|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja korzystam z 5530 i jestem zadowolony. W zestawie karta pamięci 4gb, do tego rewelacyjny jak dla mnie dźwięk, łatwa w obsłudze, bateria umiarkowanie dobra, naprawdę jak na cenę - super
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Polecam, wg mnie telefon bdb. Jakość dźwięku jest bardzo dobra, karta pamięci w zestawie bardzo się przydaje. No i telefon ma Wi-Fi, co też jest niewątpliwą zaletą. Użyteczny jest pasek kontaktów, jeśli jest kilka (max 20) osób z którymi najbardziej się kontaktujesz. Polecam.
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Czy ma ktoś tel. SAMSUNG B3310? Jakiś opinie/zdanie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zastanawiam się nad jakimś telefonem dotykowym - w sumie z analiz internetowych wyszły mi dwa modele Samsunga: B7300 ( Omnia Lite) oraz S5620 ( Monte). Ma ktoś ? Jakies uwagi? W sumie interesuje mnie na którym bardziej czuły jest ekran, i czy warto wziąść telefon s systemem ( Windows 6.5 w Omni Lite) czy jednak bez.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Pewnie było, ale zapytam ponownie - Nokia n97, wersja mini... Miał ktoś do czynienia z czymś takim? Interesują mnie takie ogólne, bardziej subiektywne odczucia, bo o gadżetach mogę poczytać w internecie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niestety kasa własnie ( jak to przeważnie bywa) gra rolę. Max to 600-700 PLN, ale chciałbym się zmieścić w 500.
Co do HTC HD2 ... bawiłem się nim troszkę ( kumpel w pracy miał nówke do sprzedania za 1500) faktycznie telefon marzenie. Ma procek szybszy niż niejeden laptop ;-) |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Informacja dla tych, którzy maja problem z połączeniem sie z siecią Era w Krk. Od 8 nie mozna sie połaczyć z siecią. Maja jakąs awarię i z tego co babka powiedziała mi w BOA to jeszcze nie wiedza co sie stało - maja juz sygnały od 8 ze cos jest nie tak.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Posiada ktoś może telefon: Orange Vegas?
Jakieś opinie? Chce kupic prosty telefon i słyszałem że ten Vegas taki jest, tym bardziej że jest w ofercie za 1zł w salonie Orange. ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Pytanie do posiadaczy Nokii z diodami LED przy aparacie: w których modelach da się ją włączyć jako latarkę, tak żeby świeciła na stałe?
![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Np. do Nokii E66 potrzebna jest dodatkowa aplikacja do tego aby LED stał się latarką. Są różne, ja używam S60 SpotOn.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Jaki polecacie telefon dotykowy z WiFi i darmowym GPS-em do 700zł ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Omnia Lite - tylko musisz sobie skolowac "darmowa" automape. Dziala naprawde fajnie, choc przy wlaczonym GPSie bateria pada okropnie szybko.
Przy sporadycznym uzywaniu telefonu (mam 2, wiec nie korzystam z Omnii jakos abstrakcyjnie duzo) wyciaga ponad tydzien na baterii. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Opyla się brać E50 bo chce kupić nowy fonik a ładne ceny są już można mieć za 180 zł I czy lepszy jest od k800i ?(takowy posiadam)
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Panowie co lepsze i warte kupna Samsung Corby czy Samsung Avila ?
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak wrzucic mapy na 5230 ?
Obojetnie jakie mapy moga byc Ovi, zeby tylko byly za free ![]()
Ostatnio edytowane przez kms : 12.05.2010 o godz. 22:54.
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
pytam o Avile bo mam okazję tanio kupić i zastanawiam się co zrobić ?czytam właśnie opinie o tych telefonach i mam tak trochę mieszane uczucia.ile kosztowałoby ściągnięcie simlocka z Avili ?
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez podszywacz : 13.05.2010 o godz. 12:56.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
podszywacz thx ale problem jest taki ze nokia pc suit nie znajduje 5230 za to moja e51 lapie od razu, tak samo nowe pc suit chyba nie obsluguje 5230 bo nie bylo jej w wykazie :/
tutaj caly problem ![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale dlaczego więc 5230 jest na liście telefonów w których można zainstalować bezpłatne Ovi Mapy? Nie znajduje, chodzi Ci o Bluetooth? To może przez USB?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Posiada ktoś może LG GT505
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Czy zna ktoś jakiś program pod javę dla telefonów z dotykowym ekranem, żeby można było rysować albo pisać rysikiem?
W SE G900 jest taki program oryginalnie i to się świetnie sprawdza do robienia sobie odręcznych notatek. ![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakby ktoś miał aplikacje na Nokia 6300 proszę o pw
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Poszukaj np. na peb.pl
![]()
Hristov:
" Nie chciałem iść do Cracovii, chciałem grać dla wielkiego klubu, takiego jak Wisła "
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Witam! W nocy z środy na czwartek przy ulicy Jabłonowskich w Krakowie został mi skradziony telefon Nokia 6300, srebrny. Jakby ktos cos wiedzial prosze o cynk.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dwie sprawy:
Pierwsza Ma ktoś grę z SE k800i co robiło się zdjęciom rybkom? tylko,żeby na Nokia 6300 działała Dwa Jak włączyć wibracje w Noki 6300 nie widzę tego ![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|