The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
19piotrek06
Member

Od: 12.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.05.2010, 16:24
maTyS. napisał(a):Wyświetl post
na którym kanale będzie mecz Wisły będzie jako multiliga ? bo nazwyklym Canale jest Ruch z Kuchenkami ?
http://www.canalplus.pl/program?2010.05.11

Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 11.05.2010, 16:48
Potrzebuje taniego kuriera tylko żeby forma płatności była możliwa jak przyjedzie po paczkę a nie na konto. Może ktoś coś polecic?
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 11.05.2010, 17:35
Witam
Co moeg zrobic w przypadku takim.
Od kilku dni mam cos takiego otwieram strone wszystko jest ok,strone obojetnie jaka ale po kilku sekundach ta strona staje sie tak jakby strona niekatywna tzn.tak jakbym otowrzyl dwie strony i sie miedzy nimi przelaczal to jedna z nich zawsze bedzie ta podrezdna.
Ale mi sie to dzieje tak bez niczego...
Odpowiedz cytując
DYRU
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 12.05.2010, 07:51
Gdzie najlepiej wziąć internet stacjonarny
Netia mnie wychvjała. Banda pederastów i tyle. Orange stacjonarny sie opłaca teraz jakis mobilny za 9 zeta daja co by w moim przypadku siadało.
Ogarnia ktoś temat
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Stary 12.05.2010, 07:55
DYRU napisał(a):Wyświetl post
Gdzie najlepiej wziąć internet stacjonarny
Netia mnie wychvjała. Banda pederastów i tyle. Orange stacjonarny sie opłaca teraz jakis mobilny za 9 zeta daja co by w moim przypadku siadało.
Ogarnia ktoś temat
a jakie masz mozliwosci? Netia, TP, UPC?
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
DYRU
Senior Member

Stary 12.05.2010, 08:12
TP miałem. chciałem Netie. Sasiad ma, a mi robia problemy i juz od lutego jestem bez tel stacjonarnego. internet mam dzieki uprzejmosci sasiada tylko. Netia odpada musze z nimi umowe rozwiązać jak najszybciej bo sie z niej niewywiązali. Tłumaczą sie tym, że TP ich blokuje. A mnie to chvj obchodzi. w TP to raczej kiepa jest bo wiecznie problemy mają. UPC u nas w mieście nie działa raczej.
Zastanawiam się nad Orange Freedom a do tego dają za 9 PLN Orange free. Bo mam pudło i laptopa, więc może ta opcja by była dobra. Niestety nie siedzę w temacie :/
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
Odpowiedz cytując
wroobel88
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 12.05.2010, 09:02
BRTS39 napisał(a):Wyświetl post
Co teraz robią przy składaniu wniosków o paszport oprócz pobierania odcisków i pobierania dokumentów. Jakos szczególnie badają?
Nic nie badają
Odpowiedz cytując
palczi
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 12.05.2010, 09:04
ma ktos internet z TP s.a. na ul.Poznanskiej w krk ?lub wie czy tpsa tam dziala i zaklada net?dzieki wielkie za odp
Odpowiedz cytując
Tom'ash
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 12.05.2010, 10:09
Można jakoś zamówić relację sms-ową "na żywo" z wybranego meczu Ekstraklasy?

edit: Szprotson dziękuję
Ostatnio edytowane przez Tom'ash : 12.05.2010 o godz. 13:41.
Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 12.05.2010, 10:16
Wiecie jak mogę w Word 2007 zawinąć podpis do dwóch linijek by nie był taki długi?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 12.05.2010, 13:21
Tom'ash napisał(a):Wyświetl post
Można jakoś zamówić relację sms-ową "na żywo" z wybranego meczu Ekstraklasy?
np. ekstraklasa.net
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
fifi1906
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 12.05.2010, 14:48
w listach najbogatszych ludzi podawany jest szacowany majątek czyli ile ma hajsu czy wycena wszystkiego co posiada? skoro załóżmy Gates posiada majtek 57 mld to to jest wszystko wycenione a nie hajs?
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
Odpowiedz cytując
harimata
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 12.05.2010, 16:04
Szukam darmowych szablonów na stronę www o tematyce 2 wojny, prostych i łatwych do przerobienia.
Ostatnio edytowane przez harimata : 12.05.2010 o godz. 20:43.
Kod:
               W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem

9 października wywal Tuska do śmietnika !
Odpowiedz cytując
Adamek21
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 12.05.2010, 16:27
Mam pytanie odnosnie telefonu komórkowego a jaśniej to Samsung Avila czy jest to dobry telefon by go zakupić czy się nie oplaca kto go ma niech napisze jaki jest jak sie sprwauje
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki

"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski."

"Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał
Odpowiedz cytując
Above
Voyage! Voyage!

Od: 02.2004

Stary 12.05.2010, 18:46
3 pytania:

1) na jakim kanale jest finał LE ?
2) które banki udzielają kredytów studenckich ?
3) czy jest gdzieś w Krakowie coś w rodzaju giełdy rowerowej ?

Na 1 pytanie już znalazłem odpowiedź - TV4
Ostatnio edytowane przez Above : 12.05.2010 o godz. 18:57.
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 12.05.2010, 19:16
Wie ktoś w który dzień tygodnia Dziennik Polski publikuje najwięcej ofert pracy?
Odpowiedz cytując
Tom'ash
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 12.05.2010, 20:54
Ten finał Ligi Europejskiej to pierwszy mecz w którym jest 5 sędziów, czy tak było przez całe rozgrywki?
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 12.05.2010, 20:58
Jutro mam rozmowę kwalifikacyjną w sprawie pracy i tu moje pytanie,czy mogę mieć ściągę w postaci pytań w teczce?
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 12.05.2010, 21:04
Ten finał Ligi Europejskiej to pierwszy mecz w którym jest 5 sędziów, czy tak było przez całe rozgrywki?
Z tego co oglądałem parę spotkań to jak pamięć nie myli to w każdym było po 5 arbitrów.
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Stary 12.05.2010, 21:05
było też tak w innych meczach LE.
I
Odpowiedz cytując
Kobieta_Wislak
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 12.05.2010, 21:07
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Jutro mam rozmowę kwalifikacyjną w sprawie pracy i tu moje pytanie,czy mogę mieć ściągę w postaci pytań w teczce?
ale jakich pytań?
dawaj na prv jakby co

fifi1906 napisał(a):Wyświetl post
w listach najbogatszych ludzi podawany jest szacowany majątek czyli ile ma hajsu czy wycena wszystkiego co posiada? skoro załóżmy Gates posiada majtek 57 mld to to jest wszystko wycenione a nie hajs?
według mnie szacowany majątek, bo pamiętam rok w którym na liście nie znalazł się Kulczyk z informacją że "nie było możliwości oszacowania jego majątku" to było bodajże jakoś niedługo po jego rozwodzie z tego co pamiętam.
Ostatnio edytowane przez Kobieta_Wislak : 12.05.2010 o godz. 21:12.
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..."
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 12.05.2010, 21:41
http://img190.imageshack.us/i/paint1z.jpg
Mam taki wykres i chcę w excelu dodać taką oto prostą jak na zdjęciu poniżej.Pomożecie ?
http://img684.imageshack.us/i/paint2t.jpg/

Edit: Impreza, nie chodziło mi akurat o linię trendu, ale jakoś sobie poradziłem. Dzięki za pomoc : )
Ostatnio edytowane przez piter116 : 13.05.2010 o godz. 21:02.
Odpowiedz cytując
simone
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 12.05.2010, 21:47
Gdzie w Krakowie można nabyć zestaw ostrych papryczek, taki gdzie jest kilka rodzajów (jalpeno, habanero, chili) po jednej w opakowaniu i w jakiej to jest cenie?

Odpowiedz cytując
*KoTeK*
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 12.05.2010, 21:52
simone napisał(a):Wyświetl post
Gdzie w Krakowie można nabyć zestaw ostrych papryczek, taki gdzie jest kilka rodzajów (jalpeno, habanero, chili) po jednej w opakowaniu i w jakiej to jest cenie?
Próbowałbym w almie. Dziś kupiłem tam jakiś napój o smaku winogronowym prosto z...Koreii Płd. :o

Adamek21 napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie odnosnie telefonu komórkowego a jaśniej to Samsung Avila czy jest to dobry telefon by go zakupić czy się nie opłaca kto go ma niech napisze jaki jest jak sie sprwauje
Moja mama kupiła w erze i jest zadowolona, ale ja jak mam go w ręce to dostaje palpitacji serca naciskasz z jednej strony to wysuwa sie jakieś menu z drugiej, brak możliwości zablokowania widgetów czego efektem jest ze na pulpicie jest istny burdel. Odrazu mowie ze bawiłem sie tym telefonem chwile i być może mój problem znalazł jakieś rozwiązanie. Korzystam z dotykowego HTC Dream i porównując ekrany to w Avili jak dla mnie istna porażka.
Ostatnio edytowane przez *KoTeK* : 12.05.2010 o godz. 22:04.
Odpowiedz cytując
impreza
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 12.05.2010, 22:02
piter116 napisał(a):Wyświetl post
http://img190.imageshack.us/i/paint1z.jpg
Mam taki wykres i chcę w excelu dodać taką oto prostą jak na zdjęciu poniżej.Pomożecie ?
http://img684.imageshack.us/i/paint2t.jpg/
O ile się nie mylę to ta linia którą chcesz dodać nazywa się "linia trendu".
Jeśli masz Office'a 2007 to w podmenu Układ (po kliknięciu na wykres) po prawej stronie powinieneś mieć "Linia trendu", klikasz w liniową linię trendu i jest ok. Jak już dodasz tą linię to potem możesz kliknąć na nią prawym przyciskiem, wybrać "Formatuj linię trendu" i zmienić różne ustawienia.
Jeśli masz Office 2003 to instrukcję masz tu http://office.microsoft.com/pl-pl/ex...984621045.aspx
Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
trial
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2007

Stary 13.05.2010, 08:48
Może pytanie trochę dziwnie, nie mniej jednak dla mnie ważne. Jestem tegorocznym maturzysta, wybieram się na studia do Krakowa. Obecnie gram z kolegami w klubie w B klasie, po przyjedzie do Krakowa również chciałbym znaleźć jakiś klub, być może nawet na trochę wyższym poziomie, bo czuje się na siłach I tu pytanie, znacie może jakiś gdzie grają jacyś Wiślacy? Może ktoś z was gdzieś kopie?
Odpowiedz cytując
fifi1906
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 13.05.2010, 09:27
trial napisał(a):Wyświetl post
Może pytanie trochę dziwnie, nie mniej jednak dla mnie ważne. Jestem tegorocznym maturzysta, wybieram się na studia do Krakowa. Obecnie gram z kolegami w klubie w B klasie, po przyjedzie do Krakowa również chciałbym znaleźć jakiś klub, być może nawet na trochę wyższym poziomie, bo czuje się na siłach I tu pytanie, znacie może jakiś gdzie grają jacyś Wiślacy? Może ktoś z was gdzieś kopie?
Próbuj do Wisły! o ile się nie myle to Papież(nasz młody piłkarz) sam przyjechał na trening Wisły i go wzieli! tak czytalem w jakims wywiadzie! jak Ci się uda to mi bedziesz załatwiał bilety na mecze w ramach podziekowania!
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 13.05.2010, 12:05
trial napisał(a):Wyświetl post
na Pradniczance masz II druzyny, atakuj śmiało. Najwyzej bedziesz dalej grał w B klasie, tyle ze Krakowskiej
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 13.05.2010, 12:33
Witam, zamierzam sobie kupić wędke ale nie za bardzo sie znam na wędkach. Łowić będe raczej amatorsko i zastanawiam się narazie nad tymi dwiema wędkami:

http://www.allegro.pl/item1022974641...k_gratisy.html
http://www.allegro.pl/item1023251365...oria_tani.html

przeznaczyć na to zamierzam nie więcej niż 60 zł, jakieś rady?

pozdrawiam
Odpowiedz cytując
eryk_cartman
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 13.05.2010, 12:35
eryk_cartman napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie do ludzi zorientowanych w sprawach finansowych.Chce wziasc kredyt taki do 2500. Które banki polecacie. Mam umowę o prace na cały etat. Umowa na czas określony do konca 2011 roku. Dzieki za szybka odpowiedz.
Bardzo bym prosil osoby ktore znaja sie na tym o odpowiedz
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......

Rafał Ziemkiewicz.

http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów