The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.05.2010, 21:52
Nie przypuszczam, że był ktokolwiek logicznie myślący na forum, kto oczekiwał cudów od Kasperczaka. Od początku było wiadomo, że trener potrzebuje czasu. A w przeciwieństwie do Skorży, tego czasu nie miał.
Skorża musiał odejść, bo więcej z tej drużyny by nie wyciągnął.
Zatrudnienie nowego trenera niosło za sobą ryzyko braku mistrzostwa, ale większe ryzyko było jednak w przypadku pozostawienia Skorży.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 05.05.2010, 01:34
element napisał(a):Wyświetl post
Wpierw Skorża nie miał jaj.
Teraz drużyna.

Coraz to bardziej jesteście bezsilni w swoich osądach.
To przedstaw swój punkt widzenia bo widzę że nawet jak by przegrali po raz kolejny z Legią i parchami, to nadal będziesz obrońcą grajków bądź też trenera.

Ja piszę o faktach - że z 7 meczów gdzie traciliśmy pierwsi gola - w sześciu nie byliśmy w stanie nic strzelić - i interpretuje to tak jak interpretuje czyli że to są lamy których wystarczy pokąsać golem a już odpuszczają

Xalax napisał(a):Wyświetl post
Mario jest najlepszym bramkarzem w Ekstraklasie dla mnie
Dla Ciebie Pawełek może być nawet najlepszym bramkarzem europy albo świata.Dla mnie jest najsłabszym bramkarzem jakie moje oczy na Wiśle widziały a zaczynały0(świadomie) od Bobrowicza.
To że nie jest jego winą ani Levadia ani późniejsze wtopy, to jest zupełnie inna sprawa.
Ma to szczęście że ma solidnych partnerów w obronie, ma to nieszczęście że ma lamy w przodzie
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
pawelpb1
Junior Member

Od: 11.2007

Stary 05.05.2010, 07:11. Pamiętajcie !!
Wie ktoś skąd pewnie w piątek odjadą piłkarze na mecz ? Może by sie zebrać i wesprzeć ich przed wyjazdem lub też iść na czwartkowy trening !!!! w końcu kto ma w nich tchnąć wiarę w zwycięstwo jak nie my !! pamiętajcie ze dla nas nie są ważne indywidualności lecz drużyna którą powinniśmy wspierać w każdej chwili teraz jest trudniejszy okres mamy pkt przewagi, wiem, że WISŁA to nie tylko drużyna, ale i my czy nie powinniśmy być z nią w takich chwilach ? Wiadomo musimy zrobic wszystko by mieć pewność, że zrobiliśmy to co było możliwe by zdobyć mistrzostwo, wtedy nikt nie będzie miał do kogokolwiek pretensji czy żalu ze można było ale tego niezrobilismy. Do piłkarzy Legia ? kto tam jest dobry ? to tylko nazwa !! My mamy zawodników tylko oni muszą uwierzyć ze są w stanie wygrać z kopaczami z łazienkowskiej. Jak Odra mogła tam wygrać to czemu nie MY ?! Zostało 3 mecze nie patrzeć na innych tylko grać !!!

PAMIĘTAJCIE!!! WISŁA TO MY !!!
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 05.05.2010, 07:42
element napisał(a):Wyświetl post
Czekam tylko na podpisik "KASPER WON!" niejakiego "tomasz_19".
Nie martw się, nie doczekasz się... nikt trzeźwo myślący (a w tym ja) nie oczekuje od trenera, który jest w tym klubie od 2 miesięcy, że zmieni oblicze tej drużyny w trymiga.... a na prawdę chylę czoła za te kilka meczy bez porażki i straty bramki, w ogóle lubię Kaspra... to po pierwsze.

Nie wiem, do prawdy o co Ci chodzi człowieku, że czepiasz się akurat mnie... chcę Ci tylko przypomnieć, że każdy tu na tym forum ma prawo do własnej opinii, nawet takiej z którą Ty nie musisz się do końca zgadzać... (zapewne jesteś wielkim orędownikiem pozostawienia mizernego Skorży, który nawet drużyny nie potrafi przygotować do kolejnej rundy, co udowodnił multum razy) Nie będę się z Tobą sprzeczał bo to takie dziecinne, to ostatni kontr komentarz w Twoją stronę, ale na przyszłość pamiętaj, że tylko krowa nie zmienia zdania....

a co do samego meczu to...
mam nadzieję, że wygramy mecz z Legią i wrócimy z dalekiej podróży... nie ma innej opcji jak tylko zdobyć mistrza i znów powalczyć o LM!!!! Kurde Panowie zepnijcie się na te 3 ostatnie mecze i pokażcie kibicom, że macie jaja i potraficie walczyć do końca!!!
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 05.05.2010, 08:07
Może Łobo zaskoczy jak rok temu? Będzie niezwykle ciężko, ale trzeba walczyć o Mistrza do samego końca.
Odpowiedz cytując
Billy
Senior Member

Stary 05.05.2010, 08:19
Pamiętam niedawno w "Cafe futbol" Romek Kołtoń też o tym mówił, że w Wiśle nie ma osoby, która da nadzieję i zmobilizuje reszte drużyny. Jeśli sam kapitan powoli w to wątpi to raczej już w zasadzie moglibyśmy gratulować mistrzostwa komuś innemu ( nie powiem Lech, bo jakoś mi to przez gardło nie przejdzie ) Wymieniał oprócz Głowackiego również Radka Sobolewskego, który przecież z natury jest cichy, nie rozmawia z mediami ( co wcale nie koniecznie jest jego wadą ), ale niewątpliwie brakuje nam takiego np. Terry`ego z Chelsea czy Casillasa z Realu.

Jak już mówiłem - to jest ten moment kiedy ktoś nie wiem kto czy Głowacki czy Kasperczak czy ktokolwiek inny wstrząsnie tą drużyną. Muszą paść mocne słowa...
Mimo to wierzę w Mistrzostwo. DO BOJU MARSZ...
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Stary 05.05.2010, 08:25
Ja mam na oku takiego lidera na przyszły sezon. Myślę o zawodniku Mistrza Cypru - Macieju Żurawskim. Liczę, że Kasperczak przekona Maćka do powrotu i będzie on tym piłkarzem, który w trudnych momentach nie będzie się bał odpowiedzialności.
Odpowiedz cytując
kibicwisły1906
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 05.05.2010, 08:28
Co z tego że padną mocne słowa z ust trenerów czy piłkarzy skoro problem leży gdzie indziej a mianowicie w umiejętnościach czysto piłkarskich i formie prezentowanej przez poszczególnych zawodników. Gdyby Wisła zdobyła po tylu kompromitacjach mistrzostwo polski to jednoznacznie świadczyło by o poziomie naszego krajowego podwórka. Powiem tak Wiśle potrzeba rewolucji kadrowej, budowy od nowa struktur organizacyjnych na wzór zachodni bo co z tego mistrzostwa pozostanie w lipcu gdy znów jakaś Levadia nas połknie...
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 05.05.2010, 08:31
kibicwisły1906 napisał(a):Wyświetl post
Co z tego że padną mocne słowa z ust trenerów czy piłkarzy skoro problem leży gdzie indziej a mianowicie w umiejętnościach czysto piłkarskich i formie prezentowanej przez poszczególnych zawodników. Gdyby Wisła zdobyła po tylu kompromitacjach mistrzostwo polski to jednoznacznie świadczyło by o poziomie naszego krajowego podwórka. Powiem tak Wiśle potrzeba rewolucji kadrowej, budowy od nowa struktur organizacyjnych na wzór zachodni bo co z tego mistrzostwa pozostanie w lipcu gdy znów jakaś Levadia nas połknie...
Ogólnie się z Tobą zgadzam, ale...

z Mistrzostwa pozostanie nam 13 Tytuł Mistrza Polski. A to nie byle co...nawet w tak buraczanej lidze. Za 50 lat mało kto będzie pamietał o pucharowych potyczkach, a "gwiazdki" pozostaną na zawsze.
Odpowiedz cytując
jurukuru
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 05.05.2010, 09:46
Miałem dzisiaj po*bany sen, że wtopiliśmy z Legią 5 albo 6 do jednego.
Proroczy to on może nie był, bo w bramce mieliśmy murzyna, graliśmy u nas na nowym stadionie ( to tylko sen ), a obrona robiła błędy jak w 5 lidze.

Wracając do rozkminek na temat prawdziwych realiów, to musimy postawić na atak, czyli zagrać innym ustawieniem niż dotychczas. Marcelo z Diazem muszą się pchać do przodu ile wlezie i próbować zaskoczyć bramkarza Legii, bo co do obrony nie mam obaw. Strach tylko pomyśleć o tym co pokaże Paweł Brożek i Boguski, bo ostatnio pomimo, że strzelają to są beznadziejni....
Powód: ABG TSW
Ostatnio edytowane przez jurukuru : 05.05.2010 o godz. 09:47.
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada!

Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 05.05.2010, 10:36
jurukuru napisał(a):Wyświetl post
ł, bo w bramce mieliśmy murzyna,
OIj fajnie by było,Murzyni są w sumie solidnymi bramkarzami. Póki oc to o Murzynie możemy pomarzyć,bo w bramce stoi w najważniejszych meczach sezonu gość,który nie jak bronić nie potrafi. Jedyna szansa,że będa w niego trafiać lub w ogóle w światło bramki nic lecieć nie będzie. Jesli nie obronimi MP to w sumie zarząd,prezes czy kto tam odpowiada za politykę kadrową sam sobie będzie winny. W sumei na nic nie liczę,bo gdy widze tak fatalnie wyszkolonych kopaczy,brak ambicji,to zadaje sobie pytanie jak słaba musi być ta liga,że jestesmy liderem od tak długiego czasu. Powiem więcej,jeśli zdobędziemy MP to transferów nie będzie,wszak mamy team na mistrza. Przed meczem z Legią nie wiem co mysleć,wygrała tam Odra. Ale oni wlaczyli,byli pelni determinacji,no i mają bramkarza. Istotna róznica. Dwie,trzy piły Onyszko wyciągnął,podobnie Pilarz w ostatnim meczu. Tak więc to nei jest tak,że Legia nie stwarza sobie sytuacji,stwarza tylko trafiają na dobrych bramkarzy. Z nami tego poroblemu nbie będzie,dlatego grając byle co moga nam 2,3 bramki wcisnąc. Nie będzie to wynikało z ich nieszablonowości,ot zagrają to co zwykle. Możemy trzy mecze wygrać jak i je wszystki przegrac. Do tego zespól jest mentalnie nei nadający się do niczego.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 05.05.2010, 10:39
pawelpb1 napisał(a):Wyświetl post
Wie ktoś skąd pewnie w piątek odjadą piłkarze na mecz ? Może by sie zebrać i wesprzeć ich przed wyjazdem lub też iść na czwartkowy trening !!!! w końcu kto ma w nich tchnąć wiarę w zwycięstwo jak nie my !![...]

PAMIĘTAJCIE!!! WISŁA TO MY !!!
No dokładine, jak dla mnie świenty pomysł, żeby się wybrać albo w piatęk pod budynek klubowy, albo jutro na trening i głośnym dopingiem uzmysłowić naszym grajkom jak ważny jest to mecz i pokazać im, że mimo tego, że ostatnio grają jak grają to my jesteśmy razem z nimi na dobre i na złe, że wierzymy w MP. Takie wsparcie na pewno nie zaszkodzi, a może nawet odniesie efekt w postaci zwiększonej mobilizacji naszej drużyny. Wymagamy od nich, wymagajmy też od siebie. Pokażmy, że jesteśmy z nimi.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
witeq
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 05.05.2010, 10:42
AYALA napisał(a):Wyświetl post
od tego materiału jaki ma teraz Kasper cudów nie można wymagac że co roku będą lige wygrywac.To sa zawodnicy znacznie słabsi piłkarsko niż 7-10 lat temu co grali z Białą Gwiazdą na piersi.
dlatego trzeba to zmienić. Bardzo sie ucieszylem że Wisla jest zainteresowana młodym Kiełbem, właśnie takich piłkarzy powinniśmy sprowadzić a w zamian sprobowac pozbyć się wszystkich ofensywnych poza Małeckim, Ba i Kirmem, bo za nich w przyszlości możemy otrzymać dużo większe pieniądze.

Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Ja mam na oku takiego lidera na przyszły sezon. Myślę o zawodniku Mistrza Cypru - Macieju Żurawskim. Liczę, że Kasperczak przekona Maćka do powrotu i będzie on tym piłkarzem, który w trudnych momentach nie będzie się bał odpowiedzialności.
jak słaba jest nasza kadra świadczy o tym ze kibice zbawiciela widzą w emerycie

kibicwisły1906 napisał(a):Wyświetl post
Powiem tak Wiśle potrzeba rewolucji kadrowej, budowy od nowa struktur organizacyjnych na wzór zachodni bo co z tego mistrzostwa pozostanie w lipcu gdy znów jakaś Levadia nas połknie...
dlatego najgorsze co nas może spotkac to stwierdzenie kogoś z gory że jeśli zdobędziemy mistrza to nic nie trzeba robić bo jestesmy wciąż najlepsi. Co poskutkuje wlaśnie kolejną Levadią i brakiem rozwoju tej drużyny
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 05.05.2010, 11:07
witeq,ale serio pytam,po co komu Małecki?Facet nie umie przyjąć piłki ani jej dośrokować!Jako maskotka,czy co?
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Stary 05.05.2010, 11:15
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
witeq,ale serio pytam,po co komu Małecki?Facet nie umie przyjąć piłki ani jej dośrokować!Jako maskotka,czy co?
w przeciwieństwie do większości zespołu potrafi za to kiwnąć i biegać. I mu się chce. Mamy oczywiście Wojtka Łobo, który potrafi przyjąć i dośrodkować. A nawet strzelić. Dwa razy na sezon. Kwestia gustu, Marszałku.

Bycie oryginalnym w osądach jest kuszące, wiem : ) znałem kiedyś takiego jegomościa, który przyczepiał się do Sobola, ze nie potrafi piły rzucić. Za to uwielbiał Kirma, bo to atleta. Specyfika pozycji i zadań na boisku jest ważna, no nie?
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 05.05.2010, 11:19
Po to ,że to jest jedyny obok Ba zawodnik, który
potrafi dryblowac i tego nie unika
bierze na siebie cieżar gry i ciągnie z piłką do przodu
Tylko trzebaby zabronic mu wykonywania stałych fragmentów
i jakos łapy zawiązać, zeby mógł biegac ale nimi nie machał tyle
A no i gębe czymś zamknąć byle sie oddychać dało
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 05.05.2010, 11:20
Cytat:
dlatego najgorsze co nas może spotkac to stwierdzenie kogoś z gory że jeśli zdobędziemy mistrza to nic nie trzeba robić bo jestesmy wciąż najlepsi. Co poskutkuje wlaśnie kolejną Levadią i brakiem rozwoju tej drużyny
A jak nie zdobędziemy mistrza to w klubie stwierdzą, że byliśmy niewiele słabsi od Lecha, więc nie trzeba wzmacniać zespołu...
Odpowiedz cytując
Żuczek
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 05.05.2010, 11:21
Ale za to jako jednemu z niewielu mu się chociaż chce biegać. A przyjmować piłki to u nas chyba nikt w drużynie nie umie (z Pawłem Brożkiem na czele). A jeśli chodzi o dośrodkowania... to właśnie nie mam pojęcia czemu on praktycznie wszystkie rożne i wolne wykonuje.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 05.05.2010, 11:28
Bóg Trybun (objawion) napisał(a):Wyświetl post
w przeciwieństwie do większości zespołu potrafi za to kiwnąć i biegać. I mu się chce. Mamy oczywiście Wojtka Łobo, który potrafi przyjąć i dośrodkować. A nawet strzelić. Dwa razy na sezon. Kwestia gustu, Marszałku.

Bycie oryginalnym w osądach jest kuszące, wiem : ) znałem kiedyś takiego jegomościa, który przyczepiał się do Sobola, ze nie potrafi piły rzucić. Za to uwielbiał Kirma, bo to atleta. Specyfika pozycji i zadań na boisku jest ważna, no nie?
Oj błędnie odczytujesz. Zresztą sam przeczytaj co napisałeś. Juz tak nisko upadliśmy,że facet,który biega i wlaczy zasluguje na miano nie wiadomo kogo. W kontekście sprzedaży,bo tak padło nazwisko Małeckiego uważam,ze zapotrzebowanie na takiego kopacza nie występuje. Kiwnąć ale,że co ,że drybler z niego?Tak jak on to kiwac umieją w Serie C i pochodne.Biegać,no to fakt,czyni go to porządanym w każdym klubie na świcie. Niespotykana umiejętność. Przeciez on ma braki techniczne widoczne dla średnio widzących. Bogu nie załamuj mnie,że tego nie widzisz.
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 05.05.2010, 11:28

Obejrzyj sobie bramki zdobyte przez Wisłę w tym roku z Polonią Bytom, ze Śląskiem i Lechią, przy których asystował Małecki. Może mimo wyraźnej niechęci do niego zauważysz, że jest obecnie jedynym piłkarzem Wisły, który nie boi się dryblować i potrafi w miarę ładnie dośrodkować (w porównaniu do reszty drużyny). Oszczędź sobie zatem takich prostackich tekstów, bo za dobrze o Tobie nie świadczą.

Oj błędnie odczytujesz. Zresztą sam przeczytaj co napisałeś. Juz tak nisko upadliśmy,że facet,który biega i wlaczy zasluguje na miano nie wiadomo kogo. W kontekście sprzedaży,bo tak padło nazwisko Małeckiego uważam,ze zapotrzebowanie na takiego kopacza nie występuje. Kiwnąć ale,że co ,że drybler z niego?Tak jak on to kiwac umieją w Serie C i pochodne.Biegać,no to fakt,czyni go to porządanym w każdym klubie na świcie. Niespotykana umiejętność. Przeciez on ma braki techniczne widoczne dla średnio widzących. Bogu nie załamuj mnie,że tego nie widzisz.
czyli co? Mamy sprzedać jedynego wyróżniającego się (albo jednego z dwóch) piłkarza w drużynie dlatego, że gdzie indziej mają lepszych? Idąc dalej tym głupawym tokiem rozumowania, powinniśmy sprzedać wszystkich, a to, niestety, niemożliwe i albo jesteś wybitnym myślicielem, na którego tu pozujesz, albo piszesz jakieś S-F.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 05.05.2010 o godz. 11:38.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 05.05.2010, 11:33
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Może mimo wyraźnej niechęci do niego zauważysz, że jest obecnie jedynym piłkarzem Wisły, który nie boi się dryblować i potrafi w miarę ładnie dośrodkować.
Sympatnie nie mają tu żadnego znaczenia. Jedynie umiejętności,ktore ma mizerne. Łobodziński też nie boi się dryblować?i to,ze ktoś się nie boi stracić piłki w psudo dryblingu czyni go wyjątkowym?Co to znaczy ładnie dośrodkował?Widze jak to robi wykonując rzuty rozne,wolne itd. Ale masz rację na dziesiątki karygodnych dośrokowań,trzy udały mi się,ładne.Geniusz.
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Stary 05.05.2010, 11:34
Przeciez on ma braki techniczne widoczne dla średnio widzących. Bogu nie załamuj mnie,że tego nie widzisz.
Widzę, że jest średni w tym aspekcie nie słaby czy beznadziejny, natomiast w kontekście naszego klubu, tego sezonu i zblizajacego się meczu nie widzę zawodników lepszych. Cenię krytycyzm i się często zgadzam z Twoimi opiniami. Ale nie tym razem. Mamy realia i mamy kontekst.

(Poza tym: zapierdalatory rzadko mają wspaniałą technikę. Taki np. Kuyt jest technicznie na trójeczkę w skali szkolnej)

Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 05.05.2010, 11:38
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html

a ja już myślałem, że Pawełek zagra taka zagrywka taktyczna jak z Rooney'em w sumie wina tytułu
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 05.05.2010, 11:45
Sympatnie nie mają tu żadnego znaczenia. Jedynie umiejętności,ktore ma mizerne. Łobodziński też nie boi się dryblować?i to,ze ktoś się nie boi stracić piłki w psudo dryblingu czyni go wyjątkowym?Co to znaczy ładnie dośrodkował?Widze jak to robi wykonując rzuty rozne,wolne itd. Ale masz rację na dziesiątki karygodnych dośrokowań,trzy udały mi się,ładne.Geniusz.
dalej baw się w manipulowanie cudzymi wypowiedziami, to na pewno każdy będzie z przyjemnością z Tobą dyskutował. Geniusz? Ktoś oprócz Ciebie go tak nazwał? Chcesz oglądać geniusza- oglądaj Barcelonę. Wskaż mi 3 lepszych skrzydłowych w polskiej lidze od Małeckiego. (pewnie będziesz chciał wymienić Kiełba, który zagrał 20 meczy w Koronie i strzelił 1 bramkę).
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 05.05.2010, 11:46
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Obejrzyj sobie bramki zdobyte przez Wisłę w tym roku z Polonią Bytom, ze Śląskiem i Lechią, przy których asystował Małecki. Może mimo wyraźnej niechęci do niego zauważysz, że jest obecnie jedynym piłkarzem Wisły, który nie boi się dryblować i potrafi w miarę ładnie dośrodkować (w porównaniu do reszty drużyny). Oszczędź sobie zatem takich prostackich tekstów, bo za dobrze o Tobie nie świadczą.

czyli co? Mamy sprzedać jedynego wyróżniającego się (albo jednego z dwóch) piłkarza w drużynie dlatego, że gdzie indziej mają lepszych? Idąc dalej tym głupawym tokiem rozumowania, powinniśmy sprzedać wszystkich, a to, niestety, niemożliwe i albo jesteś wybitnym myślicielem, na którego tu pozujesz, albo piszesz jakieś S-F.
A gdzie ja napisałem,że mamy go sprzedać?wręcz przeciwnie,napisałem,ze raczej nikt go nie kupi. Czytanie ze zrozumieniem się kłania. I nikt na nikogo nie pozuje. W ogóle piszesz od rzeczy. Ja o czym innym,Ty o czym innym.

Bogu,ok rozumiem,że patrzysz na niego przez pryzmat druzyny,a ja przez pryzmat ewentulanego zarobku na nim. Tutaj mogło dojść do nieporozmienia.
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 05.05.2010, 11:49
witeq napisał(a):Wyświetl post
jak słaba jest nasza kadra świadczy o tym ze kibice zbawiciela widzą w emerycie
Nie masz racji. Jak drużynie idzie źle to na całym świecie kibice wspominają o powrocie swoich gwiazd, które X lat temu były autorami wielkich sukcesów ich klubu. Tak było w Milanie z Szewczenką, tak w MU ze Schmeichelem i w Bayernie z Kahnem.

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 05.05.2010, 11:50
Bóg Trybun (objawion) napisał(a):Wyświetl post
(Poza tym: zapierdalatory rzadko mają wspaniałą technikę. Taki np. Kuyt jest technicznie na trójeczkę w skali szkolnej)
a kto jest u nas tym "zapierdalatorem" ?
Odpowiedz cytując
Hetfield
Senior Member

Stary 05.05.2010, 11:55
Czy to prawda, że ma być telebim koło stadionu Wisły? Bo nie dosłyszałem na meczu.
Ostatnio edytowane przez Hetfield : 05.05.2010 o godz. 11:59.
Odpowiedz cytując
KuLwIk
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 05.05.2010, 11:55
"Dickson Choto ma sezon z głowy"

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Stary 05.05.2010, 11:57
zim zum napisał(a):Wyświetl post
a kto jest u nas tym "zapierdalatorem" ?
Sobol, Mały, Diaz. Jaka liga, takie zapierdalatory.

Off topic.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów