|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Kiedy mówiono mi, że Kraków to miasto ksenofobów to nie wierzyłem, póki tu nie zamieszkałem
masakra...Można się skończyć podniecać transferem tego młodego Bułgara z dwóch powodów: 1. Na stronie dobrze zorientowanej - TSW - pisze wyraźnie, że do 1 czerwca można sobie darować spoglądanie na doniesienia prasowe, bo póki Basałaj nie podpisze kontraktu i nie weźmie się za swoją pracę to transferów nie będzie. 2. Skończy się jak zawsze "Iwan Karadżow nie dla Wisły" Zapewne obserwuje go Legia, a piśmaki dołożyły sobie Wisłę, bo jakoś żyć trzeba i napędzać karuzele. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
bo Wisła, to nie tylko zagrac mecz i pojsc w dom.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
Tak statystycznie patrzac to w lidze napewno gra kilku homoseksualistow. Roznica miedzy obecnie grajacymi w polskiej lidze gejami a Bulgarem jest taka ze on sie nie ktyje.
Moj egoistyczny punkt widzenia jest taki, ze czym wiecej na swiecie pedalow tym wiecej panienek dla mnie i innych normalnych facetow. P.S. Uprzedzajac kontrargument - wiekszosc lesbijek ktore znam jest brzydka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Tak apropos to on wogole jest gejem, czy to zdjecie to po prostu zarty z kolega na imprezie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
A myślisz, że co...? Myślisz, że każdy piłkarz, który tu gra tak bardzo kocha, szanuje Wisłę, że będzie kierował się jej względem...? No to się mylisz...chyba, że dany piłkarz był wiernym kibicem to może będzie miał spojrzenie podobne do Ciebie... W większości wypadków dla zawodników liczy się kasa, kasa i jeszcze raz kasa... No i oczywiście rozwój sportowy, który da sławę i... no właśnie kasę...
Skończcie już z tym bramkarzem...on zapewne nie jest gejem, a wy się nakręcacie... ;[ |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=c0fXMnIfA2Q |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
||
A powaznie sqallpl: Ty, tez sobie robisz zarty z kolega lizac sie na imprezie i robiac sobie foty? P.S. Bede sie smial jak faktycznie przejdzie do Legii, przyjedzie gdziekolwiek do Polski na mecz i wysiadzie psychicznie .reiro napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Czyżby?
Wisła SSA to społka, która powinna przynosic dochód. Jeżeli sprowadzenie tego piłkarze wpłynie pozytywnie na działalność spółki, to ja nie mam nic przeciwko. Nikt wam nie każe nosić koszulki z jego nazwiskiem, śpiewać pochwalnych pieśni na jego cześć, etc. Powód: takie tam
Ostatnio edytowane przez snyrting : 24.05.2010 o godz. 15:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
). Każdy bawi się jak lubi.![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
Ludzie, weźcie pomyślcie trochę głowami, a nie dupami!
Przecież on tę fotkę mógł sobie zrobić dla jaj, na imprezie! Dlaczego nie komentujecie pozostałych jego fotek, na których przytula się do lasek?! Boże, a zdawałoby się, że myślenie nie powinno boleć... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
już wole żeby Pawełek bronił do 40-tki niż między słupkami miałoby stac takie homo-niewiadomo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|||
Jeśli chcemy zmieniać świat zacznijmy od siebie... koyoot napisał(a):
koyoot napisał(a):
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez s1mone : 24.05.2010 o godz. 16:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Jeszcze tego brakowało, żeby "kibice" wyzywali się od "homofobów", kiedy idzie o pedała. Noż ****a mać, nic mnie już chyba nie zaskoczy. Jeśli nie przemawia do Was fakt, że ciota "jedynie całusa i tyle" dostaje/ daje koledze, to niech do Was przemówi to, co zrobią z nim psychicznie kibice drużyn przeciwnych Wiśle, jeśli on miałby u nas grać. Albo co zrobią kibice Wisły, którzy są, dzięki Bogu, mniej "zachodni, nowocześni i europejscy", niż kilku z forumowiczów. "Jeśli jego zatrudnienie da korzyść spółce" no nie wierzę po prostu, że można tak myśleć.
s1mone- proszę Cię, zamknij się już, bo się rzygać chce. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
On pewnie i tak nie przyjdzie do nas a to że jest gejem to może tylko prasowe plotki. Przecież ostatnio też pojawiło się zdjęcie z dwoma piłkarzami Barcelony i duża grupa ludzi okrzyknęła ich pedziami. Być może on jest hetero a ta fotka została zrobiona na jaja po paru głębszych . Jednak uważam że do Wisły powinni być ściągani piłkarze odpowiadający nie tylko poziomem sportowym ale również charakterem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 08.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
o mamo skąd wy takie materiały wynajdujecie jak ten teledysk chyba za dużo wolnego czasu niektórzy maja
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Mi tam nie przeszkadza czy gej czy pedał ważne żeby grał dobrze to wtedy kibice na pewno go pokochają... dla mnie gorsze było to co małecki zrobił żeby zyskać sympatię kibiców Wisły
![]()
You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czyli co ?