|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Btw: Działa Wam allegro.pl ? Powód: allegro?
Ostatnio edytowane przez miba : 07.04.2010 o godz. 14:46.
![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Allegro nie działa, jakieś problemy mają raczej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
mi Allegro działa normalnie ; )
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Potrzebuje sterowniki do laptopa ASUS F3sa (x52s) a dokladnie do wifi. Od rana szukam i nic :|
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jakim tramwajem dojadę na Hutnik z dworca, i ile sie jedzie ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Donki
najlepiej pojedź tramwajem lini 15 - spod stadionu Wisły pod samego Hutnika Podróż zajmie Ci + - 30 minut (?)do oglądajacych dzisiejszy mecz ManU ... co to za szaliki mieli kibice na trybunach w barwach ZIELONO - ŻÓŁTYCH ? edit : no ... przespałem przespałem ale nadrobię zaległości ![]() Dzięki Żmijka i tranceaddict Powód: acab
Ostatnio edytowane przez Wiselka1906PBZ : 07.04.2010 o godz. 22:33.
![]()
[I](...)Tu miłość do tego klubu nie ma granicy - Wisła Kraków, Białoprądniccy fanatycy(...)
[IMG]http://i34.tinypic.com/256uv0x.jpg[/IMG][/I] |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Normalnie 15 bezpośrednio, ale na chwilę obecną 15 i czymś z Mogilskiego. Jazdy około 30-40min.
P.S. Swoją drogą przespałaś chyba ostatnie miesiące? ![]()
Ostatnio edytowane przez Żmijka : 07.04.2010 o godz. 22:19.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przeciwko Glazerom, czyli ich wlascicelom
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
pilna sprawa. kto ma chello?!
umiecie polaczyc sie np z tymi stronami http://www.forum.bukmacherskie.com/ http://gumtree.pl/ pytanie tylko do uzytkownikow chello
Ostatnio edytowane przez nero : 08.04.2010 o godz. 09:28.
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
aktualnie nie , gdzie na forum wchodziłem kilka godzin temu i śmigało.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
dzięki wielkie za odpowiedz
no to się sprawa wyjaśniła. chello coś nawala, dziwna mają tą usterkę. już myślałem że jakiegoś wirusa złapałem. bo jakaś cześć stron działała, a jakaś nie. Pozdrawiam ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
Ale z tego co wiem TO się obsuwa. |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
W jakim terminie powinni skończyć remont ul. Długiej?Kiedy przywrócą tam ruch ?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Tu widziałem 2 wersje. W internecie było napisane że w przeciągu 6tygodni a na telegazecie 4miesiące.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
dzięki za informacje... ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytanie z dziedziny telewizyjno satelitarnej.
Mając dwa dekodery TV Satelitarnej, a tylko jeden kabel idący z anteny do dekodera, jest jakaś szansa podłączenia obu dekoderów jednocześnie do anteny bez kupowania konwertera twin i ciągnięcia drugiego kabla z anteny? Jakieś rozgałęźniki etc? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czy w Totomixie (ten przy Królewskiej) trzeba mieć dowód, żeby zagrać czy wystarczy paszport, legitka.... ?
Ile można obstawić? Bo słyszałem, że np. od wysokich kwot coś nie chcą, albo gdzieś dzwonią? O co w tym chodzi? Tam też 10% pobierają czy więcej?
Ostatnio edytowane przez R33 : 08.04.2010 o godz. 14:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
A co do sumy kwoty puszczonej to nie spotkałem się żeby nie chcieli puścic za grubszą. Czasem są mecze na które nie można uszczac więcej kasy niż jest obok typu napsiane ale to pisze wtedy. Dzwonic to dzwonią, jak wygrasz większą sumkę bo nie trzymają grubszej kasy pod kluczem. ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Pracownik, który puszcza kupon klientowi za grubsza kasę ma taki obowiązek dzwonić gdzieś tam. Raz była taka sytuacja gdy mój ojciec zagrał za grubszą kasę i wygrał wtedy troszku to pani która mu ten kupon puszczała groziło zwolnienie gdyż nie poinformowała tych z "góry" o wysokiej stawce. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Poszukuje 2 zdjęć Leo Messiego. Jedno gdy robi charakterystyczny znak po bramce
http://www.fcbarcelona.cat/web/downl...01gols-eng.jpg a drugie gdy zdobywa bramke w finale LM '09 http://www.guillembalague.com/userfi...g_Boot_big.jpg Tylko duża rozdzielczość i możliwie jak najlepsza jakość ponieważ potrzebuję do zrobienia grafiki. Z góry dzięki |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
jakaś kwiaciarnia w okolicach rynku do 22 otwarta?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jaki internet polecicie do domu jednorodzinnego? Nie moge mieć nic z kabla, bo nikt mi go nie poprowadzi :/
Takie coś do 70-80zł. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
skad odjezdzaja busy do Slomnik ?
![]() |
|