|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Na osiedlu WIECZYSTA w Krakowie kto rządzi
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Polecacie iść na Starcie tytanów w 3d?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja też tak miałem... usunąłem
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
http://www.allegro.pl/item986694685_...m_3_metry.html
Posiada ktoś ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
są jeszcze jakies filmy odnosnie kibiców.....typu hooligans czy football factory...znacie cos takiego
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
witam, czy ktoś może polecić mi jakieś stosunkowo niedrogie biuro rachunkowe? usługa dla 1 osobowej działalności, a może ktoś z forum zajmuje się zawodowo?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Pytanie: Poda ktoś linka na PW do pesa 09 ? nie wujek google, nie egoshare ani rapidshare. najlepiej przeklej czy gfrog albo hotfile.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czekam na paczke od UPS śledzę ja na stronie UPS i ma statut:
W przewozie - Na czas tzn.że jest już w moim mieście? i mogę się spodziewać kuriera w każdej chwili? WiślakMyślenice ![]()
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 06.04.2010 o godz. 17:57.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie. Nie słyszałeś nigdy o przesyłkach ups?
-UPS, zapomniałem / uszkodziłem przesyłkę. ;P ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
już było to wałkowane dzisiaj chyba w 3 tematach
Jest to jakiś błąd serwera czy coś takiego, po protu zaznaczcie wszystkie wiadomości w skrzynce i oznaczcie je jako przeczytane i po problemie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Nie tylko Ty. Ja mam już 2 od rana! Nie da sie ich skasowac i zeby nie zapchac skrzynki wykasowalem inne. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Już padało takie pytanie, ale nie moge jakoś odszukać.
Chodzi jeszcze o PITy. I sprawę zarobków na picie poniżej sumy x (no właśnie?) i ewentualnie tego jak to wygląda z jakimś zwrotem? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brylant_17, tak naprawdę to dostaniesz w najbliższych dniach. Jak dzisiaj jej nie dostałeś, to jutro, w najgorszym razie pojutrze.
![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Ja też miałem podobnie, sprawdziłem prawie wszystkie wiadomości i okazało się że jest to wiadomość na samym końcu w ogóle bez tematu nadawcy tylko z datą z chyba 1970 roku, normalnie można to usunąć nie koniecznie usuwając wszystkie wiadomości. edit: Czy tylko mi się wydaje czy zegar na forum idzie parę minut do przodu ![]()
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 06.04.2010 o godz. 19:54.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
ja polecam te http://www.allegro.pl/item989625421_...0mm_lekki.html warto doplacic te dwie dyszki |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przed kilkoma dniami jak chciałem zresetować połączenie żeby mieć nowe IP to wchodziłem w panel sterowania > połączenia> wyłączałem połączenie lokalne a po chwili pojawiała się ikona połączenia i tam rozłączałem internet. Teraz gdy wyłączam połączenie lokalne nie pojawia mi się ikonka od połączenia z internetem, jak to przywrócić?
Może Netia 2mb nie ma zmiennego ip? ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czy ktoś z Wieliczki może mi powiedzieć czyje TO jest? Dlaczego to stoi niewykończone? Jakąś historię tego domu?
http://mapy.google.pl/maps/ms?ie=UTF...250a2625bf7401 i czy można tę działkę kupić? ![]() ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Bierzesz numer działki, idziesz do ksiąg wieczystych i wiesz wszystko
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zajmiesz się tym?
Tam raczej nie będzie informacji, że to dom goscia ktory waly kręcił i siedzi ![]() ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Jest już może kwietniowy numer "To My Kibice" w emipkach w Krakowie?
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Wygrałem w sts-e. Zostawiłem kupon w domu i moje pytanie jest takie, ile czasu ten kupon będzie ważny żebym mógł wybrać pieniądze
LuKasTSW dzięki wielkie ![]() Powód: edit;)
Ostatnio edytowane przez eryk_cartman : 07.04.2010 o godz. 12:44.
![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
30 dni masz na odebranie wygranej,przynajmniej tak jest w Fortunie,to myślę że w STS również
![]() ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|