The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Bartii
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2010, 09:51
rafal777 napisał(a):Wyświetl post
Tak ale zwróć uwagę że trybuny nie były budowane równocześnie. Nie wiem czy dokładnie wtedy ale wydaje mi się że to był początek boomu budowlanego. Ceny materiałów były sztucznie windowane na takie poziomy że głowa mała. Wszystko drożało o kilkanascie lub nawet kilkadziesiąt procent. Nie dziwi więc większy koszt. Ja kiedys powiedziałem, że Wisła zapłaci za to iż była prekursorem i pierwsza wzięła się za budowę stadionu. Szklaki przetarła i teraz każdy już widzi jak nie należy tego robić.
Tylko ze trybuny wschod i zachod sa budowane juz po boomie budowlanym...
Wisła najlepszym klubem na świecie.
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 02.04.2010, 10:00
Ciekawe czemu doczepili się znowu czegoś związanego z Wisłą, gdy nasz stadion jest jednym z tańszych w Polsce... Normalka
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 02.04.2010, 10:34
grogoriogreg napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe czemu doczepili się znowu czegoś związanego z Wisłą, gdy nasz stadion jest jednym z tańszych w Polsce... Normalka
Ja pierd*** ludzie ale macie problemy. Weszło to jest portal co jedzie po wszystkim co się rusza. A może raczej po wszystkim co się nie rusza o leży podczas meczu. Jak wy bierzecie takie sprawy do siebie to widać dzieciaki z Was. Sami na stadion jedziecie ale jak ktoś inny sie na ten temat zająknie to już z pięściami. Nie lubię tego powiedzonka ale muszę go użyć: "typowo polskie!!"
Odpowiedz cytując
Kuba
Senior Member

Stary 02.04.2010, 10:39
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
Kuba nie strasz nawet
W rozmowie z dziennikarzami ok 3 tygodnie temu Filipiak z pełna powaga stwierdził, że wystartuje w konkursie na sponsora tytularnego stadionu Wisły.

Jest na to jednak mała szansa bo:
1. Filipiak nie ma na tyle kasy, żeby wyłożyć kilkanascie mln na to
2. profesorek jest pajacem i lubi szum medialny - znając go o to chodzilo w tej wypowiedzi.
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Stary 02.04.2010, 10:48
grogoriogreg napisał(a):Wyświetl post
No wlasnie dobrze, ze sie ktos wreszcie zaczal czepiac. Przeciez golym okiem widac, ze cos jest nie tak ze stadionami w Polsce. Nasz stadion to naprawde jaskrawy przyklad.

Jesli chodzi o Weszlo to przynajmniej nie lukruja tam rzeczywistosci w polskiej pilkce jak gazeta.pl i inne onety, dla ktorych jedyna sensacja jest szkalowanie kibicow.
Odpowiedz cytując
M89
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 02.04.2010, 10:54
Kuba, on już nawet do Ligi Mistrzów chciał wchodzić...

edytka:

Jedno z lepszych zdjęć ostatnio. Warto też zobaczyć fotki z Kopca na stadionwisly.info. A tak na marginesie, to sądzę, że liczba ludzi przekonanych do wyglądu naszego stadionu będzie rosła wprost proporcjonalnie do postępu prac.
Ostatnio edytowane przez M89 : 02.04.2010 o godz. 11:26.

Po burzy słońce wychodzi zza chmur...
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 02.04.2010, 11:07
Przeciez nikt nie mowi, ze inne stadiony budowane w Polsce sa tansze...wrecz przeciwnie. Tylko jak to ma sie do cen np. na rynku niemieckim? U nas wybudowanie takiego obiektu powinno byc znacznie tansze, a jest drozsze i w dodatku wrazenia artystyczne bardzo srednie(konstrukcja rodem z lat 80).
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 02.04.2010, 11:19
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...wszy_kwietnia/

to mnie zaskoczyli.. z autem wiedzialem ze blef..
A może to nie żart.Na dziś robota na budowie skończona.To nawet krócej niż 1 zmiana
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Stary 02.04.2010, 11:22
Kuba napisał(a):Wyświetl post
W rozmowie z dziennikarzami ok 3 tygodnie temu Filipiak z pełna powaga stwierdził, że wystartuje w konkursie na sponsora tytularnego stadionu Wisły.

Jest na to jednak mała szansa bo:
1. Filipiak nie ma na tyle kasy, żeby wyłożyć kilkanascie mln na to
2. profesorek jest pajacem i lubi szum medialny - znając go o to chodzilo w tej wypowiedzi.
Swoją drogą to byc sponsorem tytularnym a nie byc jego operatorem albo przynajmnie nie posiadać biura na stadionie jest przynajmniej wg.mnie bez sensu.
Co to jest np.Coca Cola Arena gdzie Coca cola nie ma nic do gadania w żadnej kwestii poza nazwą
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując
-Goral-
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 02.04.2010, 11:43
Liczy się reklama. Komentatorzy w czasie meczu wielokrotnie wymawiają nazwę stadionu: "dziś mecz na ...", "gramy na ...", "świetne widowisko na ...". I kupę ludzi słyszy nazwę marki i o to w tym chodzi. Kiedyś była moda, żeby dawać nazwę marki w nazwie klubu np: "Legia Daewoo Warszawa". Teraz większość nowych stadionów będzie miało komercyjną nazwę i kaska będzie lecieć.

Rozumiem, że to miasto będzie brało kasę od sponsora tytularnego. Ale tak naprawdę to powinna brać Wisła, lub te pieniądze powinny być uwzględniane w rozliczeniu za wynajem stadionu. Bo nazwa marki będzie wymawiana nie dlatego że jest sam w sobie stadion, ale dlatego, że Wisła tam będzie rozgrywała mecze i w 95% przypadków to właśnie podczas meczów Wisły nazwa marki będzie wymawiana.
Ostatnio edytowane przez -Goral- : 02.04.2010 o godz. 11:51.
Odpowiedz cytując
Dagobert
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 02.04.2010, 11:46
ja tam patrze na Filipiaka tak, docenia, że stadion Wisły a tym samym klub i całe otocznie to najwspanialszy obiekt w Małopolsce więc chce nam dać kasę na wykończenie myślę że słusznie tak uważa ale nie ma szans bo nie zna się na tym choć u nas wszytko możliwe ale ja myślę że będzie sport 5
Odpowiedz cytując
Pero
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 02.04.2010, 12:00
Co do dnia otwartego to mam nadzieję że do tego czasu zamontują przynajmniej z pół sektora krzeseł, żeby zobaczyć jak się będą komponować i czy są wygodne.
Druga kwestia to taka że mam nadzieję że przed sezonem zarządca stadionu nie zapomni o tak ważnej kwesti jak umycie krzesełek na D i E bo są naprawdę w fatalnym stanie.
Odpowiedz cytując
filip74
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 02.04.2010, 12:19
W Gdańsku zaczęli montować 1 wręgę .
http://www.skyscrapercity.com/showth...48428&page=501
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 02.04.2010, 12:47
Pero napisał(a):Wyświetl post
Co do dnia otwartego to mam nadzieję że do tego czasu zamontują przynajmniej z pół sektora krzeseł, żeby zobaczyć jak się będą komponować i czy są wygodne.
Druga kwestia to taka że mam nadzieję że przed sezonem zarządca stadionu nie zapomni o tak ważnej kwesti jak umycie krzesełek na D i E bo są naprawdę w fatalnym stanie.
Znając zycie to krzesełka będą czyścili kibice

For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Przeciez nikt nie mowi, ze inne stadiony budowane w Polsce sa tansze...wrecz przeciwnie. Tylko jak to ma sie do cen np. na rynku niemieckim? U nas wybudowanie takiego obiektu powinno byc znacznie tansze, a jest drozsze i w dodatku wrazenia artystyczne bardzo srednie(konstrukcja rodem z lat 80).
Wygląd estetyczny nie ma wspólnego nic z kosztem stadionu. Jakby u nas zrobili elewację z membramy albo zrobili któryś z projektów z konkursu który był przed rozpoczęciem budowy trybun wschodniej i zachodniej to zapewniam że stadion byłby bardziej efektowny a koszty pozostały takie jakie są.
Tak mi się wydaje że gdyby pomalowali ten beton jakoś sensownie na biało-czerwono to z tymi niebieskimi elementami dachu wyglądałoby to fantastycznie
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 02.04.2010, 13:03
Cytat:
Znając zycie to krzesełka będą czyścili kibice
Z tęsknoty za tym stadionem zgłaszam się na ochotnika
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Stary 02.04.2010, 13:07
Dzien otwarty w Gdansku wyglada tak:
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 02.04.2010, 13:17
3mili0/ skyscrapercity napisał(a):
No i szczelina w dachu na wschodniej między trybuną a narożnikami, póki co została...
http://i41.tinypic.com/2z6f1uh.jpg
wiem o ktora mu szczeline chodzi (tam byl taki "przerywnik" miedzy konstrukcja naroznika a reszta trybuny i byla taka mala szczelina w dachu) ale patrzac na foto wydaje sie ze zostala przykryta.. chyba ze ktos ma lepsze oko

chyba ze nie chodzi o to foto, ale spojrzenie na to z innej perspektywy , tyle ze nie robil w tych miejscach zdjec, jak ktos bedzie robil foty niech luknie tam gdzie trzeba..gdzies w tym miejscu http://i39.tinypic.com/95wz01.jpg i po drugiej stronie to samo
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 02.04.2010 o godz. 13:26.
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Stary 02.04.2010, 13:28
orzeu napisał(a):Wyświetl post
Dzien otwarty w Gdansku wyglada tak:
Bo to jest Gdańsk u nas matołki moze na forum to zobaczą i stwierdzą po dłuuuugim i intensywnym namyśle: ale jaja da się!
A tak naprawdę to ze wszystkim jest jak ze staraniami o Euro- my to Kraków więc nam się nalezy, a na stadion czy brzydki czy ładny i tak "kibole"przyjdą to po co jakies dni otwartę, po co ładna elewacja,po co maskowanie badziewia na dachu.Chwała SKWK że w sprawie krzesełek ich przekonali.
Jak pomyślę o naszych urzędaskach i rajcach (poza p.Darkiem ) to mi się robi niedobrze
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Od: 07.2005

Stary 02.04.2010, 13:37
W Gdańsku po prostu myślą,bo wiedzą że jakoś trzeba zachęcić te dziesiątki tysięcy ludzi do chodzenia na mecze piłkarskie,u nas za to będzie tragedia,na szlagiery koło 20.000 na inne zaś 15 max i tak to się skończy.
Raz do roku przyjedzie jakaś Barcelona albo Levadia i wtedy będą komplety
Odpowiedz cytując
marcin19876
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 02.04.2010, 14:13
a co z naszymi cudownymi krzeselkami składanymi?kiedy zaczynają je montowac na sektorze C?
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 02.04.2010, 14:27
Nie ulega wątpliwości, że stadion jest przepłacony w stosunku do innych porównywalnych obiektów i ich funkcjonalności oraz wyglądu, nie tylko za sprawą błędów miasta i Obtułowicza, ale nie ma sensu nad tym debatować, dostarczając argumentów jego przeciwnikom i krytykom.

Dla mnie teraz kluczowe są następujące sprawy: skoro są już uchwalone dodatkowe pieniądze, kiedy konkretnie zostaną rozpisane przetargi na wykonanie IT, monitoringu, budowę dróg dojścia do D itd? I kiedy konkretnie mają zostać zamontowane oraz "oddane do użytku"- jakiś harmonogram musi tu przecież istnieć?!

Jeśli nie padnie na to jakaś konkretna odpowiedź ze strony miasta, mam nadzieję, że nasz nieoceniony radny Olszówka zapyta o to w kolejnej interpelacji.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 02.04.2010, 14:30
Cytat:
W Gdańsku po prostu myślą,bo wiedzą że jakoś trzeba zachęcić te dziesiątki tysięcy ludzi do chodzenia na mecze piłkarskie,u nas za to będzie tragedia,na szlagiery koło 20.000 na inne zaś 15 max i tak to się skończy.
Bez przesady. Nie pamiętasz jesieni 2007? Korona - komplet (20k), Lech - komplet. Teraz jak przyjdą jeszcze pikniki zobaczyć nowy stadion to o średnią na poziomie 20 tys. się nie martwię. Chociaż trzeba się starać, by było jeszcze lepiej.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 02.04.2010, 14:52
juz nie przesadzajcie.. spójrzcie na stadion w Gdansku, a na nasz.. na profesjonalne podejscie jakie u nich jest, a u nas.. na prace jakie tam wykonuja, a jakie u nas.. cala ta otoczke..
tam jest po co przyjsc,. bo jest to wielka budowla.. i w milej atmosferze krok po kroczku jakis tam kierownik moze ci powiedziec co bedzie tu , a co tu, a co tam.. wszystko czarno na bialym, u nas jak byl reportaz o tych stadionach w Krakowie na TVP3 to dziennikarz sie pyta jakiegos tam kierownika zeby cos powiedzial o C.. "no .. yyy .. polozony dach jest.. yy polozony taki jak na D.. no i prace wewnatrz trwaja yy" i dziekuje, oni sami nie wiedza co buduja i po co to dokrecaja.. projekty kazdego dnia sie zmieniaja i **** wi co do czego, bo bledow tyle ze glowa mala.. wystarczy spojrzec na ubogie newsy na oficjalnej stronie.. wiekszosc rzeczy ktore opisuja mozna zauwazyc samemu patrzac w kamerke.. oni sami sa niedoinformowani i nie wiedza co ich czeka..
u nas co jest do zobaczenia? pustostan wewnatrz C bez scian w niektorych miejscach i tyle.
Przeciez D i E sa nieczynne, A/B dopiero wyroslo, i na dodatek to gowno zwane okraglakiem, ktore nalezy omijac szerokim lukiem bo patrzec sie na to nie da.
niech sobie juz lba nie zawracaja tymi dniami otwartymi, tylko skoncza wreszcie ten stadion bo czlowiek ma dni ze idzie wysiasc spogladajac na to co sie dzieje z tym stadionem, ten koszmar musi sie skonczyc
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 02.04.2010 o godz. 15:06.
Odpowiedz cytując
runner
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 02.04.2010, 14:55
Znalazłem te fotki z 06/07 2009. Postęp co do samej trybuny wschodniej (C) jest podobny do obecnie budowanej zachodniej (A/B) - oczywiście wyłączając narożniki.
Jeżeli od czerwca 2009 do planowanego maja 2010 minie -11 miesięcy, to jak ZIKiT/ Mostostal chce skończyć trybunę zachodnią do października 2010 - zostało raptem 7 miesięcy.
Oczywiście to czysta matematyczna kalkulacja. Z tym, że jeszcze 4 miesięce i trzeba dach budować od zaplecza, aby zrobić murawę. Oby z całością nie przedłużyło się do marca 2011.
(murawa, drogi dojazdowe, wykończenie, It)

http://www.reymonta22.pl/?a=galeria&b=item&id=373
Runner

Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 02.04.2010, 17:13
WILU TS napisał(a):Wyświetl post
Naprawdę uważasz, że od tego jak zorganizujemy dzień otwarty będzie zależeć frekwencja na nowym stadionie?
Ddf
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Od: 07.2005

Stary 02.04.2010, 17:32
Nie od jednego,od paru już na pewno,doskonale wiemy dlaczego nie raz są takie małe frekwencje - ludzie nadal uważają że mogą dostać krzesłem albo koktajlem mołotowa...i właśnie przez takie dni otwarte i np różne gadżety , prelekcje można to zmienić.
Bez tego choćbyśmy się nie wiadomo jak napinali na necie frekwencja będzie nadal taka sama jak dawniej.

ehhh ja poważnie a Ty swoje,no ale jak chcesz,ja już napisałem co miałem do napisania i myśle że w miare normalni będą wiedzieć ocb.
Ostatnio edytowane przez WILU TS : 02.04.2010 o godz. 18:26.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 02.04.2010, 17:48
WILU TS napisał(a):Wyświetl post
Nie od jednego,od paru już na pewno,doskonale wiemy dlaczego nie raz są takie małe frekwencje - ludzie nadal uważają że mogą dostać krzesłem albo koktajlem mołotowa...i właśnie przez takie dni otwarte i np różne gadżety , prelekcje można to zmienić.
Bez tego choćbyśmy się nie wiadomo jak napinali na necie frekwencja będzie nadal taka sama jak dawniej.
No ale takie dni otwarte mogą◙ paradoksalnie zniechęcić ludzi do przychodzenia na stadiony, bo wtedy mozna te koktajlne mołotowa, maczugi, granaty i karabiny maszynowe sprytnie ukryć w ubikacjach, szybach wentylacyjnych i na meczu je potem wykorzystac... Kibole też są cwani...
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 02.04.2010, 18:30
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Naprawdę uważasz, że od tego jak zorganizujemy dzień otwarty będzie zależeć frekwencja na nowym stadionie?
Napewno to duży krok do tego. Przyjdzie ileś tam ludzi, nawet nie interesjących się na codzień piłką, gdy im się spodoba, powiedzą swoim znajomym, znajomi znajomym itp, na mecz otwarcia z Juventusem przyjdzie full stadion i pewnie część publiki zostanie

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Pero
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 02.04.2010, 18:51
runner napisał(a):Wyświetl post
Znalazłem te fotki z 06/07 2009. Postęp co do samej trybuny wschodniej (C) jest podobny do obecnie budowanej zachodniej (A/B) - oczywiście wyłączając narożniki.
Jeżeli od czerwca 2009 do planowanego maja 2010 minie -11 miesięcy, to jak ZIKiT/ Mostostal chce skończyć trybunę zachodnią do października 2010 - zostało raptem 7 miesięcy.
Oczywiście to czysta matematyczna kalkulacja. Z tym, że jeszcze 4 miesięce i trzeba dach budować od zaplecza, aby zrobić murawę. Oby z całością nie przedłużyło się do marca 2011.
(murawa, drogi dojazdowe, wykończenie, It)

http://www.reymonta22.pl/?a=galeria&b=item&id=373
Ale na wschodniej żeby dojść do takiego stanu potrzebowali aż 5-6 miesięcy. Na zachodniej doszli w 1,5-2,5. Tempo wykonanych prac przez ostatnie 2 miesiące jest nieporównywalnie większe od tego na trybunie wschodniej. Co i tak nie znaczy że zdążą na październik
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 02.04.2010, 19:13
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Napewno to duży krok do tego. Przyjdzie ileś tam ludzi, nawet nie interesjących się na codzień piłką, gdy im się spodoba, powiedzą swoim znajomym, znajomi znajomym itp, na mecz otwarcia z Juventusem przyjdzie full stadion i pewnie część publiki zostanie
tak a potem przegramy 2 mecze w lidze i znow przyjda ci co zawsze... Panowie przyjdzie kto ma przyjsc, kibicow mamy jakich mamy, ale 2 sezony temu było widac, ze dobry martekting pompowanie balonika dalo jakis efekt bo frekwencja ponizej 15 tys raczej nie spadała( moze 2,3 mecze w sezonie), i nie potrzeba było jakis dni otwartych, tylko 2,3 transfery dobra otoczka, wspolpraa z kibicami, fanklubami i frekwencja sie sama robila. Ci co na Wisle byli widzieli, znajomym poopowiadali, a byly mecze z Legia gdzie zainteresowanie szacowano na 50 tys. gdzie na stadionie bylo z nadkompletem pewnie wiecej niz 21 tys. itd. Wisła ma duzo kibiców, i o nich trzeba w szczegolnosci zadbac, a nie łudzić sie ze ktos przyjdzie zobaczy nowy stadion i oszaleje, taki dzien otwarty bedzie gratką dla kiboiców aktywnych, bo kto nieinteresujacy sie piłka bedzie specjalnie na cichy kącik zapierdzielał, zeby sobie stadion pooglądać. Jeszcze rozumiem przy okazji ktos moze wpasć, ale specjalnie na pewno nie. Nawet jesli, przyjdzie na jeden dwa mecze z Juventusem czy kimś tam i potem zniknie... Kogos kogo nie jara piłka to trudno, zeby stał sie fanatykiem i na wszystkie mecze chodził, bo zobaczy, ze gdzies na trybunie wiercą czy belki ukladają, a po drugie sam słysze głosy, ze ludzie na sam słuch o lożach tzw. skyboxach... sa bardzo podjarani, a na meczach rzadko bywają, wiec tak jak mowie dni otwarte to rodzaj ciekawostki dla tych co sie tym interesują, a nie dla tych co ich to nie kreci.

Zresztą taki przykład Amiki... Jacy oni by nie byli, ale na ich przykladzie widzimy, jak wygląda pompowanie balonika, wspolpraca z kibicami i marketing. Tam to ulotki po mieszkaniach rozsyłają zachecajace do przyjscia na mecz, jak ktos źle pisze o kibicach to zarzad klubu wstawia sie za nimi, a u nas wygląda to jak sami widzicie... O Wizerunek sie nie dba... Sam przyklad frekwencji, w paru meczach, gdzie gołym okiem widac bylo ze prawie ful -15 tys w necie pisali ze 8, a klub miał to w dupie, juz nie mowiac o najprostrzych rzeczach tj. wygląd strony oficjalnej, czy jej możliwości, bo w porównaniu z Amikowską jest uboga. Najpierw niech ktos w klubie o prawdziwym martekingu zacznie porządnie myśleć, a nie o dniach otwartych.

ps2. Nawet taka głupia opcja bilet na wysyłke- jakby wpłyneło na frekwecje, daje głowie ze na kazdym meczu od 3-5 tys na bank wiecej ludzi by mogłol być, zreszta pare osob tu piszacych pewnie coś o tym wiedzą, bo nie zawsze w tyg mozna zrobic 100- 200 kilosów po bilet tam i z powrotem.
Ostatnio edytowane przez palikot : 02.04.2010 o godz. 19:27.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów