The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.05.2010, 15:30
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Claudio Gentile łapał za jajca 90% przeciwników. I nie był homo
On miał prawo On był najlepszym obrońcą świata
No, może obok Breitnera, komunisty i rewolucjonisty

Jak więc widzicie, można być jednocześnie skrętem i wspaniale grać w piłkę
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 24.05.2010, 15:31
Mój Boże, GEJ!

Jeszcze nas zarazi swoją chorobą, albo co gorsza sprowadzi na złą drogę Patryczka i Wojtka!

Rozumiem, że można nie akcpetować propagandy homoseksualnej,mnie też denerwują postulaty jej promocji. Nie przesadzajmy jednak, co Wam szkodzi, co chłopak robi po meczu?
Odpowiedz cytując
damians
Member

Od: 05.2010

Stary 24.05.2010, 15:31
Stanowcze nie takiemu transferowi, jeżeli Bułgar podpisując kontrakt nie zdementuje tych plotek.
Jeśli woli chłopców, to zapraszamy do Krakowa... Na drugą stronę błoń. Przespaceruje się na paradzie to i będzie do kogo jajkami rzucać.

Oficjalna homofobia, Wisełka!
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 24.05.2010, 15:33
Vuko napisał(a):Wyświetl post
A ty masz poglądy jakby cie przywiało z drugiej strony Błoń.
A jakieś argumenty czy tak rzucasz błockiem dla sportu?

snyrting napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem, że można nie akcpetować propagandy homoseksualnej,mnie też denerwują postulaty jej promocji. Nie przesadzajmy jednak, co Wam szkodzi, co chłopak robi po meczu?
O, to.

nesta napisał(a):Wyświetl post
Haha nie moge zrobili mu pare fot na imprezie, wszyscy pewnie na bani i forum orzeklo, ze jest gejem Oo
I to.

Ps. Reiro, dobry post
Ostatnio edytowane przez s1mone : 24.05.2010 o godz. 15:43.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 24.05.2010, 15:35
Haha nie moge zrobili mu pare fot na imprezie, wszyscy pewnie na bani i forum orzeklo, ze jest gejem Oo
Odpowiedz cytując
mario69
Member

Od: 08.2006

Stary 24.05.2010, 15:36
Kiedy mówiono mi, że Kraków to miasto ksenofobów to nie wierzyłem, póki tu nie zamieszkałem masakra...

Można się skończyć podniecać transferem tego młodego Bułgara z dwóch powodów:

1. Na stronie dobrze zorientowanej - TSW - pisze wyraźnie, że do 1 czerwca można sobie darować spoglądanie na doniesienia prasowe, bo póki Basałaj nie podpisze kontraktu i nie weźmie się za swoją pracę to transferów nie będzie.

2. Skończy się jak zawsze "Iwan Karadżow nie dla Wisły"

Zapewne obserwuje go Legia, a piśmaki dołożyły sobie Wisłę, bo jakoś żyć trzeba i napędzać karuzele.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 24.05.2010, 15:37
Mój Boże, GEJ!

Jeszcze nas zarazi swoją chorobą, albo co gorsza sprowadzi na złą drogę Patryczka i Wojtka!

bo Wisła, to nie tylko zagrac mecz i pojsc w dom.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Stary 24.05.2010, 15:39
Tak statystycznie patrzac to w lidze napewno gra kilku homoseksualistow. Roznica miedzy obecnie grajacymi w polskiej lidze gejami a Bulgarem jest taka ze on sie nie ktyje.

Moj egoistyczny punkt widzenia jest taki, ze czym wiecej na swiecie pedalow tym wiecej panienek dla mnie i innych normalnych facetow. Moznaby powiedziec, ze w kazdej zlej sytuacji sa jakiej pozytywy.
P.S. Uprzedzajac kontrargument - wiekszosc lesbijek ktore znam jest brzydka.
Odpowiedz cytując
sqallpl
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 24.05.2010, 15:41
Tak apropos to on wogole jest gejem, czy to zdjecie to po prostu zarty z kolega na imprezie?
Odpowiedz cytując
Reiro
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 24.05.2010, 15:42
szprotson napisał(a):Wyświetl post
bo Wisła, to nie tylko zagrac mecz i pojsc w dom.
A myślisz, że co...? Myślisz, że każdy piłkarz, który tu gra tak bardzo kocha, szanuje Wisłę, że będzie kierował się jej względem...? No to się mylisz...chyba, że dany piłkarz był wiernym kibicem to może będzie miał spojrzenie podobne do Ciebie... W większości wypadków dla zawodników liczy się kasa, kasa i jeszcze raz kasa... No i oczywiście rozwój sportowy, który da sławę i... no właśnie kasę...
Skończcie już z tym bramkarzem...on zapewne nie jest gejem, a wy się nakręcacie... ;[
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Stary 24.05.2010, 15:43
Reiro napisał(a):Wyświetl post
Wiesz jaka jest różnica między homoseksualistą, a zoofilem czy pedofilem...?
Taka, że homoseksualista nie robi swoją orientacją nikomu krzywdy...
Wszystko fajnie tylko nie uśmiecha mi się patrzeć na takie zboczone zachowania. Niechaj sobie dwóch panów robi na osobności, w domu co chcą, ale niech nie afiszują się ze swoim zboczeniem publicznie jak nasz kandydat na bramkarza. Tak więc mozna powiedzieć, że robią mi krzywdę całując się i macając suty. Czują się zniesmaczony, czują odrazę, obrzydzenie, wstręt i potępiam takie zachowania. Nie wspomnę o dzieciach, które są zmuszone oglądać takie scenki na ulicach. Chore media sieją propagande i widać efekty. Jeśli chcesz Polskę taką jak w Holandii (link poniżej) z wypaczoną psychiką dzieci po praniu mózgu to ... ok. Twój wybór.

http://www.youtube.com/watch?v=c0fXMnIfA2Q
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 24.05.2010, 15:44
As napisał(a):Wyświetl post
Tak statystycznie patrzac to w lidze napewno gra kilku homoseksualistow. Roznica miedzy obecnie grajacymi w polskiej lidze gejami a Bulgarem jest taka ze on sie nie ktyje.

Moj egoistyczny punkt widzenia jest taki, ze czym wiecej na swiecie pedalow tym wiecej panienek dla mnie i innych normalnych facetow. Moznaby powiedziec, ze w kazdej zlej sytuacji sa jakiej pozytywy.
P.S. Uprzedzajac kontrargument - wiekszosc lesbijek ktore znam jest brzydka.
Za to jedno zdanie kandydujesz do nagrody post roku.

A powaznie sqallpl: Ty, tez sobie robisz zarty z kolega lizac sie na imprezie i robiac sobie foty?

P.S. Bede sie smial jak faktycznie przejdzie do Legii, przyjedzie gdziekolwiek do Polski na mecz i wysiadzie psychicznie.

reiro napisał(a):
Myślisz, że każdy piłkarz, który tu gra tak bardzo kocha, szanuje Wisłę, że będzie kierował się jej względem...?
A ty myslisz, ze to pilkarze tworza Wisle, czy moze tozsamoscia klubu sa jego kibice?
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 24.05.2010, 15:44
Czyżby?

Wisła SSA to społka, która powinna przynosic dochód. Jeżeli sprowadzenie tego piłkarze wpłynie pozytywnie na działalność spółki, to ja nie mam nic przeciwko.
Nikt wam nie każe nosić koszulki z jego nazwiskiem, śpiewać pochwalnych pieśni na jego cześć, etc.
Powód: takie tam
Ostatnio edytowane przez snyrting : 24.05.2010 o godz. 15:47.
Odpowiedz cytując
Pablooo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 24.05.2010, 15:46
sqallpl napisał(a):Wyświetl post
Tak apropos to on wogole jest gejem, czy to zdjecie to po prostu zarty z kolega na imprezie?
Prawdopodobnie to drugie, bo na tych zdjęciach z dziewuszkami też się zabawia i w końcu został zawieszony za wypady do nocnych klubów (raczej nie do gejowskich ). Każdy bawi się jak lubi.
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 24.05.2010, 15:47
Pablooo napisał(a):Wyświetl post
Prawdopodobnie to drugie, bo na tych zdjęciach z dziewuszkami też się zabawia i w końcu został zawieszony za wypady do nocnych klubów (raczej nie do gejowskich ). Każdy bawi się jak lubi.

Ale każdy szuka sensacji i szopka trwa
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 24.05.2010, 15:48
Ludzie, weźcie pomyślcie trochę głowami, a nie dupami!
Przecież on tę fotkę mógł sobie zrobić dla jaj, na imprezie!
Dlaczego nie komentujecie pozostałych jego fotek, na których przytula się do lasek?!

Boże, a zdawałoby się, że myślenie nie powinno boleć...
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Stary 24.05.2010, 15:48
Czyżby?

Wisła SSA to społka, która powinna przynosic dochód. Jeżeli sprowadzenie tego piłkarze wpłynie pozytywnie na działalność spółki, to ja nie mam nic przeciwko.
Nikt wam nie każe nosić koszulki z jego nazwiskiem, śpiewać pochwalnych pieśni na jego cześć, etc.
Czy uwazasz ze spedalenie(przepraszam za okreslenie) nam szatni i sprawienie ze te panienki jeszcze bardziej beda "panienkowate" to korzysc dla klubu?
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 24.05.2010, 15:49
już wole żeby Pawełek bronił do 40-tki niż między słupkami miałoby stac takie homo-niewiadomo
Odpowiedz cytując
sqallpl
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 24.05.2010, 15:49
Cytat:
A powaznie sqallpl: Ty, tez sobie robisz zarty z kolega lizac sie na imprezie i robiac sobie foty?
Nie. Chodzi mi po prostu o to, ze jesli to byly dla niego zarty, to cala dyskusja nie ma sensu. Pytanie czy tak bylo, czy moze rzeczywiscie jest gejem.
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Stary 24.05.2010, 15:51
sqallpl napisał(a):Wyświetl post
Nie. Chodzi mi po prostu o to, ze jesli to byly dla niego zarty, to cala dyskusja nie ma sensu. Pytanie czy tak bylo, czy moze rzeczywiscie jest gejem.
Jesli to faktycznie byly zarty to Bulgaria ma jeszcze bardziej "czarny"(;/) humor od brytyjczykow...
Odpowiedz cytując
Reiro
Senior Member

Stary 24.05.2010, 15:54
Kordel_Walker napisał(a):Wyświetl post
Wszystko fajnie tylko nie uśmiecha mi się patrzeć na takie zboczone zachowania. Niechaj sobie dwóch panów robi na osobności, w domu co chcą, ale niech nie afiszują się ze swoim zboczeniem publicznie jak nasz kandydat na bramkarza. Tak więc mozna powiedzieć, że robią mi krzywdę całując się i macając suty. Czują się zniesmaczony, czują odrazę, obrzydzenie, wstręt i potępiam takie zachowania. Nie wspomnę o dzieciach, które są zmuszone oglądać takie scenki na ulicach. Chore media sieją propagande i widać efekty. Jeśli chcesz Polskę taką jak w Holandii (link poniżej) z wypaczoną psychiką dzieci po praniu mózgu to ... ok. Twój wybór.
Tutaj się z Tobą zgodzę...powinni robić to w zaciszach swoich domów ale... czy zachowania powszechnie uważane za normalne nie spaczają psychiki dzieci...? Picie alkoholu w bramach, parkach itd. Lizanie się heteroseksualnej pary na ulicy(mimo wszystko nie jest to widok przeznaczony dla dzieci). Mógłbym tak wymieniać i wymieniać...
Jeśli chcemy zmieniać świat zacznijmy od siebie...

koyoot napisał(a):
A na którym zdjęciu on się liże z kolegą? Ja widzę jedynie całusa i tyle...a to bardzo duża różnica i wierze, że mogliby to zrobić dla jaj będąc na bani.

koyoot napisał(a):
A ty myslisz, ze to pilkarze tworza Wisle, czy moze tozsamoscia klubu sa jego kibice?
Oczywiście, że kibice ale sytuacja, o którewj rozmawiamy dotyczyła zachowania piłkarza, a nie kibica bo to zupełnie odrębna sprawa. Tak więc jak już pisałem...zachowanie piłkarza, jego orientacja, charakter może być kryterium jego zatrudnienia aczkolwiek nie można przesadzać i odrzucać człowieka np. dlatego, że jest gejem bądź ma inne wyznanie.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 24.05.2010, 16:00
Chore media sieją propagande i widać efekty. Jeśli chcesz Polskę taką jak w Holandii (link poniżej) z wypaczoną psychiką dzieci po praniu mózgu to ... ok. Twój wybór.

Szczerze powiedziawszy, jestem przeciw adoptowaniu dzieci przez pary homoseksualne w Polsce z jednego powodu. Takie dzieci nie miałyby życia, byłyby upodlane na każdym kroku przez rówieśników. Dzieci ludzi o takich poglądach jak Ty. Oglądnąłem ten film co zlinkowałeś pierwszy raz i naprawdę żal mi się zrobiło tego chłopca, bo widać w tej piosence, że jest to apel o to, żeby go traktowano normalnie.Jak widać nawet w Holandii słowo tolerancja nie do wszystkich się odnosi. I minie jeszcze duuużo czasu, zanim w Polsce się coś w tym zakresie zmieni (jeśli to w ogóle możliwe, patrząc na popularność takich rozgłośni jak Radio Maryja). Także dla adopcji dzieci przez pary homo w Polsce mówię stanowcze nie. Ale chyba zjechaliśmy z tematu.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 24.05.2010 o godz. 16:12.
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 24.05.2010, 16:00
Jeszcze tego brakowało, żeby "kibice" wyzywali się od "homofobów", kiedy idzie o pedała. Noż ****a mać, nic mnie już chyba nie zaskoczy. Jeśli nie przemawia do Was fakt, że ciota "jedynie całusa i tyle" dostaje/ daje koledze, to niech do Was przemówi to, co zrobią z nim psychicznie kibice drużyn przeciwnych Wiśle, jeśli on miałby u nas grać. Albo co zrobią kibice Wisły, którzy są, dzięki Bogu, mniej "zachodni, nowocześni i europejscy", niż kilku z forumowiczów. "Jeśli jego zatrudnienie da korzyść spółce" no nie wierzę po prostu, że można tak myśleć.

s1mone- proszę Cię, zamknij się już, bo się rzygać chce.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 24.05.2010, 16:01
On pewnie i tak nie przyjdzie do nas a to że jest gejem to może tylko prasowe plotki. Przecież ostatnio też pojawiło się zdjęcie z dwoma piłkarzami Barcelony i duża grupa ludzi okrzyknęła ich pedziami. Być może on jest hetero a ta fotka została zrobiona na jaja po paru głębszych . Jednak uważam że do Wisły powinni być ściągani piłkarze odpowiadający nie tylko poziomem sportowym ale również charakterem.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Stary 24.05.2010, 16:03
Reiro napisał(a):Wyświetl post

A na którym zdjęciu on się liże z kolegą? Ja widzę jedynie całusa i tyle...a to bardzo duża różnica i wierze, że mogliby to zrobić dla jaj będąc na bani.
2 opcje.

- jest gejem
- lub się naj**ać i się tego zbytnio nie wstydzi...

Jedna i druga mało mnie przekonują...
Odpowiedz cytując
mlynek0
Banita

Od: 08.2004

Stary 24.05.2010, 16:04

NIE no tu już cie poniosło z tym materiałem
Odpowiedz cytując
mlynek
Senior Member

Stary 24.05.2010, 16:07
o mamo skąd wy takie materiały wynajdujecie jak ten teledysk chyba za dużo wolnego czasu niektórzy maja
Odpowiedz cytując
tedi100
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 24.05.2010, 16:07
Mi tam nie przeszkadza czy gej czy pedał ważne żeby grał dobrze to wtedy kibice na pewno go pokochają... dla mnie gorsze było to co małecki zrobił żeby zyskać sympatię kibiców Wisły
You'll Never Walk Alone!
Odpowiedz cytując
mlynek
Senior Member

Stary 24.05.2010, 16:11
czyli co ?
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Stary 24.05.2010, 16:15
tedi100 napisał(a):Wyświetl post
Mi tam nie przeszkadza czy gej czy pedał ważne żeby grał dobrze to wtedy kibice na pewno go pokochają... dla mnie gorsze było to co małecki zrobił żeby zyskać sympatię kibiców Wisły
Wez czlowieku wypluj te slowa...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów