The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
skttrbrain
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.05.2010, 14:47
MAN wraz z FunClubem (biuro podróży) kopsnął nam nowy autobus. Wrzucam w ramach ciekawostki, bowiem pojazd jest kosmiczny jak na polskie realia.
http://www.lechpoznan.pl/art,14316,f...r_od_man_a.htm

aha, a Sokołów wypuszcza nowy produkt - 'Tatar kibica' ;-)
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 14.05.2010, 14:56
Nie tylko na polskie. Wyraźnie tam jest napisane, ze żaden klub w....Europie takiego nie ma. Real, Barcelona. MU, Bayern mogą tylko pozazdrościć . No to teraz spokojnie wjedziecie nim do LM nawet bez tatusia Fryzjera.
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 14.05.2010, 15:05
Kuchenki dostały autobus i hałas robią na pół Polski Hehe. No cóż. Jedno jest pewne- jeśli uda im się wygrać tego mistrza, to podczas tańców na poznańskim rynku z butów powypada tyle słomy, że wykarmią nią wszystkie wielkopolskie koziołki

Cytat:
A niech mają w końcu tego majstra po 18-latach.
Poczytaj może jakieś skarby kibica, albo choćby wywiady z Okońskim lub ich prawnikiem. Ten klub ma szansę na pierwszego mistrza w historii.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 14.05.2010 o godz. 15:07.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 14.05.2010, 15:17
A czy ten autobus lata ?
Odpowiedz cytując
someonewisp
Banita

Od: 09.2009

Stary 14.05.2010, 15:20
Nie mogę już tego znieść. Otworze lodówkę Lech, włączę TV Lech, włączę radio - Lech, wejdę na jakikolwiek portal sportowy Lech. Na miłość boską ale to już jest obrzydliwe. Lech nie gra wcale dobrej i ładnej dla oka piłki a wszędzie go chwalą. Och i Ach wszędzie. Żeby Lechitów ta pycha zgubiła. Żeby dostali po dupie w II rundzie el. LM. Może wtedy te nasze durne polskie media się opanują w tym swoim poznańskim fanatyzmie.
A i ps.
G**** mnie obchodzi wasz autokar, wasz nędzny i brzydki stadion oraz wasza sprzedajna historia. A teraz powtórzę to jeszcze raz, zabierajcie się z tego forum raz na zawsze...

edit.
Nie, ten autobus odbija się jak ziemniak zrzucony z 2 piętra.
Powód: furia
Ostatnio edytowane przez someonewisp : 14.05.2010 o godz. 15:21.
Odpowiedz cytując
skttrbrain
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 14.05.2010, 15:20
poziom waszego nadęcia jest zatrważający, każdą pierdołę jesteście w stanie pod swoje myślenie przerobić
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 14.05.2010, 15:22
Cytat:
poziom waszego nadęcia jest zatrważający,
Chłopie, wjebałeś się na cudze forum, pisząc że macie nowy autobus i kręcisz śmigłem, bo Wasz sponsor robi nowego tatara a my jesteśmy "nadęci", bo się z Ciebie śmiejemy? Idź, człowieku, pogadaj z kolegami pod blokiem i wspólnie bądźcie pod wrażeniem swoich wypowiedzi, bo tutaj poklasku nie znajdziesz, bo każdy zwyczajnie już Wami rzyga.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 14.05.2010, 15:32
Wydaje mi się , że ten autobus wywoła sporą furorę w litewskich Taurogach , podczas meczu z ichniejszym Taurasem w II rundzie el. LE
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 14.05.2010, 15:47
Ale z niego szydzisz.
przeciez wiadomo że we Wronkach nie ma bloków.

Edit: Pytanie do kolegów po szalu :
-- Czy Wy, szanowni koledzy, jak np. rok czy 2 lata temu zdobywalismy mistrza, specjalnie rejestrowaliscie sie na jakims forum np. Lecha i strugaliscie fajnych, czy moze nie cierpimy na takową przypadłosc?
Ja sie przyznam, ze czasem(raz na pol roku) wejde na strone legialive.pl poczytac co piszą, i na tym sie konczy.

My ! jak zwykle wszystko ŁYKAMY.
I jak zwykle oglądamy od lat w lidze Wasze plecy
I jak zwykle znowu weszlismy na Wasze forum i sie napinamy, zapominajac o tradycji i historii naszego klubu(sic) Zapomnialem ze tradycja pierwszej druzyny w tabeli liczy raptem kilka lat.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 14.05.2010 o godz. 16:10.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
LP1
Junior Member

Od: 05.2010

Stary 14.05.2010, 16:03
Kolega Was podpuścił a Wy Jak zwykle łyknęliście;-) Żeby nie było nie na temat - Mistrzostwo nie jest jeszcze rozstrzygnięte.
Odpowiedz cytując
kosaTS
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 14.05.2010, 16:07
http://goool.pl/ekstraklasa/2180-leg...e-onyszki.html

Legia nie chce Onyszki. Pewny transfer?
Odpowiedz cytując
Stavanger
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 14.05.2010, 16:10
LP1 napisał(a):Wyświetl post
Kolega Was podpuścił a Wy Jak zwykle łyknęliście;-) Żeby nie było nie na temat - Mistrzostwo nie jest jeszcze rozstrzygnięte.
Kolejny z Wary Lecha... to już jest nudne i męczące. Oczywiście, że nie rozstrzygnięte. Ameryki nie odkryłeś...

Odpowiedz cytując
Arturo Qr2nów
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 14.05.2010, 16:34
Jeżeli ktoś ma konto na forum Wary Lecha niech wrzuci im newsa o tym, że w przyszłym sezonie będziemy grać w koszulkach Adidasa i że do klubu kupiono nowe pompki do piłek...

A autobusik, no ładny Neoplan Starliner.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 14.05.2010, 16:48
Podniecacie sie tym Lechem, gul wam skacze, a Pyrusy mają radochę. Oj dzieci dzieci...Nie udąło się zdobyć mistrza, bo od dwóch lat jedziemy sportowo po równi pochyłej i tyle. A u nich ewidentnie wszytsko idzie do góry. Jak Cupiał zainwestuje w końcu normalne pieniądze w Wisłe, stworzy pion marketingu, sportowy i trener dostanie spokojnie 2 lata na ZBUDOWANIE DRUŻYNY to będziecie na forum lecha wstawiac informacje o nowych korkotrampkach dla Młodej Wisły. A póki co jest jhak kazdy widzi-bryndza.
Odpowiedz cytując
Ela
Pro Publico Bono

Od: 08.2003

Stary 14.05.2010, 16:56
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Podniecacie sie tym Lechem, gul wam skacze, a Pyrusy mają radochę.
To samo miałam napisać.
Czy tej napinki anty Lech/Amica nie wystarczy juz ? Nie mozna gosci zignorowac po prostu ?
Bo wstyd za niektóre wypowiedzi.
Swego czasu były podobne komentarze i na temat Legii. Niby z wyższością a świadczące o totalnym kompleksie Warszawy. Trzeba umieć przegrywać i spojrzeć z innej strony. Raz się jest na wozie a raz pod wozem. A może w sobotę karta się odwróci ?
Jak w gazetach, internecie i tv w kółko była Wisła, Wisła, Wisła. To co? Wtedy nie raziło? Trochę dystansu.
Z Cracovii się smiejecie ze ma kompleks Wisły a sami ostatnio podobnie się zachowujecie.
Trochę szacunku dla samego siebie.
Ostatnio edytowane przez Ela : 14.05.2010 o godz. 16:58.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 14.05.2010, 17:03
skttrbrain napisał(a):Wyświetl post
poziom waszego nadęcia jest zatrważający, każdą pierdołę jesteście w stanie pod swoje myślenie przerobić
Z forum Zagłębia Lubin Napisane: 2010 maja Pt 14, 08:58

roman_k napisał(a):
Nie życzę Lechowi mistrzostwa. Z kilku powodów. Nie lubię Lecha, od zawsze. Razi mnie (delikatnie mówiąc) cała ta bufonada Kolejorza, że we wszystkim są najlepsi. Szczytem bezczelności jest stanowisko Lecha wobec korupcji. Wspominacie mecz Lecha z Odrą w momencie, gdy zdobywaliśmy mistrzostwo. Że bili nam brawo. A ja słyszałem gwizdy.

