|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Prezent zależy od:
a) tego czy chcesz sprawić na prawdę dużą radość lub b) tego czy chcesz zostać przy tradycji i nawiązywać do symboli tego święta ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Kolega wymieniał w VW Golfie i zrobocizną wyszło mu 2200, więc mysle że podobną cene zapłacisz ![]()
STOŁECZNE KRÓLEWSKIE MIASTO KRAKÓW
TYLKO WISŁA Anty Jude |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
najlepiej znajdz sobie na allegro. jest sklep w Krakowie ktory wlasnie wystawia soczewki na aukcjach i sa one duzo tansze(nawet o polowe) niz np. w VE. oczywiscie kolorowe sa troche drozsze ale przewaznie maja okres trwalosci 3 miesiace.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
posiada ktos naprawde ciekawe kompozycje i gadzety do W7 ?
prosze nie przesylac linkow do jakis forow i stronek tylko konkretne motywy ktorych ktos uzywa i jest zadowolniony ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Witam, czy ktoś może mi wyjaśnić jak się robi takie tabele na forum takie jak na przykład są w temacie do typowania wyników meczy.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() Tu jest dość szczegółowy opis: klik, mam nadzieję, ze co pomoże. W BBCode nie ma możliwości bawienia się w tabelę ![]() EDIT: W temacie typera na tym forum jest to po prostu zwykły tekst, tyle, że wsadzony w znaczniki [ code ] Powód: tak
Ostatnio edytowane przez wislak227 : 12.04.2010 o godz. 14:24.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
DOBRY i w miarę rozsądny cenowo serwis klimatyzacji poleci ktoś ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ja robię tam http://www.allhappy.krakow.pl/ , w poprzednim naprawili mi klimatyzacje a w obecnym nabijałem i działa, sprawiają wrażenie że wiedzą co robią i co jest po co w samochodzie.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 12.04.2010 o godz. 15:21.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Znajde gdzieś zdjęcia z oprawy "Ultra Wisła" na meczu z Legią?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Ile się czeka mniej więcej na kasę jeśli ktoś dzisiaj odebrał przesyłkę za pobraniem, do domu a nie na konto ?
![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
pozdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do 3 dni (nie licząc weekendów), zwykle jednak szybciej
Ostatnio edytowane przez Zola : 12.04.2010 o godz. 20:09.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
jak zrobic zeby sama piosenke dalo sie wrzucic na YT?
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Witam.
Może ktoś tu podróżuje, podróżował z Krakowa do Warszawy pociągiem InterREGIO? Dodam, że najprawdopodobniej będzie to sobota rano, 6:20. Pytania z tym związane: jak jest z opóźnieniami i samą podróżą? Pociągiem jechałem ostatnio z 10 lat temu, a bardzo mi akurat zależy na tym. Zastanawiam się też nad Ekspress InterCity. Pozdrawiam ![]() |
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
|
najszybciej http://www.mp32tube.com/
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Witam, gdzie w Krakowie mogę kupić dobry sprzęt fitness? Chodzi mi konkretnie o Orbitreka. Pozdrawiam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
działa wam gg
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
mi tez siadlo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Chyba awaria serwów gg.
http://www.kadu.net/monitor/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
również nie działa Gadu
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
jechałem jakies 2 miesiace temu expressem chyba to byla 7 rano. tuz przed 10 juz na miejscu wysiadalem wiec calkiem szybko. zadnych opóźnień nie bylo. podróż bardzo milo dostajesz gazetke i zanim skonczysz czytac jestes w wawie. jedyny minus to cena biletu za ulgowy zaplacilem cos kolo 60 zeta w jedna strone. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mi już normalnie gadu działa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Panowie wie ktos jak przebiega rezerwacja terminu na prawko na stronie MORD'u ?
Rezerwuje i co ? i kiedy kase wplacam ? kiedy papiery daje etc ? ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Mógłby mi ktoś podesłać link do grafiki z Henrykiem Reymanem? Chodzi mi o twarz w białym kole (na wzór Deyny http://deyna.info/photos/05deyna2_f6.jpg) jak jest na fladze czy też koszulkach.
Oczywiście jakaś rozsądna jakość szukałem w necie, ale nigdzie nie mogłem znaleść. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
Dziewczyna też może odpowiedziesz? ![]() edit: Aha, chodziło o rezerwacje terminu hehe.. To na stronie MORD'u pisze nr konta na który trzeba wysłać hajs, wszystko jest dokładnie napisane, zawsze można zadzwonić do ośrodka i Ci wytłumaczą.
Ostatnio edytowane przez Endorfinka : 13.04.2010 o godz. 08:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
bilety na Lecha będą w normalnej cenie czyli 20 i 30 zł, czy większej?
|
|
|