|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
meczu nie będzie raczej w niedzielę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
dlaczego? wg ekstraklasy.org będzie w niedziele o 17 http://ekstraklasa.org/ekstraklasa.org/0,94698.html , a na oficjalnej pisze że od środy sprzedaż biletów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Bo ma być pogrzeb pary prezydenckiej na Wawelu
|
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
gdzie w MS Office 2010 mozna ustawic ze domyslną czcionka jest TNR i rozmiar 12 ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
http://rapidshare.com/files/35475016...PL.part13.rar_
to co wyskakuje oznacza że ten link nie działa i nic się nie da zrobić ? ![]() na wyjazdach byłeś ilu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Potrzebuje informacji czy w związku z pogrzebem w Krakowie kluby na rynku w sobotę będą pozamykane?
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 14.04.2010 o godz. 13:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
komu źle chodzi zegar?
u mnie jest 15:02 a nie 15:20 ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie chodzi mi o te blaszki z Inpost jak, będę sprzedawał na allegro to mogę pożegnać się z kontem?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
PILNE!!! Czy zabierają mi zniżki z PZU, jeżeli pokrywam koszty naprawy samochodu (po wypadku) z AC?
Ostatnio edytowane przez Zola : 14.04.2010 o godz. 16:45.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
To chyba wszystkim już od jakiegoś czasu, o 18 minut spieszy. ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Moglibyście polecić jakieś słuchawki do mp3 itd nauszne (takie duże), bez mikrofonu ofc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Jest jakaś stronka z dźwiękami typu wybuch, pisk opon itd? Do gry flash potrzebuje. Coś jak istock dla grafiki.
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
http://www.heroturko.org/sound/sound...s-library.html nie, wiem czy te linki działają |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie ma ktoś przypadkiem jakichś przydatnych zdań uniwersalnych do rozprawki z ang?
Tylko nie chodzi mi o takie jak w google znajduje, tylko jakieś fajne zdania, stwierdzenia ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Nie zawsze, nie w każdej firmie ubezpieczeniowej, zależy jakie są opcje wybrane do tego ubezpieczenia. Najlepiej zadzwonić na infolinie i się dowiedzieć, np jak robisz coś na bezgotóke to czasem nie zabierają.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Panowie na szybkości. Ktoś spotkał się w jakimś sklepie w Krakowie z męskim szlafrokiem, ale takim dłuższym do ziemii, powiedzmy taki ,,wykozaczony"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Jak mam wi fi na telefonie to jezeli nie ma hasła na jakiś router i jest on w pobliżu to mogę się połączyć?
Można zaaktualizować mapy dla Noki (E52) przez normalnego neta, nie wap? |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Cały sklep z bielizną kąpielową był swego czasu w Pasażu 13. Na Starowiślnej, na tym odcinku od poczty do Dietla gdzieś w połowie też.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
krzysiek92 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jakie polecacie sklepy w Krakowie ze sprzętem górskim? Szczególnie chodzi mi o buty trekkingowe
![]() I jeśli już się ktoś zna na takowym obuwiu to jaką firmę/model butów mógłby polecić? ![]()
Marian Machowski, po fatalnym starcie rundy wiosennej s. 2009/2010:
"Nam się takie rzeczy nie zdarzały, bo my nie graliśmy dla trenera tylko byliśmy Wiślakami i dla nas HONOR WISŁY stał najwyżej." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Potrzebuję 5 określeń na człowieka dobrze wychowanego - nie chodzi mi tu o takie zwroty jak kulturalny czy grzeczny, tylko takie "dziwne" + co one tak na prawdę oznaczają. Bardzo proszę o pomoc...Szukałem po internecie godzinami ale nic ciekawego nie znalazłem...może ktoś ma jakiś taki słownik?
Ostatnio edytowane przez rafalek : 14.04.2010 o godz. 22:23.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
W Krakowiskiej na pozimie 0 jest sklep schiesser i tam są wypasy, ale ceny też są takie że jak nie za szlafrok.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]() Do tego w pttk jest Hi Mountain i cos jeszcze. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|