|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
To Amica ma Samsunga? Kurcze nie wiedziałem, słyszałem jakiś czas temu, że podpisali z Fordem.
Powinno się teraz zwolnić cały marketing Wisły i zatrudnić nowych ludzi bo masakra. |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Kogo Ty chcesz zwalniać jak tam nikt nie pracuje praktycznie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Jesli ma Biala Gwiazda na sercu, potem i would buy 3 koszulki, czerwony, bialy i niebiesky. !!!
![]() ![]() Aguante Wisła Kraków!!! Tylko Nasz TS !!! |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Wronki będą grać z samsungiem na koszulce ?
Reksio33: PW Powód: blad
Ostatnio edytowane przez patryk95 : 28.05.2010 o godz. 21:39.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Skoro Samsung wspólpracuje z Amica Rutkowskiego to nie sądze,żeby była jakakolwiek szansa na sponsoring naszego klubu..
http://www.rp.pl/artykul/406819_Kore...ki_Amiki_.html Pozatym dzisiaj w Polsce, wcale nie jest tak łatwo zdobyc sponsora na koszulke np. Legia gra z "własną" eNką, my z TF, pejsy z Comparchem, Zagłębie z KGHM, Bełchatów z PGE,Polonia z JWconstruction, Ruch z WOŚP itp. także nie jesteśmy wyjątkiem, a Amica wzieła pewnie grosze od S.Oliver coby wyjść na jedynych dobrze zorganizowanych marketingowców..
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 29.05.2010 o godz. 00:11.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokladnie, moze jako organizacja fanatykow uda sie nam przeforsowac umowe z adidasem na koszulke z BIAŁA GWIAZDĄ chociaz dla KIBICOW.. To moje marzenie, swietne wejscie adidasa do naszego klubu.. + ogromna kasa ze sprzedazy pamiatek
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na pewno nie jest łatwo Belzebub zdobyć sponsora, który da konkretną kasę. Ale przyznasz że to właśnie Wisła ma największy potencjał. Gdyby zajęli się tym fachowcy (słowo w naszym klubie bardzo rzadko używane), na pewno do budżetu wpadło by kilka mln rocznie. A tak..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Czyli który projekt jest taki jak będzie na zawodnikach bo tyle tu tego, że nie ogarniam
![]() ![]()
TOLERANCJA JEST CNOTĄ LUDZI BEZ PRZEKONAŃ !BIAŁA WISŁA !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
przedewszystkim zysk ze sprzedaży w końcu będzie na przyzwoitym poziomie , bo tęsknota za Gwiazdą na piersi jest przeogromna =) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli Wisła ściągnie wielką markę jak Pepsi na koszulki to też kupię cały komplet!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Nowy lepszy stadion, nowe lepsze koszulki, przydałoby się jeszcze ze 3 nowych lepszych piłkarzy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() Dzieki za nazwe czcionki ABG ...
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 29.05.2010 o godz. 13:18.
|
|
|
|
ULTRA WISŁA
Offline |
|
|
primo ABG już ma swoją czcionkę i jest to bazooka
![]()
Dark Dogs '02 ULTRA WISŁA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() ![]() Tyle, że chyba logo Adidasa będzie na środku.
Ostatnio edytowane przez R33 : 29.05.2010 o godz. 16:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Online |
|
|
Żeby chociaż w sprzedaży były koszulki z Białą Gwiazdą.. Przecież to byłaby duża kasa dla klubu bo przy rozsądnej cenie zainteresowanie będzie ogromne, na pewno dużo większe niż z SSA. no ale kto o tym w klubie myśli.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Może ślijmy maile do klubu [email protected] i coś z tego będzie. Tylko podawajcie jakieś argumenty, dlaczego BG powinna być na koszulkach.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Wejscie Adidasa pośpieszyło mnie żeby kupić koszulkę UMBRO (moim zdaniem bardziej udane niż NIKE). Szybko coby czasu nie tracić pojechałem do GK do sklepu UMBRO. Polecam wszystkim, meczowe koszulki przecenioe z 199 na 69 zł. Czerwone, sa też białe i piękne niebieskie (ten odcień niebieskiego się im udał) bez logo sponsora i bez nadruków z tyłu. Pełna paleta rozmniarów.
Ale żem reklamę walnął Ale wiem, że kilka takich osób jak ja jest wiec polecam, szczególnie za tą cenę.![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Dobra, może jestem lamer.
Ale jakie są prawne/formalne powody dla których piłkarze grają z logo a nie z BG? Rozumiem, że ktoś ma prawa do symbolu i się nie chce podzielić, tak? Kto, co i jak? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
TF Kable? Bo bez jaj. Czy w ogóle ktoś myśli w klubie o znalezieniu sponsora na koszulki?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Skoro tego sponsora na dzien dzisiejszy nie ma, to zeby to zobrazowac uzyli loga TF, tak ciezko to zrozumiec?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja akurat jestem takich zwolennikiem takich akcji jak ta o której pisał Reksio. Przynajmniej jeśli sie nie uda bede wiedział że chociaz walczyłem.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli logo na koszulkach Tele-Fonika zostanie zastąpione przez TF Kable to jest to najgorsze możliwe rozwiązanie, to miałem na myśli dawiss.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|