|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Co do meczu z Legią- wypisujecie tu i w innym temacie różne teorie, ale tak naprawdę to każdy mecz jest inny. Spotykamy się w różnych fazach sezonu, z różną ilością punktów na koncie itd. To będzie inny mecz niż pozostałe. Mam nadzieję i wiarę, że będzie zupełnie inny na plus dla nas. Fajnie, że dziś Ruch wygrał. Mam nadzieję, że to oni zgarną 3cią pozycję,a nie Legia. Swoją drogą- piękny gol Piechniaka. Rozszalał się ostatnio w tej Odrze. ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Zapowiada sie fascynujace widowisko, bo Legia bedzie grala o zycie(europejskie puchary), a my o Mistrza. Legionisci maja tez najtrudniejszy terminarz.
Licze, ze jutro bedzie remis, wtedy ewentualny remis w Wawie nie bedzie taki zly. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
watpie aby jutro byl remis. slask niestety jest teraz w slabej formie po wczorajszej przegranej mistrzostwo wymyka nam sie z rak ![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
nie wiem dlaczego ale oni wchodza w mecz bez koncentracji dopiero w szatni dostana opie...l i zaczynaja myslec ![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Sytuacja w tabeli się skomplikowała, ale nawet jeśli zdobędziemy tego mistrza, to i tak niesmak po tym sezonie będzie ogromny (na pewno znacznie większy niż radość z mistrzostwa). Amica jeszcze pogubi punkty- o to jestem dziwnie spokojny. Kwestia jest taka, żeby te łajzy (piłkarze Wisły) zdobyły tych punktów komplet, co jest raczej niemożliwe patrząc na ich dyspozycję. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Porażki Lecha i Legii nie powinny mieć dla nas znaczenia decydującego, a wygląda na to, że niestety będą miały. Jak widać teksty o "patrzeniu na siebie" jak były wyssane z palca, tak są. Trzeba mieć tylko nadzieję, że naszym piłkarzom zechce się pobiegać i pomyśleć na boisku przez te 2 nadchodzące tygodnie,ale mam obawy, że kompletu punktów nie uda się uzbierać. No nic, mogło być spokojnie, a będzie nerwowo ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Wypowiedź została przeinaczona. Nie padło w niej stwierdzenie, że którykolwiek z nich jest dogadany z jakimś innym klubem. Po prostu Laskowski stwierdził, że Wisła jest zainteresowana Sadlokiem, a Sobiecha chciałaby u siebie Legia i Lech.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Wszystkie 3 drużyny do ogrania ale przy aktualnej dyspozycji to faktycznie nie ma co liczyć na komplet. Pytanie brzmi tylko - czy Amica w końcu dorosła by zdetronizować tego sypiącego się Króla, czy też to drużyna wiecznych nieudaczników. Dziś warto oglądnąć ich mecz ze Śląskiem bo on sporo wyjaśni ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Legia to naprawde nieudacznicy jak sobie przypomne tą "starą 'Legie grajaca madrze i sprytnie i widze obecną to naprawde 11 gosci sie zebrało co udaja ze graja w piłke.
To juz predzej Ruch mistrzem zostanie niz oni. Dobrze pisze 1q2 jutro bardzo wazny mecz we Wrocławiu ....Slask jeszcze nie jst pewnien utrzymania a Amika wiadomo.Jak maja zrobic ten "doskok' do nas to maja ostatnia szanse. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Slask nie ma wyboru, musi jutro powalczyc, bo wedlug mnie to jest glowny(obok juz praktycznie zdegradowanej Arki) kandydat do spadku...maja zaledwie 3 pkt przewagi nad przedostatnia ekipa, a czeka ich jeszcze wyjazd do Gliwic i do Wodzislawia(czyli bezposrednie mecze), a na koniec Arka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Mecze się tak ułożyły, że Śląsk potrzebuje punktów dramatycznie, oby od dziś zaczęli je zbierać
![]() ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Oglądałem przedostatni mecz Ruchu, i skrót mecz z Legią. W tych dwóch meczach Sobiech miał 5 sytuacji stuprocentowych i strzelił zero goli. ;]
Jak nie przez ligę, to przez Puchar Polski, Ruch o krok od europejskich pucharów. |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Boże, mamy ligę impotentów piłkarskich i zwykłych nieudaczników.
Wyścig po Mistrzostwo przypomina paraolimpiadę, ale na poziomie amatorskim*. Coś w stylu Monty Pythona: http://www.youtube.com/watch?v=dmyz_f8Sx14 Wisła przegrywa po raz kolejny ze słabeuszem, w dodatku w fatalnym stylu. Warszawska Legia, zamiast być zmobilizowana (jest przecież realna szansa na włączenie się do walki o tytuł), gra padakę w Chorzowie. Poznańska Amika nie jest dużo lepsza, choć spodziewam się że wymęczy 3 punkty we Wrocławiu. Jeśli mielibyśmy postępować wg. idei fair play, w zasadzie jedyna drużyna która od biedy zasługuje na tytuł to Ruch Chorzów. Owszem, też mają kopaczy zamiast piłkarzy ale im się przynajmniej chce. * Nie chcę absolutnie obrażać sportowców-paraolimpijczyków. To oni - w odróżnieniu od Pączka Iwańskiego - są prawdziwymi sportowcami. PS. redakcja weszło jest podobnego zdania: http://www.weszlo.com/news/4905 ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Sprawa była tak prosta,a teraz musimy trząść porami.wywalilismy sie w fatalnym momencie.dzis jest chyba kluczowy moment-jesli amica sie potknie to nawet remis w wawie wystarczy do utrzymania lidera. Legia robi 5xwiększe jaja od nas,ale w meczu z nami dadzą niestety z siebie wszystko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Miejmy nadzieje,że dzisiaj Peszko dostanie żółtą kartkę i nie zagra w następnych 2 meczach z Polonią Bytom i Ruchem jednak lepiej było by gdyby dostał kartkę w Bytomiu,która eliminowała by go ze spotkań z Ruchem i z Zagłębiem .
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Jakis czas mnie nie bylo , ale jak widze nadal liga jest do niczego.
Moim zdaniem najwieksze szanse na mistrza ma Lech. Oczywiscie jesli wygra wszystkie mecze. Mecz w Warszawie bedzie dla Wisly trudny. Nie chodzi tylko o to ze bedziecie grac z Nami, a jak wiemy w Warszawie Henio z Wisla nigdy nie mial latwo...delikatnie mowiac ![]() Chodzi raczej o naszych pseudokopaczy. Juz wiadomo ze bedzie rewolucja i wielu z nich wyleci na zbity pysk. Beda chcieli pokazac sie na tyle, zeby wywalczyc te cholerne puchary i przedluzych chociaz kontrakt o rok. Wiekszosc z nich jest za slaba na zagraniczny klub, a kto z Legii nie odejdzie na zachod/wschod ten zostanie w cienkim polskim klubie. U nas ostatnio albo idzie sie na lawe do dobrego klubu, albo laduje sie w Polkowicach ewentualnie Zniczu. Tak czy siak sezon uwazam za zakonczony ( mowie tutaj o kibicach Legii ) i licze na duze zmiany . ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Pepe, zrób tą ostatnią przysługę Wiśle i zalicz dziś hat-tricka
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
czemu pedałek znow sedziuje kuchenkom
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Amica 1-0 ......
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
0-1 lewandowski;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
własnie Lewandowski robi upragnionego "Majstra" Amice..
![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
No i 1-0 dla Lecha, oj ciężko będzie...
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Nie no przecież z całym szacunkiem, ale Śląsk w tym sezonie jest beznadziejny. Większe szanse w odebraniu Lechowi punktów widzę w meczach z Ruchem i nieprzewidywalnym Lubinem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Bardzo dobrze, niech Amica dzisiaj wygra.
Nasi grajkowie pomyślą, że nawet jak przegrają mistrza mają w kieszeni Nie ma tak łatwo! Za tydzień w Warszawie zapier***nie!!! edit: z całym szacuneczkiem dla Śląska oczywiście Powód: WKS!
Ostatnio edytowane przez wislacki : 02.05.2010 o godz. 16:34.
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
upssss, kto ich kryć uczył
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli jednak za tydzien mecz decydujacy. Wystarczy wygrac wszystkie spotkania do konca i bedzie MP. Teraz nasze pilkarzyki musza pokazac charakter...
A Slask najprawdopodobniej poleci z ligi. Wyjazdy do Gliwic i Wodzislawia zalatwia sprawe. Dziwne, ze tak bez walki, ale coz...polscy profesjonalisci .. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|