|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ja słyszałem ze skwer Kościuszki zmienił nazwe na skwer Pge Kościuszki
a następne 3 punkty będa za Dar Pomorza. w razie problemów,ostatnia kolejka i ...Błyskawica bedzie czekac na nowego własciciela ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Dlaczego Andrzej Iwan 'nie jest wpuszczany na stadion Wisły' - cos w tym stylu przeczytałem we wczorajszej Polsce?
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Podpadł czymś i Cupiał wyjebał go ze znajomych na NK.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Komentatorzy ładnie podsumowali frekwencje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Możesz napisać, co powiedzieli dokładnie? No i na ile wyglądają parchy w meczu nie ze swoją zgodą, a z braćmi?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Z 1200 max komentator powiedział "mówi sie, że to najstarsza zgoda kibicowska w Polsce" a Iwan zripostował "ale chyba najmniej liczna" poza tym tego sie nie da oglądać... więcej sie dzieje na Polsacie w Pierwszej Miłości. Paweł już wyszedł z pudła.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Słuchałem robiąc szamke ale mówili coś o najstarszej zgodzie sięgającej czasów sprzed wojny i powiedzieli że patrząc na puste trybuny to chyba najsłabsza zgoda (albo jedna ze słabszych zgód). Aż jeden się ogarnął i powiedział "no może kibice jeszcze dojdą" i na tym zakończyli ;]
A parchy wyglądają na 1000/1500. (określą się pewnie na 3000) Jakbym nie widział barw to bym pomyślał że Hutnik gra jakiś mecz;] |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
frekwencja bida..
Piatek w Piatek gola nie strzelil ![]() Polonia cisnie ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
komplet na sucych stawach Polonia strzela coz najlepiej by bylo jak by obydwie spadly
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Bo nie boi się mówić prawdy.
![]()
.
. |
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Dla mnie Pasy są jednym z główniejszych kandydatów do spadku Zobaczcie sobie na ich terminarz
Cracovia ma duże szanse przegrać ostatnie 3 mecze |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
jak dwa razy dwa C. puściła Polonii ten mecz
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tym bardziej szkoda tylko kilku karnych
![]() Bo tak to byście im z Piastem zafundowali spadek;] A tak szansa jest tylko matematyczna. Massoud nawet jak cracovia przegra 3 mecze to niekoniecznie musi spaść. A wydaje mi się że może dziś urwać punkt. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
No na Suchych Stawach piknikowa, jak zawsze jak śpiewają swój 2 hymn to cały stadion drze ryje ! No nic, mam nadzieję że Arka i Cracovia spadną. Wow Polonia na wygranie z Starozakonnymi w ekstraklasie czeka 58 lat a wyjazdowe spotkanie 75 ....
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mecz się nie skończył
![]() Ale strzał Brzyskiego fantastyczny z wolnego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Spaść to ma Arka i Parchate
![]() Polonie zostawcie w spokoju, niech ktoś na derbach Warszawy urywa punkty Legii ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aby spadla Cracovia to Arka musi sie postarac i potracic punkty z Piastem i Slaskiem. Wtedy spadnie Arka z Cracovia jesli reszta stawki dogoni Cracovie... Uwazam ze jak Arka pourywa pkt Piastowi i Slaskowi to wtedy ze tak powiem ta stawka z dolu tabeli nie zdola przegonic Cracovii. troche zamotalem ale chodzi o to ze Arka musi zajac ostatnie miejsce, zostac dostarczycielem pkt dla zespolow ktore rowniez walcza o utrzymanie, do tego Odry i Polonie musza tez w soich meczach pozdobywac pkt a Cracovia do konca musi przegrywac
Czyli scenariuszy zarowno u gory jak i dolu tabeli nadal sa dziesiatki i Cracovia moze miec ostatnie miejsce jak i 10. 8 dni i wszystko sie wyjasni ![]() ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Wynik zgodny z przewidywaniami. Jutro pewnie Slask polegnie i zrobi sie bardzo ciekawie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
spokojnie, jutro Śląsk z Gliwic po mękach remis wywiezie. Polonii i Craxie już się nic nie stanie.
Piast, Odra i Arka , któryś z tych trzech , przynajmniej na razie tak to wygląda. Jeśli Odra wygra z Lubinem (a kto jej zabroni?), to urwie się z haka. Ważny mecz w Białymstoku. Ciekawie się zrobi, bo Ruch najprawdopodobniej wygra. Jedno oczko do nas, równo z Lechem, pięć nad Legią. Jeśli warszawiacy cokolwiek będą chcieli w tym sezonie ugrać to muszą z nami wygrać. Jak psy się jutro na naszych rzucą, z mordem w oczach do tego ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W tej kolejce nalezy liczyc na wygrana Jagi z Ruchem.. zeby to sie Ruch jeszcze za pewnie nie poczul.. ich przegrana bedzie w sam raz na 2 kolejki przed koncem
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ja słyszałem wersję z Facebookiem. Tam się wszystko ostatnio zaczyna.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Legia jutro będzie gryzła trawę żeby tylko Ruch wyprzedzić :/
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Myslisz że patrzą na Ruch? I tak będą gryźli trawę, bo w przeciwieństwie do naszych, wiedzą co to prestiżowe mecze.
Parchy na mecze w Hucie też mają wyjebane i nie chodzą?
Ostatnio edytowane przez gigant : 07.05.2010 o godz. 20:51.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niedzielan, Nykiel i Baran dostali zolto z Jaga
pierwszy pewnie nie, a pozostala dwojka byla zagrozona? ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Niedzielan nie zagra z Lechem.
Ale Ruch przeraźliwie słaby, niby zmęczeni ale Jaga też gra puchary a biegają przy nich jak sarenki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
kiepski prorok ze mnie, pewny byłem , że Ruch to przynajmniej zremisuje.
Chociaż sędzia niekiedy dziwnie odgwizdał. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
szkoda Ruchu bo wyglada, ze zabraknie im sil na postawienie kropki nad "i"
i skoncza ten sezon poza pucharami ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja myślę że jednak Legia patrzy na Ruch. Jakby niebiescy dziś wygrali to mogli by Legii spaść morale a że grają bez kibiców to mogło by jednak być dla Was podświadomie łatwiej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ale ten Sobiech jest... słaby. Kolejną "setkę" nie wykorzystał.
Prorokiem nie jestem ale... Ruch z taką siłą ognia nie ma czego szukać w pucharach. Będą się bronić, bronić, kontrować i... dostaną bramkę w doliczonym czasie. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|