The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.05.2010, 20:38
http://www.tobet.com/selection?cmd=c...tegory_id=9936

widzę że na nieszczęściu naszym i Mariusza Jopa niektórzy (czyt. buki) chcą zarobić
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 16.05.2010, 20:39
Zaznaczyłem, że PRAWDOPODOBNIE. A powiem nawet więcej - daj Boże.
Odpowiedz cytując
TSNH
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 16.05.2010, 20:43
Sandecja dzisiaj cały mecz atakuje i przegrała 1:6
W sumie fajny ofensywny styl. Szkoda że obrona dziurawa.
Może jeszcze uda im się wejść.
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Stary 16.05.2010, 20:45
Niebieski1920 napisał(a):Wyświetl post
Co ty *******isz? Piast dostal kare za korupcje ktora udowodniono. Ruch dostal ujemne punkty za dlugi wzgledem pilkarzy. Kara ta byla nieprawomocna, gdyz PZPN anulowal ja w momencie splacenia zadluzenia. ]
Moglem cos zle pamietac, to bylo pare lat temu.
Ale zwracanie uwagi na blad nie upowaznia nikogo do pisania "co ty *******isc". A juz na pewno nie goscia na tym forum. Coz, kultura jak widac bywa rozna w roznych regionach kraju.

skttrbrain napisał(a):Wyświetl post
noo.. przeogromne. Kilku restauratorów skarżyło się na drobne uszkodzenia ogródków przez napór tłumu, Prozepinie urwała się ręka bo nikt z miasta nie wziął pod uwagę, że kibice będą na nia wchodzić jak zwykle to się działo przy takich okazjach i jej przed tym nie zabezpieczył. No i obszczano parę bram, bo miasto postawiło 8 toitoi na 20k ludzi. Ale ważne, że w panoramie powiedzieli.
Jak 20? To nie 100, o ktorych litar pisal?
Rynek Poznanski na moje oko nie pomiesci wiecej niz 30 tys ludzi mocno scisnietych. U nas na pol Rynku wchodzi 50-60 tys.
Zreszta, wystarczy na fotki zerknac:

Albo na google maps:
http://maps.google.pl/maps?um=1&hl=p...-8&sa=N&tab=il
http://maps.google.pl/maps?hl=pl&q=p...8&sa=N&tab=wll

Wymiary wychodza:
Poznan, liczac w zaokragleniu w gore od lewego dolnego rogu: ok. 30mx140m + 30mx110m + 10mx50m + 20mx60m + 25mx80m = 11200m2. Niech bedzie nawet 15000m2
Polowa Rynku Krakowskiego 200mx90m = 18000m2 + plac Mariacki i wygiecie przy Grodzkiej, bedzie 20 tys m2.

No i jeszcze. Wybralem chyba takie ktore obejmuje najwiecej glow w Poznaniu, a od nas tytulowe z galerii:

Na zdjeciu wyzej i na google maps widac ze Rynek Poznanski w najszerszym miejscu to cos jak nasz Maly Rynek albo ul. Szeroka na Kazimierzu.

Zycze powodzenia litarowi w propagandzie "bylo nas sto tysiecy albo wiecej!"
Spoko, wiadomo ze cale miasto swietowalo. Ale zeby od razu tak chamsko siac farmazony i robic z ludzi debili?

Poznanskie regionalne media podaja liczbe 20 tys.
Ostatnio edytowane przez orzeu : 16.05.2010 o godz. 21:13.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 16.05.2010, 20:46
Tak się teraz popatrzyłem na stronę uefa.com co piszą o Barcelonie. Wchodzę patrze a tam dalej pyry zapychają pierwszą stronę. Krótko mówiąc zdziwiłem się ale zmieniełem język i okazało się że w zalezności od języka jset inna strona tytułowa
A taką propagandę siali że Lech na pierwszej stronie UEFY. A jednak nie dokońca
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 16.05.2010, 20:53
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Po ochłonięciu, przyznam, że zapowiada się fascynujący sezon 2010/11
Z ligi zleciały dwa najmniej medialne twory, a w ich miejsce wskakuje Widzew, no i prawdopodobnie Górnik Zabrze.

Kibicowsko nadchodzący sezon będzie niesamowity
Wisła - Cracovia, Lech - Legia, Wisła - Legia, Legia - Polonia W., Wisła - Lech, Arka - Lechia, Ruch - Górnik, Zagłębie - Śląsk, Widzew - Legia, mniejsze derby Śląska z udziałem Polonii Bytom, derby ziemi łódzkiej, no i do tego dwie złocisto-krwiste ekipy: Jagiellonia i Korona, a to przecież tylko kilka wymienionych.

Trzeba przyznać, że to najlepsza "ekipa" ligowa pod względem "firm" od lat

Ps. O ile oczywiście PZPN czegoś nie namota pod zielonym stolikiem.
Chyba Ci się coś poj...ało za przeproszeniem!
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 16.05.2010, 20:55
A ja zadalbym pytanie tym, ktorzy sie zachwycaja Lechem...czy Lech byl taki silny, czy Wisla "slaba"? W dodatku ta slaba Wisla po 28 kolejce byla liderem, ale niektorym dziennikarzom sie w glowkach poprzewracalo. Kadra Lecha tez wspaniala...1 napastnik, ktory wlasnie odchodzi...o czym my mowimy?
Odpowiedz cytując
Martinho
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 16.05.2010, 20:55
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
Piast i Odra maja lepsze ekipy niż Widzew i dajmy na to Górnik czy Pogoń
"Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 16.05.2010, 20:57
@Martinho
Chyba chodziło o to, że Jaga to żółto-czerwoni, a nie złocisto-krwiści
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 16.05.2010, 21:49
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Areo - Jakbym miał jakieś sygnały, że Legia chciała coś krecić i sedziowie jej pomagają to nie miałbym zadnego problemu z przyznaniem tego publicznie. Naprawde milo byloby poczytać, że ITI aż tak upadło. Natomiast niestety nie widze zadnych sensownych przesłanek by w te bzdury wierzyć. I niestety nie zauważyłem, bo ktoś ciągnał Legię w górę.
Popieram w całej rozciągłości. Niestety Legia w tym sezonie była tak okrutnie cienka, że żadna pomoc nie przyniosłaby efektu, gdyż poprostu nie było komu trafiać do bramki

A co do przegranych Ruchu w ostatnich kolejkach to jak dla mnie sprawa jest oczywista. Nikt tam nie chciał pucharów. Spektakularna przegrana w PP z Pogonią, czy seria porażek w lidze mówią same za siebie. Niestety, ale Legia była sprytniejsza i nie dała sobie wepchnąć 3-miejsca
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 16.05.2010, 21:56
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...cnieniach.html
Cytat:
Szkoleniowiec Lecha ma świadomość, że kadra która wygrała Ekstraklasę jest zbyt słąba by skutecznie powalczyć o wejście do fazy grupowej Ligi Mistrzów. Jego klub nie będzie jednak ściągał piłkarzy na ławkę, chodzi tylko i wyłącznie o piłkarzy będących realnym wzmocnieniem. Zieliński jest też realistą w sprawie transferu Roberta Lewandowskiego i nie wierzy, że ten wystąpi w eliminacjach w koszulce Lecha.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 16.05.2010, 22:03
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
Człowiek coś odrobinę przekoloryzuje to od razu od pojebanych zwyzywają.

Ale cóż - ripostował nie będę, bo jeszcze się splujesz tym jadem.
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 16.05.2010, 22:26
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Człowiek coś odrobinę przekoloryzuje to od razu od pojebanych zwyzywają.

Ale cóż - ripostował nie będę, bo jeszcze się splujesz tym jadem.
No wybacz, ale to jakby Lechistów z Lechitami lekko "przykoloryzować" ... I wyjaśnij mi gdzie ja Cię od pojebanych wyzywam Jeśli nie rozumiesz zwrotu "coś Ci się coś pojebało" to wyjaśniam: coś się pokręciło, pomyliło, powaliło. Jakbym chciała Cię zwyzywać to bym napisała, że "chyba jesteś pojebany".

A ripostować możesz do woli, na prawdę nie powodujesz u mnie takich emocji, żebym miała się "spluć"
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 16.05.2010, 23:01
Z tymi liczbami na rynku itd to i tak sa wszytsko dane szacowane i nikt nie poda liczby dokladniej.
Ale napewno 100 tys ludzi na w sumie malym przy naszym rynku ,tam napewno nie dalo by sie za nic upchac...

Co do Widzewa to nie zebym psiczyl ,ale on swego czasu lige powinni zaczynac od strej III czyli teraz II,a grali i tak dwa razy w I ,wiec dla mnie to dla nich samych wcale nie wszyli na tym wszytskim tak zle.

A co w koncu do nas ,to i tak grajac wszytsko na wyjazach zdobywamy Vice MP.To tej jakis tam sukces ,zwlaszcza ze duuza czesc osob nawet z tego forum obstawiajac miejsce na pudle uznawała jednoczesnie ze bedzie to sukces.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 16.05.2010, 23:04
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Weryfikacja w pierwszym meczu pucharowym. Oklep i do domu. Tak więc gratuluje Amice pierwszego MP.
Chyba się trochę zapędziłeś - weryfikacje w pucharach to oni przechodzą od 2 lat i wypadało to jak dotąd lepiej niż przyzwoicie.Odpaść z Udinese i po karnych z Brugge ujmy żadnej nie przynosi.
Chciałbym abyśmy w tym roku w pucharach tak grali jak Amica w ostatnich sezonach.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
sandbender
Graf Zero

Od: 08.2004

Stary 16.05.2010, 23:24
Gdzie Peszko ma iść? Bo dzisiaj w jakimś wywiadzie widziałem i mówił, że jego sytuacja się wyjaśni w ciągu tygodnia, a na pytanie "Czy chciałby pan zostać w Poznaniu?" nie odpowiedział.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 16.05.2010, 23:26
Widziałem na naszym forum duzo narzekania ze media sie podniecaja Lechem zanadto. Otoz mam na to taka teorie. W naszym kraju gdzie w pilke grac zaden Polak nie potrafi a mimo to pilka nozna jest sportem narodowym, gdzie kluby ani reprezentacja nie moga pochwalic sie zadnymi sukcesami od razu jak tylko zarysuje sie nadzieja ze cos sie zmieni na lepsze to zawodnik, reprezentacja czy tez klub lansowani sa na mesjasza naszej pilki.
I tak sie dzieje z kazdym grajkiem w lidze ktry strzeli kilka bramek. Od razu w mediach krzycza ze moze to bedzie mega zawodnik. Tak samo z klubami. W Lechu stworzono marketing i rybka polknela haczyk Generalnie oprocz marketingu dobrego to wiele nie maja. Cos tam kiedys byla mowa o skautach i co gdzie oni sa? Sciagneli jednego Bosniaka czy goscia z Balkanow, pozniej jeszcze 3 i jakos tamten kierunek juz ich nie interesuje. Teraz Krivets ale czy to jest odkrycie skautow czy juz wylansowany koles? Raczej skauting to maja taki jak my czyli zaden Mowilo sie tez duzo o wzmacnianiu druzyny. Ok kupili Kriwca ale to chyba smieszne pieniadze z tego co kojarze to 200 tys E (?), Gancarczyk to juz nie pamietam czy przechodzil z wolnego czy jak, inne Kasprziki czy Chrapki to o tyle super kosztowne wzmocnienia ze lepiej pozostawic to bez komentarza. A pamietajmy ze wyciagneli na Murawskiego 3 mln E (czy 4, mniejsza z tym napewno wiecej wyciagneli niz zainwestowali), a wiec zobaczymy jak to tam dalej bedzie. Narazie mniej wydaja niz otrzymuja z transferow wiec nie mozna do konca uznac ze taki tam szal jak obiecywali prezesi. Ale oczywiscie jak mowie media i Polacy potrzebuja mesjasza. Lech jeszcze nie zdarzyl sie skompromitowac w Europejskich Pucharach, bo w koncu istnieje tylko kilka lat wiec media upatruja w nich zbawiciela polskiej pilki. Zawiedzie raz, zawiedzie drugi i juz nie bedzie tak slodko. A jestem pewien na 100% ze zawiedzie jesli naprawde nie zechca pompowac kasy w transfery. Bo raz na kilka lat w pucharach mozna miec farta, moze efekt zaskoczenia zadzialac tak jak w ich przypadku 2 lata temu, tak jak wnaszym przypadku 8 lat temu, jak to mowia raz do roku to i mucha piardnie. Zobaczymy jak sie potoczy zycie, moim zdaniem media tak samo szybko zapomna o potedze Lecha jak zapominaly o potedze Wisly czy Legii
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 17.05.2010, 07:59
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Chyba się trochę zapędziłeś - weryfikacje w pucharach to oni przechodzą od 2 lat i wypadało to jak dotąd lepiej niż przyzwoicie.Odpaść z Udinese i po karnych z Brugge ujmy żadnej nie przynosi.
to akurat Amice trzeba oddać że w pucharach grali naprawdę nieźle odpadali minimalnie a takie całkiem solidne średniaki jak Grashopers czy ten Fredikstad roznosili, a my niby świetnie pojechaliśmy z Beitarem ale z TT juz nie powalczyliśmy a Levadia juz przysłoniła wszystko

i moim zdaniem dlatego tzw neutralni kibice wolą Poznań jako MP

a co bedzie to sie okaze ja tez myslałem że po Beitarze i Barcy to Wisła ze Skorzą bedzie miażdżyc rywali zresztą podobnie było po Schalke i Lazio kto by uwierzył w Valerenge i Tibilisi jak chwile wcześniej myśleliśmy realnie szanse na 1/2 UEFA :(

wniosek z tego jest taki że jak sie ma szanse to trzeba było wszystko z siebie dac jak sobie przypominam jak np. bez ikry zagraliśmy z TT w Krakowie
Ostatnio edytowane przez Lemoniadowy Joe : 17.05.2010 o godz. 08:04.
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 17.05.2010, 08:48
sandbender napisał(a):Wyświetl post
Gdzie Peszko ma iść? Bo dzisiaj w jakimś wywiadzie widziałem i mówił, że jego sytuacja się wyjaśni w ciągu tygodnia, a na pytanie "Czy chciałby pan zostać w Poznaniu?" nie odpowiedział.
Do Wolfsburga, ponoć rozmowy są bardzo zaawansowane, a on sam jest strasznie zajawiony. Dlatego też Kiełb jest już praktycznie dogadany z Kuchenkorzem, bo ma zastąpić Sławusia.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 17.05.2010, 08:58
Widzę, że co niektórym naprawdę się nudzi. Ludzi będziecie na fecie liczyc Lepiej się zastanówcie w jaki sposób MY KIBICE możemy przyczynić sie do zapełnienia stadionu na R22. Liczenie ludzi na fetach robi z nas naprawdę zaściankowców. Co to kogo obchodzi ilu świętowąło w Poznaniu? Nie bawcie sie w kibice.net gdzie co kolejkę kropkowali sektory przyjezdnych , zeby doliczyc sie ze bylo 762 osoby zamiast "około ośmiuset".
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 17.05.2010, 08:59
murray napisał(a):Wyświetl post
Do Wolfsburga, ponoć rozmowy są bardzo zaawansowane, a on sam jest strasznie zajawiony. Dlatego też Kiełb jest już praktycznie dogadany z Kuchenkorzem, bo ma zastąpić Sławusia.

ten kielb watpienie ze jest taki dobry
zagral kilka dobrych meczow w rundzie i juz pisza ze bedzie gwiazda
a wyjdzie tak jak zwykle z polskimi pilkarzami
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
ewcia
Wyjazd Rzecz Święta!

Stary 17.05.2010, 10:54
Każdy wpis o jakichkolwiek liczbach odpowiednio nagrodzimy(orzeu co nieco o liczbach napisał i starczy szacowania).Poznaniaków tak świętowanie znudziło, że ciągle tu zaglądają, macie swoje 5 min więc jarajcie się u siebie.
Ostatnio edytowane przez ewcia : 17.05.2010 o godz. 11:56.
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Stary 17.05.2010, 11:31
Faktycznie starczy o nich. Wczoraj po piwie mnie zebralo na wyliczanki, w sumie olac to. Niech ich bylo i dwiescie tys.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 17.05.2010, 21:53
ja jestem święcie przekonany ze bez Roberta Lewandowskiego, Lech szybko sie pozegna z Europa, Peszko tez pewnie odejdzie tam gdzie jego kumpel z druzyny do Bundesligi i szybko mit wielkiego Lecha padnie.
Mieli dobrego napastnika Rengifo to go oddali za darmo.
W Lechu zostal tylko Peszko ktory robi wiatr.
Stilic i Kriwiec gwiazdki jednego sezonu, gdyby byli tacy dobrze to Stilic by wyjechal zagranice ( a wedlug mnie nie ma na to wielkich szans, no moze wyjedzie do Grecji badz na Cypr, albo Austria) on nie istnieje kiedy jest pod presingiem, kiedy rywal gra ostro, nie ma dobrych obu nóg, slaba gra glowa, bedzie sie kisil w Polsce wiele lat.
A Lech mysli ze rach ciach nowi zawodnicy sie zaaklimatyzuja. Skoncza w Sierpniu puchary. A teraz niech sie ciesza tym mistrzem, ktorego my stracilismy w glupi sposob.
Ostatnio edytowane przez qchar90 : 17.05.2010 o godz. 21:56.

Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 17.05.2010, 21:56
jop napisał(a):Wyświetl post

OK luz... 2 post, trzeciego nie bedzie
owszem : )
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 17.05.2010, 22:30
Cytat:
Peszko tez ma odejść, a przynajmniej chce odejść.
gdzies ostatnio slyszalem czy czytalem ze zdobycie tytulu byc moze go zatrzyma- chec powalczenia o LM. W sumie oplaca mu sie zostac i pograc kolejny sezon albo pol i pokazac sie w pucharach. Pewnie on nie zawiedzie i w przyszlosci zaprocentuje to wiekszym konstraktem niz teraz by mu zaproponowali gdzies na zachodzie czy tez wschodzie
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Stary 17.05.2010, 22:34
Pewnie wszystko zależy od zainteresowania. Jak będzie dobra oferta, to nic go raczej nie zatrzyma w Poznaniu.

EDIT: http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32288,t...wiadomosc.html
Ostatnio edytowane przez martin_6 : 17.05.2010 o godz. 23:00.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
Szarny
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 17.05.2010, 22:43
Tej dwójki nikim wartościowym z naszej ligi nie są w stanie zastąpić.
Coby nie mówić o Lewandowskim, jest bardzo dobrym napastnikiem, a Peszko najlepszym skrzydłowym od czasów Kosy, Uche i Kuby.

Ja tylko liczę, żę w miejsce Lewandowskiego pozyskają Sobiecha/Micańskiego, a jak odejdzie Peszko to załatają skrzydło Kiełbem.

To byłby wymiany jakościowo podobne do:
Kosowski - Łobodziński
Frankowski - Kryszałowicz
Odpowiedz cytując
rospun
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 17.05.2010, 22:46
Szarny napisał(a):Wyświetl post
Tej dwójki nikim wartościowym z naszej ligi nie są w stanie zastąpić.
Coby nie mówić o Lewandowskim, jest bardzo dobrym napastnikiem, a Peszko najlepszym skrzydłowym od czasów Kosy, Uche i Kuby.

Ja tylko liczę, żę w miejsce Lewandowskiego pozyskają Sobiecha/Micańskiego, a jak odejdzie Peszko to załatają skrzydło Kiełbem.

To byłby wymiany jakościowo podobne do:
Kosowski - Łobodziński
Frankowski - Kryszałowicz
Wiesz, o Lewandowskim też dwa lata temu mówiono, że nic z tego nie będzie...
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Stary 17.05.2010, 23:04
Rospun to żaden argument.

Z Micanskiego na pewno nic nie będzie. To był jego najlepszy sezon i obawiam się, że już do takiej formy jak teraz nigdy nie wróci (vide casus Zieńczuka).

Co do Sobiecha, to myślę, że jeżeli mu nie odbije sodówka, to może byc z niego w przyszlosci dobry zawodnik.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów