The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.04.2010, 13:38
Ja od siebie dodam, że dla mnie ciekawie na ten rok zapowiadają się płyty Jurasa ,,Pokój z widokiem na wojnę" i Mixtape Prosto DJ 600V
Odpowiedz cytując
Coach
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 03.04.2010, 13:42
Nie jest to płyta Jurasa tylko Jurasa i Korasa Co do Mixtapu Prosto to po tych 3 kawałkach wrzuconych do sieci zapowiada się bardzo fajnie. Premiera 26 kwietnia, w necie śmiga też od jakiegośczasu tracklista
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 03.04.2010, 13:50
26 kwietnia, na facebooku PROSTO ktoś pisał, że 16 chyba?

Edit:
Zapomniałem jescze o ,,Parias" Eldo, Włodiego i Pelsona - cieakawie się zapowiada.
Ostatnio edytowane przez R33 : 03.04.2010 o godz. 13:54.
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 03.04.2010, 13:54
a ja czekam na "Czarne Złoto", "Totem Leśnych Ludzi", na nowy projekt PIH'a, solo Fokusa, Daba, Słonia
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 04.04.2010, 08:43
Jachcik napisał(a):Wyświetl post
Bo za czasów K44 i paktofoniki był poziom wysoki potem spadł,gdyż tylko pare raperów poziom trzymało
To były tak dobre dla h-h czasy, że media podowała, iż h-h słucha przynajmniej tylu młodych ludzi, ile młodzieży mieszka w blokach. W sumie zawsze to stwierdzenie mnie intrygowało, bo ja np. nie mieszkam w bloku a h-h słucham od dawna, czyżby mnie nie policzyli ? Co nie zmienia faktu, że tamte lata, to może nie wyższy poziom, ale bardziej ciekawy przynajmniej dla mnie okres. Teraz jest paru ciekawych, młodych, zdolnych, pełnych weny, oby im się udało
Ostatnio edytowane przez igortsw : 04.04.2010 o godz. 11:51.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
Coach
Senior Member

Stary 04.04.2010, 09:04
W tym roku ma też wyjść trzeci Warszafski Deszcz, na koniec tego lub początek przyszłego roku zapowiadana jest też kolejna Zipera
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
Odpowiedz cytując
Tuman
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 04.04.2010, 10:17
TSW Fanatyk napisał(a):Wyświetl post
Rzeczywiście jak ktoś myśli że Rychu umie tylko bluzgać oto kolejny przykład zajebistego dissu!
Czas hardcoru!
skończ już .......ić o tym beefie bo podniecasz sie tym peją jak byś codziennie rano miał pewne miejsce między jego udami.
Obiektywnie patrząc sie na to, to chciałbym żeby to sie już skończyło, już niech będzie że na remis. Za dużo, i przedewszystkim za długo to trwa. Ja już sie nie moge doczekać albumu Fokusa, i PiHa. No i mam też nadzieje że WFD coś nowego bedzie
Forza Wisła!
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 04.04.2010, 11:10
Tuman napisał(a):Wyświetl post
skończ już .......ić o tym beefie bo podniecasz sie tym peją jak byś codziennie rano miał pewne miejsce między jego udami.
ok, przepraszam w końcu jesteś wszechwiedzący i na pewno wiesz lepiej niż ja co mi się bardziej podoba i co ja uważam za lepsze...

nie dziwie się że masz taki nick

pozdrawiam
I
Odpowiedz cytując
wislacki
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 04.04.2010, 12:08
Ofsajd napisał(a):Wyświetl post
a ja czekam na nowy projekt PIH'a,
Wie ktoś coś więcej o Dowodzie rzeczowym nr 1? Jakaś data nowa się pojawiła?

Od 2 miesięcy płyta "wyjdzie na dniach", a biedny słuchacz obgryza paznokcie z niecierpliwości...
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 04.04.2010, 15:44
co do Totemu, to miał wyjsc do końca marca? Póki co to nowy kawałek wrzucili i tyle.
Dj G00 mixtape, z 40 kawałków z czego z 6 bitów 600v.żenada.
WFD mi sie nie podobał więc nawet nie czekam na nowy.

Smagalaz? ktos ma płytke najnowsza?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Tuman
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 04.04.2010, 17:21
TSW Fanatyk napisał(a):Wyświetl post
ok, przepraszam w końcu jesteś wszechwiedzący i na pewno wiesz lepiej niż ja co mi się bardziej podoba i co ja uważam za lepsze...

nie dziwie się że masz taki nick

pozdrawiam
Nie pisze o tym co ci sie podoba bo każdy może mieć swoje zdanie, tylko żeby pisac obiektywnie. A każdy twój post na temat tego beefu jest w stylu' Rysiek zajebiscie pojechał pedego!'. Troszke dystansu.
Forza Wisła!
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Stary 04.04.2010, 18:41
Nie pisze o tym co ci sie podoba bo każdy może mieć swoje zdanie, tylko żeby pisac obiektywnie. A każdy twój post na temat tego beefu jest w stylu' Rysiek zajebiscie pojechał pedego!'. Troszke dystansu.
Do porozumienia nie dojdziemy, bo i tak tego pewnie nie zrozumiesz. (nie każdy musi mieć takie zdanie jak ty) Jak mi się cos podoba to o tym piszę (i tak jest w tym przypadku).

pozdro Wesołych Świąt Ci życzę..

jak coś to możesz priv - może odpowiem jak mi się będzie chciało
I
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 04.04.2010, 19:19
Obiektywnie patrząc sie na to, to chciałbym żeby to sie już skończyło, już niech będzie że na remis. Za dużo, i przedewszystkim za długo to trwa. Ja już sie nie moge doczekać albumu Fokusa, i PiHa. No i mam też nadzieje że WFD coś nowego bedzie
Żaden remis !! Każdy kto choć trochę siedzi w hh nie powie że "to" wypadło na remis...
Sam mam w aucie miedzy innymi płytę N.O.T.E.S. II jak i R P S i uważam iż rysiek pojechał Jacka po całości.
Odpowiedz cytując
Nowohucianin^^
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 05.04.2010, 11:58
http://www.youtube.com/watch?v=o3zeuWDbiVQ RPS - Ludzie z mej rzeczywistości

"Lepiej weź podciągnij portki i z nogawek wytrzep gówno, pojechałem Ciebie równo, więc umyj dupe ****o!"
haha
Jutro premiera. Piona
Ostatnio edytowane przez Nowohucianin^^ : 05.04.2010 o godz. 19:27.

Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 05.04.2010, 12:21
RychuPeja, no prosze Was. Przeciez to kopia mini mini z Austina Powersa.
Od kiedy przypakował, jakos mi nie leży.

Za to nowa płytka Rahima ciekawa
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Coach
Senior Member

Stary 05.04.2010, 13:02
Nowohucianin^^ napisał(a):Wyświetl post
http://www.youtube.com/watch?v=o3zeuWDbiVQ RPS - Ludzie z mej rzeczywistości

"Lepiej weź podciągnij portki i z nogawek wytrzep gówno, pojechałem Ciebie równo, więc umyj dupe ****o!"

Jutro premiera. Piona
A kurde ale go zjechał. Ryś miś w formie
Co do Mixtapu Prosto, żeby nie było, że 600 ma przy nim mały udział (liczba bitów) to miksuje on całość O poziom chyba się nie trzeba martwić skoro zgodził się go "patronować"
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 05.04.2010, 13:18
Coach napisał(a):Wyświetl post
http://www.youtube.com/watch?v=Ix4a-PFQRjs Beefu ciag dalszy. Ciekawe czy Tede odpowie. O ile pierwszy numer w tym klipie moim zdaniem daje rade, to jednak ten drugi ... hmmm. W kazdym razie jesli ktos chce wiedzieć"dlaczego Tede ****ą jest" to posłuchajcie
czy w czapeczce z daszkiem, za Ryszardem, stoi Jacek Wisniewski ?

BTW -
o co chodzi z tymi “dissami” ?
Czy - badz co badz - dorosli ludzie (gdzies w internecie wyczytalem ze Peja i ten Tebe maja po 30 lat) nie powinni sie odwiedzic nawzajem i dac sobie po pysku skoro sie nie lubia, zamiast wyzywac jeden drugiego w internecie ?
Przeciez to dziecinada.

:/
Ostatnio edytowane przez 7 kotów : 05.04.2010 o godz. 13:45.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
gress
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 05.04.2010, 14:22
"o co chodzi z tymi “dissami” ?
Czy - badz co badz - dorosli ludzie (gdzies w internecie wyczytalem ze Peja i ten Tebe maja po 30 lat) nie powinni sie odwiedzic nawzajem i dac sobie po pysku skoro sie nie lubia, zamiast wyzywac jeden drugiego w internecie ?
Przeciez to dziecinada."

Reklama dźwignią handlu, a najlepsza reklama to goła panna lub afera. Jest afera, jest i dużo sprzedanych płyt. Tyczy się to zarówno Tedego jak i Peji.

edit:

żeby nie rozmywać:

http://www.youtube.com/watch?v=dcPezvpwqg8

"Bo nasza ARMIA to potęga"
Odpowiedz cytując
GOalkeeper
Senior Member

Stary 05.04.2010, 20:39
Ofsajd napisał(a):Wyświetl post
a ja czekam na "Czarne Złoto", "Totem Leśnych Ludzi", na nowy projekt PIH'a, solo Fokusa, Daba, Słonia
A propos "Czarnego Złota":

http://www.youtube.com/watch?v=RjxA4wrtlnQ

Reymonta 22 To Nasza Świątynia, a Wisła Kraków To Nasza Religia!

Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Stary 05.04.2010, 20:44
GOalkeeper napisał(a):Wyświetl post
A propos "Czarnego Złota":

http://www.youtube.com/watch?v=RjxA4wrtlnQ
jeżeli cała płyta będzie zbliżona do poziomu tego pierwszego kawałka z Jaką i HSTem to płyta będzie kot! a zwrotka Joki... masakra, no ale w sumie płyta wychodzi od ładnych kilku lat, na szczęście ostatnio coś się z nią ruszyło wiec już niedługo

http://www.youtube.com/watch?v=sDN6r...ture=topvideos
najpopularniejszy klip muzyczny dzisiaj na yt czy synku, jestem w budynku 2.
Powód: yt
Ostatnio edytowane przez Ofsajd : 05.04.2010 o godz. 20:57.
Odpowiedz cytując
Nowohucianin^^
Senior Member

Stary 06.04.2010, 12:59
http://pejaslumsattack.pl/index.php?go=czarnywrzesien RPS - Czarny Wrzesień

Odpowiedz cytując
Endorfinka
Senior Member

Stary 06.04.2010, 14:15
"Peja został uznany za winnego publicznego namawiania do pobicia. Sąd Rejonowy w Zielonej Górze ogłosił we wtorek, 6 kwietnia 2010, wyrok wobec Ryszarda A. Raper nie stawił się w sądzie, reprezentował go adwokat.
Muzyk został ukarany grzywną w wysokości 6 tys. zł oraz nawiązką na cel społeczny. Wyrok nie jest prawomocny. Obok grzywny i nawiązki w kwocie 3 tys. zł na rzecz Ośrodka Integracji Społecznej w Zielonej Górze, raper ma pokryć koszty sądowe w wysokości 953,56 zł, zapłacić 1220 zł za pełnomocnika oskarżyciela posiłkowego. Sąd orzekł także wypłatę 5 tys. zł na rzecz powoda oraz 250 zł opłaty za wpis od pozwu cywilnego."

A Wy dalej jarajcie się takimi raperami
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 06.04.2010, 14:22
Coach napisał(a):Wyświetl post
A kurde ale go zjechał. Ryś miś w formie
Co do Mixtapu Prosto, żeby nie było, że 600 ma przy nim mały udział (liczba bitów) to miksuje on całość O poziom chyba się nie trzeba martwić skoro zgodził się go "patronować"
Endorfinka napisał(a):Wyświetl post
"Peja został uznany za winnego publicznego namawiania do pobicia. Sąd Rejonowy w Zielonej Górze ogłosił we wtorek, 6 kwietnia 2010, wyrok wobec Ryszarda A. Raper nie stawił się w sądzie, reprezentował go adwokat.
Muzyk został ukarany grzywną w wysokości 6 tys. zł oraz nawiązką na cel społeczny. Wyrok nie jest prawomocny. Obok grzywny i nawiązki w kwocie 3 tys. zł na rzecz Ośrodka Integracji Społecznej w Zielonej Górze, raper ma pokryć koszty sądowe w wysokości 953,56 zł, zapłacić 1220 zł za pełnomocnika oskarżyciela posiłkowego. Sąd orzekł także wypłatę 5 tys. zł na rzecz powoda oraz 250 zł opłaty za wpis od pozwu cywilnego."

A Wy dalej jarajcie się takimi raperami

"Usiądź weź krzesło,kim jest ****a Pelson ,**** mnie obchodzi co powiedział Eldo,**** mnie obchodzi hipokrytów społeczeństwo które nigdy w życiu ze mną w jednym szeregu nie szło..." "... O to ja wróg publiczny, na pohybel tym co sapią-na deszcz się nie zanosi przejdzie bokiem-rzuć parasol... Hejterzy hejterzy słabiaki,społeczniaki wszyscy ci co cienko piszczą no ilu takich? Powiem wprost znaczna większość te cipy piszczą cienko bo żałoba ich zbliża tworzą przeciw mnie jedność.Spokojnie po kolei jestem sam się nie rozdwoje za racjami swymi stoje a ten numer już przebojem..."
Ostatnio edytowane przez bebeto : 06.04.2010 o godz. 14:36.
Odpowiedz cytując
Endorfinka
Senior Member

Stary 06.04.2010, 14:33
Temat akcji z Zielonej był wielokrotonie poruszany, więc najlepiej zakończyć go, co nie zmienia faktu, że Peja to frajer.
Odpowiedz cytując
walkeroo
Senior Member

Stary 06.04.2010, 15:16
bebeto napisał(a):Wyświetl post
"Usiądź weź krzesło,kim jest ****a Pelson ,**** mnie obchodzi co powiedział Eldo,**** mnie obchodzi hipokrytów społeczeństwo które nigdy w życiu ze mną w jednym szeregu nie szło..." "... O to ja wróg publiczny, na pohybel tym co sapią-na deszcz się nie zanosi przejdzie bokiem-rzuć parasol... Hejterzy hejterzy słabiaki,społeczniaki wszyscy ci co cienko piszczą no ilu takich? Powiem wprost znaczna większość te cipy piszczą cienko bo żałoba ich zbliża tworzą przeciw mnie jedność.Spokojnie po kolei jestem sam się nie rozdwoje za racjami swymi stoje a ten numer już przebojem..."
Rychu ladnie pojechał....
Mistrzostwo!
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Stary 06.04.2010, 15:25
bebeto napisał(a):Wyświetl post
hahahaha... kim jest Pelson? to ja powiem tak: kim jest Peja? **** mnie obchodzi co powiedział Eldo? to po **** odpowiada na jego teksty? hipokryci? i kto to mówi.

Rysiu mistrz pogrążania samego siebie
Odpowiedz cytując
Jazda
Member

Od: 09.2008

Stary 06.04.2010, 15:25
http://www.youtube.com/watch?v=oQohslhh4A8
Odpowiedz cytując
Endorfinka
Senior Member

Stary 06.04.2010, 16:06
A razem z Peją chuligani Amici ? Ciśnie wielu dobrych raperów, ciekawe, kto z nim będzie chciał coś jeszcze nagrac spoza Poznania.
Ostatnio edytowane przez Endorfinka : 07.04.2010 o godz. 06:58.
Odpowiedz cytując
Nowohucianin^^
Senior Member

Stary 06.04.2010, 16:43
A razem z Peją huligani Amici ? Ciśnie wielu dobrych raperów, ciekawe, kto z nim będzie chciał coś jeszcze nagrac spoza Poznania.
Hemp-Gru ?

O gustach sie nie dyskutuje podobno ? a wy sie napinacie jeden na drugiego że ten słucha Peji a ten Tedego... ****a proszę was...
Ja Słucham Tedego trochę więcej Peji tak jak i Pelsona całą Moleste Eldo HG.... itp
i ni spinam się tak jak wy...
Piona
Ostatnio edytowane przez Nowohucianin^^ : 06.04.2010 o godz. 16:45.

Odpowiedz cytując
Jazda
Member

Od: 09.2008

Stary 06.04.2010, 16:55
A razem z Peją huligani Amici ? Ciśnie wielu dobrych raperów, ciekawe, kto z nim będzie chciał coś jeszcze nagrac spoza Poznania.
A niech tam sobie stoją nawet chuligani Nadnarwianka Pułtusk!!!!!! Nie masz pojęcia o czym piszesz,a piszesz.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów