The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.04.2010, 17:14
Bez kitu, marketing Legii, nomen omen, legl w gruzach do reszty. Po prostu kabaret. Kogo oni tam maja od marketingu? To mimo, ze nasz marketing kuleje to jednak na szczescie, moze to i dobrze ze nie mamy nikogo w kubie kto bylby w stanie cos takiego popelnic. Zal mi Legionistow, naprawde. ITI robi posmiewisko z tego zasluzonego jakby nie bylo klubu, na cala Polske.
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 20.04.2010, 17:41
weszlo.com napisał(a):
A w radiu podobno chodzi coś takiego:

"Pamiętam jak byłam mała i mama czytała mi bajki na dobranoc. Na stadionie Legii jest jak u mamy, no może trochę głośniej. Kup karnet i oglądaj mecz w warunkach, jakich jeszcze w Polsce nie było".
o co tu chodzi
ten spot radiowy to chyba jakiś niesprawdzony kit z weszlo.com
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 20.04.2010, 20:16
P: Czy mogę wnieść na stadion jabłko?
P: Czy kolumny głośnikowe nie wiszą tuż nad głową?
P: Czy w ochronie nie zatrudniacie prostaków i chamów?
P: Czy krzesełka są bardzo twarde i trzeba kłaść na nich np. koc?P: Czy w toaletach są natryski?

A całości dopełnia Truskawka Strejlaua
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 20.04.2010, 20:17
Nic dziwnego, zatrudnili do spotów reklamowych agencję Grande Cojones. No i wyszły wielkie jaja.

Na początku liczyłem, że goście którzy potrafili stworzyć dobrze zarabiającą stację telewizyjną mogą też zbudować profesjonalny klub. Z czasem zwątpiłem, bo jak słusznie zauważył jeden z forumowiczów, budowa Legii przypomina nagrywanie serialu Detektywi. Jak najniższe koszty i żenująca gra naturszczyków.

Ale nawet biorąc pod uwagę wcześniejsze, złe doświadczenia - ta "reklama" bije wszelkie rekordy dziadostwa, niekompetencji i żenady. Dobrze piszą w komentarzach na Youtubie - to nadaje się do reklamy domu publicznego, nie stadionu piłkarskiego.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 20.04.2010, 20:36
sq napisał(a):Wyświetl post
o co tu chodzi
Radiowa reklama. Autentyk. Jak całe to medialne gówno.

http://www.youtube.com/watch?v=QTyRd3qS_PQ tu masz pod koniec
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 20.04.2010 o godz. 20:44.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 20.04.2010, 20:54
W koncu Paweł strzelił gola Chyba najłatwiejsza jego bramka w tym sezonie. Moglismy wygrac wysoko ale to nie wazne. Szkoda tylko, ze Głowa nie zagra z Lechem. Ja mysle tak - do obrony Junior Diaz a wracajacy Sobolewski oczywiscie do pomocy. Szkoda, ze Brozio nie strzelił hat-tricka a miał na to okazje. Teraz najwazniejszy jest dobry wynik w meczu z Lechem. Trzeba pokazac Poznaniakom kto w lidze jest lepszy.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 20.04.2010, 20:57
sq napisał(a):Wyświetl post
o co tu chodzi
Myślisz, ze nie są do tego zdolni?

EDIT: A właśnie

Serio, Legioniści, żal mi was.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 20.04.2010, 20:59
ciężko jest uwierzyć w sposób postrzegania piłki nożnej, meczu, atmosfery na trybunach etc przez zarząd Legii. W tej chwili to naprawdę wygląda tak , że oni chcą być prekursorami innego sposobu widzenia meczu piłkarskiego, całkowicie innego co każdy z nas zna.

Przecież ten Walter podobno u nas w juniorach był, toż powinien mieć szczątkowe choćby pojęcie jak taki mecz na boisku i trybunach z grubsza wygląda.
Coś chyba odbiło chłopu na starość i zapragnął zostać wizjonerem. Zrobić Taniec z gwiazdami czy Mam talent na stadionie. Jedyne dobre w tej sytuacji, że to nie u nas.

Będzie cyrk, jak się okaże , że ta cała agencja reklamowa Grand Cochonos (czy jakoś tak, nazwa sugeruje jakieś jajcarskie podteksty) z całą premedytacją przegięłą z tą reklamą (o ile ten spot jest prawdziwy a nie fałszywka w sieci) i po klapie pomysłów ITI na nowym stadionie rozpłynie się w powietrzu .
Bo spocik niezły, w sam raz dla salonu masażu lub agencji towarzyskiej.

Swego czasu po wojnie , gdy staliniści trzymali nasz polski ludek mocno za uzdę, wrócił z Belgii czy Francji do kraju taki poeta , Gałczyński. Już na dzień dobry był podejrzany, wiadomo, ze zgniłego Zachodu , na pewno szpieg.
Żeby się od niego odczepili wypisywał teksty mocniej zaangażowane od reszty, a przebijał wszystkich relacjami z Moskwy, jak tam cudownie się żyje i pięknie jest, a jedyne co tam go wnerwia to za dużo pomarańczy w sklepach , bo on osobiście tych cytrusów nie lubi.
Wszyscy zawistnicy wiedzieli, że sobie jaja robi na bezczel, ale ruszyć go nie mogli, z takimi tekstami był nie do ustrzelenia.

Na takie działanie agencji reklamowej Wielkie Jądra po cichu mam nadzieję. Bo jeśli oni to robią na poważnie i długofalowo to nawet ja zaczynam legionistom współczuć , choć pomóc nie mam jak
Ostatnio edytowane przez harthausen : 20.04.2010 o godz. 21:02.

Odpowiedz cytując
maro olTSkul
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 20.04.2010, 22:13
mocno najebany Andrzej Iwan komentuje Korona - Bełchatów . to trzeba usłyszeć
TYLKO WISŁA TS
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 20.04.2010, 22:42
Boze drogi co to kufa jest za spot reklamowy. Co oni robia z tej Legii buhahaha
To jest okropne, oni chca zrobic z Legii posmiewisko na caly swiat. Ten spot nie jest nawet smieszny, to jest po prostu zalosne. Ci ludzie ktorzy wzieli udzial w tworzeniu tego czegos powinni pojsc do wiezienia. Boze zygac mi sie chce jak o tym pomysle. Tak jak ktos wyrzej wspominal, odszczekuje swoje narzekania na brak marketingu u nas. Jak to ma byc taki marketing to niech go nigy u nas nie bedzie. Ja nie moge i te pytania o wnoszeniu jabłek na stadion, masakra. Nie moge do siebie dojsc po tym co przeczytalem i zobaczylem hehe Nie ma juz watpliwosci ITI chce osmieszyc i zniszczyc Legie. Ale jaja, teraz Legionisci moga sie ze wstydu pod ziemie zapasc. Kondolencje dla kibicow Legii
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 20.04.2010, 22:56
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Ale jaja, teraz Legionisci moga sie ze wstydu pod ziemie zapasc. Kondolencje dla kibicow Legii
My nie mamy powodu.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Luk_Biala_Gwiazda
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 20.04.2010, 23:18
maro olTSkul napisał(a):Wyświetl post
To antybiotyki tak dzialaja!

I nie mocno najebany, tylko lekko wstawiony..
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 20.04.2010, 23:30
maro olTSkul napisał(a):Wyświetl post

Eee tam Andzej dawal rady ,gorszy byl ten drugi komentator.
Drewno do potegi n ,nie czuc po nim zadnych emocjii ,zniszczyl praktycznie moja chec do ogladnia tego meczu
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
skttrbrain
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.04.2010, 23:38
oo..Wasze forum reklamuje 'N'-ke! Kopiecie leżącego?
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Od: 07.2005

Stary 20.04.2010, 23:42
Kopać wręcz umierającego nie wypada

0 22 napisał(a):Wyświetl post
My nie mamy powodu.
nie no w ogóle
Ostatnio edytowane przez wolfy : 21.04.2010 o godz. 02:56.
Odpowiedz cytując
daniello1987
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 21.04.2010, 01:08
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...ski__1_1_.html

posłuchajcie!
1-1 dla Bełchatowa
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 21.04.2010, 07:44
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Dobrze piszą w komentarzach na Youtubie - to nadaje się do reklamy domu publicznego
i wczoraj usłyszałem na stadionie : "a co innego reklamuje ?"
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 21.04.2010 o godz. 08:06.
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 21.04.2010, 08:03
Troche szkoda Odry. Z 1:0 wyporwadzili na 1:2 by przegrac w koncowce 3:2. Meczu nie widzialem ale pewnie zaczeli obrone Czestochowy i bronili sie we wlasnym polu bramkowym. Zycze im utrzymania.
DysoN
Odpowiedz cytując
Crusi
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 21.04.2010, 08:10
daniello1987 napisał(a):Wyświetl post
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...ski__1_1_.html

posłuchajcie!
1-1 dla Bełchatowa
Hehe a Iwan tam na ladnej korbie siedzial xD
"WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER"
THE WHITE STAR DIVISION
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 21.04.2010, 10:36
A mnie jakoś spoty reklamujące stadion Legii nie zaskakują. Adresowane są do odiorców TVN,czego się spodziewlaiście. Wyrafinowanych gier słownych?
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
GemHZR
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 21.04.2010, 10:54
Pyania są logiczne, jeśli wziąść pod uwagę, że kampania adresowana jest do kogoś kto nie był na meczu nigdy (napisałbym, że do kogoś kto nie interesuje się piłką, ale to już nie byłoby logiczne ), z jedną uwagą:
Cytat:
P: Czy na stadion mogę wnieść parasol?
O: Nie ma takiej potrzeby – wszystkie miejsca siedzące na stadionie są zadaszone.
Kutwa, a cały dojazd na stadion też jest zadaszony?
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 21.04.2010, 11:08
jak się zastanowiłem to pytania są naprawdę ok, znajomi niemeczowi za bardzo się nie śmiali

brakuje pytania o przekleństwa, ale co by mieli odpowiedzieć ?

Moim zdaniem przesłali jakąś ankietę po spółkach ITI po osobach które na mecze nie chodzą i tyle.
Pytanie o bezpieczeństwo zastąpili dopingującymi kibicami, a o przekleństwa wycięli.

Wg mnie przyciągna dużo jeleni tym burdelem i jak uda im sie wcisnac karnety to nienajgorzej na tym wyjdą. Tyle, że tylko w perspektywie rundy jesiennej, na wiosnę, jak Legia nie będzie miszczem to będą już pustki, bo się okaże,że jednak nikt nie robi tego co robi Strejlauowi tylko tego nie widać
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
MaG*
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 21.04.2010, 11:15
te spoty reklamujące stadion Legii to jakiś mega żart z legionistów.
hahahaha jedyne co się może kojarzyć to reklama agencji towarzyskiej.

Myślę ,że i władze klubu nie lubią legionistów (bo zaakceptowali to gówno) i ludzie z agencji która przygotowywała te reklamówki (bo ewidentnie sobie jaja zrobili).Chyba ,że jest druga opcja.
W obu firmach pracuje banda mega idiotów Tylko czy idiotą może być ktoś kto potrafił takiego shit'a sprzedać ?

Reklama nawet nie jest adresowana do typowego widza TVN.
Tutaj targetem jest jakiś napalony zboczek. Nie kibic , nie dziecko, nie kobieta.

Współczuję wam legioniści.
Ostatnio edytowane przez MaG* : 21.04.2010 o godz. 11:29.
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 21.04.2010, 12:08
GemHZR napisał(a):Wyświetl post
Pyania są logiczne, jeśli wziąść pod uwagę, że kampania adresowana jest do kogoś kto nie był na meczu nigdy (napisałbym, że do kogoś kto nie interesuje się piłką, ale to już nie byłoby logiczne ), z jedną uwagą:
Cytat:
Cytat:
P: Czy na stadion mogę wnieść parasol?
O: Nie ma takiej potrzeby – wszystkie miejsca siedzące na stadionie są zadaszone.
Kutwa, a cały dojazd na stadion też jest zadaszony?
Czepiasz się a nie znasz faktów. Jest parking dla parasoli przed stadionem
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 21.04.2010, 12:26
Tak spoglądając na tabelę,to w sumie łącznie z 9 miejscem w dół jest walka o utrzymanie. Za tydzień Odra gra z Polonią,jakoś spokojny jestem o to,że Odra to wygra, i wtedy zacznie się ostateczna rozgrywka. Najsłabiej prezentuje się Śląsk. Naprawdę grają tragicznie,a do tego jak zaczną remisować lub przegrywać u siebie to może być cieniutko. A taka sytuacja wiadomym było,że prędzej czy później zaistnieje. Poza Milą mało kto tam umie piłkę kopnąć. Ciekawie się zapowiada walka o utrzymanie. Dawno takiej chyba nie było.

Mag,odnośnie do tego kto tu jest nie za teges.
Raczej ten co to kupuje. A ten co to wyprodukował i sprzedał w żadnym wypadku za tak owego posądzany być nie może. Ale ten spot pokazuje jeszcze jedno,pisałem o tym kilka tygodni temu. TVN nie widzi w odbiorcach swego nowego dzieła kibiców, tylko odbiorców TVN-u. Bo modnie będzie tam być i się pokazać. Naprawdę ciekawy jestem czy im się ten swoisty eksperyment powiedzie. Bo to,że fajnej oprawy i dobrego dopingu na Łazienkowskiej już nie usłysze,to jestem pewien. Zapełnić 40 tysięczny stadion,no to wyzwanie nie lada. Zobaczymy co na to ITI,jak to rozegra,jak wychodowanych zmusi do wydania kasy na bilety,karnety itd. Poza tym będa musieli jakoś z C+ romawiać,aby meczów Legii nie było w niedziele,bo Taniec z Gwiazdami idzie,chyba,ze ramówkę zmienią.
Albo bilety pakietowe. Mecz na murawie a Taniec i inne fasycnujące programy dla wychodowanych na telebimie. To jest najrozsądzniejsze, wilk syty a owca,no cóż łyka i płaci
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 21.04.2010 o godz. 12:38.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 21.04.2010, 12:55
na Legii będzie jak u mamy

-siedź prosto!
-nie ruszaj się!
-gdzie wyrzucasz papierek!? ...do kosza do kosza! nie będziesz gamoniu stadionu śmiecił dopiero com posprzątała!

-15 minut przerwy! możesz wyjść. Idź kup kiełbaskę!

-ubrudziłeś się musztardą! poczekaj steward.... sorry .... mamusia przyniesie chusteczkę!
-o proszę! (tutaj mamusia wcześniej poślinioną końcówką chustki wyciera resztki musztardy z buzi kibica)

-może deser chcesz?
-a co jest?
-TRUSKAWECZKA!!!
-ze śmietaną?
-nie bez!
-to spierdalaj! nie chcę!
-Jak ty się do matki odzywasz?! WYNOCHA ze stadionu łapserdaku!!!

na serio JAK U MAMY

PS. sorry za off top ale nie mogłem
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 21.04.2010, 14:20
szczebrzeszcz napisał(a):Wyświetl post
-może deser chcesz?
-a co jest?
-TRUSKAWECZKA!!!
Bo przecież nie siejące śmierć i zniszczenie jabłka, gruszki oraz pomarańcze.

Pytanie do kolegów z Legii, zapewne lepiej obeznanych ze ścieżkami, którymi kroczą umysły działaczy z Łazienkowskiej:

Cytat:
7) sektor gosci: cena biletu kategoria I - 50 zł, II - 35 zł
Że co? Że jedne miejsca są wygodniejsze od innych? Czy może my i Lech będziemy płacić więcej za bilety?
Ostatnio edytowane przez Krissu : 21.04.2010 o godz. 14:23.
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 21.04.2010, 14:27
chodzą słuchy ze w tej droższej wersji, w karnet masz wmontowaną telewizje N
Nie chcesz isc na mecz, wkladasz karnet w dekoder i ogladasz Legia stawka wieksza niz zycie, czy jak to sie tam zwie.

A w opcji juz totalnie najdrozszej, dostaje sie 2 konta e-mail tvnu i mozliwosc zrobienia 2 zdjeć z dowonlym celebrytą z tvn
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 21.04.2010, 15:34
Nazwa tej agencji reklamowej wyraźnie dowodzi, ze robią sobie jaja i to wielkie. A niektórzy uwierzyli, ze to naprawdę.
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 21.04.2010, 19:06
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Nazwa tej agencji reklamowej wyraźnie dowodzi, ze robią sobie jaja i to wielkie. A niektórzy uwierzyli, ze to naprawdę.
przejrzyj sobie ich konto na youtube
to jest na serio, oni np zrobili reklamę serka "valbą"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów