The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.04.2010, 19:00
grzesiek632 napisał(a):Wyświetl post
W końcu możemy powiedzieć że Pawełek wybronił nam mecz.
ahahahahhaha

poziom tego forum jest wprost proporcjonalny do poziomu naszej ligi :]

od momentu kiedy internet stał się popularną masówką i każdy dzieciak może pisać swoje urojenia, wszelkiego rodzaju fora straciły na wartości

dlatego też wypowiadam się tutaj sporadycznie bo nie ma z kim gadać, jest paru ludzi, którzy raz na jakiś czas coś napiszą, reszta .... pożal się boże
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 24.04.2010, 19:04
lucekj napisał(a):Wyświetl post
min takie wypowiedzi pokazują jak nisko zeszliśmy

kiedyś było nie do pomyślenia aby cieszyć się, że nei daliśmy rozwinąć skrzydeł przeciwnikowi a sami nic nie zrobiliśmy w ataku

masakra
bo w tego typu osobach jak Ty jest ten problem ze Ty i inni ciagle zyjecie przeszloscia.. dla Ciebie czas stanal przy sezonie 02/03..
kiedys to... kiedys tamto..
nie, mamy 2010 rok...nie ma tylko Wisly i reszty zacofanych druzyn.. kilka klubow ma juz wieksze budzety, buduja im sie duzo lepsze stadionu i w przyszlosci im sie to odbije na dobre.. to my musimy gonic.. dlatego cieszy ze mimo to nadal zdobywamy MP
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 24.04.2010, 19:05
W zasadzie należy zgodzić się z Markusem. Świetny mecz Sobolewskiego, dobry Pawełka, Jopa, Marcelo i Łobodzińskiego. Tak, Wojtek dzisiaj walczył. Grać w piłkę nadal niezbyt potrafi, ale zaangażowania nie mogę mu odmówić.

Mam jednak kilka dodatkowych uwag. Po pierwsze - Wisła zagrała mądrze taktycznie. Pod względem czysto sportowym Amika była na lepszej pozycji wyjściowej - kwartet Kriwets-Stilić-Lewandowski_peszko jest w świetnej formie i teoretycznie może rozklepać każdą drużynę w naszej lidze. Tymczasem z nami Amika miała tylko dwie dobre sytuacje - Roberta Lewandowskiego w pierwszej połowie oraz Kriwetsa w drugiej (świetne zachowanie Pawełka uchroniło nas przed golem).

Diaz i Sobolewski toczyli ciężki bój w środku pola. Grali twardo, mimo to nie złapali żółtych kartek. Podobnie świetny Marcelo z Jopem, którzy skutecznie zniechęcili Lewandowskiego do gry.

Po drugie - nasi ofensywni zawodnicy są w bardzo kiepskiej formie, więc ciężko było zawalczyć o zwycięstwo. Paweł Brożek gra dramatycznie, w zasadzie lepiej chyba by było, gdyby kolejny mecz zaczął na ławce. Niewiele lepiej Boguski, ale ten przynajmniej biegał i walczył. Łobodziński 100% zaangażowania, dobry strzał - ale to nie jest nadal zawodnik robiący w ofensywie różnicę. Za mało wygranych pojedynków 1 na 1, szczególnie w kluczowych momentach.

Jedynie Małecki jest w formie, ale to za mało by pociągnąć drużynę. A już na pewno nie przeciwko Amice.

Kirm, który wszedł na podmęczonego przeciwnika, nie był w stanie minąć Gancarczyka, najsłabszego ogniwa Amiki. Nie bez powodu siedzi na ławce.

Remis należy oceniać jako sukces, ale z takimi problemami w ofensywie wcale nie jestem pewien, czy uda się zdobyć komplet punktów do końca sezonu.

PS. no i sędzia Małek. Po prostu kiepski. Niekonsekwentny, sędziował po aptekarsku przerywając co chwila i tak marne widowisko. Mnóstwo małych, ale irytujących błędów na naszą niekorzyść. No i dwa większe: Gancarczyk powinien był za pyskowanie dostać drugie żółtko - bez dwóch zdań. W pierwszej połowie była też ręka (Wojtkowiaka?) w polu karnym.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 24.04.2010, 19:21
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
bo w tego typu osobach jak Ty jest ten problem ze Ty i inni ciagle zyjecie przeszloscia.. dla Ciebie czas stanal przy sezonie 02/03..
nie, mamy 2010 rok...nie ma tylko Wisly i reszty zacofanych druzyn.. kilka klubow ma juz wieksze budzety, buduja im sie duzo lepsze stadionu i w przyszlosci im sie to odbije na dobre.. to my musimy gonic.. dlatego cieszy ze mimo to nadal zdobywamy MP
O tym samym pomyślałem. To co było jest przeszłością i należy się cieszyć z tego remisu, tym bardziej , że przybliża nas on do upragnionego mistrzostwa.
Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Stary 24.04.2010, 19:22
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
ale aż tak daleko nie sięgam, przecież rok temu Brożek potrafił jeszcze kopnąć piłkę

nie wymagam cudów, a że liga kopie się po czole i zgarnia dużo większe pieniądze niż za Frankowskiego to druga sprawa

Levadia nie była przypadkiem
Ostatnio edytowane przez lucekj : 24.04.2010 o godz. 19:56.
Odpowiedz cytując
Stavanger
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 24.04.2010, 19:23
A propos meczu i jego powtórki telewizyjnej przygotowanej przez Canal +. Czy tylko mi się wydaje, że ten komentator pod koniec sugeruje, że Pawełek faulował Kriwieca w polu karnym ( chodzi o sytuację, kiedy obaj leżą na boisku po zderzeniu) ?

Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 24.04.2010, 19:30
ahahahahhaha

poziom tego forum jest wprost proporcjonalny do poziomu naszej ligi :]

od momentu kiedy internet stał się popularną masówką i każdy dzieciak może pisać swoje urojenia, wszelkiego rodzaju fora straciły na wartości

dlatego też wypowiadam się tutaj sporadycznie bo nie ma z kim gadać, jest paru ludzi, którzy raz na jakiś czas coś napiszą, reszta .... pożal się boże
To najlepiej nie wypowiadaj się wcale.. forum będzie zdrowsze od "dziecka z urojeniami". Już pomijam że Twój post kotku, gówno wniósł do tematu. Wybacz ale ja mam tak że potrafie docenic pewne rzeczy.. grę Pawełka dziś wg mnie należy docenić. A ta interwencja zapobiegła utracie bramki raczej.

Tym postem w 100% pokazałeś jaki jest poziom forum. Brawo!
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Stary 24.04.2010, 19:35
grzesiek632 napisał(a):Wyświetl post
To najlepiej nie wypowiadaj się wcale.. forum będzie zdrowsze od "dziecka z urojeniami". Już pomijam że Twój post kotku, gówno wniósł do tematu. Wybacz ale ja mam tak że potrafie docenic pewne rzeczy.. grę Pawełka dziś wg mnie należy docenić. A ta interwencja zapobiegła utracie bramki raczej.

Tym postem w 100% pokazałeś jaki jest poziom forum. Brawo!
dokładnie, wyłapuje herezje i je komentuje

jak mozna stwierdzić, że Pawełek wybronił nam mecz? nie przypominam sobie robinsonad w jego wykonaniu, ale już tak jest, jak Pawełek zagra poprawnie bez babola to propaganda idzie, ze uratował wynik
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 24.04.2010, 19:37
tak tak na C+ bodajze pan Roslon sugerowal ze Pawelek faulowal Kriwca i ze byc moze karny powinien byc, ze ta sytuacja bedzie w kontrowersjach
niech sie lepiej zastanowia nad zachowanie Gancarczyka, powinien czerwien dostac odrazu
bardzo mnie denerwowali komentatorzy Roslon i Mielcarski, zachwycaja sie wszyscy Lechem, Lewandowski
a wielki Lewandowski nie strzelil gola bodajze od 3 meczy...
wielka gwiazda...

Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 24.04.2010, 19:39
Pozostaje sie zastanawiac co my z taka gra znow ugramy w pucharach ,bo gra byla momentami tragiczna ,szczegolnie przygtowanie techniczne pilkarzy
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 24.04.2010, 19:40
k zagra poprawnie bez babola
E tam - jedno wyjście gdzie przeszył powietrze to miał.Gdzie zagrał jak na niego bardzo dobrze a ogólnie rzecz biorąc - poprawnie.Zresztą gdzie tu wymagać nie wiadomo jakiego meczu jak przeciwnik oddaje 2 celne strzały
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
AzorTSW
Junior Member

Od: 01.2010

Stary 24.04.2010, 19:41
a Ty lucek takis Wiślak wierny a tylko krytykujesz wejże przestań sie udzielać .Swojej drużyny sie broni zawsze nawet jak jest bez formy a nie ciagle psioczy. nie pozdrawiam.
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 24.04.2010, 19:46
Dobry taktycznie mec. Balem się, że Peszko będzie szalał po skrzydle, że Lewandowski zamiesza Jopem, a tu bida w poczynaniach lechitów. Remis brałem w ciemno, więc nie rozpaczam, że nie wygraliśmy. Aczkolwiek szkoda, że Kotorowski wybronił ten strzał Łoba.
What's new?

Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Stary 24.04.2010, 19:51
krytykuje a nie psiocze to po pierwsze, po drugie nie jestem sam, po trzecie krytykuje poziom ligi, po czwarte stwierdziłem, że mecz był żenujący w wykonaniu obu drużyn, po piąte nie cieszę się z remisu, ponieważ zostało jeszcze kilka kolejek w których gramy z Legią na wyjeździe i z pejsami, po szóste w przypadku równej liczby punktów Amiki .... no właśnie, po siódme wyć się chce patrząc na grę naszych, po ósme trzeba uświadamiać społeczeństwu głupotę
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 24.04.2010, 19:52
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Pozostaje sie zastanawiac co my z taka gra znow ugramy w pucharach ,bo gra byla momentami tragiczna ,szczegolnie przygtowanie techniczne pilkarzy
Pewnie nic..ale może być jeszcze tak, że po wakacjach przyjdzie nam oglądać zupełnie innych piłkarzy.
Póki co zostaje nam emocjonowanie się polskim klepaniem.
Drugi mecz, w którym Pawełek był pozytywnie wyróżniającym się zawodnikiem. Pewne wyjścia do piłki, pewne wznowienia gry i poprawna gra nogą. Zupełnie inny człowiek, niż w meczach z Lechią czy wcześniej, jesienią. Chyba przeszedł metamorfozę.

Wynik ok, pozostaje nie przegrać w Warszawie i chyba można będzie powoli myśleć o otwieraniu szampanów...
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 24.04.2010, 20:15
dokładnie, wyłapuje herezje i je komentuje

jak mozna stwierdzić, że Pawełek wybronił nam mecz? nie przypominam sobie robinsonad w jego wykonaniu, ale już tak jest, jak Pawełek zagra poprawnie bez babola to propaganda idzie, ze uratował wynik
Proponuje ogladnac jeszcze raz bo propagande to jak narazie Ty i Tobie podobni kibice sukcesu sieja...

Z Lobodzinskiego tez drwiles w trakcie tego meczu jak pajace z '2' ?

Opchnac Kirma za siatke do bramki... moze byc potargana
Ostatnio edytowane przez mic : 24.04.2010 o godz. 20:20.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 24.04.2010, 20:17
Cytat:
Był taki (Skorża) co nie miał odwagi posadzć "diamentu" ze Słowenii ina ławę mimo że w większości meczy Andraż grał piach. Teraz co pokazał Kirm? Znowu nic. Więc nie dziw się że Kasperczak nie będzie ryzykował, zbyt dobrym trenerem jest żeby szybko zdejmować Ł
Lobodzińskiego, który zmęczony gra lepiej niż "nieodkryty diament" z Bałkanów
W tej drużynie wszyscy grają piach z nielicznymi wyskokami których Andraż miał sporo.
A co ma pokazać grając 10 minut... Andraż był naszym najlepszym zawodnikiem na początku tej rundy. Potem zagrał słabiej w Białymstoku a Kasperczak go skreślił. Co takiego fenomenalnego zrobił Łobodziński poza tym że przewracał się z każdym dotknięciem przeciwnika ? Raz podał piłkę do Brożka i oddał jedne strzał ?
Może rzadko ale Andraż pokazał, że ma większe możliwości niż 90% naszych ligowców.

Takiego zawodnika nie trzyma się 80 minut na ławie !.
Kasperczak go niszczy zamiast podać mu rękę. Oczywiście będzie to z korzyścią dla Wisły.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 24.04.2010, 20:24
westersyl napisał(a):Wyświetl post
W tej drużynie wszyscy grają piach z nielicznymi wyskokami których Andraż miał sporo.
A co ma pokazać grając 10 minut... Andraż był naszym najlepszym zawodnikiem na początku tej rundy. Potem zagrał słabiej w Białymstoku a Kasperczak go skreślił. Co takiego fenomenalnego zrobił Łobodziński poza tym że przewracał się z każdym dotknięciem przeciwnika ? Raz podał piłkę do Brożka i oddał jedne strzał ?
Może rzadko ale Andraż pokazał, że ma większe możliwości niż 90% naszych ligowców.

Kasperczak go niszczy zamiast podać mu rękę. Oczywiście będzie to z korzyścią dla Wisły.
Nie wiesz ze Kasperczak ma takze kontakt z pilkarzami na treningach i widzi co graja ? A poza 3 pierwszymi meczami i meczem z Odra, Kirm gra taki piach ze pobil tym nawet Lobo.

Poza tym, jezeli to taki wielki talent, to przez 10 minut moglby laskawie cos pokazac, chociaz jedno udane zagranie.

"Moze rzadko ale pokazal"
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 24.04.2010, 20:27
westersyl napisał(a):Wyświetl post

Grając z Łobo wygrywamy albo remisujemy. Z Kirmem....

Czy uważasz że to ME i czas na ogrywanie "biednego" Andraża kiedy gramy o MP? To jest ten czas? Burliga zaprezentował się lepiej i to ON powinien wchodzić na końcówki a nie Kirm!

Ważniejsze ogrywanie Kirma wg Ciebie żeby był w formie na MŚ niż dobro Wisły! Ty jesteś kibicem Wisły czy reprezentacji Słowenii:) Nie gniewaj się ale wg mnie ośmieszasz się takimi tekstami.

Jest taki 1 kolega na forum co to obwieścił ze Kasperczak jak został trenerem to będzie skład zaczynał od Kirma i Jirsaka. Dzięki Bogu Kasperczak nie jest ślepy i widzi co kto na dzień dzisiejszy prezentuje.

Zaręczam Tobie że jak Andraż zacznie coś prezentować to Heniu da mu szansę. I to nie jedną. Na razie gra gorzej od Burligi.

PS
Kirm zagrał 1 dobry mecz w tej rundzie z Bełchatowem. Nie koloryzuj i mitologizuj jego gry na początku rundy!
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Daja`n
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 24.04.2010, 20:27
A ja o tym meczu powiem tak:odbył się.Ale jedno nie podlega dyskusji nasi obrońcy zagrali już kolejny mecz na zero z tyłu i to jest budujące bo zespół buduje się od obrony.Więc pan Kasperczak jednak ma wizję budowy swojej Wisły z nie tak dawnych czasów.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 24.04.2010, 20:31
Marcelo jak dla mnie zupełnie inny świat.

Pawełek dostał gromkie brawa – to mówi samo za siebie

Diaz i Sobol nie dali się przebić

Jop z małymi wyjątkami dał radę

Czekamy na Gargułę i Ba po defensywa środka ok. ale do przodu marnie.

Przód niestety słabo przy czym Brożek biegał i nie machał rękoma a to plus

Lech musiał wygrać my musieliśmy nie przegrać bez względu na to co kto mówił to zawodnicy mieli głęboko gdzieś w świadomości i pod to grali.

I końcowy obrazek zawodnicy stoją i śpiewają Lidera mamy a do szatni schodzi Kirm chyba w nowym sezonie go nie zobaczymy ale gdzieś zaczyna mnie wkurzać bo inni mimo że siedzą na ławce do kibiców podchodzą.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 24.04.2010 o godz. 20:33.
Odpowiedz cytując
BiałaGwiazda
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 24.04.2010, 20:36
Chciałbym zauważyć,że kolejny świetny występ zanotował Alvarez.Mam nadzieję,że Wisła wykupi go po tym sezonie,bo jest wart co najmniej tych marnych 400 tysięcy euro.Widać,że już się w pełni zaaklimatyzował i zgrał z drużyną oraz jest pewnym punktem zespołu.

Apeluje do włodarzy klubu,aby koniecznie wykupili tego zawodnika
Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Stary 24.04.2010, 20:38
mic napisał(a):Wyświetl post
Proponuje ogladnac jeszcze raz bo propagande to jak narazie Ty i Tobie podobni kibice sukcesu sieja...

Z Lobodzinskiego tez drwiles w trakcie tego meczu jak pajace z '2' ?

Opchnac Kirma za siatke do bramki... moze byc potargana
słuchaj, nikogo tutaj nie obraziłem więc nie wmawiaj mi głupot

z Łobodzińskiego nie drwiłem, bo mimo braku talentu gonił jak oszalały i tutaj moge go pochwalic jedynie za walke, ale żaden piłkarz nie wyróżnił się aby go chwalić i piać z zachytu, Łobodziński zagrał poprawnie, dla mnie nic więcej, jakby zrobił akcję bramkową czy zdobył ogola to inaczej pisałbym

to już nie można skrytykować kopaniny bo znawcy przypną ci łatę kibica sukcesu..

oj człowieku mało wiesz, nie zależy mi na Twojej opinie więc nie będę nic udowadniać, zastanów się nad tym co napisałeś
Odpowiedz cytując
DarekK_11
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 24.04.2010, 20:41
Pawełek, Łobodziński, Jop - mega pozytywne zaskoczenie!

Generalnie spoko, chociaż można było się pokusić o zwycięstwo, sytuacje były
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II

http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg

Pakiet - 8 PLN

Kontakt:
Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 24.04.2010, 20:45
gdyby Łobodziński był bardziej dynamiczny to by było super, fajnie ze dobrze sie rozumie z Pablo Alvarezem.
Sobol bardzo mi zaimponował.

Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 24.04.2010, 20:45
Ja się boje, że tym dobrym meczem jak i Pawełek i Jop wywalczyli sobie nowe kontrakty może Jop to przesada ale Pawełek tak.Łobo pewnie też zostanie i będzie najeżdżanie na nich znowu
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Stary 24.04.2010, 20:48
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Ja się boje, że tym dobrym meczem jak i Pawełek i Jop wywalczyli sobie nowe kontrakty może Jop to przesada ale Pawełek tak.Łobo pewnie też zostanie i będzie najeżdżanie na nich znowu
To chyba na forum. W poważnym klubie nikt nie ocenia zawodnika po jednym meczu.

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
DarekK_11
Senior Member

Stary 24.04.2010, 20:48
DarekK_11 napisał(a):Wyświetl post
Pawełek, Łobodziński, Jop - mega pozytywne zaskoczenie!
No i oczywiście do tego Marcelo, Alvarez, Sobol, Diaz - ale to trudno nazwać zaskoczeniem

Szkoda że Brozio tak słabo, widać że kompletne "bezformie"... no i Mały dużo strat, ale nadrabiał zaangażowaniem
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II

http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg

Pakiet - 8 PLN

Kontakt:
Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj
Odpowiedz cytując
Zbyychu
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 24.04.2010, 20:56
DarekK_11 napisał(a):Wyświetl post
No i oczywiście do tego Marcelo, Alvarez, Sobol, Diaz - ale to trudno nazwać zaskoczeniem

Szkoda że Brozio tak słabo, widać że kompletne "bezformie"... no i Mały dużo strat, ale nadrabiał zaangażowaniem
Ja wiem, czy Brozio tak tragicznie? Walczył, darł o prawie każdą piłkę, biegał, odzyskiwał. Ze dwa razy podczas meczu zebrał oklaski, trzecie, kiedy schodził. Nie było źle, zdaje mi się.
Odpowiedz cytując
Cinek1906
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 24.04.2010, 21:00
qchar90 napisał(a):Wyświetl post
gdyby Łobodziński był bardziej dynamiczny to by było super, fajnie ze dobrze sie rozumie z Pablo Alvarezem.
Sobol bardzo mi zaimponował.

Dokładnie gdybysmy mieli 2 takich pomocników jak Sobolewski to by było świetnie.
To jest prawdziwy zawodnik, jeśli każdy by miał tyle zaangażowania co on, to nawet umiejetnosci techniczne by nie wpływały na gre.. i wreszcie by ta LM nastapila .. moze...
FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.'
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów