|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Jak wysłać rower kurierem? Tzn zapakować mam go "jakoś" ? Bo nie mam bladego pojecia...
http://dwiepaczki.pl/Default.aspx - wiarygodny kurier?
Ostatnio edytowane przez Arkas : 21.04.2010 o godz. 17:05.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
zadzwoń do tef firmy, przez którą chcesz wysłać i zapytaj
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Tyle na ile się czujesz,wiadomo że nie 100-200 zł ale więcej niż np 800-900 raczej też nie,chyba że po prostu masz to sie nie łam-lepiej dać więcej niż za mało...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie, chciałbym coś powiedzmy dorabiać znam troszkę się na kompach np.instalacja oprogramowania i tu moje pytanie jeżeli chciałbym tak dorabiać to muszę koniecznie założyć działalność gospodarczą ? Jeżeli tak, to jak to wygląda i czy jest to mocno skomplikowane? i przede wszystkim opłaty.Nie mówię tu o założeniu firmy po prostu daje ogłoszenie i dojeżdżam do klienta.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do usunięcia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do usunięcia
Powód: :D
Ostatnio edytowane przez Zola : 21.04.2010 o godz. 18:11.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do usunięcia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W Chicago, jak Cracovia grała z jakimiś meksykańskim zespołem
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Czy mecz z Amica w sobote jest meczem podwyzszonego ryzyka?
Czy wszystkie mecze Wisły na hutniku sa meczami podwyzszonego ryzyka? Czy mecz z Koroną(jezeli nie przyjada jej kibice)bedzie meczem podwyzszonego ryzyka? ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Nieaktualne.
Dzięki swirson !!
Ostatnio edytowane przez tomo : 21.04.2010 o godz. 23:16.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Pomocy!
Potrzebuję wysokich czarnych klasycznych butów Puma z białą naszywką na języku ze znaczkiem Puma. Jak się nazywa ten model? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Czy jako zleceniobiorca mogę w każdej chwili wypowiedzieć umowę, która załóżmy jest ważna przez jeszcze 2 miesiące? Czy niosłoby to jakieś konsekwencje?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Ostatnio edytowane przez swirson : 21.04.2010 o godz. 21:55.
![]()
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda. |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://i44.tinypic.com/4g45n9.jpg
To jest to. Przekopałem już wszystkie opcje i nie mam bladego pojęcia o co chodzi.
Ostatnio edytowane przez tomo : 21.04.2010 o godz. 22:06.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na logikę - działa to więc w dwie strony. Przyjmując zlecenie, którym nie narażam na straty mojego pracodawcę (poprzez 'uchylenie od umowy'), w każdej chwili umowę mogę wypowiedzieć. Dobrze interpretuję? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Odnośnie wysyłki FW: Czy kupował ktoś już przez wysyłkę? Czy wystarczy, że adres podam w przelewie czy musze jeszcze go im wysłac na maila i czy w tytule musze cos wpisywać?
Prosze o jak najszybsza odp. ![]() ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
River - Zgadza się.
Tomo najprawdopodobniej masz coś namieszane w konspekcie. Daj na widok konspektu zaznacz cały tekst i znajdź funkcję "pokaż wszystkie poziomy", bardzo możliwe, że przypadkowo dałeś przycisk pokazywanie poziomu i zwija Ci część tekstu. W tej części szukałbym problemu ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Czym najlepiej dojechać na Wawrzyńca z Huty?
E : dzięki
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 22.04.2010 o godz. 09:55.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
tramwaj numer 9
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Macie jakieś stronki z serialami do ESETa?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Miał ktoś z Was przeprowadzone badanie dna oka (jednego)? Gdzie w Krakowie polecacie zrobić takie badanie?
![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
nod327.net
![]() ESET ją z default'u blokuje, trzeba w ustawieniach wyłączyć blokowanie i elegancko się wszystko otworzy ![]() ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
mam pytanie do kibiców Bayernu wczoraj po meczu Bayern - Olympique na Allianz Arena brzmiała jakaś przyśpiewka ( chyba hymn Bayernu aczkolwiek moge sie mylić) pytanie jaki tytuł jest tej piosenki i kto to śpiewa
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Fc Bayern Stern Des Sudens ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wygasa mi teraz umowa z Orange (MIX) i czy muszę gdzieś składać jakieś deklaracje, że nie chcę przedłużać czy automatycznie przerzuca mnie na POP'a (na kartę)?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na 99% umowa automatycznie zostanie przedłużona. Musisz złożyć wypowiedzenie, z zachowaniem okresu wypowiedzenia, zawartego w umowie. Przykład z dniem 22.04.2010 wypowiadam umowę zawarta pomiędzy..... na czas określony od do.....Zwracam się także z z prośbą o przeniesienie mojego numeru na usługę kart prepaid (POP). Okres wypowiedzenia wynosi zazwyczaj 30 dni, licząc od początku następnego okresu rozliczeniowego, lub 45 dni od daty złożenia wypowiedzenia.
Tak po krótce. ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|