|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Przy próbie ściągania wyskakuje mi taki sam komunikat jak Damianek_ABG.
Jeśli masz na dysku to mógłbyś wrzucić na jakiś inny serw? ![]() ![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wystarczy sie zarejestrować, i pobierasz bez problemu
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Siema .
Potrzebny środkowy obrońca, najlepiej polak limit powoli się kończy z tym ,że Jodłowiec (Wolfsburg), Glik (Lech) i Sadlok już nie dla mnie.29 czerwiec 2012 E: Dzięki. U mnie w 1 rn el LE gra Ajax Amsterdam
Ostatnio edytowane przez LeQ : 12.04.2010 o godz. 20:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Artur Jędrzejczak lub Marcin Kowalczyk.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
ma ktoś linki sprawdzone do ściągnięcia FM2010 PL ?
![]() na wyjazdach byłeś ilu?
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
W 4 sezonie po raz pierwszy byłem całkowicie bezkonkurencyjny (oczywiście w poprzednich sezon mistrz też był na Emirates Stadium
)![]() Odbudowa potęgi Arsenalu trwa. ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Pokażesz składzik ? ![]() Podziękował nieźle
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 14.04.2010 o godz. 22:21.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Bene meritus
Offline |
|
![]()
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Witam
Ja mam takie strasznie intrygujące mnie pytanie Czy jest możliwość edytowania maksymalnej możliwej kwoty kontraktu dla zawodnika edycja jaką można dokonać przedstawia balans pomiędzy kasa na transfery a na płace ale to nie wpływa na maksymalna mozliwą sumę do zaoferowania(np dla gwiazdy zespołu)gram na wersji podstawowej bez zadnych latek proszę o szybka pomoc ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Mam 2 pomysly co do Twojego problemu. 1 poprosic zarzad o dodatkowe fundusze na pensje (jeszcze chyba nigdy sie u mnie nie zgodzili zeby podniesc place ) -jak sie zgodza to moze wraz z budzetem placowym podniosa sie sumy danych pensji2 sprzedawac pilkarzy i dzieki pieniadzom zarobionym z transferow powiekszy Ci sie ogolny budzet no i wydatki na place i wieksze pensje bedziesz miał ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Mam pytanie wprowadzilem Telford do 2 ligi anglelskiej,rozbudowalem stadion do 14 000 czyli max jaki jest zapisany w edytorze.
Czy jest mozliwe ze jak bede kasiasty to zbuduja mi nowy stadion(bo starego juz sie nie da rozbudowac) czy tez w edytorze gdzies jest zapisane ktory klub moze miec nowy stadion ? ![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
PS Jak Wiselka gralem to mi sie udalo "legalnie" rozbudowac tylko do 35 tys ;/ ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Taktyka do Wisły - tylko nie ultimo domination bo ta podobno wykorzystuje cheata.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, ale mam patch 10.3 i on bardzo mocno zmienia silnik meczowy...
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Też mam patch 10.3 a mimo wszystko taktyka sprawdza się dobrze.
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Bene meritus
Offline |
|
http://www.fm-base.co.uk/forum/downl...o=file&id=1136 ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
panowie
rok 2016 potrzebuje jakiegos bardzo dobrego bramkarza do Wisły... Broni u mnie Fabiański ale nie jestem jakos z niego zbytnio zadowolony...![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Silvu Lung Jr, Luis Guilherme
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ja mam rok 2020 i od dobrych paru lat broni u mnie Skaba ,ma juz 35 lat ale gra na fenomenalnym poziomie.
Rok temu sprowadzilem do Wisly 18 latka z Nigerii Victora Bojali i napewno bedzie on nastepca Skaby bo juz ma ogromne mozliwwosci. Moge jescze polecic Sergeya Kirsanova z Rosji ktorego sprowadzilem jakos w roku 2017 albo 2018. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wydaje mi się, że Ci zawodnicy o których piszesz (nie licząc Skaby) to raczej newgeni ;P Brkić - bardzo dobry bramkarz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
W sumie to nawet o tym nie pomyslalem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lung Jr bronił u mnie ale jakoś też szczególnie nie bylem z niego zadowolony.. Miałem młodego Samuela bardzo dobry Hiszpan. Ale podkupił mi go Arsenal... Sprawdze to co poleciliście może coś z tego wypali P.S dzieki ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy. Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
tez jeszcze tak nie mialem i obym nie mial ;] ale mialem tak ze byl mecz ligowy potem reprezentacja i mecz ligowy w piatek na ktory az 8 podstawowych zawodników mojej druzyny nie zdażyło wrócic... ;/ szczescie ze mialem dosc szeroka i wyrównana kadre to nie stracilem calego dorobku punktowego tylko rezmis odnioslem w spotkaniu ze Śląskiem Wrocław ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Chyba twórcy nie przewidzieli, że Wisła może dojść tak daleko w PU - http://i43.tinypic.com/eak0fk.jpg |
|
|