|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez Donki : 01.04.2010 o godz. 20:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
np. galeria krakowska, galeria kazimierz, ulica szewska
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Co zrobić, żeby mi emoty nie świrowały na gadu, bo jak migają to jest czarne tło i to mnie trochę irytuję
![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Poszukuję polskich napisów do filmu Słowenka (ang. tytuł A call girl):
http://www.filmweb.pl/f480227/S%C5%82owenka,2009 Jeżeli ktoś posiada, to będę bardzo wdzięczny za pomoc. Przekopał większość strony z napisami i niestety nic polskiego nie znalazłem...:( ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To tak, mam kilka pytań.
1. Nie orientuje się ktoś gdzie można zamówić w Krakowie fototapete dobrej jakości i po jakiej cenie? 2. Jakich rozmiarów zdjęcie potrzebne jest do fototapety dobrej jakości? 3. O co chodzi z tymi grafami MUS. Niech ktoś wtajemniczony mi odpowie, kogo to jest, bo pełno tego w Krakowie widze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
zależy skąd chcesz dojechać. jeśli prądnik czerwony to 139 i wysiadasz na przystanku Zarzecze. Tramwajem nie polecam bo cały Widok wtedy do przejścia.
![]()
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
![]() Każdym tramwajem (4,8,13,74) na Balicką Wiadukt, schodzisz schodami za Złota Rybką, przechodzisz przez przełączkę w bloku i idziesz praktycznie cały czas prosto chodnikiem/alejką. W kierunku górki. Z autobusu albo wysiadasz przystanek Zarzecze i idziesz wzdłuż ulicy koło Straży albo jedziesz na pętlę autobusową (np 172) i z niej idzesz ścieżką rowerową/pieszą która jest na wprost praktycznie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.06.2010 o godz. 20:43.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Co może zobaczyć u mnie użytkownik naszej-klasy któremu kliknę na "zablokuj" w profilu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
że jest przez ciebie zablokowany
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Chcę się zarejestrować na tej stronie:
https://whatrecords.f-ten.net/checkout.asp?ID=3326053 Obok House* mam wpisać numer domu i mieszkania, a okok County/State* nazwę województwa? No bo Street* i Town/City* to wiadomo. Przechodzę dalej wypełniam dane karty, klikam continue i pojawia się na czerwono : Address 2: Too many Characters. Maximum is 50. County: Too many Characters. Maximum is 50. Co jest? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy są jakieś srony piłkarskie na których jest typer i co mecz mozna wygrywać koszulke albo jakieś gadżety? chodzi mi o tą formule co jest na RealMadrid.pl
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Kiedy bedzie parada gejow w Krakowie?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
nie wiadomo po prostu czy jeść wszystkie jajka jutro czy nie...
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
-Promocja danego zabytku(obiektu) chodzi o umieszczenie go w przewodniku UNESCO, przez co zwiedzający będą odwiedzać dane miasto -wpływy do budżetu z turystyki -Finansowe ( jest fundusz UNESCO do którego można się zgłosić gdy zabytkowi grozi niebezpieczeństwo( typu zawalenie, odpadanie ścian itp rzeczy) udzielenie kredytu na konserwacje. - Prestiż To tak na szybkości, z tego co pamięta z turystyki. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Jeśli nic nie zmienili to wyskakuje jakby pusta strona z napisem "Zostałeś zablokowany przez tego użytkownika i nie możesz oglądać jego profilu" czy jakoś tak. W każdym razie kumpel tak miał jak go jedna taka zablokowała |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Pilne !
Potrzebuję pilnie 1000zł albo chociaż 500zł . Nie mam stałego zatrudnienia i pracuję na czarno. Jest taka możliwość przez neta jakoś załatwić pożyczkę do niedzieli ? ![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czy na allegro płaci się za wystawione przedmioty, czy tylko jeśli coś sprzedam? Oczywiście chodzi mi o kasę dla allegro.
Prosze o jak najszybszą odpowiedź. Dzięki Zola
Ostatnio edytowane przez fanKA92 : 02.04.2010 o godz. 19:24.
![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
A jak go sprzedasz, to dodatkowo prowizja jest naliczana ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Nie bardzo.
Odbędzie się w maju, ale jeszcze nie ma daty. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Moje źródło: http://www.90minut.pl/liga/0/liga4389.html
![]()
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Czy ktoś wie gdzie w Wałbrzychu/Szczawnie Zdroju można obejrzeć mecz Wisły? Jakis bar, pub itp.
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|