|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ja stawiam na Inter bo nie lubię Helmutów.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Jestem za Interem. Strasznie mi imponuje ich gra. To co zrobił Van Gaal też jest ciekawe, posadził najdroższych, stawia na tańszych i na młodych. Grają przyjemnie dla oka i mimo niechęci do Bayernu doceniam to. Ale jednak Inter
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Z dwojga złego wolę Inter...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Nie lubię Mourinho i nie lubię zabijania footballu, który z każdym rokiem staje się coraz większym biznesem, a szkoda. Nie cierpię catenaccio i wgl za włoską piłką nie przepadam.
Trzymam mocno kciuki za Bayern, za Robbena Mam nadzieję, że jakimś cudem przepchną ten zaparkowany autokar- jedyna szansa dopóki będzie 1-0, gdzie Inter jeszcze tak całkiem zamurować się nie będzie mógł. Noi oczywiście nadzieje mam, że sędziowanie będzie w porządku. [bez podtekstów z mojej strony] Swoją drogą, możemy mieć powtórkę z zeszłego roku- i Bayern i Inter mogą się pokusić o taką zdobycz jak Barcelona [6 pucharów], bo oba zespoły mają na tę godzinę po 2 trofea. Więc jeśli już ktoś coś by gdzieś musiał to niech to będzie BAYERN MONACHIUM! (szkoda mi będzie jedynie ew. Eto'o)![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jose Jose, i zabij futbol. ZABIJ na amen!
W lidze włoskiej strzelili najwiecej stracili najmniej. Oto zabójstwo futbolu. Kibiców Barcelony jeszcze dupka chyba boli. Zeby tak nasza Wisła potrafiła zabijać futbol. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Nie jestem wielkim fanem Interu ani Bayernu, ale irytuje mnie Mourinho, dlatego mam nadzieje że Bayern wygra. Tyle że Mourinho, nie ma co gadać, jest dobry w tym fachu i chyba takiej szansy z rąk nie wypuści. No ciekawie będzie, i ciekawy finał w ogóle, myśle że nawet po fazie grupowej nikt by takiego nie obstawiał.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
szprotson a ja widzę, że Ciebie chyba boli jeszcze to, że piłkarze Interu wyglądali jak dzieci we mgle na CN
![]() Inter 75 - 34 Barcelona 98 - 24 Real M. 102 - 35 Chelsea 103 - 32 Man Utd 86 - 28 Arsenal 83 - 41
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 22.05.2010 o godz. 17:53.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Niby byli przy piłce ale tak na prawdę nic z tego nie wynikało, a czas uciekał. Oczywiście przyznaję, że bramka nieuznana niesłusznie Ale nie zmienia to faktu, że Inter wcale nie bronił się rozpaczliwie. I piszę to ja, sympatyk Katalończyków ![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Obrona Częstochowy. Tak powinien grać zespół, który jest
a) mistrzem Włoch b) finalistą LM c) zdobywcą Pucharu Włoch ? Barca była dziecmi we mgle? Owszem, nie mieli 10 okazji na strzelenie gola jak to zwykle bywa, ale mieli 4 sytuacje + gol + nieuznany gol. To mało? Gdyby sędzia uznał gola dla Barcy (tak jak sam napisałeś, niesłusznie nieuznany), to nikt nie pisałby i nie mówiłby o wspaniałej myśli taktycznej Mou. Bo po prostu Inter by odpadł i tyle. Decyzja sędziego zadecydowała o tym, co teraz się pisze o tym spotkaniu. Jeśli Mourinho przewidział takie coś w swojej taktyce, to owszem- jest geniuszem. Ale nie sądzę, aby Jose wiedział o tym, że arbiter nie uzna gola. Do tego dochodzi bramka ze spalonego (Milito) w pierwszym meczu i mamy cały obraz boskiej taktyki boskiego Portugalczyka, która tak naprawdę oparła się na farcie (tak jak gol Iniesty w 93 minucie na SB w meczu z Chelsea- fart i tyle) Nigdy wcześniej nie widziałem Eto grającego jako obrońca- takie rzeczy tlyko w Interze (a ściślej- w taktyce Mou).Jak dla mnie była to rozpaczliwa obrona. A dlaczego? Wyjaśnię- zespół, który przyjeżdza na CN i ma w zamyśle się bronić, owszem robi to, ale przy okazji wyprowadza kontrataki. Inter tego nie robił, wybijał tylko piłkę przed siebie (okolice 70 minuty i VV grał przy linii środkowej boiska, po raz pierwszy widziałem coś takiego) edit: nie będę ciągnął dalej tego wątku, wszystko co sądzę o tym, napisałem już wcześniej w tym temacie. Więc jakbyś chciał, to możesz sobie poczytać. Pozdro.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 22.05.2010 o godz. 18:11.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Nie wiecie czy na jakimś kanale na Cyfrze pójdzie meczyk?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tylko na polsacie... jeżeli chcesz mieć po Polsku...
![]()
You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
P.S.
Nowa reklama nike, co była przed chwilą na nsport- MASAKRA! |
|
|
|
Guest
|
|
|
Podobno pytanie do kolegi wyżej czy złapie gdzie ten mecz na cyfrze ? nie mam polsastu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Bo w futbolu liczy się tylko zwycięzca i to tylko jego będą pamiętać w przyszłości, a nie kto ile bramek zdobył albo kto doprowadzał do ekstazy swoich fanów. Co do dzisiejszego meczu, to jakoś nie mam specjalnie faworyta, bo obydwa kluby bardzo lubię, pomimo, że nie grają w najlepszej lidze świata - angielskiej. Mourinho pewnie zostanie w Madrycie i zdobędzie, co będzie do zdobycia. Jest genialnym taktykiem, ale do tego ma niesamowite szczęście do 1-0 albo magicznych rzutów wolnych. http://www.youtube.com/watch?v=Hg3GY90vOSc P.S. Reklama Nike'a - cudo! |
|
|
|
Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
A odbierasz Astre? Na Sat1 jest napewno
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jest gdzieś ten mecz w internecie ? nie mam ani polsatu, ani cyfry, ani tv
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
harthausen:
Ale tu jest po angielsku ![]() Dzięki ! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Oho, właśnie dowiedzieliśmy się od polskich komentatorów, że w finale gra Bayern Mediolan
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Chivu urwał sie z "Rudego" ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ma ktoś link do transmisji z polskim komentarzem?
Lub gdzie mogę zobaczyc ten mecz na Cyfrze? (hotbird bodajże) ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Macie swój Inter. Wybijają piłkę na ślepo. Gdzie jest geniusz taktyczny waszego Special One? Czekam na "wspaniałe" akcje staruszka Zannetiego i prowokatora Balotteliego.
Do jasnej cholery, musiało się trafić ślepej kurze ziarno ...
Ostatnio edytowane przez someonewisp : 22.05.2010 o godz. 20:21.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
eh;/ Bayern gre prowadzil i bramke stracil;/
zaraz zacznie sie obrona czestochowy ze strony Interu i kontraataki ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Online |
|
|
Ciekawe czy Skorza oglada bo jego ulubione akcje leca.
Dzida od bramkarza i wysoki napastnik zgrywa glowa. A wczesniej powinienm byc karna za reke Maicona. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No myśle że Inter już tego nie odda, jak Bayern będzie grał tak statycznie to pójdzie jedna-druga kontra i Inter to pewnie wygra
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Scheisse, że Inter prowadzi , ale co by nie gadać akcja podręcznikowa. To może już być po meczu, Barca nie przełamała catenaccio , to i Bayern tym bardziej może nie dać rady.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
jak to dzisiaj powiedzial Van Gaal, ktorego notabene Mourinho jest wychowankiem: on trenuje zespol, zeby gral atrakcyjnie, Mourinho poszedl inna droga i trenuje swpje zespoly zeby wygrywaly
zastanawia mnie co powiedza na to kibice Realu ? w koncu Real ma nie tylko wygrywac ale ma zachwycac http://vimeo.com/11896489 ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|