|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
pozdi91-> tak kalkulator dokładnie taki, prostszego nie uświadczysz
Nie ma się co przejmować kluczami z Interii, Onetu itp., z tego widzę każdy serwis niektóre pytania zgoła inaczej traktuje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
To dobrze, że choć kalkulator na jutro pewny, bo z wiedza juz nie jest tak kolorowo
![]() A wiadomo coś kiedy będą publikowane klucze CKE? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Kibice, Wiślacy, zdawał z Was ktoś polski rozszerzony? Jak wam poszło?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja pisałem. Uważam że całkiem nienajgorzej - jako że Polski mi do niczego niepotrzebny mam nadzieje z rozszerzonego na 60%
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jakie oczekiwania przed jutrem? Na ile liczycie? Z jakich działów chcecie otwarte zadania?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najlepiej to same zamknięte;]
Wiadomo że im mniej geometrii tym lepiej bo czasem można zakończyć na rysunku;\ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Otwarte: wielomiany, funkcja kwadratowa, może trochę geometrii w układzie współrzędnym.
Liczę na jakieś 70% max. Broń Boże, żeby zadań optymalizacyjnych i z funkcji wymiernej ( te czasy,drogi i prędkości) nie było. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Matma w miare spoko, fajnie byloby miec tak powyzej 85% oczywiscie z podstawy, bo rozszerzenie ze tak ujme *******e
Najgorzej u mnie z prawdopodobienstwem zwlaszcza losowania ze zwracaniem itp..
Ostatnio edytowane przez vabanq : 04.05.2010 o godz. 18:25.
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Ja na podstawie liczę na powtórkę z próbnej czyli 94%, wiem że pewnie nie którzy się będą podśmiewali, ale dla mnie wynik poniżej 80% będzie po prostu porażką, za dużo pracy włożyłem w nią... Co do rozszerzonej matmy to się zgodzę
Ostatnio edytowane przez igortsw : 04.05.2010 o godz. 18:29.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
No to spinamy się na jutro i robimy 2 x 100%
A tak na poważnie, to maturę podstawową lekko odpuszczam, a dokładniej zamierzam wyjść po max 90 minutach, a koncentruję się na rozszerzonej. Liczę na wynik powyżej 90%. Choć wiadomo, że nie raz trafi się zadanie, którego wprost nie sposób ugryźć, a po powrocie do domu człowiek wpada na pomysł jak to zrobić. No nic, oby jutro wszystko szło gładko ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Mam te tablice przed oczami i są ''wartości funkcji trygonometrycznych'' więc spokojnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
szkoda że mnie tak z majcy nie idzie jak Wam chociaż w połowie :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
W Wiadomościach przed chwilą jedna laska powiedziała że specjalnie na maturę ubrała bransoletkę swojego ulubionego klubu czyli Wisły
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to ja bede najskromniejszy i licze na minimum 30%, oby zdac
![]() SzlaQ ja wczoraj do portfela sobie wlozyłem vlepke Wiselki. Bedzie mi pomagac w trudnych chwilach, dzis w sumie nie była potrzebna albo.. moze dzieki niej był temat wypracowania ktory mi podpasowal ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
A ja bym chciał ponad 90% z podstawy.. I z rozszerzenia przy pomyślnych wiatrach koło 70% (oby!)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja bym chciał jak najwięcej ale zawaliłem rok ze względów zdrowotnych i z próbnych to wychodziło 90% podstawa i 50/60% rozszerzenie także biorę pod uwagę poprawę bo taki wynik to sobie mogę w dupe wsadzić i iść na odlewnictwo;]
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Z majcy w otwartych to chciałbym wielomiany, równości, nierówności może być też funkcja.
Tutaj to liczę na 30 % a każdy inny wynik wzwyż będzie niespodzianką na prawdę jakoś nie kminie tej matematyki całej. Będzie co ma być oby dobrze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ja też byle 30 %
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
30 maja? To dotyczy wszystkich pisemnych?
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
30 czerwca z tego co mówili.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
No to porażka, ładnie późno, do tego czasu to zapomnę o tym
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() to tak dla przypomnienia ;p na jutro nie nastawiam się zbyt pozytywnie ![]() dostalem dzisiaj sms od korepetytora: 'Powodzenia życzę. Sporo przerobiliśmy więc powinno być dobrze. Na maturze na spokojnie przypominaj sobie sposoby rozwiązywania zadań a jak trafisz na coś nowego to zrozum dokładnie problem a może wtedy przyjdzie Ci coś do głowy. Nie przestrasz się. Zadania często wydają się trudne a są łatwe. Bez pośpiechu.Licz powoli i dokładnie. Nie załamuj się że czegoś nie umiesz. Nie musisz mieć 100%. powodzenia wszystkim ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak dla rozluźnienia przeczytajcie sobie fraszkę na matematyka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ta, fraszka farszką, ale jak pomyśle o arkuszu rozszerzonym to już mi się chcę płakać
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A tam Piotrze! Jak to mówią, nie matura a chęć szczera... Poza tym zawsze można poprawiać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Sęk w tym, żeby zdać jak najlepiej i dostać się na tą popier... mechatronike.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|