|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
a czy piłka przypadkiem nie wpadła po strzale Pawła z główki ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Spalony :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Na przekor teraz nie wykorzystal setki
![]() tak jak ten typ od sedziow w Szybkiej pilce mowil.. "sedziowe, przestancie gwizdac takie spalone.. dajcie im grac i strzelac bramki Młodziak na bramce mimo wszystko na +.. tak jak podejrzewalem, a zapewne sie bedzie rozkrecal
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 27.04.2010 o godz. 18:34.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Przecież obrońca był przy słupku, jaki spalony. Nie było !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja pie....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Zasrany węglojad...
Pablo katastrofalny błąd. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Juz ktorys blad Alvareza, ktory konczy sie bramka...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ale urwał!
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
strzał życia i.... gol :/ nie widzę w dzisiejszym meczu u naszych chęci walki... będzie 1:1
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Heh Boguski w tej rundzie poluje na padliny. Jego fryzura jak również styl w polu karnym do złudzenia przypomina mi Pippo Inzaghiego
Taki sam 'dobijacz'. A co go gola Piasta to..eh, ale odrobimy raczej oby.![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
szarańcza
kocham to ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Dobrze, ze zaznaczyłeś że w tej rundzie, bo Boguski w poprzednich to był na prawdę inteligentny gracz, który uwielbiał grać kombinacyjnie, no ale teraz to nie ta forma... Mimo wszystko strzela bramki, no i cóż, wielkiego wyboru nie ma jeśli chodzi o ofensywe.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ciekawe czy Christov znów posiedzi cały mecz?
|
|
|
|
Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Gra Wisły drażni niesamowicie. Problem sprawia celne oddanie 3 podań. Niektórzy piłkarze Wisły myślą, że mogą sobie chodzić po boisku a piłka sama wpadnie do bramki. Więcej agresji,szybkości i dokładności.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Znowu będą wielkie nadzieje liga mistrzów.. co z tego szykuje sie kolejna Levadia, oni nie grają NIC!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Przykro mi się robi patrząc jak gra Boguski...
![]()
Wisła...Kraków...Biała...Gwiazda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Boguski jest tak beznadziejny że nawet bramka tego nie zmieni. na dodatek notorycznie nie wraca ze spalonego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Paweł uderzył łądnie, ale pózniej juz z podaniem problem ma. Boguski jest slaby fizycznie, przepchac sie z obroncami nie potrafi. pokrytykuje troche, to ktos z nich brameczke strzeli ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no też tak pomyślałem, chce, żeby Wisła zdobyła mistrzostwo, ale przeraża mnie myśl, że znów się skompromitujemy w pucharach z taką grą...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Boguski swoja droga, ale powiedzcie mi czy widzieliscie jakies celne podanie w wykonaniu Pawla Brozka?
ale spoko bedzie 2-1 ![]()
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to jest przerażające, że zawodnicy którzy jakby nie było mają jakieś tam doświadczenie nie potrafią rozegrać kilku celnych podań z pierwszej piłki... a piłka notorycznie im odskakuje... wtf? <rotfl>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
****a mam dość tej .......onej żenady jaką grają ci ludzie, jebane niechlujstwo, zero ruchu bez piłki, przyjęcia na 2 metry w góre, niedokładne podanie do kolegi stojącego 2 metry obok, zero ambicji, stanie i patrzenie się a może ktoś coś ustrzeli...
****a nauczcie się grać, co Wy ****a robicie na treningach?!?!?! Ten Piast jest tak słaby że aż żal patrzeć, z Wisła sprzed 3 lat przegrałby 0:5... Ps. Z góry dzięki za bana, i tak mam to w dupie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jakie ****a PIASTUNKI? O co z tym chodzi?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Piast przeprowadził więcej ciekawych i groźnych akcji niz my.. I to jest mecz lidera z przedostatnią drużyną w tabeli!!
|
|
|
|
Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Połowa piłarzy gra chodzonego, a druga stojącego. Biega tylko Sobol. Obraz gry Wisły to wypisz wymaluj mecz z Levadią w Sosnowcu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
trudna w odbiorze pyta...
![]()
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jak tak dalej pójdzie, to będzie 2:1, ale dla Piasta...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
na Piasta sie mowi "Piastunki"
![]() ksych, wrzuć tą bramke Piasta bo widze ze mnie coś fajnego omineło ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Jak to jest, że drużyna grająca o mistrzostwo Polski nie potrafi sobie poradzić z Piastem Gliwice
![]()
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Pytanie co dalo zmienienie Skorzy na Kasperczaka ? Teraz widać ,że ch*ja ,gramy dalej piach
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|