|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Dzięki wielkie, chyba przestanę wystawiać niektóre rzeczy bo się zrujnuję ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
czy busy do Kazimierzy lub Buska jada przez Opatkowice ?
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jeśli ci chodzi o te Opatkowice pod Proszowicami to tak.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Panowie szybką podpowiedz potrzebuje
Na czym polega połaczenie w protokole https |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jak kupuje komuś bilet na jego karte kibica, to potrzebuje jego dokument?
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nie.
10 znaków. |
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Gdzie w Krk mozna zrobić tanio rentgen punktowy zęba ? Mieszkam na miasteczku studenckim AGH wiec też żeby nie za daleko to było.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Św. Gertrudy 8/6
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
czy wam też cyfrówka UPC nadaje w jakimś dziwacznym kolorze i bez dźwięku? (na dekoderze)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mam samochód ubezpieczony na 100%, miałem wypadek -> w serwisie stwierdzili, że auto nadaje się do kasacji (na 99% tak będzie- wg rzeczoznawcy) -> czy jest szansa, że nie oddadzą mi 100% wartości? (słyszałem, że jest taka mozliwosc :/ )
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dla ludzi którzy znają się trochę na klubach w Krakowie
Szukam klubu takiego jak klub PRL na garncarskiej - żeby była muzyka do tańczenia, i w miare luźno na parkiecie, zna ktoś taki? |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Pytanie dla zorientowanych w temacie:
Chodzi o rozszyfrowanie skrótu pst ![]() dokładanie Zinowij Tołkaczew-Pst – cisza z cyklu „Kwiaty Oświęcimia” co to może oznaczać edit: harimata dzięki za pomoc.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 19.04.2010 o godz. 21:40.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wie ktoś jak przez neta oglądać BBC News? chodzi mi żeby było to co jest aktualnie w tv i kompie nie chce mieć opóźnienia
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
Wg. mnie to nie jest żaden skrót. Autor chciał przekazać dzięki temu ,,pst'' 2 istotne sprawy, które widz ma odebrać i zwrócić uwagę na zawarte w nim przesłanie. Pierwsza to zagazowywanie ludzi i syk gazu ,,pst''. Zwłoki ludzi symbolizują ,,podróż,, duszy i ukazują ,,puste ciała'' z których ulatnia się życie a więc następne ,,pst''. Skrót to na pewno nie jest bo historia umywa ręce ![]() ![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Mogę gdzieś jeszcze kupić koszulkę Prosto z serii Straight Slavic Flavour ?
o taką: ![]() W tym sklepie prosto i na allegro widzę będzie problem, może w jakichś skateshopach czy co ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
skąd odjeżdżają busy do limanowej i ile trwa podróż mniej więcej ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A ktoś z forumowiczów zna jakaś dobrą pastę polerską do srebrnego koloru
![]() Reymonta 22 To Nasza Świątynia, a Wisła Kraków To Nasza Religia!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Galeria Krakowska. wychodzisz tym wyjściem koło Cerfura to jest bodajże Bociana. a podróż to nie mam pojęcia ale coś ponad godzinę i przejazd ok. 7zł
Jeśli się mylę to mnie poprawcie ; ) ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Ile w praktyce trwa przejazd z Borku pod Kombinat 22-ką o 7 rano
Z góry dzięki za odpowiedź. ![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jesli chodzi o Limanową to tam jeździ MaxBus i Bus Przewozy. Podróż ok. półtorej godziny. Reszta to co napisał kolega się zgadza.
![]()
Ajde Zvezdo Sand Nad Goool !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wg mpk 45-50min. Róznica miedzy praktyką, a rozkladami nie jest zazwyczaj wieksza niż kilka minut. czyli bedzie to w przedziale 45-55min.
Powód: .
Ostatnio edytowane przez LanceTS : 19.04.2010 o godz. 23:18.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wysylajac paczke do malej mejscowosci i znajac tylko nazwisko i imie adresata +nazwe miejscowosci + kod pocztowy jest szansa, ze paczka dojdzie ,tam, gdzie powinna?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przecież to wszystkie dane, jakie musisz mieć na paczce.. co byś tam chciał więcej dopisać?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
pewnie chodzi mu o nr domu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez Zola : 20.04.2010 o godz. 08:36.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
jak jest dzisiaj czynny Wiślacki Swiat
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Gdzie można zobaczyć wszystkie dopuszczalne stroje drużyn ekstraklasy na ten sezon ?
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Mam kolejne pytanie odnośnie allegro, a ściślej o opcję "płacę z allegro".
Sprzedałem buty i gość zapłacił mi właśnie w taki sposób, mimo, że nawet nie zdążyłem podać mu mojego nr-u konta. Wpłata jest odnotowana tylko w allegro, a na moim koncie bankowym jeszcze się nie pojawiła. Mam jeszcze poczekać (bo aukcja skończyła się dopiero wczoraj) czy trzeba jakoś zażądać by allegro przelało to na moje konto? Dzięki z góry za odp i pozdrawiam |
|
|