Razi mnie również cała pompa medialna kultywująca mit wielkiego Lecha. Ten balonik musi kiedyś wybuchnąć, liczę, że w sobotę, zwłaszcza po tym, co się obecnie dzieje w Poznaniu i Lechu. Dzwonisz do klubu i słyszysz, że oni są już mistrzami, że oni już planują fetę. - A co z naszymi ustaleniami z jesieni, kiedy umawialiśmy się, że Zagłębie dostanie tyle samo biletów, co Lech (dla osób z klubu)?
- One są już nieaktualne, bo my będziemy mistrzami - słyszy się w słuchawce.

Życzę im, żeby nigdy tym mistrzem nie byli, bo jeżeli tak się stanie, to granice bufonady i absurdu sięgną nieba, kosmosu, a może nawet czegoś więcej. Obyś obudzili z ręką w nocniku, a pod pręgierzem w niedziele rano leżały tabuny nawalonych ludzi. Zrozpaczonych. Czekających na mistrza co najmniej kolejne osiemnaście lat.
Jak widać nie tylko My uważamy, że kibice tego dziwnego tworu są bufonami.

Poczytałem trochę forum Zagłębia Lubin i gdyby piłkarze "Miedziowych" grali z taką pasją jak wierzą w zwycięstwo ich kibice to w Poznaniu mogło by być ciekawie.

Rzadko mi się coś śni, ale dziś śniło mi się, że dostaje smsa od kolegi, a w nim: "Wisła jednak mistrzem" . Marzenia fajna sprawa
Odpowiedz cytując
rospun
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 14.05.2010, 17:38
"Pompa medialna kultywująca mit wielkiego Lecha" to robota dziennikarzy, nie kibiców, nie drużyny (owszem, Peszko się zagalopował z tym 99%). Czasem działacze coś dorzucą, ale nie więcej niż w innych drużynach. I mi osobiście, podobnie jak wielu kibicom, ten "balonik" też przeszkadza.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 14.05.2010, 17:42
Nie rozumiem, po co Legia miałaby sięgać po Onyszkę. Mucha przychodząc na Łazienkowską był nikim, podobnie jak Fabiański. Dowhań ze Skaby czy Gostomskiego zrobi świetnego bramkarza.

A Onyszko to bramkarz na 1-2 sezony. Na którym nie da się już zarobić. Legia jeszcze niedawno potrafiła zarabiać na transferach swoich bramkarzy...

PS. a napastnik, będący we Flamengo zmiennikiem Adriano - to wielka niewiadoma. Bo to 3-4 napastnik w klubie (po Adriano, Vagnerze Love i chyba też po Denisie). Nie mam pojęcia czy jest warty 1 mln €.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 14.05.2010 o godz. 17:45.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Kamil
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2006

Stary 14.05.2010, 18:12
Podniecacie sie tym Lechem, gul wam skacze, a Pyrusy mają radochę. Oj dzieci dzieci...Nie udąło się zdobyć mistrza, bo od dwóch lat jedziemy sportowo po równi pochyłej i tyle. A u nich ewidentnie wszytsko idzie do góry. Jak Cupiał zainwestuje w końcu normalne pieniądze w Wisłe, stworzy pion marketingu, sportowy i trener dostanie spokojnie 2 lata na ZBUDOWANIE DRUŻYNY to będziecie na forum lecha wstawiac informacje o nowych korkotrampkach dla Młodej Wisły. A póki co jest jhak kazdy widzi-bryndza.
czyli jaka musi byc roznica miedzy nami a nimi ze po tych dwoch latach mają dopiero SZANSE zdobyc mistrza dzieki dżopikowi
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Stary 14.05.2010, 18:19
Kamil napisał(a):Wyświetl post
czyli jaka musi byc roznica miedzy nami a nimi ze po tych dwoch latach mają dopiero SZANSE zdobyc mistrza dzieki dżopikowi
Widzę, że kolejny co znalazł winnego w Jopie. Poczytaj-ochłoń-wróć:

y być mistrzem trzeba ...
Data: 12-05-2010 10:38 Autor: (MARCIN)

Żal, rozpacz, niedowierzanie. Paleta przeróżnych stanów emocji targa w chwili obecnej kibiców jeszcze aktualnych mistrzów Polski. Czy słusznie i potrzebnie? Chyba nie do końca. Dlaczego? Z paru prostych powodów, o których poniżej.

Choćby dlatego, że by być mistrzem trzeba mieć do tego charakter. Piłkarze Wisły niestety na chwilę obecną go nie mają. W sezonie 2009/10 przegrali wszystko, co do przegrania było możliwe. Najpierw eliminacje z Levadią, potem Superpuchar z Lechem. Następnie w rozgrywkach ligowych ponownie z Lechem, chwilę potem z Legią, a na koniec obłędu pierwszy raz od 59 lat z Cracovią. Dalej egzystując juz z 'muchami w nosie" w nowym roku nie umieli nawet zremisować z Bełchatowem i Arką. Co najgorsze postanowili zwolnić sobie trenera, który przestał już im odpowiadać. Nie wiemy ile jest klubów w Polsce, którymi starają się rządzić piłkarze, ale wiemy, że jednym z nich jest w dużej mierze ten najbliższy naszemu sercu, czyli Wisła Kraków. Niegdyś naszym zawodnikom nie odpowiedały zbyt ciężkie treningi Petrescu, teraz woleli mieć jak mawiają w okolicach szatni "już prawie dziadziusia", który wysiłku zbyt wielkiego forsować im nie zwykł.

Po drugie dlatego, że mistrzostwo należy wywalczać, a nie po nie człapać. Naiwna zmiana trenera była zwykłą zamianą "siekierki na kijek". Analizując bez emocji to, co się wydarzyło w ostatnich dwóch miesiącach należy spojrzeć prawdzie w oczy. Dobre mecze z Lechią, Polonią Bytom czy Piastem przeplatane zostały słabymi ze Śląskiem, Koroną czy wczoraj z Cracovią. Nie bądźmi hipokrytami. To, co los nam dał w doliczonym czasie gry w cudem wygranym meczu z Polonią Warszawa, zabrał wczoraj fatalnym kiksem Jopa, pewnie w myśl zasady, że w przyrodzie musi być równowaga.

Prawdziwi mistrzowie też nie kalkulują. Niestety zapomniał o tym Kasperczak, który kazał zagrać swoim piłkarzom w meczu z Lechem, swym najgroźniejszym konkurentem tak, by ... tylko nie przegrać. Gdyby Wisłę stać było na pokonanie w bezpośrednim pojedynku "Kolejorza", to jej fani mogli by w dniu dzisiejszym już chłodzić na fetę mistrzowską szampany.

By być mistrzem i chyba nie tylko Polski trzeba być po prostu ... klubem. A klub to pion sportowy, marketing, odpowiednio dobierani profesjonaliści na odpowiednie stanowiska, odpowiednia polityka medialna i wiele wiele innych rzeczy. Przykro nam to pisać, ale chcąca być najlepszą Wisła nie ma aktualnie: dyrektora sportowego, pionu marketingu (w chwili obecnej pracę za kilka osób wykonują słownie dwie), odpowiedniego sztabu szkoleniowego. Trenerem bramkarzy został na przykład człowiek po zawodówce budowlanej, potem prawdopodobnie liceum (choć nie jesteśmy tego pewni do końca), bez akademickiej wiedzy teoretycznej, i należytego doświadczenia (ostatnio sprzedawał wóżki widłowe, w momencie gdy najlepsi polscy trenerzy bramkarzy kształcili się teoretycznie i praktycznie, odbywając różne staże). W dodatku ów dyletant jest także zdrajcą wiślackiego ruchu kibicowskiego, który w trudnym momencie angielskim wyjściem opuścił, bo Wisła przez prawie 10 lat nie była mu do niczego potrzebna. Co jeszcze śmieszniejsze ów pseudoszkoleniowiec zamiast uderzyć się w piersi, woli wcielać się w rolę zwykłego płaczka i kapusia, chodząc po klubie i skamląć, by niektórzy kibice dostali za jego "męczeństwo" zakazy stadionowe.

