|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
****a wy we wszystkim winę Skorży widzicie. nawet przechodząc od wczorajszego samobója Jopa do niego.
ogarnijcie się co poniektórzy. chciałem przypomnieć, że jak Skorża był, to byliśmy liderami, a teraz jesteśmy na 2 miejscu i to jest fakt. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Sorry, ale tego typu posty mnie po prostu rozbijaja. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Wisła najlepszym klubem na świecie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Po piłkarzu można jechać ile wlezie ale piłkarzu nieangażującym się, nieambitnym etc. Nie po piłkarzu, który się angazuje. Ten chłop prawdopodobnie przeżywa teraz największy dramat w swojej karierze! Czy on jest za to odpowiedzialny? Nie! Odpowiedzialni sa ludzie z klubu, którzy go zatrudnili, ludzie którzy spowodowali, ze Wisła jest coraz słabsza. Nie piłkarz, który robi wszystko, stra się, ale jednak nie ma umiejetności. Jop jest po prostu słaby i tyle. Cała Wisła zresztą obniżyła loty, Brożek, Jirsak, Kirm, Łobodziński... Dlaczego nikt nie gani murzyna, który nie strzelił na pustą bramkę? Cała (no z wyjątkami oczywiście) Wisła jest słaba i powiedzmy sobie szczerze nie zasługuje na Mistrza Polski z przebiegu całego sezonu. Ja wiem, że to ciężkie, ale wylewaniem żali na forum nic się nie wskóra. Do wszystkich: Chcecie lżyć Jopa? Macie nastepny mecz więc lżyjcie chłopa ile wlezie! Pojedźcie mu! Bedziecie mięć satysfakcję. A do tych co trochę odważniejsi są i lubią wybić się z tłumu, podejdźcie do Niego i powiedzcie co o nim myślicie, naplujcie mu w twarz a potem kopnijcie w tyłek! Cio za problem? Chyba macioe na tyle odwagi! Ja jak chciałem pojechać Jałosze, po tym jak sprzedał Wisłe dla Legii to to zrobiłem i oporów nie miałem. Ale on się sprzedał a nie zagrał niefartownie! Na niefarta nie ma rady! A ci co już się obrazili na Wisłę to wyjazd z R22! Tylko, żeby nie było tak jak po sprzedanym meczu Legii, że po roku wrócicie, teraz amnesti nie będzie! A do tych co liczy się tylko sukces powiem, że banda pikników jesteście poprzebieranych w Cupiałowskie barwy i gówno wiecie co to tradycja i historia, co to klub, co to wierność. Wy na szczęście przeminiecie a Wisła pozostanie! ![]()
BIAŁA GWIAZDA NA KOSZULKI!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() ![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Sam po początkowych wygranych nie zwracałem uwagi na styl, grę zespołu. Ale jakby na spokojnie przeanalizować to większość spotkań było nijakich. I jakby porównać grę na jesieni z Legią czy Cracovią do wczorajszego spotkania to jednak jakaś różnica była. Czepianie się Jopa czy sędziów nie ma sensu, jeszcze gdyby to był dwumecz ale tu mieliśmy 29 spotkań w których nikt nam nie bronił wygrać z Bełchatowem, Jagiellonią, Arką, Koroną, Legią czy Lechem. |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
Jop dopełnił wczoraj formalności, to fakt. Faktem jest również, że media i sędziowie ciągnęli Lecha za uszy przez cały praktycznie sezon. Ale mistrzostwo nie przegraliśmy tak na prawdę wczoraj. Mistrzostwo przegraliśmy - takie jest moje zdanie - pierwszymi 3 meczami rundy wiosennej. Oraz takim, a nie innym przygotowaniem zespołu w przerwie zimowej. Suma szczęścia = zero. Tak, jak nie powinno być naszego zwycięstwa przy Konwiktorskiej, tak wczoraj nie powinno być naszej porażki przy Suchych Stawach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
post Rosomaka mowi wszystko, temat zamknac i wszyscy............ (haha) .. na Odre! ![]() ![]() |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
Rosomak => wiara lży Jopa, bo kogoś musi. Frustracja z powodu wczorajszej kolejki musi w ludziach znaleźć ujście. Niestety, ale Jopek swoim zagraniem wskoczył na I miejsce wśród potencjalnych kozłów ofiarnych.
Nie pochwalam tego. Zresztą napisałem wyżej, co o tym sądzę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Na pewno nie jestem za tym, zeby robic z Jopa glownego winnego utraty mistrzostwa, bo tak jak juz wiele osob przede mna slusznie zauwazylo, na to niepowodzenie zlozylo sie wiele czynnikow na czele z wypaczeniami sedziowskimi. Ale udawac, ze Mariusz Jop to obronca jak kazdy inny nie zamierzam. Mariusz zawalil oba mecze derbowe, Legie, Lewadie i malo braklo, a wpadlby mu jeszcze do tej kolekcji mecz pyrami, ale na szczescie Lewandowski spartaczyl wysmienita okazje po jego bledzie. Takze zaden inny obronca nie mial takiego wkladu w niepowodzenia Wisly w tym sezonie. Niektorzy na taka serie wpadek w meczach o najwyzsza stawke "pracuja" cala kariere i nie zawsze im sie to udaje.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ten wynik, podobnie jak i cała wiosenna runda, uświadamiają mnie tylko w przekonaniu, że Wisła w tym sezonie na tytuł mistrza po prostu nie zasłużyła. I taka jest niestety prawda.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wczorajszy remis ( porażka) mogą mieć niestety konsekwencje w utrzymaniu kadry Wisły, i w tym upatruję ryzyko które się za tym kryje. W przypadku vicemajstra kadra pewnie ulegnie dalszemu osłabieniu, co w przypadku zdobycia mistrzostwa oznaczałoby prawdopodobnie zatrzymanie Alvareza, Ba, Marcelo. Bogatsza o zeszłoroczny blamaż Wisła, mogłaby to tym razem rozegrać dużo korzystniej.
Mam nadzieję że pechowa klamra spinająca sezon 2009/10 od Levadii po Cracovię została już dopięta i sie nie powtórzy. ![]()
Ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
i tak Cie Wisło kochać nie przestanę...
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Dumni po zwycięstwie,wierni po porażce....z Wisłą aż po grób!!
![]()
ania
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
To co stało się wczoraj to dopiero początek złego. Poprzednie mistrzostwo było niestety ostatnie. Cupiał na pewno odejdzie a na jego miejsce nikt się nie znajdzie. W el. Ligi Europejskiej pewnie dostaniemy w******* od razu więc nie ma co liczyć na jakąś kasę z pucharów. Wszystkie kluby w szybkim tempie równają do nas, a Amica już nas wyprzedziła. Fajnie by było,gdyby znalazł się jakiś inwestor,bo bez niego staniemy się ligowym średniakiem i remis w derbach będzie cieszył nas a nie parchów...
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() Wreszcie mi ktoś poprawił humor dzisiaj. Takich kawałków, jak są na tym forum nie ma nigdzie, pewnie dlatego zawsze tu wracam Pamiętaj: bądź PRO - tnij wzdłuż żył. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Dodatkowo: To,czy był kryty to jedna sprawa. Ale jakby ktoś znalazł zdjęcie jak ta piłka tam leci a przy Jopie Arek ma noge w górze, Jop sie na zdjeciu zgiał, pewnie jeszcze zamknał oczy, Arek to miał butem wy*ebac ale zobaczył łysą pałe. Przypomina mi sie taka sytuacja jak Piekutowski albo Majdan komuś nos czy szczeke złamali przy wybijaniu piłiki z rogu bo wsadzał głowe nie tam gdzie trzeba, i to chyba wlasnie był Jop. Bramka przedziwna bo: piłka nie leciałą w światło bramki, Jop stał ustawiony do niej tyłem, przedziwna.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Panowie szejkowie z Kataru, ratujcie !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Cupiał się nie wycofa bo stadion jest do otwarcia
![]() ![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Może jestem dziewczyną i nie znam sie na piłce tak dobrze jak niektórzy z was ale powiem tylko jedno. Cokolwiek by się stało i cokolwiek sie stało nie przestane wspierać moja ukochana drużynę.
Byłam Z Wisła kiedy zakończyła rozgrywki na 8 miejscu, byłam w deszczu jak remisowała z Levadia byłam na derbach kiedy przegraliśmy, wiec i teraz będę w sobotę i w nowej rundzie na nowym stadionie czy gdziekolwiek bedzie grać. Piszecie tutaj ze Jop przegrał nam Mistrzostwo ale odpowiedzcie sobie sami czy to jest najważniejsze? Śpiewamy " Czy wygrywasz czy nie! Ja i tak zawsze kocham Cie!" To nie sa puste słowa! Dumni po zwycięstwie ,wierni po porażce....z Wisłą aż po grób!!
Ostatnio edytowane przez ania410 : 12.05.2010 o godz. 13:52.
![]()
ania
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Aniu moze masz troche racji ... ale co .. po kazdych porazkach bedziemy spiewac ta piesn... nasi kopacze pewnie mysla ze jak przegrają to nic sie nie stanie i dalej bedzie tak jak dale... ale to nie prawda nie mozna im cigle lizac dupy za przeproszeniem .....ja tez kibicuje Wisle od dziecka ale tak grajacych kopaczy nie widziałem dawno ..... pamietajmy wszystkie mecze sezonu to były WYJAZDY . a pamieta ktos jak było w zeszłym sezonie .. dopiero chyba pod koniec wygralismy z łks - em i Lechijką .....
WSZYSCY W SOBOTĘ NA STADION !!!! ![]()
ale to już było i nie wróci więcej tyle meczy sie przeżyło a za WISŁĄ ciągle bije moje serce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
po wczorajszym meczu, zaobserwowalem u znajomych ktorzy nigdy nie byli kibicami Lecha
jakies hasla niech zyje duma Wielkopolski itp. czyzby w sobote jesli Lech mistrzem zostanie...to Lech bedzie mial mnostwo kibicow"sezonowcow" ktorzy po wczorajszym meczu sie objawili, zalosne...nie podejrzewalbym o to moich kumpli szkoda wczorajszego meczu, wierze ze jeszcze jest szansa na mistrzostwo PS juz widze teksty w gazetach itp Lech atakuje LM, ogladajac wczorajszy mecz Lech nic wielkiego nie zagral, wystarczy presing i sie gubia, maja problem z tzw ich "ofensywna gra", Peszko i Lewandowski odejda to nie wroze im wielkiej przyszlosci w eliminacjach LM, biedac Stilic, ktory nie daje rady grac jesli sie go dobrze pokryje ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A jeszcze jedno. Ci to maja zaklamywanie rzeczywistosci we krwi:
Crac, terazpasy.pl napisał(a):
![]() ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
"Jezus Maria" jak powiedzialby szpaku. Najgorsze 60 sekund jakie mozna sobie wyobrazic. Staram sie psac bez przeklenstw, ale juz nie moge . . .
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
No spoko mają
![]() Wybił piłke z lini bramkowej nie dosć że głupie to jeszcze slepe |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
link do relacji na KiKSie: http://kiks.tv/2010/05/wisla-strzelila-sobie-samoboja/ ![]()
Za mało jest cudownych chwil, by bać się tych pozornie złych!
|
|
|
|
Member
Od: 04.2003
Offline |
|
P.S co oznacza ten zwrot |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Niech pompuja balonik w Poznaniu o LM. Nie zycze im tego, ale zeby nie odpadli w drugiej czy trzeciej rundzie. Ruch wczoraj pokazal mimo porazki jak mozna sobie radzic z Lechem. Presing i Stilic sie gubi, on pod kryciem nie istnieje. Peszko jeszcze odejdzie z Lecha i bedzie po Lechu. Bo jesli ktos sie ludzi ze w miesiac jakis grajek sie zaaklimatyzuje w Poznaniu i bedzie swietnie gral w eliminacjach to sie zawiedzie. ![]() |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
Zastanawiam się nad długofalowymi konsekwencjami ewentualnej utraty mistrzostwa. To, że Cupiał nagle odejdzie, to raczej bzdura. Cupiał wielokrotnie podkreślał, że nawet jeśli opuści Wisłę, to nie zostawi jej bez źródła finansowania. W praktyce oznacza to, że po prostu ją sprzeda wybranemu inwestorowi, który zagwarantuje wysoki poziom sportowy. Bardziej niepokoi mnie możliwość rozsprzedania drużyny. Gdyby to jeszcze chodziło o Łobo czy Jopa, to i dobrze. Ale bardziej prawdopodobne jest to, że pożegnamy się z Marcelo, Ba czy Alvarezem. W drugą stronę na jakieś spektakularne transfery nie ma co liczyć. No i trener. Jeśli Kasperczak odejdzie, to pewnie w ramach cięcia kosztów zatrudnią jakiegoś taniego i "perspektywicznego" szkoleniowca. Życzę Wam i sobie, aby moje słowa zamieniły się w gówno... P.S. Mam kilku kumpli z pracy, którzy kibicują Lechowi. Od wczoraj wyżywają się na mnie jak na starej kobyle :/ |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|