|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
no ja mialem rak wiele razy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Macie jakąś ciekawą taktykę na mecze wyjazdowe?
. Gram Reading, trzeba się zabezpieczyć przed silniejszymi rywalami grając na wyjeździe . Coś godnego polecenia? ![]() ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jaką taktykę polecacie grając pierwszy sezon Wisełką?
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
W europejskich pucharach z silniejszymi od Wisły rywalami gram 5-4-1 lub 4-5-1 na powstrzymywanie lub defensywa z kontrami ostatni mecz z Arsenalem to pokazał 1-0 wyjazd.
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Czy tylko ja mam problemy z Chelsea na wyjazdach, na patchu 10.3?
Chodzi mi o nazwę drużyny i wynik. http://i39.tinypic.com/2n6ysu8.jpg ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
sa jakies nowe sklady do fm 09?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
szukam dwóch dobrych doświadczonych bramkarzy(Toldo odpada)2 obrońców i pomocnika mam 7mln na transfery i planuje sie zmieścić w tej kwocie kogo polecacie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
i nawet to śmiga po połowie sezonu (grając Hansą Rostock-średniak niemiecki) 5 bramek ;p myślę że to dobre rozwiązanie ![]()
Nie wiem wogóle kim grasz i na jakim poziomie mają być Ci zawodnicy ![]() Bramkarza masz za Free - Jurgen Macho
Ostatnio edytowane przez Bartuk1906 : 06.04.2010 o godz. 14:50.
![]()
Semper Fidelis!
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bartuk1906 gram najbogatszym średnaikiem w lidze Austriackiej Red Bull Salzburg bramkarze najlepiej ci ze światowej czołówki( którzy są dobrymi zmiennikami najlepiej jeden doświadczony drugi młody) obrońcy i pomocnicy najlepsi z najlepszych nie używam ściągawek typu Genie Scout nigdy tego nie używałem i nie mam zamiaru używać
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 06.04.2010 o godz. 15:17.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie rozumiem, nie używasz ściągawek a chcesz żeby Ci ludzie z forum podawali piłkarzy... nie wychodzi na jedno i to samo
![]() Myślę że mówiąc 7 milionów miałeś namyśli € i grasz na patchu 10.3Bramkarze: Guillermo Ocha Jens Lehman - nie wiem czy będzie chciał przyjść ew. Francesco Antonioli nic lepszego chyba nie kupisz za te pieniądze ;p Obrona: Nelson Rivas - po sezonie kończy mu się kontrakt Mathias Jorgensen - 19 latek ![]() Nemanja Pejcinovic - następca Chivu Pomoc: Annan Anthony - Jak dla mnie najlepszy z wszystkich polecanych prze zemnie ![]() Sebastian Blanco - średniak Fernando Arce - ten również Diego Buonanotte - wszystko ładnie pięknie tyle że to wydatek rzędu 5mln.€ Myślę że wszyscy do wyciągnięcia za stosunkowe nie wielkie pieniądze i za dużo zarabiać nie będą chcieli ![]() ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
11 meczy bez porażki 16mln na transfery i drugi sezon czas zacząć
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To teraz jak masz 2 sezon to lepiej sobie sciagnij tego genie scout i sobie znajdz newgenow. Przeważnie jest to wydatek ok 1mln ojro. Niie będziesz musiał prosić o podanie jakiś nazwisk których cena z tego co widze akurat grubo przekracza milion. Radze też poszperać wśród tych zawodników którzy są na wolnym transferze lub kończą im się kontrakty. Czasami można dobrego gracza ściągnąć za darmo a potem opchnąć za dobre pieniądze. Posłużę sie tutaj moim przykładem. Ściągnąłem do Wisły Camela Meriema z wolnego, zagrał pół sezonu i poszedł za 5 mln do Bordeaux.
PS.Zaczynał ktoś grę Anderlechtem ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Odpaliłem właśnie kultowego championschipa 01/02 . Jedyne co mnie denerwuje to konieczność grania w lidze która się dzieli na dwie grupy - mistrzowską i spadkowa , macie może jakąś łatkę która umożliwia ustawienie normalnej ligi 16 zespołowej ?
Dzięki za pomoc |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wypożyczyłem Corego Evansa z ManU a następnie go wykupiłem za 800tys chociaż jego wartość rynkowa to 2mln bug
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
często tak jest jak ktoś jest na liście to kosztuje mniej niż wynosi jego wartości rynkowa ;P![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeszcze raz zadam pytanie: dobra taktyka dla Wisły - gram pierwszy sezon, ściągnąłem Ezechiela, Sandomierskiego, Micańskiego i sprzedałem Łobo.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
aVe Kamyk
Pozdro od gwardii abg.fm ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
sorry że dopiero teraz odpisuje, ale zapomnialem a potem nie bylo mnie
![]() Ja mam procesor Core Duo E8400 z 3.0 ghz i mam tylko jedną czy nawet poł gwiazdki przy ok 30 ligach. A i tak symulacja dziala bardzo szybko, z tego taki jest wniosek że te gwiazdki o kant dupe rozbic. tobie powinno działać szybciej odemnie nawet czyli nie masz sie co martwic. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
<Crasch> tylko że ja przyjacielu te3,5 gwiazdki mam w opcjach z grafiką ale nie narzekam możecie mi podać dobrych kandydatów do sztabu szkoleniowego(fizjoterapeuta,asystent,trener siłowy) po ostatnim sezonie trzech pożegnałem w tym asystenta ale nie mam za dobrych kadydatów(sami austriacy) na ich miejsce ktoś wie czemu w FM 2010 Olivier Kahn to Mastermussen
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
jak sie edytuje plik fake?
![]()
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
mozecie jeszcze raz zarzucic linka ze strojami ekstraklasy
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jeśli chcecie reprezentację Niemiec i kilka kosmetycznych zmian to polecam ten Fake: http://www.cmrev.com/fileplanet/plik...tch-v_4_0.html
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Świetna stronka tylko, że nie dam rady nic ściągnąć
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pierwszy raz sie z takim czymś spotykam, wiec nie pomoge nic. Mi wszystkie addony ktore instalowalem w FMie sciagały sie bez zadnego problemu.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
A trzeba się tam rejestrować
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jezeli chcesz sciagac addony bez zandego limitu, to wypadalo by sie zarejetrowac.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie awansowałem do LM, kibice masturbują się na ulicach z radości, Cupiał mi się oświadczył, 7,1 mln euro dodane do budżetu. Czy ktoś wie jaki budżet na zimowe transfery da mi Bogusław?
![]() ![]()
|
|
|