By być mistrzem należy unikać takich sytuacji, jakie miały miejsce w tygodniu ubiegłym. Otóż przygotowany do operacji w Poznaniu Mariusz Pawełek czekał już praiwe na stole operacyjnym na "krojenie", ale tamtejsi lekarze chcieli potwierdzenia pisemnego, że Wisła SA za operację swego bramkarza zapłaci. Nie było nikogo w klubie, kto by to zagwarantował, więc musiał uczynić to rzecznik prasowy.

Po co piszemy to wszystko?

Po to, by zamiast płakać na lewo i prawo jak to nam źle, zrobić sobie rachunek sumienia i z klubu uczynić KLUB. Stworzyć wreszcie przy R22 odpowiednią strukturę, naznaczoną profesjonalizmem, planem długofalowym, pozbyciem się tych, którzy nie gwarantują sukcesu, a zastąpieniem ich ludźmi z mentalnością zwycięzców.

Z Wisły "WIELKĄ WISŁĘ" może stworzyć jak na razie jeden człowiek. Każdy z nas zna jego nazwisko. My jako kibice jesteśmy w stanie pomóc. I takową pomoc deklarujemy. Nie do nas jednak należy ostatnie słowo.

źródło: Kibice Wisly.pl
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 14.05.2010 o godz. 18:21.
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 14.05.2010, 18:21
Coś czuję, ze będzie cud...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 14.05.2010, 18:29
Arturo Qr2nów napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli ktoś ma konto na forum Wary Lecha niech wrzuci im newsa o tym, że w przyszłym sezonie będziemy grać w koszulkach Adidasa i że do klubu kupiono nowe pompki do piłek...
Ale z tymi pompkami to tak na serio kupili, czy tylko ich podpuszczamy?

Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Kamil
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2006

Stary 14.05.2010, 18:30
Widzę, że kolejny co znalazł winnego w Jopie. Poczytaj-ochłoń-wróć:

y być mistrzem trzeba ...

źródło: Kibice Wisly.pl
szczerze? tekstow tego goscia nawet czytac mi sie niechce.
tak, wiem, przegralismy i zremisowalismy 10meczów,
aleeeeeee bylismy pomimo tego liderami i wygrywalismy kolejny mecz, lecz ktos strzela ****a w ostatniej sekundzie meczu zajebistą bramke, kto nim jest? nasz zawodnik, i jeden **** czy to jop czy bylby nim ktos inny.
popelnil blad, coż, zdarza sie wszystkim, nie obwiniam go o to ze jest do dupy, ale oby nigdy wiecej nie zagral na R22 za duzo tego z jego strony.
ps. jakbym nie napsal ze dzieki jopowi to wtedy co bys mi odpisal?
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Stary 14.05.2010, 18:49
Kamil napisał(a):Wyświetl post
szczerze? tekstow tego goscia nawet czytac mi sie niechce.
tak, wiem, przegralismy i zremisowalismy 10meczów,
aleeeeeee bylismy pomimo tego liderami i wygrywalismy kolejny mecz, lecz ktos strzela ****a w ostatniej sekundzie meczu zajebistą bramke, kto nim jest? nasz zawodnik, i jeden **** czy to jop czy bylby nim ktos inny.
popelnil blad, coż, zdarza sie wszystkim, nie obwiniam go o to ze jest do dupy, ale oby nigdy wiecej nie zagral na R22 za duzo tego z jego strony.
ps. jakbym nie napsal ze dzieki jopowi to wtedy co bys mi odpisal?
Odpisałbym ci, że klub Lech/Amica czy jak to sie teraz oficjalnie nazywa zbudował podwaliny do bycia MP. W przeciwieństwie do nas, klubu który pozbył sie nawet sprzątaczki w tym roku, bo nie miał kasy na jej utrzymanie. Napisałbym także, że około 2 lat temu pisałem, że Lech TV to dobry pomysł i na pewno jest pionierski i uslyszałem(przeczytałem) na tym forum , że po co Tv, ze my także ją mamy(?!?!?!), ze mamy Brożka itd...A ja chciałem wtedy zasygnalizować, że zmierzaja w kierunku jak najbardziej prawidłowym , oznaczonym nazwą PROFESJONALIZM.Jak widąc krótkowzrocznośc co po niektórych została skarcona, lecz czego sie spodziewac jak u nas nie ma na dzień dzisiejszy żadnego pionu w klubie. Zadnej ZDROWEJ KOMÓRKI w organizmie zwanym WISŁA KRAKÓW. Nawet kibiców nie potrafia zagospodarować. I to jest przykre.
Póki co-jeszcze jutrzejsza kolejka, a jak wiesz zapewne to od wtorku nie istnieje definicja słowa "niemożliwe".
Odpowiedz cytując
SkMk
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 14.05.2010, 19:28
Ale się spinacie. Mógł Górnik spaść z ekstraklasy, mógł Ruch walczyć o pozostanie w II lidze,mogła Lechia biegać po okręgówce? Możemy i my być ekstraklasowym średniakiem, bo ku temu zmierza. A za 10 lat przyprowadzimy nasze dzieci na Reymonta i wspólnie zanucimy :

Zagraj, zagraj jak za dawnych lat

Dystansu ludzie.
W życiu ważne są tylko chwile...
Odpowiedz cytując
Wiślak178
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 14.05.2010, 19:29
Jeśli Lech nie zdobędzie szybko bramki i do przerwy będzie 0:0 to myślę że jakieś tam szanse Zagłębie ma. Z każdą minutą drugiej połowy presja będzie coraz większa. Ważne aby Zagłębie przy korzystnym wyniku pod koniec meczu nie zamykało się na własnej połowie bo wtedy to prędzej czy później Lech w końcu wepchnie tą piłke do bramki.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 14.05.2010, 19:38
smieszy mnie ten balonik w Poznaniu, zdobeda mistrz czy nie i tak ten balon peknie w eliminacjach LM
druzyna ktora nie ma lawki rezerwowych to raz, Stilic nie istnieje na boisku kiedy gra jest twarda, Lewandowski odejdzie i tyle z tego balonu bedzie
a te artykuly w gazetach mnie smiesza oni sa juz pewni mistrza, zeby nie byli zbyt pewni
zobaczyc utrate "majstra" w Poznaniu to by bylo bezcenne ;D

Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 14.05.2010, 20:17
balonik pompują raczej dziennikarze więc rozumiem że oni cię śmieszą. w końcu płacą im za każdy artykuł, za coś na wakacje muszą jechać.
wypowiedzi piłkarzy (oprócz Peszki) są stonowane. "Jeżeli komuś się wydaję, że już jesteśmy Mistrzem Polski to ten ktoś jest w błędzie", "Zagłębia absolutnie nie można lekceważyć","nie popadamy w hurraoptymizm", "za wcześnie na euforię"...
może czytasz jakieś brukowce z "pseudowywiadami"...
Odpowiedz cytując
Luk_Biala_Gwiazda
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 14.05.2010, 20:37
Cytat:
Z Wisły "WIELKĄ WISŁĘ" może stworzyć jak na razie jeden człowiek. Każdy z nas zna jego nazwisko. My jako kibice jesteśmy w stanie pomóc. I takową pomoc deklarujemy. Nie do nas jednak należy ostatnie słowo.
Moze ktos naswietlic, o kogo chodzi?
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 14.05.2010, 20:41
Myślę że o p. Cupiała
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów