|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
czarny luku
musimy zrozumieć jedną rzecz - adidas ma to w dupie - jakie stroje miała ich ikona Legła - ala GKS Bełchatów?! przecież mieli takie same stroje - jedyna różnica była taka, że L miała to w ramach kontraktu, a GKS kupował (od pana Zenka z Kraksportu) o Realu można zapomnieć, a o specjalnym wzorze tym bardziej - zwłaszcza jeśli kontrakt jest podpisany na 2 lata - raczej nikt nie zmienia strojów co rok... tyle w kwestii komentarza |
|
|
|
Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ludzie projektując model strojów powiedzmy dla Realu, wyjściowo jest to na pewno kilka modeli, wiec po prostu dostosują jeden z tych który nie przeszedł selekcji - co wcale nie musi oznaczać brzydszy czy gorszy.
Pozostanie kwestia wdrożenia do produkcji, mają jakiś cykl i na pewno stroje dla Wisły nie są priorytetem wiec nam coś "oryginalnego" rzuca od przyszłego sezonu, coś co będzie na czasie i "specjalnie dla nas". Mi to nie przeszkadza, trzeba znać swoje miejsce w szeregu, mam nadzieje że będą schludne i proste. Więcej nie oczekuję. Patrząc na stroje Legii z tego sezonu to były paskudne, najładniejsze stroje (krój) miało moim zdaniem Zagłębie (hokejka). ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() Na prośbę Reksia33 Z Białą Gwiazdą |
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
ta podkoszulka nie jest zła ale widział bym Wisełkę w innych strojach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Super! Genialnie by było gdybyśmy takie ujrzeli, ale pewnie czeka nas herb SSA :|
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
No właśnie czy nasz powstający pion marketingowy nie zdaje sobie sprawy jak ważna dla fanatyków czy nawet zwykłych kibiców(nie pikników niedzielnych) jest Biała Gwiazda na piersi? Ze w ten sposob dzwigna chyba nie najlepiej prosperującą sprzedaz koszulek, kilkukrotnie zwiekszając sprzedaz? Wiekszosc osob wlasnie taka koszulke z gwiazda kupiłaby napewno,a tej z logiem ssa za tak ciezkie pieniadze nie kupia nigdy...
PS. Inna sprawa to to, że Biała Gwiazda prezentuje sie na koszulkach dumnie, wymuszając szacunek i strach na przeciwniku .Takie mam przynajmniej wrażenie jak patrze na powyzsze wzory, Dumna i Wielka Biała Gwiazda, albo nijakie, niewidoczne logo ssa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Przyzwyczaiłem się do umbro... nie podoba mi się ;/
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
co do tego, że na przyszły rok będzie coś extra - ja się pytam - na jeden sezon coś extra?!to się nie opłaca.. sprzedaż koszulek meczowych i/lub replik jest na dramatycznie niskim poziomie - dopiero teraz jak koszulka meczowa jest za 69pln to się towarzystwo ożywiło.. FORZA (a prawda jest taka, jak to powiedział Dan - it's all the same shit, dosn't matter if it's umbro, nike or adidas) |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
wie ktoś czy będzie Biała Gwiazda czy ten herb co jest? i czy ma ktoś jakiś cynk na temat nowego sponsora?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
do delukas96: Herb Wisły Kraków S.A. będzie, więc się już nie zamartwiaj.
Sponsor.... hmmm. może i by był gdyby "nasz" zarząd miał głowę na karku. Pożyjemy, zobaczymy. Trzeba mieć nadzieję, że jakiś gigant światowy się do nas zgłosi i wyłoży miliony. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zobaczymy co pan Basałaj zrobi, żeby było lepiej
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Moze warto by SKWK zainteresowalo sie ta sprawa, bo przy poparciu kibicow jest szansa moim zdaniem na to zeby te koszulki tak wygladaly.
W koncu to my mamy je kupowac. ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() TYLKO nie takie Plisss |
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() Ja przystaje przy tym projekcie z sponsorem PEPSi najlepiej |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
hejka, wybieram sie w wknd do krakowskich galerii po koszulke Wiselki, wiec mozecie mi napisac jak z dostepnoscia koszulek meczowych w krakowskich sklepach sizzer i umbro (i czy jeszcze gdzies mozna je dostac po dobrej cenie 69,99), dodatkowo mam pytanie czy sa rozmiary S i XS bo na stronach interentowych tych sklepow sa tylko Mki.
![]()
XI Nie obiecuj.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Kurde jak tak sobie teraz myslę, to mogi na wejściu zaproponować kilka takich wzorów Chelsea, Real itd w tego sezonu (na nowy będą mieć nowości) w wiślackich barwach i zrobić głosowanie wśród kibiców. Wśród uczestników rozlosować kilka takich koszulek.
Kurde tak nie wiele trzeba by zdobyć serca kibiców, szczególnie w okresie gdy nie ma meczów i trzeba żyć właśnie wiadomościami o stadionie, koszulkach, czy przyszłych niedoszłych transferach, nasz marketing to śpi snem głębokim i szybko się nie obudzi. Sam mam więcej pomysłów niż oni wszyscy tam razem wzięci!!! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jeśli mnie pamięć nie myli to wydaję mi się że koszulki były poniżej 100 zł aż sam się zastanawiałem czy nie kupić chyba to twoje 69.99 zł
dokładniej w umbro. A czy XS były to wydaje mi się, że tak chociaż nie sprawdzałem ![]() ale też nie wszystko to co jest wywieszone na stoisku jest dostępne, bo w magazynie też coś zawsze mają ![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
to są nowe koszulki Legii?
co to za kłosy pszenicy z boku? edyta: chyba że w takich cały sezon grali, bo nie pamiętam już.
Ostatnio edytowane przez Gucio25 : 28.05.2010 o godz. 17:49.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trochę mi te kolorki nie pasują... powinny być żywe! a projekt jest ok |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Chętnie zobaczyłbym wersję tej koszulki z samsungiem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Przeciez Samsung= Amica więc po co wogule sie produkowac i robic takie prototypy?
Najlepiej to róbcie koszulki z wersja TF, bo takie logo najprawdopodbniej bedzie widniec na koszulkach (oby nie). |
|
|
|
ULTRA WISŁA
Od: 11.2002
Offline |
|
|
****a ludzie opanujcie się, producent jest znany, model jest znany, kolory są znane
a ty dalej swoje... ...chociaż jak cytujecie to nie dawajcie zdjęcia tylko link do niego ![]()
Dark Dogs '02 ULTRA WISŁA
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
A my swoje!!
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Bardzooo dobrze by to w HD wyglądało. I jaka kasa od sponsora. Pepsi Cola, Cola Pepsi nasi chłopcy są najlepsi |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Pomarzyć można, chociaż przykro, że Wisła - klub który na rodzimym podwórku co sezon bije się o najwyższe cele tak nieudolnie pozyskuje sponsorów.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
patryk95 Jak możesz to przerób jeszcze tą koszulkę Realu na czerwoną Wisły z logiem Tele-Foniki i
- herbem SA - Białą Gwiazdą http://www.uksoccershop.com/images/10110.jpg (rozumiem, że ten złoty pasek też jest elementem kroju... a to po lewej stronie to co to za element?) I ew. daj jescze wzory z Tele-Foniką taką jaka była na początku Umbro (TF Kable) - choć nie wiem od czego to zależy która wersja ma być.
Ostatnio edytowane przez R33 : 28.05.2010 o godz. 20:44.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|