The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.05.2010, 17:56
Glova91 napisał(a):Wyświetl post
BANANWAWA- chlopcze, wyjezdzasz nam tutaj z lewadia? Przypomniec Ci co legia zrobila na litwie? Przypomne Ci. Zdemolowała stadion Vetry, a tym samym zrobila Polsce wstyd na cala europe, nie wynikami, ale dzikusami i debilizmem.
Z Legia wygramy, ten zespol w tym momencie to sredniak ligowy (nawet nie).
Pozdrawiam

Ten sredniak ligowy leje Was u siebie w 90% przypadkow. Ten sredniak ligowy nazywa sie Legia a nie legia.
Ten sredniak ligowy jest cienki, ale Wisla w tej chwili nie jest lepsza.

Licze na nasza wygrana i nie interesuje mnie kto bedzie mistrzem. Dla mnie licza sie 3 punkty.

Docinki z Vetra nie skomentuje...banan dobrze to opisal

Z taka gra jak w tej chwili Wisla i Legia w pucharach moga co najwyzej podawac bidony.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
kosaTS
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 05.05.2010, 17:57
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Ten sredniak ligowy leje Was u siebie w 90% przypadkow. Ten sredniak ligowy nazywa sie Legia a nie legia.
Ten sredniak ligowy jest cienki, ale Wisla w tej chwili nie jest lepsza.

Licze na nasza wygrana i nie interesuje mnie kto bedzie mistrzem. Dla mnie licza sie 3 punkty.
Masz peszka, bo nas też interesują 3pkt i mistrzostwo. Wisełko wygraj mecz ...
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 05.05.2010, 17:59
BANANWAWA- chlopcze, wyjezdzasz nam tutaj z lewadia? Przypomniec Ci co legia zrobila na litwie? Przypomne Ci. Zdemolowała stadion Vetry, a tym samym zrobila Polsce wstyd na cala europe, nie wynikami, ale dzikusami i debilizmem.
Pozdrawiam
Daruj sobie teksty o "demolowaniu", bo to temat typowo piłkarski i BANANWAWA miał prawo napisać swoje zdanie.

Uważam jak wszyscy, ten mecz zadecyduje o Mistrzostwie. Liczę na duuużo szczęcia, i dobrą skuteczność naszych grajków. Jak zagramy jak z Lechem, tylko skuteczniej, to powinno być dobrze. Nie musi to być ładny mecz...ma być zwycięstwo. Legia gra słabo, ale Wisła niestety nie lepiej. Również Lech nie zachwyca, ma sporo szczęcia. Pewny jestem tego, że niezależnie kto zostanie Mistrzem, to będzie to "nagi Mistrz"...
Ostatnio edytowane przez Proud : 05.05.2010 o godz. 18:01.
Odpowiedz cytując
ero781
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 05.05.2010, 17:59
będzie 9pkt kolejne mistrzostwo i awans do grupy LM ja w to wierze
[SIZE=6][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Red][center]AVE WISŁA[/center][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
Odpowiedz cytując
kosaTS
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 05.05.2010, 18:02
ero781 napisał(a):Wyświetl post
będzie 9pkt kolejne mistrzostwo i awans do grupy LM ja w to wierze
LM na nowym stadionie - to będzie / byłaby bomba.
Odpowiedz cytując
Areo
Senior Member

Od: 04.2010

Stary 05.05.2010, 18:07
BANANWAWA napisał(a):Wyświetl post
Wy jesteście na dokładnie tym samym poziomie o czym świadczą zarówno żałosna gra jak i ostatnie wyniki zarówno Legii jak i Wisły.
Wiem, że kibicowi ciężko myśleć obiektywnie, ale bez przegięć. Wisła nawet w obecnej formie jest lepsza od Legii czego dowodzi choćby to, że my jesteśmy liderem, a wy poza pierwszą trójką. Ta różnica jest już widoczna od jakiś 3 lat.

Co nie zmienia mojej opinii, że na Łazienkowskiej z wami nie wygramy. Legia to drużyna swojego boiska, Brożek zapomniał jak się strzela gole, a w naszej bramce będzie stał chłopaczek o pełnych gaciach i drugoligowych umiejętnościach.
Odpowiedz cytując
BANANWAWA
Banita

Od: 05.2003

Stary 05.05.2010, 18:13
kosaTS napisał(a):Wyświetl post
LM na nowym stadionie - to będzie / byłaby bomba.
Ja rozumiem waszą wiarę Panowie, ale kim
- Pawełkiem - człowiekiem, który tak naprawdę powinien grać zawodowo w curling lub coś podobnego
- umierającym ze starości Głowackim czy Sobolewskim
- rozpadającym się co 3 mecze na pół roku Gargułą
- Brożkiem, który wyjechałby już nawet grać na Słowację byle nie w Polsce
- trzema murzynkami z których tylko Marcelo się na Puchar UEFA nadaje
- pyskatym Małeckim, który już i tak jest najlepszy więc nie ma po co strzelać bramek
- kolejnym porcelanowym grajkiem Boguskim?

U nas sytuacja jest jeszcze gorsza więc się tym razem nie będę z Was śmiał, ale mamy o tyle lepiej, że u nas na 100% będzie rozpierducha składu w lecie i kilka milionów Euro na transfery, a u was przy odrobinie pecha będziecie za rok oglądać ten sam piach co teraz, nawet mimo zdobycia majstra.

Jeśli Boguś nie wypier........ połowy tych waszych Panów Piłkarzy to nic się nie zmieni. Niestety
Odpowiedz cytując
Glova91
Member

Od: 07.2008

Stary 05.05.2010, 18:35
Pisze legia, bo z dawnej Legii nie zostalo wiele. Akcja z nozem byla dawno, fakt byla. Po tamtym zdarzeniu (noz) bylo cicho o naszych "kibicach" ale akcja w Wilnie przypomniala o Polskich kibicach. Leje nas legia w 90% przypadkach? Spoko, Pokaz mi mecz legii w ktorym zdobyla punkty w pelni zasluzenie, a nie w wyniku szczesliwego spolotu wydarzen. Pokaz mi jakiegos pilkarza legii lepszego na swojej pozycji od Wislaka, oprocz Muchy, bo to ewenement na skale ligowa. A o tych muzynkach to nie przesadzaj, bo jak chcesz tak grac, to wspomnij o Chinczyku...Smiejesz sie z Sobola? Ciekawe, pokaz takiego walczaka w legii? Moze Rubus ? razem z tym swoim hitowym profilu na fotce. "slitasne foteczki macius".
Swoja droga, to tak was zazdrosc zzera, ze musicie sie rejestrowac na forum wrogiego klubu? Troszke dystansu!
Odpowiedz cytując
palladynTS
Banita

Od: 01.2010

Stary 05.05.2010, 18:38
- Pawełkiem - człowiekiem, który tak naprawdę powinien grać zawodowo w curling lub coś podobnego
- umierającym ze starości Głowackim czy Sobolewskim
- rozpadającym się co 3 mecze na pół roku Gargułą
- Brożkiem, który wyjechałby już nawet grać na Słowację byle nie w Polsce
- trzema murzynkami z których tylko Marcelo się na Puchar UEFA nadaje
- pyskatym Małeckim, który już i tak jest najlepszy więc nie ma po co strzelać bramek
- kolejnym porcelanowym grajkiem Boguskim?

U nas sytuacja jest jeszcze gorsza więc się tym razem nie będę z Was śmiał, ale mamy o tyle lepiej, że u nas na 100% będzie rozpierducha składu w lecie i kilka milionów Euro na transfery, a u was przy odrobinie pecha będziecie za rok oglądać ten sam piach co teraz, nawet mimo zdobycia majstra.

Jeśli Boguś nie wypier........ połowy tych waszych Panów Piłkarzy to nic się nie zmieni. Niestety
Bardzo się cieszę że ktoś w Warszawie przejmuje się naszymi problemami.To znaczy że jednak się z nami ktoś liczy.
Dla porównania podam Ci bohaterów z Łazienkowskiej którzy mają z nami wygrać
Kim?

Muchą?...który odchodzi i ma centralnie Legie gdzieś o czym swiadczy jego wyjazd przed rzekomo waznym dla Was meczem do UK?
Szalą?...proszę Cię...parodia obrońcy
Mięcielem?...który gra chyba tylko ze względu na nazwisko?
Grzelakiem?...nie ubliżajmy innym zawodnikom ,nazywając tego kopacza "napastnikiem".
Iwańskim...?porównując do Garguły sprzed kontuzji to mógłby za nim buty nosić?
Wawrzyniakiem?...pewnie chory na astme (vide Bjoergen?)

Ja bym sie o Bogusia nie martwił.Skończymy sezon na I miejscu to i grosz się znajdzie.
Nie lepiej zająć się Waszym konfliktem z klubem?Po pierwsze bliższa koszula ciału,a po drugie to dopiero obciach kiedy drużynie którą rzekomo sie kocha od 3 lat ubliża się,lży zawodników już nie mówiąc o właścicielach klubu.
Pamiętaj jedno.Ręki która Cię żywi się nie gryzie,a plucie na własne podwórko to wybitne sku...........!
Także kubeł zimnej wody na głowę,a czas pokaże co będzie.
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Stary 05.05.2010, 18:41
Zebys ty sie chlopcze nie zdziwił.
Odpowiedz cytując
Żuczek
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 05.05.2010, 18:47
My to w meczu z Koroną nawet średniaka nie przypominaliśmy...
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 05.05.2010, 18:50
-
Ty ,ale teraz to dałes plame.Powiedz mi w kim Ty widzisz u siebie nadzieje?Bo na tą chwilę nie widzę poza Mucha lepszego u Was...Zapewne w tym meczu będzie remis,bo jedna i druga drużyna jest słaba,z tym wyjątkiem(nadzieją) ,że my mozemy cos jeszcze zdobyc ,a Wy nie i to może zadziałac na +
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
LAB
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 05.05.2010, 18:53
Bez napinki to pisze:
To w koncu jak u was jest z tym ITI-niby tacy be ale piszecie otwarcie ze beda ogromne wzmocnienia,wiec jak to jest ?
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 05.05.2010, 18:54
killzone napisał(a):Wyświetl post
Zebys ty sie chlopcze nie zdziwił.
A czy w naszej lidze skopanej cokolwiek może kogoś zdziwić?
Musiałby być prawdziwym chłopcem....

W Warszawie stawiam 3 drogowo
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
Glova91
Member

Stary 05.05.2010, 18:59
Ludzie. legia bez formy, My bez formy. Potencjał piłkarski mamy lepszy, tylko trzeba go wykrzesac.
Czyli zobaczymy "hit" -obraz nedzy i rozpaczy, niedokladne podania, zero checi do gry, mecz na stojaco(mowie o pilkarzach) w slimaczym tempie. Obym sie mylil, bo jedyna nadzieja, ze ktoras dryzyna zagra dobrze, to MOBILIZACJA, bo jakby nie patrzec, oba zespoly postrzegane sa jako swoiste sily i darza sie szacunkiem, wiec to moze zadecyduje, ze ktoras druzyna bardziej sie "zepnie".
Killzone-Przypomniec Ci mecz z Korona, w ktorym nie istnieliscie przez 82 minuty? Fakt, My z nimi tez poleglismy, ale gralismy mniejszy piach od was. My potrafimy skonstruować akcje ofensywna. Ale to, ze akurat nasz obronca nie strzelil barkiem bramki, to juz tak jest. Szczescie raz jest raz nie...a Wy go w tym seznonie macie juz tyle, ze moglo sie wyczerpac na kilkanascie spotkan w przod.
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Stary 05.05.2010, 18:59
LAB napisał(a):Wyświetl post
Bez napinki to pisze:
To w koncu jak u was jest z tym ITI-niby tacy be ale piszecie otwarcie ze beda ogromne wzmocnienia,wiec jak to jest ?
A co to ma za znaczenie? iti jest be i nawet sprowadzenie Messiego, Torresa, Buffona i Terrego z Ramosem tego nie zmieni.

Wielkie wzmocnienia? Bez przesady zadnych wielkich wzmocnien nie bedzie, a kto im wierzy to raczej jest niespelna rozumu. My wg ich zapewnien od 4 sezonów powinnismy grac regularnie w Champions League. Zwykle *******enie zeby sciagnac ludzi aby kupili karnety a to jest w tym momencie dla nich najwazniejsze.
Odpowiedz cytując
palladynTS
Banita

Stary 05.05.2010, 19:00
...aha!a tak na marginesie jeszcze coś.
Najprawdopodobniej mecz sędziuje ...zgadnijcie kto
...no właśnie...Małek!!!
Także ja przestaje wierzyć w zwycięstwo w Warszawie.
Sory,ale ten gość nas tak nie trawi że masakra...
Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 05.05.2010, 19:07
Ochłońcie troche, jaki średniak ligowy? Jak Legia to średniak to kim my jesteśmy?

zgraja małolatów podpala chłopców z Warszawki a Ci jak nie odpuszcza i wychodza z ripostami jak grzyby po deszczu.

Juz rok temu zakładałem wpierd... na Łazienkowskiej, po meczu z Amica na SS tylko sie utwierdziłem w tym przekonaniu a po Koronie....

nie pamietam kiedy ostatnio wygralismy w "stolicy"

w kazdym badz razie wole cieszących sie Mroczków i tym podobym typkow w obcisłych koszulach i krawatach ala ŚLEDŹ niż wiwatujących "Maciejów Zeganów" z Wronek

tata majacy obrzydzenie na wszystko co warszawskie woli Amike, nie potrafie tego zrozumiec...

Liczę na Patryka i jego charakter :]
Powód: e->p
Ostatnio edytowane przez lucekj : 05.05.2010 o godz. 19:15.
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Stary 05.05.2010, 19:10
palladynTS napisał(a):Wyświetl post
...no właśnie...Małek!!!
Mam nadzieję, że z Małkiem to jakiś kit. Nie trawię gościa. I jeśli to prawda to szanse na zwycięstwo są minimalne.... Zerowe?
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
palladynTS
Banita

Stary 05.05.2010, 19:16
spartan napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieję, że z Małkiem to jakiś kit. Nie trawię gościa. I jeśli to prawda to szanse na zwycięstwo są minimalne.... Zerowe?

No właśnie ...nie kit.Informacja nieoficjalna,ale jednak z pewnego źródła.
PS.poprzednio z tego kanału informacyjnego nie było lipy z trafnością Siejewicza.Sprawdziło się
No... to ITI zamiast Choto...mają jeszcze lepszego obrońcę...p.Małka Roberta.
Dziękuję za uwagę...:-(
Odpowiedz cytując
Dubi
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 05.05.2010, 19:34
skąd to zdziwienie Legia MUSI zająć miejsce premiowane wystepami w Europejskich Pucharach,bez wzgledu na to czy się w nich zbłazni czy nie.
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 05.05.2010, 19:35
palladynTS a kogo miała Wisła w ostanich dwóch kolejkach? Po co takie chore insynuacje?
Ostatnio Legia od sędziów nic nie dostaje. Ma być karny przeciwko Legii? Jest karny, bez żadnych niedomówień.
Ostatnio coś Wiśle arbitrzy za bardzo sprzyjają, jako legionista chyba mogę się martwić. Więc najpierw spójrz na własne podwórko, a dopiero potem oceniaj innych. Jeszcze się mecz nie zaczął, a niektórzy już widzą teorie spiskowe. Jakbym czytał forum Cracovii.

Z dwojga złego jako mistrza 'wolę' Wisłę niż Lecha. Więc Legia niech ogra Wisłę u siebie, ale niech Wisła zostanie mistrzem Polski. Jak dla mnie najlepsza z najgorszych pozostałych opcji.
Odpowiedz cytując
Arturo Qr2nów
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 05.05.2010, 19:41
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze się mecz nie zaczął, a niektórzy już widzą teorie spiskowe. Jakbym czytał forum Cracovii.i.
Właśnie! Panowie tu prawie jak na forum pasożydów. A kto nam ostatnio uratował dupę przed czerwienią dla Brożka i karnym, kto nam podarował przynajmniej jedną bramkę w meczu z Piastem? Dajcie spokój. Jeszcze jakieś wycieczki o ITI... Dramat. Nijak się to wszystko ma do meczu.
Odpowiedz cytując
Żuczek
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 05.05.2010, 19:41
Ostatnio coś Wiśle arbitrzy za bardzo sprzyjają, jako legionista chyba mogę się martwić.
To że liniowi byli ślepi w jednym meczu (z Piastem) to nie znaczy od razu, że Wiśle sędziowie sprzyjają.
Odpowiedz cytując
palladynTS
Banita

Stary 05.05.2010, 19:45
Słuchaj no Deyna...Po primo nic nie insynuuję.Mam po prostu wrażenie że od pewnego czasu panowie sędziowie gwiżdżą tak żeby to lokomotywa zdobyła Mistrzostwo Polski.Przypomnij sobie mecz amiki z Lechią i karny z kapelusza który dał kuchenkom 3 pkt.
Ponadto jakoś nie mogę zapomnieć przyjacielskich zdaje się stosunków panujących na linii sędziowie-piłkarze z wronek.
Ja piszę o moim,stosunku do p.Małka i nie Tobie oceniać czy ja coś insynuuję czy też nie.
Myślę że gdybyś zapytał większości kibiców Wisły co myślą o p.Małku...odpowiedź byłaby dokładnie taka sama jak moja.
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 05.05.2010, 19:45
Żuczek to widocznie nie oglądałeś Waszego meczu z Koroną.
Ale nie chodziło mi o wytykanie błędów sędziowskich, bo te zdarzają się ZAWSZE. Chodzi o takie podejście- o Małek, więc Legia wygra itp.

palladynTS jak to nie są insynuacje, to niby co to jest?:
''No... to ITI zamiast Choto...mają jeszcze lepszego obrońcę...p.Małka Roberta.
Dziękuję za uwagę...:-(''

Myślę, że gdybyś zapytał większość kibiców Legii co myslą o Małku- odpowiedz byłaby dokładnie taka sama jak Twoja. Nie wierzysz? Idz na nasze forum i zadaj to pytanie.
Kończę konwersację na ten temat, bo i tak do niczego nie doprowadzi.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 05.05.2010 o godz. 19:51.
Odpowiedz cytując
Skipper
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 05.05.2010, 20:01
...no właśnie...Małek!!!
To cie ktoś w niezłego ..uja robi.

Sędzią meczu ma być według PS Paweł Gil.

sports.pl napisał(a):
Wiemy, kto będzie sędziował hit Legia - Wisła

Paweł Gil z Lublina będzie sędzią sobotniego spotkania Legii Warszawa z Wisłą Kraków.

Arbiter ten prowadził w tym sezonie w ekstraklasie 4 mecze z udziałem Wisły (2 zwycięstwa i 2 porażki) i 3 z udziałem stołecznego zespołu (2 wygrane i jedna porażka). Nigdy nie miał sposobności być rozjemcą w starciu tych dwóch drużyn.
Wydaje mi się, czy za podawanie takich informacji czy też słynnych inf. telelfonicznych/sms-owych rozdawane są bany czasowe ?
everybody on earth wanna rap
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 05.05.2010, 20:03
Słuchaj no Deyna...Po primo nic nie insynuuję.Mam po prostu wrażenie że od pewnego czasu panowie sędziowie gwiżdżą tak żeby to lokomotywa zdobyła Mistrzostwo Polski.Przypomnij sobie mecz amiki z Lechią i karny z kapelusza który dał kuchenkom 3 pkt.
Ponadto jakoś nie mogę zapomnieć przyjacielskich zdaje się stosunków panujących na linii sędziowie-piłkarze z wronek.
Ja piszę o moim,stosunku do p.Małka i nie Tobie oceniać czy ja coś insynuuję czy też nie.
Myślę że gdybyś zapytał większości kibiców Wisły co myślą o p.Małku...odpowiedź byłaby dokładnie taka sama jak moja.
Ty co mecz masz jakieś ale i węszysz spiski - daj sobie na wstrzymanie i jeśli już to baw się w te Twoje spiski po meczu.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Stary 05.05.2010, 20:09
Chodzi o takie podejście- o Małek, więc Legia wygra itp.
Nie. Jeśli dobrze zrozumiałem to miało brzmieć: sędziuje Małek więc NIE wygra Wisła.
Ja (i chyba większość Wiślaków) mamy alergię na tego rozjemcę a on chyba ma na Wisłę. Tak więc to obopólne uczulenie musi podnieść gorączkę przed i w trakcie meczową.

Oczywiście, że Siejewicz powinien gwizdnąć karnego i wywalić Brożka za rękę a w meczu z Piastem strzeliliśmy gole po 2 spalonych. Oczywiście, że sędziowie się mylą. Ale czym innym jest się mylić a czym innym małymi błędnymi decyzjami rozwalać wynik i przebieg meczu. A akurat Małka obserwuję od lat i dziwnie ten gość właśnie w taki drobny sposób kręci Wisłę.
Zdarzało się, że kluby bardziej lub mnie w ogólnym rozrachunku opłacalnie, zwracały się o nie sędziowanie przez panów X lub Y w ich spotkaniach. Prawie zawsze zastanawiałem się dlaczego my nie zrobiliśmy tego z Małkiem.

No i po problemie bo podobno pogwiżdże Gil. Może wyjdziemy na tym gorzej ale na dziś nie ma powodów tak sądzić.....
Powód: Gil
Ostatnio edytowane przez spartan : 05.05.2010 o godz. 20:10.
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 05.05.2010, 20:19
Ale się hot zrobiło w temacie meczowym jak nigdy. Jak to czytam, to proponuję schłodzić rozpalone główki. Z Legią jesteśmy na równi czyli beznadziejni w pucharach i dominujący w lidze. I tak jest od lat.
..
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów