|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
poczytaj o panu Kadei na ul.Czapskich 2 osobiście jeszcze nie korzystałem ale wiele osób go poleca na googlach znajdziesz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
jak nazywa się piosenka z nowej reklamy Axe (tej z Borysem Szycem)?
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Johny "Guitar" Watson - Gangster of love ![]()
STOŁECZNE KRÓLEWSKIE MIASTO KRAKÓW
TYLKO WISŁA Anty Jude |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
co się stało z tematem dla lużnych osób >? temat lużny
kurde a tyle mam do napisania i nie mam gdzie... ehhh mogę tutaj napisać ';> |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dzisiaj wszystkie sklepy duże ( tesco, real itd. ) są zamknięte ? Bo na stronie Tesco i Carrefour widnieje info że 23 maja sklepy zamknięte. Zaś na innych stronach sklepów ( najbardziej interesuje mnie Decathlon ) nie ma żadnej informacji na ten temat. Może ktoś mi potwierdzić czy Decathlon jest zamknięty ?
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
hej,
kiedys do mnie dzwonil przedstawiciel orange i proponowal przejscie na abonament i naprawde zajebiste stawki i darmowe nr, duzo lepsza oferta niz w punkcie orange i powiedzialem ze narazie nie jestem zainteresowany teraz mysle o przejsciu na abonament i przydaloby sie zeby taki ktos zadzwonil bo raczej bymbyl zainteresowany... znacie kogos kto sie zajmuje takim telemarketingiem w orange? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Cytat:
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=5447 ![]()
[SIZE=6][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Red][center]AVE WISŁA[/center][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE] |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
jemu chodziło o temat Luźny-reaktywacja reaktywacji
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Azik -> http://www.azik.pl/ Strefa -> http://strefafit.pl/index.php?strefa=kontakt |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie, czy znacie jakieś kluby które zarekrutują rocznik 94 (piłka nożna oczywiście), z nie najwyższym poziomie piłkarskim, żeby można było pograć?:}
![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
gdzie znajde filmik z dopingiem polskich kibiców w walce Pudziana z Sylvia?
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
dokładnie o to ! grzebałem w archiwum i jakoś zniknął, ufo ? jakby ktoś miał linka to poproszę
Ostatnio edytowane przez marian3a : 23.05.2010 o godz. 14:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
podbijam..........
![]()
Armia Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Czy da się obejrzeć na sport.tvp.pl dzisiejsze mecze żużlowe na żywo? Jeżeli się da poprosiłbym o link.
Powód: dziękuje za linki szprotson i Młyniu
Ostatnio edytowane przez pozdi91 : 23.05.2010 o godz. 15:25.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
www.tomciotv.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam zapalenie mięśnia żebrowego byłem u rodzinnego ta mi mówi, że przejdzie i żebym pił polopiryne S boli mnie od 2 tyg przy dotykaniu warto wybrać się na Izbe przyjęć ? czy samo przejdzie?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
1. zamierzam napisać podanie do PZU w Kielcach z prośba o odpis pewnych bardzo ważnych dokumentów...
pytanie brzmi: Czy będą musiał coś za nie płacić 2. Czy na allegro jak wystawie coś i nie sprzedam to wystarczy że napiszę prośbę o zwrot prowizji i mi anulują rachunek za wystawienie przedmiotu do kolegi wyżej: też miałem kiedyś zapalenie żebra to babeczka mi poleciła jakąś maść chłodzącą... nazwy niestety nie pamiętam bo było to kilka lat temu... ale 2 razy na noc zastosowałem taki opatrunek nasączony tą maścią i przeszło:] zapytaj w aptece. to było bez recepty i dość tanie... ok 20zł.
Ostatnio edytowane przez Kamil_mchw : 23.05.2010 o godz. 17:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Zna ktoś z was czeski? Potrzebuję stworzyć krótkiego maila a nie mam pojęciaa o tym języku za grosz. Niby podobnie a jednak nie. Proszę o info na PW
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Oczywiście, że NIE MA takiej możliwości. Płacisz normalnie za wystawienia, nawet jesli nie sprzedasz i ich to nie obchodzi.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Zwrot prowizji jest tylko możliwy w jednym wypadku:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Poszukuję osoby która mi przetłumaczy tytuł pracy licencjackiej bezbłędnie o tytule pracy : Kampania wyborcza w wyborach samorządowych 2006 r. na terenie gminy Pcim w miejscowościach Pcim i Stróża. Bardzo proszę !
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Do posiadaczy Play abonament:
Dostałem dzisiaj pismo z Playa że jeśli nie zgadzam się na nowe ceny połączeń do Unii Europejskiej to mogę zerwać umowę. Dostał ktoś z Was też coś takiego ? Mogę bez problemu i bez żadnych kosztów wymówić im teraz umowę , i wziąć od nowa abonament z telefonem ![]()
Wisła Kraków!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
poszukuje kogos z okolic Kartuz .
priv ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
prądnik biały
Od: 12.2004
Offline |
|
|
wiślacka braci, proszę o pomoc.
czy ktoś rozgarnięty i na czasie w temacie piłkarzyków mógłby mi pomóc i napisać co to za grajki kryją się pod każdą z cyfr? z góry bardzo dziękuję za pomoc! ; ) są to reprezentanci Holandii, Anglii, Francji, Brazylii, USA i Republiki Południowej Afryki. tutaj zdjęcie: ![]() |
|
|