The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.04.2010, 22:07
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe co by komisja zrobiła jakby przez pół meczu z Koroną leciała ta przyśpiewka z trybun
Znając ich to by stadion zamknęli, zaraz zaczną zawodników karać za przekleństwa na boisku. A Arboledy to za prowokowanie kibiców nikt nie zawiesi, gdyby tylko kibic na niego zagwizdał to afera na całą polskę jacy to rasiści. A gościu zachowuje się jakby z poznania przyjechał i udają że nic nie widzieli. W naszym przypadku kamery na zawodników mają poustawiane żeby czasem sędzia czegoś nie przeoczył.
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 29.04.2010, 22:23
gigant napisał(a):Wyświetl post
Mam prośbę do Ciebie. Nie pisz już nic na tym forum. Chcesz więcej,napiszę ci na privie.
Zachęcam, z każdą wartościową uwagą zapoznam się z przyjemnością
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Brak mi słów.
Niech żyje wolność wyrażania własnej opinii, nieprawdaż panie wolfy?

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 29.04.2010, 22:52
prober napisał(a):Wyświetl post
Musicie jednak przyznać, że dalsze słowa tej przyśpiewki wulgarne jak najbardziej są i udział zawodników miał tam miejsce...
Po tego typu postach mam ochotę siąść w kącie i zapłakać jakich kibiców dorobiliśmy się na Wiśle...

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 29.04.2010, 23:18
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Po tego typu postach mam ochotę siąść w kącie i zapłakać jakich kibiców dorobiliśmy się na Wiśle...
Tzn. takich którzy wiedzą jak nazwać pewne rzeczy po imieniu? Zapłakać to trzeba nad brakiem trzeźwego spojrzenia na rzeczywistość.
Przecież śpiewać nikt nie broni, ja tego nie krytykuję. Tylko nie mogę się nadziwić jak jeden przez drugiego widzi tutaj straszną krzywdę. Merytorycznie nie podważycie decyzji komisji ligi o karze, bo najzwyczajniej w świecie znaleziono do niej podstawy. Na pewno mecz był rozgrywany w specyficznych warunkach (mały stadion), pokazany w ogólnodostępnej TV w świetnym czasie antenowym (to miało niebagatelne znaczenie). Popatrzcie też do statutu organizatora rozgrywek. Na trybunach siedział obserwator i notował, wpisał do raportu co wszyscy słyszeli - z bardzo dużym prawdopodobieństwem każdy klub dostałby w takim przypadku karę.

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 29.04.2010, 23:33
Niedlugo leśne dziadki jada na miesieczne wakacje do RPA

no skad musza przeciez zebrac kase na wódeczke ,zakąske i panienki.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 29.04.2010, 23:56
prober napisał(a):Wyświetl post
Tzn. takich którzy wiedzą jak nazwać pewne rzeczy po imieniu? Zapłakać to trzeba nad brakiem trzeźwego spojrzenia na rzeczywistość.
Przecież śpiewać nikt nie broni, ja tego nie krytykuję. Tylko nie mogę się nadziwić jak jeden przez drugiego widzi tutaj straszną krzywdę. Merytorycznie nie podważycie decyzji komisji ligi o karze, bo najzwyczajniej w świecie znaleziono do niej podstawy. Na pewno mecz był rozgrywany w specyficznych warunkach (mały stadion), pokazany w ogólnodostępnej TV w świetnym czasie antenowym (to miało niebagatelne znaczenie). Popatrzcie też do statutu organizatora rozgrywek. Na trybunach siedział obserwator i notował, wpisał do raportu co wszyscy słyszeli - z bardzo dużym prawdopodobieństwem każdy klub dostałby w takim przypadku karę.
pitolicie hipolicie

To jest zwykła hipokryzja szczególnie że to jeden z niewielu okrzyków z niecenzuralnym wyrazem - mający bardzo pozytywny przekaz
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
jaitylkoja
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 30.04.2010, 08:35
Mam nadzieję, że będzie jakiś transparent lub cokolwiek na meczu z Koroną... Nie możemy się dać tak traktować.
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..

Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 30.04.2010, 08:54
Ja tam nie wiem jak jest z przepisami i z karami...

wiem tylko że coś niesamowitego jest odpowiadać piłkarzom: - za chu*a go nie oddamy!

zajebiste uczucie )

Ładnie im żal du*e ściska, że możemy to krzyczeć od lat
Odpowiedz cytując
Zbyychu
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 30.04.2010, 08:55
1q2 napisał(a):Wyświetl post
pitolicie hipolicie

To jest zwykła hipokryzja szczególnie że to jeden z niewielu okrzyków z niecenzuralnym wyrazem - mający bardzo pozytywny przekaz
o, to to.
Jak piłkarz krzyknie "zajebiście gracie" a my mu odkrzykniemy "zajebisty mecz" to co, tez kara? No proszę, z tą karą, że skarpetki opadają.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów