|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Lech zlapal wiatr w zagle,widac ze sa swietnie przygotowani kondycyjnie,graja szybko z pierwszej pily do przodu ,ciezko bedzie za tydzien patrzac co graja nasi , juz nie mowiac o ewentualnych absencjach Marcelo i Glowackiego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Chodziło mi właśnie o grę Bożoka w kontekście gry w Wisełce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Cracovia jest cienka i widzac ze Odra i Polonia cos graja ,sa teraz chyba w tej lidze najslabsi.No moze ich przyjaciółki z Arki to ten sam denny poziom
![]() Amika widac ze złapała ten luz,szykuje sie super mecz niedlugo,szkoda bo takie widowska to powinny byc przy 35 tys na nowym stadionie ale musimy uzbroic sie w cierpliwosc. I dobrze ktos napisal ze Amika chce Mistrza ale to Wisla wie jak sie go zdobywa ![]() oby tak i w ym sezonie ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Akurat Słoweniec zagrał coś mimo wszytsko więc transfr broni Łysego.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Z powodu katastrofy prezydenckiego samolotu pod Smoleńskiem, mecze 24. kolejki Ekstraklasy zostały odwołane. W katastrofie zginął między innymi prezydent Lech Kaczyński.[*]
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Tydzień żałoby.
Czyli mecz z Lechem też przełozony ? |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Narazie to nieistotne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mecz z Lechem także odwołany. Podczas żałoby narodowej każde zawody krajowe są odwoływane.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
W obliczu podobnej tragedii inne wydarzenia schodzą na dalszy plan. Co mnie osobiście przeraziło w jednej z najnowszych informacji, to fakt, że samolot był konstrukcyjnie z lat 60-tych. Ekspert lotniczy na Polsacie wspominał, że nie tylko prezydencki samolot był stary, ale również systemy naprowadzania i lądowania na lotnisku w Smoleńsku nie były najnowszej generacji. Dodając do tego bardzo gęstą mgłę - mamy niemal gotową "receptę na katastrofę". 96 osób na pokładzie. Boże święty...
[*][*] R.I.P - niech spoczywają w pokoju |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Jak ktoś napisał nie jest to teraz najważniejsze, jednak żałoba trwa do piątku a mecz z Lechem jest w sobotę, wiec nie wiadomo czy będzie odwołany.
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Zawsze można rozegrać całą kolejke w niedziele.Ale kto by sie tym teraz przejmował.
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Wiem że w tej chwili to mało istotne, ale czy nie jest przypadkiem tak że Sobol ma pauzować w 24 kolejce i nawet jeśli terminarz się zmieni i najpierw rozegramy 25 kolejkę a 24 np. w maju to Sobolewski nie powinien pauzować własne wtedy?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Sobol nie zagra w najbliższym meczu.
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żałoba jest do soboty włącznie. W tym czasie na pewno żadne krajowe rozgrywki nie ruszą. Możliwa jest więc "gorąca" niedziela.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Przed chwilą na RMF'ie mówili, że żałoba jest do piątku...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
*swinia*- od kiedy, patrząc z perspektywy Polski rzecz jasna, Rosja i Azja leżą na zachodzie? o.O Sorry, ale przeglądając teraz ten temat, natknęłam się na to i musiałam. Co do przełożenia meczów- nie mogło być inaczej. ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Żałoba narodowa potrwa od 10 do 16 kwietnia - ROZPORZĄDZENIE MARSZAŁKA SEJMU WYKONUJĄCEGO OBOWIĄZKI PREZYDENTA RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ - http://dokumenty.rcl.gov.pl/D2010058036801.pdf
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przepraszam za wprowadzenie w błąd.
Byłem pewien że do soboty włącznie. Myliłem się. |
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Ale nie czas teraz o tym. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
25 kolejka Ekstraklasy
Departament Logistyki Rozgrywek Ekstraklasy poinformował, że w związku z planowanymi na sobotę 17 kwietnia uroczystościami pogrzebowymi ofiar katastrofy w Smoleńsku mecze w tym dniu nie będą rozgrywane. Wstępne założenia zakładają rozegranie meczów 25. kolejki Ekstraklasy w niedzielę (18 kwietnia) oraz poniedziałek (19 kwietnia). Najprawdopodobniej jeszcze dziś klubom przekazane zostaną szczegółowe informacje wraz z terminarzem. ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Zaległe mecze 24. kolejki:
22 kwietnia (czwartek): (19:00) Piast Gliwice - Polonia Warszawa 27 kwietnia (wtorek): (16:45) Lechia Gdańsk - Polonia Bytom (18:45) Legia Warszawa - Jagiellonia Białystok (19:00) Ruch Chorzów - Odra Wodzisław 28 kwietnia (środa): (18:45) Wisła Kraków - Śląsk Wrocław (18:45) Korona Kielce - GKS Bełchatów Nowe terminy 25. kolejki: 18 kwietnia (niedziela): (12:30) Polonia Bytom - Cracovia (14:45) Lechia Gdańsk - Ruch Chorzów (14:45) Jagiellonia Białystok - Zagłębie Lubin (17:00) Wisła Kraków - Lech Poznań (17:00) Śląsk Wrocław - GKS Bełchatów (19:15) Odra Wodzisław - Polonia Warszawa 19 kwietnia (poniedziałek): (17:45) Arka Gdynia - Korona Kielce (20:00) Legia Warszawa - Piast Gliwice |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Piast ma dobrze...
19 Kwietnia graja na Legii. 22 Kwietnia (jedyny mecz z tej kolejki reszta jest tydzien pozniej) grajau siebie z Polonia 25 Kwietnia graja z Wisla. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli Sobol nie zagra z Lechem ?
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
- Przed każdym meczem najbliższej kolejki pamięć ofiar zostanie uczczona minutą ciszy - mówi Andrzej Rusko, Prezes Zarządu Ekstraklasy S.A. - Chcielibyśmy również, aby do końca sezonu kluby ekstraklasy występowały z czarnymi opaskami. Natomiast planowana na zakończenie rozgrywek Gala Ekstraklasy będzie miała prawdopodobnie formę skromnej uroczystości - dodaje Andrzej Rusko. Dodatkowo Ekstraklasa S.A. przygotuje i przekaże klubom wytyczne dotyczące modyfikacji w stosowanych dotychczas oprawach meczowych - dotyczy to w szczególności oprawy muzycznej, komentarza spikerów oraz występów artystycznych podczas spotkań. Spółka zwróci się również do klubów z prośbą o zwrócenie dodatkowej uwagi na kwestię współpracy z kibicami, przede wszystkim w sferze przygotowywanych przez nich opraw meczowych.
http://s24.pl/zmiany_w_rozgrywkach_e...ku-s72275.html ![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Okuka i Svitlica pomagaja Jóźwiakowi w poszukiwaniu zawodników do Legii.
http://sport.onet.pl/wiadomosci/drag...wiadomosc.html |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|