![]() |
Orest" co zawsze marzyłem o trenowaniu"Lenczyk,chyba w końcu zobaczył w jak słabą drużynę wszedł.Po tym jak przyszedł zagrali,dwa dobre mecze,później wróciła norma, ale facet uwierzył chyba przez ten czas w swoją nieomylność.
Zaskakujący wynik mimo wszytko Zabrza oraz Ruchu. Mam wrażenie,że Górnik szybko nie wróci do Ekstraklasy, muszą wszytko zburzyć i budować od nowa,bo pudrowanie trupa sensu nie ma. |
Tak sobie teraz oglądałem skrót w tvp sport a komentator przy drugiej bramce dla nas "no i jest NIESTETY druga bramka dla Wisły"Gratulacje dla TVP nic dodać nic ująć.
|
Cytat:
a może przegrali bo ... tak miało być Górnik Z. jest drugi w tabeli, co by nie było II poziom rozgrywek to jednak nie ekstraklasa |
Myślisz że Górnik specjalnie popłynął bo by nie wyrobił z dwoma rozgrywkami jednocześnie ?
Eee, coś czuję wizytę kibiców na kolejnym treningu :) |
Albo mi wydawalo albo ten z komantator z loczkami :D Jasina chyba powiedzial w trakcje transmisjii
"Wisla to utytuowany klub majacy 93 letnia historie..?? Ktos to slyszal,..?? A dzis niespodzianki to odpadniecie Bytomia,braci ze Slaska. ,no i Gornika ale oni majac jedyny cel awans do Ekstraklasy PP mogli w tym roku odpuscic N o i Piast Kobylin napedzil pejsiastym niezlego stracha hahaha |
Widziałem skróty w sportowym wieczorze i tak się zastanawiam czy w Kobylinie jest chociaz trybuna. Bo to niezwykłe by kibice stali cały mecz wokół boiska gdzie niegdzie siedzieli po turecku tuż przy linii oddzieleni zwykłą barierką. :shock:
|
|
Braci z Wrocka żal jak cholera ....
|
Cytat:
|
Cytat:
... także powodów może być co najmniej kilka, dlatego ocenienie przyszłych kolejek ligi na podstawie meczów pucharowych mija się z celem PS. i oczywiście chce dubletu :) |
Polonia Bytom się oczywiście najbardziej osmieszyła. Rewelacja ligi której nie byłiśmy w stanie rozwalić parę dni wcześniej. Wiem, że zapewne wystawili skład pełen rezerwowych, ale bez jaj...
Pejsy - prawie żenada nr 2. Z tym, że w kontekście wyników w lidze (wiem-nie ten temat) trzeba zauważyć, że póki co wylecieli im Ślusarski i Goliński czyli 2/4 ich siły ofensywnej. A z pkt. widzenia naszych interesów (wygranej w PP) to najlepiej byłoby, żeby jak najwięcej silniejszych drużyn poprzegrywało z Bytoviami czy Sosnowcem. Lepiej mieć słabszych rywali niż lepszych. |
Jutro kolejne trzy sztuki, a tymczasem:
Cytat:
|
114' Czerwoną kartkę za kopnięcie rywala po gwizdku otrzymał Seweryn Gancarczyk.
po gwizdku...hyhyhy |
117' Peszko w ślady Gancarczyka udaje się do szatni za czerwoną kartkę w konsekwencji drugiej żółtej
|
Zdesperowane kuchenki tną jak sie da w końcówce:D Coś czuję że to już będzie ich koniec w PP:)
|
Dwie czerwienie dla Amici. Teraz mają się karne zacząć. Ciekawe czy Stali uda się pokonać Amicę
|
:D hahaha to chyba koniec kuchenek w pucharze polski :D
|
w koncu moge napisac
HA HA HA HA HA |
Ha ha ha... A wy narzekaliście że ograliśmy Hetmana 3-0... Kuchenkorz chyba pożegna Jacusia Z.
|
hahah i koniec przygody Lecha w pp
|
Lech przegrywa w karnych ze Stalą 4-1!
|
Fajnie by było po Zamościu teraz jechać w 1/8 do Stalowej :-)
|
Stal wygrywa z Amicą 4:1 w karnych!!!!
Kuchenki już chyba nie będą się liczyć w tym sezonie. Coś mi sie wydaje, że zaraz posypią się kary dla zawodników, dymisje trenerów, a szatnię dopadnie ogromny konflikt między grajkami |
Cytat:
:lol: |
Kocham Stal :lol: :lol:
|
Mi to wygląda na tradycyjną polską grę na zwolnienie trenera. Na miejscu włodarzy Lecha zostawiłbym Zielińskiego, za to paru gwiazdkom zapewniłbym wczasy w ME, bo z własnego doświadczenia wiemy wszyscy, że zwalnianie kolejnych trenerów do niczego nie prowadzi...
Zresztą, nie nasze zmartwienie :) |
Cytat:
|
Wrzesień się nie skończył a Zieliński przegrał już Lechowi wszystko co było do przegrania. Niektórzy mówili po Levadii że ten sezon jest dla nas już stracony, to teraz mogą zobaczyć co to znaczy stracony sezon.
Cytat:
|
Cytat:
P.S. Wiślak178 - cóż Ty masz za podpis?? Weź się ogarnij bo Twoje kompleksy oczerniają wszystkich użytkowników tego forum |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl