|
Wielka Wisła
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ponad 24h
123456789 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Dzień wcześniej się nie powinno pić alkoholu. Ewentualne jedno piwo wieczór wcześniej nie zaszkodzi ale lepiej w ogóle nie pic
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
ile mniej wiecej kosztuje badanie lekarskie na prawo jazdy ?
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
kosztuje to ok 50 zł!
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Member
Od: 02.2006
Offline |
|
www.zadowolenie.pl i ewentualnie to samo czyli www.mixelectronics.pl bo tu można odebrać osobiście w Krakowie, w tym pierwszym sprzedają tylko wysyłkowo, ale firma ta sama. |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
**** mnie strzeli, kariera a-klasowej piłkarzyny legnie w gruzach...
Panowie! Wiem, że z taką sprawą powinienem wypieprzać do lekarza ale no stary chłop a głupi. Naciągnąłem ( chyba... ) dwugłowy pod udem i nie gram już z 3 tygodnie, smaruje viprosalem (?) i efekty są...jest lepiej...ale tak wolno, że przy próbie sprintu nie widzę różnic... Miał ktoś problemy z dwugłowym mięśniem? Zaleczy się go domowymi sposobami i smarowaniem czy konieczne jest umycie się ( ) i odwiedzenie lekarza...hehe. Pomóżcie!![]() |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Idź do lekarza, niech ci USG zrobi, jeśli to jakieś naciągnięcie to jazda do jakiegoś dobrego rehabilitanta.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Panowie polecicie jakas w miare sensowna wiertarke udarowa ? Ogolne prace w domu, od czasu do czasu przewiercic beton na wylot itd...
Znalazlem Bosch PSB 550 RE BLACK&DECKER 710w ujdzie ?
Ostatnio edytowane przez mic : 28.05.2010 o godz. 18:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Pany. Jakieś miejsce w Krakowie, gdzie dostane części do Golfa III? Chodzi mi o takie drobiazgi, jak uchwyt schowka, korbka szyby, lusterko etc. ?
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Witam jest jakiś pakiet sms dla osób którzy sa po za granicam kraju, cos słyszłam o 60 sms za 6 zł . Siec Orange
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
O której godzinie dokładnie Sosnowski będzie walczył?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Pojedynek broniącego tytułu Kliczki z Sosnowskim rozpocznie się w sobotę ok. godz. 23.
Wg onetu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Od metra tego mają.Ale poszukaj sobie czy czynna, wszak Rybitwy pozalewało ostatnio mocno. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wobec tego zapytam - czynna? Ktoś wie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Kod:
Opis działalności: Lokalizacja wjazdu na krakowską giełdę samochodową na Rybitwach w Krakowie. Położona na terenie dawnej cegielnii. Godziny otwarcia: Sobota 8:00-14:00, Niedziela 8:00-14:00 Dogodny dojazd autobusami: 108, 123, 125, 157, 158, 198. ![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To znalazłem. Pytam, czy czynna po powodzi
![]() Aaaa i jak mamy tu jakiegoś szpeca od OC, to poproszę o kontakt na priv. W kwestii takiej, jak najlepiej spisać umowę kupna, żeby potem z OC nie było problemów ![]()
Ostatnio edytowane przez dj_ibutti : 29.05.2010 o godz. 00:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jest sens kupować tego typu i za tą cenę konto RS?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1021554550 ![]()
Kolekcja szali:
http://kolekcjaszalikow-putitsw.pl.tl/ Projektowanie gadżetów kibicowskich: http://puti-projects.pl.tl/ ...Nieważne są dla nas pokonywane kilometry... ...Liczy się tylko nasza miłość...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
^^ Skoro kupiło to ponad 100 osób a koleś nie ma negatywów to chyba warto
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
||
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pierwszym zdaniem jakie otrzymałem od "dealera" to fakt że on nie gwarantuje że mi kont nie zablokują wcześniej. ![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wie ktoś w jakiej cenie strzyżenie u fryzjera w Carrefourze w Czyżynach
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
) sa wykorzystywane jednoczesnie przez pare(nascie) osob. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jak zmienić ,,domyślnego" maila na allegro, żeby na niego otrzymywać wiadomości?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Chciałem zrobić format kompa i zainstalować nowego xp-ka, ale podczas instalacji miałem przerwę w dostawie prądu. Potem podczas uruchamiania komputera cały czas zawieszał się na chwilę i restartował. Gdzieś przeczytałem, że muszę go wybootować( czy jakoś tak
) i ustawić napęd CD jako 1 do wykrywania, zrobiłem tak i instalator Windowsa zaczął działać tyle że teraz gdy chcę rozpocząć instalację wyskakuje mi komunikat że instalator nie znalazł żadnych stacji dysków twardych. Ktoś wie może jak to naprawić? |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
ile zajmie mi dojazd z Krakowa (dokładnie ulica łokietka) do lotniska w Pyrzowicach? Chodzi mi głównie o to czy na a4 są jakieś utrudnienia w ruchu i jak to wygląda po zjeździe z autostrady?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jak w Windows 7 zrobić aby we wszystkich folderach/pod folderach zrobić, aby ikony były średnie i po ponownym włączeniu kompa było ok.Bo jak ustawie ręcznie, to mi po restarcie wraca do poprzedniej fazy :/
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|