|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
tyle powiem jesli przegramy z Legia to jestesmy frajerami, powinno byc z 2:0 juz dla Wisly
![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
martiness ale ty pitolisz głupoty
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Wielki plus+ dla wszystkich oprócz Boguskiego i Ba
![]() Issa Ba do zmiany. ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Qrwa, juz to moglo byc rozstrzygniete, a po przerwie pewnie zobaczymy inna Legia i moze byc ciezko.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
małeckiego albo heniu mocno opierd*li albo do zmiany.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Legia nic nie gra, musimy to wykorzystac!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Póki co bardzo pewna gra Wisły i trzeba wywieźć 3 pkt z Warszawy . Zresztą gdyby w bramce nie stał najlepszy bramkarz ekstraklasy , to było by już 2 a nawet 3 -0 . |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Diaz do zmiany !!!
Czy on gdy przyjmie pilkę to musi sie zna krecic, nie można kurna odrazu podać :/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Diaz (w obawie przed czerwoną) do zmiany. To samo Rafał który wiecej marnuje niz wykorzystuje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Panie Turek kończ pan ten mecz!
Dawać kogoś za Diaza na lewą strone. Po pierwsze ma kartke, po drugie dużo miejsca do grania czego Diaz nie za bardzo potrafi wykorzystać (ustawianie sie na spalonym). Widziałbym tam Kirma na drugą połowe. Jazda jazda jazda! ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Małecki na lewo a Lobo na prawo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
No szkoda.. tyle akcji.. brak goli przez zle decyzje juz przed uderzeniem, czyli brak zdecydowania i wiary we wlasne umiejetnosci
szkoda, bo byloby juz po meczu, a tak nerwowka (wk.. mnie ta kartka dla Ba, nie mam do niego pretensji.. normalny wslizg.. a rywal troche podjechal i zahaczyl przypadkiem o jego noge..) PS. A pan Mucha niech juz idzie do tego Evertonu.. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
wg mnie: Kirma za Diaza, a Jirsak za Boguskiego
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
powiedzcie mi - w czym ten Issa Ba jest lepszy od Jirsaka albo Mączyńskiego. Moim zdaniem pierwszy do zmiany.
![]()
hoolies ain't no good and U know it's true
FAIRPLAY - WE'RE GONNA MAKE IT |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
NA przekór: Wisła dostanie bramke na poczatku, potem drugą i nie dogonią ich. Kartka dla Diaza lub Ba, i dupa dostajemy 2 bramy i koniec. Farfocle JUszczyka i koniec.
Przepowiednie rzadko sie ziszczają. ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Moim zdaniem powinien dostać szansę Christov, gorzej jak Boguski nie zagra. Zejść powinien też Diaz, nie przez to ze gra tragicznie, ale dlatego że ma już żółtko, chyba nie chcemy kończyć w 10.... Co do meczu - Małecki jest naszym motorem napędowym, co z tego że dużo zagrań partaczy, dużo strat, jak chyba 99% akcji idzie przez niego. No i to dośrodkowanie - miód. Teraz gramy jak Inter
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
mam dobre przeczucie, bardzo dobre !! byle tak dalej i nie dojść im do słowa
stadionik fajny, wiec tym bardziej szkoda, ze go nie wykorzystują - znaczy nie potrzebują - znaczy, można spalić ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wynik nadal niepewny. Trzeba koniecznie strzelić przynajmniej jeszcze jedną bramkę, bo Legie stać na znacznie lepszą postawę i jeśli się obudzi, możemy mieć ogromne problemy. Nasi grają agresywnie (wreszcie!) i biegają, będą więc słabnąć fizycznie z upływem czasu.
Boguski niestety już przy swojej pierwszej okazji pokazał, że absolutnie nie jest klasowym napastnikiem, a Małecki mimo asysty gra strasznie bezmyślnie,chaotycznie i niedokładnie. Dlatego prowadzimy "tylko" 1-0. Najlepszy na razie jest Diaz. Niestety ma już żółtą kartkę, boję się, by nie dostał kolejnej. Ba tym razem słabo, jeden z kandydatów do zmiany tym bardziej, że też ma już kartkę. Obrona na razie bezbłędnie i czujnie. ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
O, co to sie stalo ze ten w dlugich wlosach powiedzial ze Wisla powinna prowadzic 3-0
z jednym sie zgadzam,jak to przegramy to na wlasne zyczenie i bedziemy sie bic w klate po tym meczu ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Słabi:
Boguski - nieprzydatny w ataku aż żal Małecki - za uporczywa strzelanie z uporem maniak z lewej nogi z okolic 20 m; do tego słabo i niecelnie - naprawde to jest wstyd Diaz - za dwie okazje wyko\ńczone tak samo, czyli strzał z narożnika pola karnego lewą nogą - słabo i niecelnie/ w bramkarza; jedna z tych akcji mógł śmiało wymienic na bramkę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ode mnie kilka słów podsumowania:
- Legia gra dno i nie wiem jakimi musieliby być frajerami Wiślacy, aby dać sobie strzelić dziś bramkę - nie możemy się cofnąć w drugiej połowie; trzeba grać konsekwentnie tak jak na początku. Mam nadzieję, że Sobol zabierze głos w szatni - myślę, że Diaz mógłby zejść. Jest OK, ale lepiej, aby nie złapał kolejnej kartki. Poza tym ma problem z grą w ataku - nie ucieka ze spalonego i ma trudności z wykorzystaniem okazji bramkowych. - nie jeździjcie tak po Boguskim. To typowy drugi napastnik (SS), on nie jest od tego żeby przepychać się z obrońcami itd. On ma grać z klepki (np. odegranie do Małego piętą), przede wszystkim grać po ziemi, wspierać Pawła, a nie zastępować go. Panowie, jest dobrze. Oby wpadło szybko na 2:0 i będzie bez nerwówki na koniec |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wprowadzić szybkiego Kirma na lewą stronę i... poznaniacy będą oglądać nasze plecy
![]() Tak na serio... oby ich to 1:0 nie uśpiło! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Z wielka wiara obserwuje to spotkanie.Do tej pory wynik powinien być 0-3.
Ze skutecznościa faktycznie jest problem. Pomijam fakt że postawiłem u buka 500 na nasze zwycięstwo...do wziecia 1prawie 1300...Jazda chłopaki! Cel uświęca środki,a naszym celem jest wiadomo co!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Boguski - gorzej niż trampkarz, co on robi w esktraklasie? zreztą to już nie pierwszy raz pokazuje swoją technikę.
Małecki - porządny opiernicz w szatni należy mu się jak nikomu innemu. Poza tym myślę, że dziś coś strzeli. Brożek Paweł - ładnie, biega, walczy, podaje. Na Łazienkowskiej jest bogiem. Zmiany - Diaz schodzi (zagrożenie czerwoną kartką), wchodzi Łobodziński, schodzi Boguski, wchodzi Christow. Nie lubię takich meczy. Wisła gra sparing, powinno być 3,4 : 0. A tak, jak piszą redaktorzy, jeden błąd i Wisła sama będzie sobie winna utratę mistrzostwa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
mam wieksze ciary niż podczas zaślubin które dziś popełniłem. druga bramka i bedzie spokojniej.
ot - na polsacie sport Polska - Korea Pd z MŚ 200..2 ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Koniecznie zdjąć Issa Ba i wpuścić Łobo, a pod koniec Diaza na łąwę posadzić i dać pograć Christovowi z Brożkiem i łajzowatym dzisiaj Boguskim.
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Cytat: