|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Od której otwarty jest jutro STS / Totomix (przy ul. Królewskiej) ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Wejdz sobie na ich strony i sprawsz. Takie to trudne?
o 15.30. ![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
W całej Polsce mają jedną godzinę otwarcia i zamknięcia?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie - gdzie w Krakowie można złożyć hołd ofiarom, zapalic znicze
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
obiło mi się o uszy że na rynku jest krzyż? Pod wawelem zapewne też jest jakieś miejsce...
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Pod Krzyżem Katyńskim większość osób składa kwiaty, znicze. Prawie cały plac jest już w zniczach.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jakby ktoś nie wiedział gdzie to jest, Krzyż Katyński jest na Grodzkiej koło Kościoła św. Idziego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Powiedzcie mi gdzie w Krakowie w okolicach centrum ( ewentualnie Ruczaju) są sklepy z flagami
![]()
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
W Harcerskich sklepach szukaj. Np. na grzegórzeckiej był, ale pewnie zamknięty dzisiaj.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kupiłem w erze telefon na abonament i razem z telefonem dostałem kartę 1GB. Na karcie jest folder: "cities", a w nim 2 foldery: "diskcache" i "voicefiles". Wie ktoś po co one tam są, czy są potrzebne i czy spokojnie można je usunąć? Bo zajmują mi 1/6 pamięci karty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jak włączyć roaming w orange? Dzwonie pod *500 ale nie mogę się doszukać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Pliki do nawigacji zapewne, nie kupiłeś przypadkiem telefonu Nokia z wbudowanym GPS-em i mapami Ovi Maps?
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Offline |
|
|
Usługi bodaj trzeba najpierw wybrac i tam jakoś ... nie pamiętam, dawno to robiłam.
Przez net też można, na orange.pl |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Znalazłem już, na stronie orange. Jeszcze jedno pytanie. Czy jak wrócę do Polski mogę zostawić to włączone czy przeszkadza w czymś i lepiej wyłączyć? ![]() Przychodzi jakiś sms potwierdzający, że to włączyłem? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kupiłem nokie 6303. Szczerze, to nie wiem już jak to jest to z tą nawigacją, bo na necie pisze ze jest, ale coś tam trzeba zrobić. Ale i tak nawigacja mi nie potrzebna, więc mogę to usunąć?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Jak mieszkasz przy granicy to lepiej wylączyć a jeśli nie to roaming w niczym nie przeszkadza
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Czytając książkę "Wisła Kraków" z Biblioteki Gazety Wyborczej (z taką okładka: http://media2.pl/i/zdjecie/4041-450.jpg ), w Rozdziale 4. "Byłe i obecne gwiazdy" w tekście o Edwardzie Madejskim jest napisane "W czasie wojny angażował się w działalność konspiracyjną, grał też w drużynie AKS, później zaś w Borku." oraz "Po wojnie zamieszkał w Bytomiu - był m.in. współzałożycielem i pomysłodawcą nazwy Polonia dla tamtejszego klubu..."
Dwa pytania: 1.Czy wspomniany wyżej Borek to nasz krakowski Borek? 2. Na wikipedii jest napisane, że Polonia została założone w latach 20stych. Jak to jest? Mam nadzieję na rozwianie moich wątpliwości. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Czy ktos sie orientuje ile jako chrzestny-chrzesnicy, powinien dac na komunie $?
![]() dzieki za pomoc jednak lancuszki rowery laptopy nie aktualne(ma lub nie chce ) -rodzice chca tylko pieniadze (jak to brzmi to brzmi ) -czy ktos mial taka sytuacje? ![]() Powód: tyle odpowiedzi;)
Ostatnio edytowane przez palczi : 12.04.2010 o godz. 09:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
MAJĄTEK !
A tak poważnie, wg. własnego uznania. Przecież i tak Twoje $$ przejmą rodzice Kup duży prezent i daj symboliczną kwotę ![]() ![]()
|
|
|
|
Offline |
|
|
Ja bym nie dawała kasy w ogóle ...
Z resztą czeka mnie ten sam "problem" w tym roku. Ale kasy nie dam raczej. Spytaj rodziców co może by chciała, może coś razem kupcie. Bo już prezenty takie jak kiedyś - Biblie, łańcuszki, medaliki - to chyba jakoś "nie popularne" ... |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
No nie wiem, sądzę, że medalik ma wartość symboliczną - kilku moich znajomych do dziś nosi medaliki z Komunii...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() edit. ja za te 7 lat to chyba auto juz bede musial kupic ![]() ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
w zeszłym roku w okresie komunii świętych w empikach była taka promocja Playstation 3 + Biblia gratis. Ja pamiętam jak każdy z moich znajomych dostał po rowerze plus trochę pieniędzy. Teraz jakieś laptopy, komórki, konsole... no ale świat idzie na przód
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
ile wart jest szalik "Wisła hooligans"? taki czarny z diabłami po bokach. Nigdy wcześniej takiego nie widziałem. mam okazje taki kupić ale nie wiem czy opłaca się! niestety nie mogę znaleźć zdjęcia. jak ktoś znajdzie to proszę o zdjęcie również ale przede wszystkim wycena!
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Korzysta ktoś z programu Foobar 2000?
Proszę o pirva, mam kilka pytań odnośnie konwersji plików. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
o ile soczewki kolorowe (tzn. które zmieniaja kolor oczu) sa droższe od tych zwykłych?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ile kosztowałaby wymiana sprzęgła w VW Polo kombi?
![]()
I
|
|
|
|
Offline |
|
Ja to bym najchętniej właśnie kupiła coś o czym pisałam - Biblię, medalik, może zegarek. Tylko, że to chyba nie to co się teraz oczekuje ... A to chyba w tej całej "imprezie" nie o to chodzi ... |
|
|