|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jak na razie korzystny wynik dla Pogoni, nie żebym coś specjalnie miał do Ruchu, ale odpadnięcie z Pucharu Polski korzystnie wpłynęło by na ich postawę w lidze
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Pogon musi przejsc dalej, Ruch sie niech skupi na Lokomotivie Poznan..
Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 04.05.2010 o godz. 18:26.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
I stało się
tak btw. Czy w naszej historii zdarzyło się by II ligowiec reprezentował Polskę w pucharach?![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Niespodzianka Ruch poza PP,aczkolwiek trzeba Pogoni pogratulować bo w tym meczu napawde się starali.Najlepsze było jak komentatorzy martwili się że Legia nie będzie grać w europie bo 4 miejsce nie gwarantuje LE gdy Ruch odpadnie z pucharu Polski.
A swoją drogą moze być ciekawie bo Pogoń może nas reprezentować w LE i jednocześnie nie awansować do ekstraklasy ![]() ![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A ja się cieszę, przynajmniej Ruch będzie MUSIAŁ walczyć w lidze żeby grać w LE więc Lechowi nie odpuści
W sumie nie doszło by do tego że liczymy na inne drużyny, gdyby nasza Wisełka nie dawała dupy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dokładnie, przynajmniej będziemy mieli pewność, że Ruch da z siebie 100% w meczu z Lechem. W końcu walczą o europejskie puchary, czyli kasę dla kluby i możliwość pokazania się dla zawodników.
A co do finału to trzymamy kciuki za braci z Gdańska! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak. Lechia w 1983/84 i Miedź Legnica w 1991/1992.
![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W 1992 r Puchar Polski wygrała Miedź Legnica po serii rzutów karnych z Górnikiem. W europejskich pucharach ( Puchar Zdobywców Pucharów) przegrali w dwumeczu z AS Monaco tylko 0:1. A bramkę jak dobrze pamiętam strzelił Djorkaef. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
W tym roku do czegoś takiego nie dojdzie.
Puchar dla Lechii! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Na jakim na kanale na Sopcascie jest meczyk JAGA-LECHIA
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Właśnie, rzekomo miał iść na 56947, poszedł nawet zwiastun... i włączyła się prognoza pogody z wiadomości
Oglądam tutaj:http://www.freedocast.com/ekstrakl11#player Ale działa dramatycznie, więc trzeba będzie poszukać lepszego źródła. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Nie podoba mi się, że kibice JAGI cały czas nazywają Lechię kur** - trochę szacunku z wiadomo jakich powodów.
Ostatnio edytowane przez Dean : 04.05.2010 o godz. 20:03.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jaga ogolnie slaby doping + mogliby ograniczyć tym "komu" chca strzelic gola.
Na kanale 56947 lajtowo chodzi. ![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
no i final Jaga-Pogon
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
no to po pucharze dla Lechii... heh, Franek..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Franek zepewnia Jadze tyle ile zapewnia. Szkoda ze nie ma go z nami. Niech gra tam i do 40stki!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
czyżby jednak? 1-1 !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
myslisz ze u nas byl by ktos w stanie puscic mu dobre podanie sciagnac na sebie obronce itp...?!
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaga, Jaga, Jaga - kur** stara !
Co oni sobie myślą, cały czas wyzywają naszych braci. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
a czy mi sie wydaje czy Jaga wprowadziła do swojego śpiewnika przyśpiewkę "jazda, jazda Jagiellonia" po jakimś tam meczu z nami, jak śpiewaliśmy "Tylko Ty w moim sercu Ty... Wisła kochana"?
Ostatnio edytowane przez anka1906 : 04.05.2010 o godz. 21:24.
![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881 Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Wiadomo, że trzymamy z Lechią ale jest między nami dużo osób), które Jage nadal mają w sercu, a z tego co mi się wydaje jest wśród nich jeden moderator więc uważaj co piszesz
![]() ![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Zaśpiewaj tak na najbliższym meczu Wisły. Ciekawe czy dojdziesz do domu o własnych siłach. ![]()
WP
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2003
Offline |
|
![]() A co do PP to poza tym ze Hajduki Wielkie zjadly mi kupon to ciesze sie ze nie weszli do finału. Beda walczyc jak lwy z amicą i mam nadzieje ze znowu jej majster przejdzie kolo nosa ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|