|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
pozdrowienia dla tych przed którymi jeszce ustne
Ja dzis skonczyłem i zaczynam planować wakacje |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Ja jutro piszę maturę z Fizyki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
no i po polskim i 20/20
Ogólnie trzeba mówić, mówić i mówić i nic więcej :]![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Trzeba jeszcze wiedzieć o czym się mówi
Niektóre pytania są banalne ale na niektóre to nie wiem czy bym coś odpowiedział Zresztą mogę mieć ze wszystkiego 30% jak mi ocenią majce rozszerzoną na 90% ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Moglby mi ktos opisac 1 cz egazaminu ustnego z angielskiego rozszerzonego? Tzn ogolny zarys mojej wypowiedzi? Co mam najpierw mowic itd? Bo w sumie dzis ide na ustny i troche sie pogubilem od czego zaczac kiedy na te 3 pytania z tematu odpowiedziec itp
z gory dzieki![]()
Ostatnio edytowane przez vabanq : 20.05.2010 o godz. 10:56.
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
rozpoczynasz prezentacja materialu i potem gosc zadaje pytania i sobie dyskutujecie. nic strasznego
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rozszerzona fizyka całkiem prosta. Bałem się, że głupie rzeczy jakieś będą, a tu właściwie podstawy same. Ostatnie zadanie z prawem Archimedesa gimnazjalne
![]() Jeszcze ustny polski i fajrant ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Jeszcze takie pytanko.
Jak macie prezentacje multimedialną, to czepiają się jak np zamieścisz jakieś zdjęcie, obraz który nie był wpisany do bibliografii? ![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
20/20 z ustnej z Polaka
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
haha no to widzę że średnią na forum mamy wysoką ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja dziś zakończyłem swoją maturę i teraz czekam na wyniki z pisemnych
Co za ironia losu z polskiego miałem10/20 a z anglika 11/20 w sumie to tylko z polskiego jestem nie do końca zadowolony. Z dodatkowych to historia ok 60% choć też mogło być lepiej, najgorzej to chyba z pisemnym anglikiem poszło ale poczekamy do 30 czerwca i się okaże. Pozdrawiam jeszcze walczących Ja jeszcze walczę końcem czerwca ale to zawodowo. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
hehe to podbijam średnią również 20/20
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
lekko zaniżę poziom by nie było tak monotonnie
polak 18/20, anglik 17/20 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Kumpel wchodził wczoraj na ustna z polaka i zachaczył noga o krzesla i je zwalił - po egzaminie egzaminator mu mowi tak: w sumie to bedzie 12 punktow ale za wejscie smoka komisja dorzuca 3 co daje 15
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja nic praktycznie nie umiejąc.. dosłownie wybełkotałem na poczekaniu swoją prezentacje;D i ku mojemu zdziwieniu zdałem na 12 pkt. Wniosek jest prosty: nie trzeba się uczyć ;P
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja mam prezentacje z Polaka dopiero 25 maja , przynajmniej wszystko doczytam do niej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
a Ja 24
yyy co ja tu robie |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
a jakiego typu pytania mogą mi zadać do tematu "realia życia w prl w tragikomicznym ujęciu filmowym i literackim"? mam Misia, Rejs, pierwszy odcinek Alternatyw, Tango,Słonia i Małą Apokalipsę? Powiem szczerze, że nie spinałem do teraz w ogóle przed tą maturą, ale podobnie się czułem przed historią i wyszło jak wyszło..
i w ogole mam ok. 4 stron w wordzie czcionka 12 + dwa 30 sekundowe fragmenty filmowe.![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Na pewno przygotuj się na porównania tego z czego korzystałeś, ja na 4 pytania, miałem 3 porównania, oczywiście z utworów które użyłem w prezentacji. ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A zna ktoś jakieś przykładowe pytania do "Bohaterowie którzy doświadczają wyobcowania i samotności bal bla" to chyba najpopularniejszy od kilku lat bo teoretycznie najprostszy.
Dodam że pracy oczywiście nie robiłem sam więc w sumie o bibliografii nic nie wiem a lektury (lalka, kordian, ludzie bezdomni) znam jako tako |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Z "Ludzi bezdomnych" naucz się nazywać różne typy bezdomności, na czym polega bezdomność poszczególnych bohaterów, może się przyda
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no to Dzis z polaka mam 19/20
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Maturę mam z głowy, sie pochwale że z polaka 6 pkt
Teraz czas, na egzamin potwierdzający kwalifikacje zawodowe, technik ekonomista ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja dzis z polaka dostalem 19/20, ale przyznam z reka na sercu ze cala prace przeczytalem tylko 20 razy i to wytarczylo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja mam maturę ostatnią jutro, i mnie to niezmiernie denerwuje. Ale w sumie jeszcze tylko jutro
![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
16/20 z rozszerzonego angielskiego i.. WAKACJE!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Polski zdany ustny i w końcu wakacje
|
|