|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Taka sytuacja :
Dojechały mnie kanary. Spisały z nieważnej legitymacji studenckiej( była ważna do 09.2009). Tak w ogóle to nie wiem dlaczego ją dalej mam . I nie przyjąłem mandatu. Da się z tego jakoś wywinąć? Jaką obrać taktykę? ![]() ![]()
Wściekły byk!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Dzięki! Tak, tak zgadza się - właśnie udało mi się do tego dokopać. Okazuje się, że muszę jeszcze "skonfigurować konto", czyli podać w allegro wszystkie dane, tj. adres i nr konta bankowego - dopiero wtedy wpłaty będą kierowane do mnie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jak najlepiej dojechać pod stadion Hutnika z okolic MS AGH?
chodzi oczywiście o komunikację miejską.
Ostatnio edytowane przez Proud : 20.04.2010 o godz. 10:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Jak listonosz jest dobrze obeznany w mieszkańcach i np nie ma kilku osób o tym samym imieniu i nazwisku w danej miejscowości pod różnymi numerami domów to powinna.Mi pamiętam że kiedyś też ktoś zapomniał napisać nr domu ale listonosz przyniósł,tak samo jak kiedyś pomylił sobie nadawca numery domu ,ale też doszło.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
501, 139, tramwaj 4
Co do 501 i 4 to musisz się przesiąść na Placu Centralnym w 174 albo 15. Co do 139 to możesz się przesiąść w 153 albo w 123 najlepiej gdzieś w okolicach przystanku Bieńczyce albo Dunikowskiego z racji tego że w tamtych okolicach jest wiara Wiślacka (153 i 123 wysiadasz na Klasztornej). |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
ze 139 może się też przesiąść na Struga w 123.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
od kiedy tramwaj 15 zmienił rozkład i to na stałe będzie tak (związane z remontami dróg)
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Przecież basztowa jest remontowana na skrzyżowaniu z Długą, więc musieli zmienić trasę żeby zachować normalną przepustowość ruchu w okolicach Placu Wszystkich Świętych. Jak się skończy remont to pewnie wszystko wróci do normy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Faktycznie. ok dzięki
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
dzięki Panowie!
jakoś dojadę do zobaczenia na meczu! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
bardzo prosze o pomoc-czy poleci ktos jakis prosty program do zmiany/konwersji plikow o rozszerzeniu cda ( na plytce cd ) do postaci ktora bedzie czytac radio w aucie bez mp3?
pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Coś będą obcinać plus np wrak rozliczą ci na jakąs kwotę i za to obetną. Każda sytuacja jest inna więc tak trudno powiedzieć co wymyślą.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
siema! Co zrobić żeby możliwe było oglądanie Naszego stadionu z pierwszej kamerki? trzeba zainstalować QT to wiem. Ale po zainstalowaniu nadal mi nie hula. Jest tylko taki komunikat: W razie problemów z wyświetlaniem obrazu w pluginie do Quicktime'a, proszę kliknąć na nim prawym przyciskiem myszy i odblokować w firewallu Windowsa., wie ktoś może co i jak?
Dzięki za pomoc! Pozdro! ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
kliknij na to 'Q' prawym przyciskiem myszy i daj 'otwórz to łacze' poczekaj chwile i powinno działac :
pozdro. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Czy nadchodzi czas religii? / Gowin Jarosław
Newsweek Polska . - 2004, 35, s. 60-61 Ma ktoś to? Mogłby zrobić zdjęcie tego tekstu albo zeskanowac? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
mam drogi i beznadziejny osiedlowy internet, a chciałbym założyć nowy np w TP. Chce mieć takie pudełko które będzie mi dawało internet, kablówke telefon stacjonarny itp. zna się ktoś na tym
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
mam to: livebox daje internet przez usb, przez kabel ethernet i przez wifi (razem trzy), oprócz tego dadatkowa linia telefoniczna i wyjście na telewizję po kablu. Teraz dają w ramach tego internet 6 Mb/s za niewielki abonament. Bez żadnych problemow technicznych
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
możesz też założyć internet z UPC i oni ci montują to 'pudełko' z wejściem na telefon, kablówkę, internet i anteną WiFi ; ) Polecam.
Posiadają dobrą promocje z telefonem, telewizją cyfrową i internetem 25mb/s http://www.upc.pl/wszystkococyfrowe/ tylko jak kumpel zamawiał to przy zamówieniu mówił że chce modem z wifi bo zazwyczaj dają standardowe ;D
Ostatnio edytowane przez Nowohucianin^^ : 20.04.2010 o godz. 16:05.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś, czy w NON IRON na Św. Marka, będzie możliwość obejrzenia dzisiejszego meczu? Pub stricte sportowy, więc nie powinno być problemów? Był ktoś, kiedyś?
|
|
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Kiedy ta flaga została skrojona
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
a jeżeli chodzi o całą resztę to zależy jak trafisz... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Wie ktoś ile średnio zarabia Gazeta Wyborcza za to, że ktoś wejdzie na ich stronę, na link do jakiegoś artykułu? Zdaje się, że gdzieś widziałem takie obliczenia.
![]()
"Cała gra polega na tem, iżby piłkę, bez dotykania się jej ręką, za pomocą zgrabnych kopnięć wpędzić w bramę nieprzyjacielską"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Potrzebuje wysłać rower kurierem. Nigdy nie miałem okazji wysyłać coś kurierem więc jak to jest?
Dzwonie np. do DHL-a i oni przyjeżdżają tak? I ten rower to mam jakoś zapakować, czy jak? Bo nie wiem co z taką przesyłką zrobić ![]() ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
http://dwiepaczki.pl/ - popatrz tutaj
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
gdzie najlepiej iść na basen z programu benefit multisportu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Do ktorej dzis otwarty Wislacki Swiat?
![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jeśli macie jakieś ciekawe materiały o naszym klubie/kibicach, które mogą przydać się do prezentacji multimedialnej to bardzo prosiłbym, abyście zamieścili je w tym temacie lub wysłali mi jej na p.w. Mam nadzieję, że pomożecie Wiślakowi. Z góry dzięki za Waszą pomoc
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Do 18. 5 sekund zajmuje znalezienie tego info.
![]()
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Znalazłem w domu gazete motoryzacyjna 'motor' z 1990r. można to komuś sprzedac czy raczej jest to bez wartościowe?
|
|
|