiście w kontekście tego artykułu: http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=23200
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Wis...493,1,727.html
Odpowiedz cytując
Sopranos
Senior Member

A, pardon. Zapomniałem, że Kostaryka nie awansowała.
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
Odpowiedz cytując
wojtole14
Senior Member

K4millo napisał(a):Wyświetl post
Mame Ousmane Cissokho nigdy nie grał w pierwszej drużynie Auxerre i z tego co sprawdziełem jest to napastnik bądź ofensywny pomocnik. Gra on od paru lat w rezerwach Auxerre (4 liga francuska) i jest tam w większości meczów rezerwowym!

Wypada chyba mieć tylko nadzieję, że to pomyłka dziennikarska. Chociaż z drugiej strony już nie tacy artyści byli testowani w naszym klubie...

Ale Cissokho według wikipedii jest obrońcą i ma dokładnie 2 mecze na koncie w swojej karierze w pierwszej drużynie. Chciałbym mieć nadzieję, że to nie on... No, ale znając naszych działaczy to na 99% on.

Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 30.05.2010, 22:49
Zdaje się kolejna bzdura
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 30.05.2010, 22:49
Ehh... kolejny znakomity bramkarz (patrząc na osiągnięcia i ostatnie mecze), do tego młody, raczej w naszym zasięgu finansowym i kolejne nadzieje że to będzie ten upragniony gracz, a komedia pt. "testy" się już skończy. Oby... tylko który to już raz?
Odpowiedz cytując
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 30.05.2010, 22:54
wojtole14 napisał(a):Wyświetl post
Ale Cissokho według wikipedii jest obrońcą i ma dokładnie 2 mecze na koncie w swojej karierze w pierwszej drużynie. Chciałbym mieć nadzieję, że to nie on... No, ale znając naszych działaczy to na 99% on.
Na wikipedii różne rzeczy można przeczytać, niekoniecznie zgodne z prawdą.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
Reser
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 30.05.2010, 22:55
Widać, że jutro poniedziałek i chwilowy weekendowy zastój w doniesieniach znowu rozkręca się na dobre
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 30.05.2010, 22:56
Nie sadze zeby akurat ten zawodnik mial sie pojawic na testach. We wtorek gra mecz ze Szwajcaria. Poza tym to zbyt znany bramkarz zeby przechodzic testy w lidze polskiej. Jesli Wisla jest zdecydowana to przystepuje do negocjacji, raczej innej opcji nie ma.
Odpowiedz cytując
Sopranos
Senior Member

Stary 30.05.2010, 23:10
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Zdaje się kolejna bzdura
Po czym wnosisz? Informację potwierdzają dwa inne źródła (TWSD i Janusz Kozioł w TVP).
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 30.05.2010, 23:14
Ten bramkarz wygląda bardzo ciekawie. Można by podpisać z nim na rok z opcją przedłużenia kontraktu. Gość ma świetny refleks. Trochę nie chce mi się wierzyć, że bramkarz reprezentacyjny przyjedzie na testy i to w dodatku takie że będzie indywidualnie z jakimś trenerem pracować.

Natomiast ten drugi zawodnik, to trochę śmieszne że Ba odszedł bo kontuzjogenny, a ten przyjdzie po także długiej kontuzji i z tego samego klubu.
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 30.05.2010, 23:16
Jak pójdzie o kasę co wielce prawdopodobne to będą w stanie to zrozumieć.
Jeśli jednak ostatnie słowo będzie należeć do Łaciaka i odeśle do domu podstawowego bramkarza reprezentacji Kostaryki, gracza najlepszej drużyny w kraju, który kilka miechów wstecz został wybrany najlepszym bramkarzem Pucharu CONCACAF - czyli nie byle gówna mając na uwadze jego wiek i zapewne najlepsze lata przed sobą to trzeba się z nim delikatnie pisząc pożegnać. Bo nie łyknę bajeczki że chłopak może być z pierwszej łapanki. Tyle że nie do końca zrozumiałem Kozioła - Taylor coś tam.. Ale dodał że kolega Diaza, a że nikogo takiego nie widzę u nich to musi być to Keylor. Chyba że Kozioł nas w chuja zrobił. Trzeba jednak wierzyć że nie będzie zgrywał drugiego Białońskiego.
Ostatnio edytowane przez element : 30.05.2010 o godz. 23:26.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Stary 30.05.2010, 23:23
Czy po kilkudziesięciu próbach zakontraktowania goalkeepera uda się w końcu Wiśle podpisać kontrakt z bramkarzem, który będzie miał realne szanse na zajęcie miejsca w bramce?

Jeśli chodzi o CV to wygląda całkiem ciekawie. Zobaczymy co z tego wyniknie...
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 30.05.2010, 23:27
Sopranos napisał(a):Wyświetl post
Po czym wnosisz? Informację potwierdzają dwa inne źródła (TWSD i Janusz Kozioł w TVP).
Po tym że takich rzeczy się nie ujawnia - 'będą go oglądali' , 'prawdopodobnie przystąpią do negocjacji' - co to ma w ogóle być, szczególnie że nie chodzi o bramkarza z A klasy tylko o pierwszego bramkarza wcale nie tak słabej reprezentacji.

Dla mnie to jest albo wymysł albo świadome działanie mające na celu pokazać że Wisła wcale nie jest taka słaba.

A inna informacja że niby miał by na testy przyjechać to to już jest na 1906% bzdura - pomijając to że na testy to on by się raczej nie zgodził to wyobraża sobie ktoś sytuację że 24 letniego wielokrotnego reprezentanta testuje ex bramkarz Proszowianki

Dlatego uważam że w ogóle nie ma sensu się tego typu njusem zajmować
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 30.05.2010 o godz. 23:30.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 30.05.2010, 23:31
Daj Boze zeby poszlo i zebysmy znalezli w koncu bramkarza kończac robienie z siebie posmiewiska na skale Europejską......

Ciekawe tez jak beda wygladaly nasze ruchy trnasferowe po ogloszeniu nowego prezesa.
Trzeba montowac sztab ,potem ten sztab swoich ludzi itd.Taka siatka nie do utkania w 2 -3 tygodnie.
Czasu malo ,do pierwszego obozu trzeba miec juz wszytskich graczy .....mam nadzieje ze to nasze slynne "mamy czas" odeszlo w zapomnienie i cos w tym klubie sie zmieni ,bo kiedys w koncu musimy zaczac uczyc sie na wlasnych bledach.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 30.05.2010, 23:41
W co wy wierzycie
Kolejny wymysł dziennikarski, po co nam bramkarze, koledzy ?
Mamy Pawełka i Juszczyka...
Odpowiedz cytując
Mishau
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 30.05.2010, 23:46
Diaz tez u nas był na testach jako podstawowy reprezentant Kostaryki. A informacja bardzo dobra przed jak ciężkim (przynajmniej dla mnie) następnym tygodniem
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 30.05.2010, 23:57
zbymak napisał(a):Wyświetl post
Z tego co slyszałem to na testy przyjedzie bramkarz z bałkanow a na tajemnej liscie Kapki sa 4 nazwiska bramkarzy
Jakieś przyzwyczajenia z dawnych, dobrych czasów, gdy Kapka też lubił robić listy i zanosić do "szefostwa"

Takich gości, jak ten bramkarz z Kostaryki to się nie zaprasza na testy, chyba że medyczne. Podpisywać i spokój z tym cyrkiem z bramkarzami! Gorszy od Mariuszka nie będzie...
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Stary 31.05.2010, 00:03
Cytat:
wyobraża sobie ktoś sytuację że 24 letniego wielokrotnego reprezentanta testuje ex bramkarz Proszowianki
Ja.

Pomijając sprawę Łaciaka - akurat piłkarzyki nie powinny patrzeć na to, jaką przeszłość piłkarską ma trener. Trenera trzeba słuchać i szanować, pod jego okiem zapierdalać, tak jak wypisane w kontrakcie, jak pracownicy w fabrykach - tyle.

Wyobraź sobie, że wielokrotnego reprezentanta Kostaryki(Diaz) testował ex obrońca AZS-AWF Warszawa. Testował też wielokrotnego reprezentanta Senegalu(Ba). Żadnemu z nich ujmy to nie przyniosło.

A wiadomość sama w sobie, jeśli tylko prawdziwa, bardzo pozytywna.
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów