|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ja od siebie dodam, że dla mnie ciekawie na ten rok zapowiadają się płyty Jurasa ,,Pokój z widokiem na wojnę" i Mixtape Prosto DJ 600V
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nie jest to płyta Jurasa tylko Jurasa i Korasa
Co do Mixtapu Prosto to po tych 3 kawałkach wrzuconych do sieci zapowiada się bardzo fajnie. Premiera 26 kwietnia, w necie śmiga też od jakiegośczasu tracklista![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
26 kwietnia, na facebooku PROSTO ktoś pisał, że 16 chyba?
Edit: Zapomniałem jescze o ,,Parias" Eldo, Włodiego i Pelsona - cieakawie się zapowiada.
Ostatnio edytowane przez R33 : 03.04.2010 o godz. 13:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
a ja czekam na "Czarne Złoto", "Totem Leśnych Ludzi", na nowy projekt PIH'a, solo Fokusa, Daba, Słonia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez igortsw : 04.04.2010 o godz. 11:51.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W tym roku ma też wyjść trzeci Warszafski Deszcz, na koniec tego lub początek przyszłego roku zapowiadana jest też kolejna Zipera
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
Obiektywnie patrząc sie na to, to chciałbym żeby to sie już skończyło, już niech będzie że na remis. Za dużo, i przedewszystkim za długo to trwa. Ja już sie nie moge doczekać albumu Fokusa, i PiHa. No i mam też nadzieje że WFD coś nowego bedzie ![]() ![]() Forza Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
nie dziwie się że masz taki nick pozdrawiam ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wie ktoś coś więcej o Dowodzie rzeczowym nr 1? Jakaś data nowa się pojawiła?
Od 2 miesięcy płyta "wyjdzie na dniach", a biedny słuchacz obgryza paznokcie z niecierpliwości... ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
co do Totemu, to miał wyjsc do końca marca? Póki co to nowy kawałek wrzucili i tyle.
Dj G00 mixtape, z 40 kawałków z czego z 6 bitów 600v.żenada. WFD mi sie nie podobał więc nawet nie czekam na nowy. Smagalaz? ktos ma płytke najnowsza? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Nie pisze o tym co ci sie podoba bo każdy może mieć swoje zdanie, tylko żeby pisac obiektywnie. A każdy twój post na temat tego beefu jest w stylu' Rysiek zajebiscie pojechał pedego!'. Troszke dystansu.
![]() Forza Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
pozdro Wesołych Świąt Ci życzę.. jak coś to możesz priv - może odpowiem jak mi się będzie chciało ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Sam mam w aucie miedzy innymi płytę N.O.T.E.S. II jak i R P S i uważam iż rysiek pojechał Jacka po całości. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=o3zeuWDbiVQ RPS - Ludzie z mej rzeczywistości
"Lepiej weź podciągnij portki i z nogawek wytrzep gówno, pojechałem Ciebie równo, więc umyj dupe ****o!" Jutro premiera. Piona
Ostatnio edytowane przez Nowohucianin^^ : 05.04.2010 o godz. 19:27.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
RychuPeja, no prosze Was. Przeciez to kopia mini mini z Austina Powersa.
Od kiedy przypakował, jakos mi nie leży. Za to nowa płytka Rahima ciekawa ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co do Mixtapu Prosto, żeby nie było, że 600 ma przy nim mały udział (liczba bitów) to miksuje on całość O poziom chyba się nie trzeba martwić skoro zgodził się go "patronować" ![]() ![]()
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
BTW - o co chodzi z tymi “dissami” ? Czy - badz co badz - dorosli ludzie (gdzies w internecie wyczytalem ze Peja i ten Tebe maja po 30 lat) nie powinni sie odwiedzic nawzajem i dac sobie po pysku skoro sie nie lubia, zamiast wyzywac jeden drugiego w internecie ? Przeciez to dziecinada. :/
Ostatnio edytowane przez 7 kotów : 05.04.2010 o godz. 13:45.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
"o co chodzi z tymi “dissami” ?
Czy - badz co badz - dorosli ludzie (gdzies w internecie wyczytalem ze Peja i ten Tebe maja po 30 lat) nie powinni sie odwiedzic nawzajem i dac sobie po pysku skoro sie nie lubia, zamiast wyzywac jeden drugiego w internecie ? Przeciez to dziecinada." Reklama dźwignią handlu, a najlepsza reklama to goła panna lub afera. Jest afera, jest i dużo sprzedanych płyt. Tyczy się to zarówno Tedego jak i Peji. edit: żeby nie rozmywać: http://www.youtube.com/watch?v=dcPezvpwqg8 ![]() "Bo nasza ARMIA to potęga" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Reymonta 22 To Nasza Świątynia, a Wisła Kraków To Nasza Religia!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
a zwrotka Joki... masakra, no ale w sumie płyta wychodzi od ładnych kilku lat, na szczęście ostatnio coś się z nią ruszyło wiec już niedługo ![]() http://www.youtube.com/watch?v=sDN6r...ture=topvideos najpopularniejszy klip muzyczny dzisiaj na yt czy synku, jestem w budynku 2.Powód: yt
Ostatnio edytowane przez Ofsajd : 05.04.2010 o godz. 20:57.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://pejaslumsattack.pl/index.php?go=czarnywrzesien RPS - Czarny Wrzesień
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"Peja został uznany za winnego publicznego namawiania do pobicia. Sąd Rejonowy w Zielonej Górze ogłosił we wtorek, 6 kwietnia 2010, wyrok wobec Ryszarda A. Raper nie stawił się w sądzie, reprezentował go adwokat.
Muzyk został ukarany grzywną w wysokości 6 tys. zł oraz nawiązką na cel społeczny. Wyrok nie jest prawomocny. Obok grzywny i nawiązki w kwocie 3 tys. zł na rzecz Ośrodka Integracji Społecznej w Zielonej Górze, raper ma pokryć koszty sądowe w wysokości 953,56 zł, zapłacić 1220 zł za pełnomocnika oskarżyciela posiłkowego. Sąd orzekł także wypłatę 5 tys. zł na rzecz powoda oraz 250 zł opłaty za wpis od pozwu cywilnego." A Wy dalej jarajcie się takimi raperami ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
"Usiądź weź krzesło,kim jest ****a Pelson ,**** mnie obchodzi co powiedział Eldo,**** mnie obchodzi hipokrytów społeczeństwo które nigdy w życiu ze mną w jednym szeregu nie szło..." "... O to ja wróg publiczny, na pohybel tym co sapią-na deszcz się nie zanosi przejdzie bokiem-rzuć parasol... Hejterzy hejterzy słabiaki,społeczniaki wszyscy ci co cienko piszczą no ilu takich? Powiem wprost znaczna większość te cipy piszczą cienko bo żałoba ich zbliża tworzą przeciw mnie jedność.Spokojnie po kolei jestem sam się nie rozdwoje za racjami swymi stoje a ten numer już przebojem..."
Ostatnio edytowane przez bebeto : 06.04.2010 o godz. 14:36.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Temat akcji z Zielonej był wielokrotonie poruszany, więc najlepiej zakończyć go, co nie zmienia faktu, że Peja to frajer.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Mistrzostwo ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Rysiu mistrz pogrążania samego siebie |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A razem z Peją chuligani Amici ? Ciśnie wielu dobrych raperów, ciekawe, kto z nim będzie chciał coś jeszcze nagrac spoza Poznania.
Ostatnio edytowane przez Endorfinka : 07.04.2010 o godz. 06:58.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
O gustach sie nie dyskutuje podobno ? a wy sie napinacie jeden na drugiego że ten słucha Peji a ten Tedego... ****a proszę was... Ja Słucham Tedego trochę więcej Peji tak jak i Pelsona całą Moleste Eldo HG.... itp i ni spinam się tak jak wy... Piona
Ostatnio edytowane przez Nowohucianin^^ : 06.04.2010 o godz. 16:45.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |