|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Znając ich to by stadion zamknęli, zaraz zaczną zawodników karać za przekleństwa na boisku. A Arboledy to za prowokowanie kibiców nikt nie zawiesi, gdyby tylko kibic na niego zagwizdał to afera na całą polskę jacy to rasiści. A gościu zachowuje się jakby z poznania przyjechał i udają że nic nie widzieli. W naszym przypadku kamery na zawodników mają poustawiane żeby czasem sędzia czegoś nie przeoczył.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() Niech żyje wolność wyrażania własnej opinii, nieprawdaż panie wolfy? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Po tego typu postach mam ochotę siąść w kącie i zapłakać jakich kibiców dorobiliśmy się na Wiśle...
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
Przecież śpiewać nikt nie broni, ja tego nie krytykuję. Tylko nie mogę się nadziwić jak jeden przez drugiego widzi tutaj straszną krzywdę. Merytorycznie nie podważycie decyzji komisji ligi o karze, bo najzwyczajniej w świecie znaleziono do niej podstawy. Na pewno mecz był rozgrywany w specyficznych warunkach (mały stadion), pokazany w ogólnodostępnej TV w świetnym czasie antenowym (to miało niebagatelne znaczenie). Popatrzcie też do statutu organizatora rozgrywek. Na trybunach siedział obserwator i notował, wpisał do raportu co wszyscy słyszeli - z bardzo dużym prawdopodobieństwem każdy klub dostałby w takim przypadku karę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Niedlugo leśne dziadki jada na miesieczne wakacje do RPA
no skad musza przeciez zebrac kase na wódeczke ,zakąske i panienki. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() To jest zwykła hipokryzja szczególnie że to jeden z niewielu okrzyków z niecenzuralnym wyrazem - mający bardzo pozytywny przekaz ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że będzie jakiś transparent lub cokolwiek na meczu z Koroną... Nie możemy się dać tak traktować.
![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ja tam nie wiem jak jest z przepisami i z karami...
wiem tylko że coś niesamowitego jest odpowiadać piłkarzom: - za chu*a go nie oddamy! zajebiste uczucie )Ładnie im żal du*e ściska, że możemy to krzyczeć od lat ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Jak piłkarz krzyknie "zajebiście gracie" a my mu odkrzykniemy "zajebisty mecz" to co, tez kara? No proszę, z tą karą, że skarpetki opadają. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|