|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
pojedziemy Legię tak że Iwański nawet pączków nie powącha
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wawrzyniak: Przekonacie się w sobotę
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._sie_w_sobote/ Śmieszny jest chłopak |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Nie przepadam za koksiarzem, ale co takiego śmiesznego powiedział?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
" -Mocne strony Legii, dzięki którym może wygrać, to z kolei…?
-Przekonacie się wszyscy w sobotę! " No to zobaczymy jakie są te mocne strony Legii.. Jeśli Legia jakiekolwiek ma w tym sezonie mocne strony, nie dodając nic Wiśle. Gdyby powiedział że będzie ciężki mecz, byłoby normalne, ale oczywiście pewność wygranej z przewagą "mocnych stron" Legii. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Lepiej byłoby, gdyby zaczął wymieniac te mocne strony? W kolejnym pytaniu został zapytany o Wisłe, ale nie wypowiadał się na jej temat, tylko skupił się na Legii. Normalna wypowiedz.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Czy ma ktoś jakieś informacje, czy będzie wystawiony jakiś telebim pod halą na Reymonta, jak było mówione na meczu z Koroną?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Nie będzie...
![]() ![]()
Hristov:
" Nie chciałem iść do Cracovii, chciałem grać dla wielkiego klubu, takiego jak Wisła "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
ale gruby sie zrobil na twarzy ten Wawrzyniak. Powinien sie jakos odchudzic
![]() ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Panstwo, nie ma ****a. Wygramy
![]() Dziekuje ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Pytanie do licznie odwiedzających nasze forum sympatyków Legii.Czy zamierzacie w tym meczu dopingować własną drużynę?Czy też może SKLW w dalszym ciągu terroryzuje tych normalnych kibiców?
Chodzi mi o to że od pewnego czasu bardziej gorąca atmosfera podczas meczu panuje na B-klasowym Starcie Brzezie niż przy Ł3 ![]()
Ostatnio edytowane przez palladynTS : 06.05.2010 o godz. 20:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Idz szukaj spisków w obsadzie sędziowskiej |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
nie lepiej zająć się swoim podwórkiem niż pytać o tematy do których się niedojrzało? |
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...?kategoria=664
Cupiał sięgnie do kieszeni, chce odbudować Wielką Wisłę... ale tylko jak obronimy Mistrza !! Do boju !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I co roku w nie wierzymy. Może akurat po tym sezonie się doczekamy.
Polać mu! Wracając do tematu... Oczywiście, że wygramy 1-2 (Marcelo, Małecki) ![]()
Ostatnio edytowane przez Simao1 : 06.05.2010 o godz. 22:08.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Budowa nowej Wisły = nowi piłkarze. Obecni w większości mają kontrakty motywacyjne. Nowi piłkarze = starzy grzeją ławę => mniej grają, mniejszą kase pobierają. Co dla takiego Diaza, Łoba i kilku innych jest lepsze? Większa kasa, czy dobro klubu? Ja w walkę do upadłego, chęć pokazania się w prestiżowym meczu, ambicje nie wierzę, bo już nie raz w tym sezonie nasi oddali mecz bez walki. Za dobrze mają. W dupe dostaniemy, jeśli te plotki to prawda. ![]() W dodatku Juszczyk w bramce. Ciężko być optymistą, ale jednak Legia to Legia i zawsze potrafiła w odpowiednim momencie sfrajerzyć, więc trzeba wierzyć. 1-0 po bramce Jirsaka w końcówce. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Przed sezonem każdy z nas w ciemno brałby możliwość świętowania mistrzostwa w meczu z Cracovią. W tej kolejce wygramy z Legią, Lech pokona Polonie. W następnej kolejce chyba wszystkie mecze są o tej samej porze więc wygramy derby jednocześnie Lech polegnie w Chorzowie.4 punkty przed meczem z Odrą i tytuł zostaje w Krakowie.
Czego sobie i wszystkim życzę. Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez wierny : 06.05.2010 o godz. 22:15.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Widac mocny musi byc ten koks co wciagał ,bo działa do dzisiaj ![]() Ja sobie tak mysle ze cala ta klamra nie boje sie tego napisac-wstydu zaczynajac od Tallina a koncząc na Koronie , moze sie wreszczie zamknać tak zeby mozna bylo powiedziec ze ten okres jest juz za nami.Nie pamietam tak fatalntych meczow ,porazek i gry jak ostatni niecaly rok czasu. Zostaly te 3 mecze w ktorych tą druzyne stac na zwycietwo i nie mowie tego jako slepo i utopijnie wierzacy kibic. te 3 mecze to moze byc zmazanie plamy i "odkupienie win" czyli Mistrzostwo Polski. Jak podejda do tego pilkarze?Z jednej strony na ten ciezki wyjazdowy sezon nalezy patrzec z innej perspektywy gdzie nawet Vice Mistrz wcale zły nie bedzie,ale jak pilkarze sa swiadomi ze maja jeszce cos komus do udowonienia to musza maksymalnie sie zmobilizowac.Wszytko w ich nogach i głowach. Markus napisał(a):
w 100% sie zgadzam z Markusem . mozna mowic co sie chce ale z Kosowskim to byla by zupelnie inna Wisła.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 06.05.2010 o godz. 22:54.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
||
|
|
Banita
Offline |
|
|
Widze że kolega ma problemy z odróżnieniem ciekawości od ironizacji tematu... No cóż. Są przypadki w których mocno żałuję że głupota nie boli. Ale ,ale...to nie głupota! To kolejny nabity post.Fakt że o niczym...ale jest.
Co chciałeś autorze przez to powiedzieć? Bo jeśli chodzi ci o wiek ,to muszę cie zaskoczyć.Jak ja chodziłem na mecze ...to ty kolego mówiłeś na gówno...papu. Nooo chyba że chodzi ci o dojrzałość emocjonalną. To inny temat.Ale w takim razie wnoszę że ty nie dojrzałeś.Ciskać się o takie rzeczy?Fakt.To tylko niedojrzały człek może.
Ostatnio edytowane przez palladynTS : 06.05.2010 o godz. 22:25.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
a pytania o SKLW i ich terroryzm proponowałbym zadawać kolegom z Legii na PW (skoro do nich kierujesz) (choć pewnie prędzej uzyskasz satysfakcjonujące ciebie odpowiedzi na forum onet.pl) a tak poważnie to chodziło mi raczej o niedojrzałość emocjonalną... nie dyskryminuję/osądzam ludzi młodych bo nawet niektórzy 13-latkowie są ogarnięci i wypowiadają się sensownie (vide my son) ![]() z mojej strony EOT jak chcesz - zapraszam na PM |
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
a podejrzenia o nabijanie postow kogoś kto na forum jest troszke dłuzej niż ty to już chyba jednak ta opisywana przez ciebie głupota. Wszak za miesiąc mnie dogonisz w liczbie postów, a jesteś tylko 6 lat krócej ![]() W razie czego zapraszam na priv, cobym dalej nie nabijał A wszystkim kibicom Legii i Wisły życzę aby Łazienkowska niedlugo ożyła. |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/pilka/1,70998,78...stracenia.html - W sobotę sezon ma ratować przynajmniej czterech zawodników podstawowego składu, których kontrakty wygasają. Wszyscy na pewno odejdą. Bartłomiej Grzelak, Tomasz Jarzębowski i Marcin Mięciel już szukają nowych klubów, Jan Mucha podpisał kontrakt z Evertonem. Kolejny niechciany - Wojciech Szala - usiądzie na ławce rezerwowych.
Okoliczności byłyby jeszcze bardziej niezwykłe, gdyby w kadrze zmieścił się Marcin Smoliński - również świadomy, że to jego ostatnie dni na Łazienkowskiej. - To nie ja stworzyłem taką sytuację, że sześciu zawodnikom kadry kończą się umowy. Większość gra, bo lepszych nie ma. Nawet gdybym chciał, i tak nie miałbym ich kim zastąpić. Młodzież nie zacznie grać w lidze po paru treningach. Nie ten poziom - bezradnie rozkłada ręce trener Białas. Czy odrzuceni znajdą w sobie motywację do walki na całego? - Gram dla siebie, szukam nowego klubu - mówi Jarzębowski. - W mojej sytuacji ciężko o mobilizację, ale walczę o przyszłość, bo nie kończę kariery. Od dwóch lat mistrzostwo pchało się nam w ręce, zrobiliśmy wszystko, żeby go nie zdobyć. Rok temu wystarczał remis na Wiśle, teraz wygrana w Chorzowie. Zawiedliśmy i ponosimy tego konsekwencje. - czy to coś zmienia - może to że nie będą gryźli trawy i umierali za Legię, ale przebija z tego ogólne zniechęcenie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Śniło mi się dziś, że Wisła wygrała z Legią 1-0, w 85 minucie był karny i strzelał Brożek
![]() Może być taki scenariusz, nie będę płakał jak taki wynik padnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Dla kogo grają obecnie piłkarze Legii?
- dla kibiców? - nie. Słychać to (a w zasadzie nie słychać) na meczach na Łazienkowskiej - dla klubu? - tez nie bardzo. Poza Mięcielem z zawodników którzy są obecnie na wylocie nie ma Legionisty z krwi i kości - dla siebie? hmm to już bardziej, ale spora część z nich szuka klubu a żaden klub nie podejmuje decyzji o zatrudnieniu piłkarza po jednym czy dwóch słabszych lub lepszych meczach Co im daje zwycięstwo nad nami? - być może 3 miejsce w lidze i grę w pucharach. Część z nich w tych pucharach nie zagra bo nie będzie ich już w Legii, druga część skróci sobie w ten sposób wakacje bo pierwszy mecz pucharowy dla 3-ej drużyny jest już 1 lipca. - dodatkowa kasa? - nie, bo premię mają obiecaną tylko za mistrzostwo Coś za wielkiej motywacji nie widzę |
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
|
[QUOTE=Szarny;893969]No gdzie..
Budowa nowej Wisły = nowi piłkarze. Obecni w większości mają kontrakty motywacyjne. Nowi piłkarze = starzy grzeją ławę => mniej grają, mniejszą kase pobierają. Co dla takiego Diaza, Łoba i kilku innych jest lepsze? Większa kasa, czy dobro klubu? Ja w walkę do upadłego, chęć pokazania się w prestiżowym meczu, ambicje nie wierzę, bo już nie raz w tym sezonie nasi oddali mecz bez walki. Za dobrze mają. W dupe dostaniemy, jeśli te plotki to prawda. ![]() QUOTE] Niestety Twój tok rozumowania ma ręce i nogi... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
meczyk na TVP2 panowie!
|
|
|