|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
ma ktoś może jakiś patent, żeby zagrać przez internet z kumplem w NBA 2k10?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam problem z grą Batman Arkham Asylum chce ją dzisiaj odpalić avast mi wykrywa jako wirusa.Reinstalka gry nic nie daje.Jedyne rozwiązanie to chyba usunięcie antywirusa,polecacie jakiś dobry antywirus?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
peb.pl darkwarez.pl ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Miałem problem z Trackmania który udalo mi sie rozwikłać, żeby nie byl to calkowity offtop to powiem że giera wciąga niesamowicie. I jest darmowa przez neta
Edit: Ściągnąlem sobie darmową wersje FEAR Combat wyłącznie do internetu, ale po Angielsku. Wiem że jest Polska wersja, bo gra mi sie spodobala, tylko że na wszystkich stronach linki powygasały. Wujek Google, przynajmniej dla mnie nie odszukał polskiej wersji do pobrania...chlip. Jak by ktoś mial chęci, albo wiedzial skąd to ściągnąć, prosiłbym o wklejenie tutaj linka ![]()
Ostatnio edytowane przez <Crasch> : 30.01.2010 o godz. 22:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Zacząłem wczoraj przygodę z Mass Effect 2. Warstwa graficzna identyczna z pierwszą częścią. Trzyma wysoki poziom, choć twarze mogły by być lepsze. Wszystko jest niemal identyczne jak z pierwszą częścią. Widać programiści wyszli z założenia, że rzeczy rewelacyjnych poprawiać nie trzeba. Mamy więc tu opcje dialogowe, cut-scenki, animacje postaci, dynamikę akcji takie jak w jedynce.
Gra zaczyna się od mocnego .......***cia (dosłownie). Więcej nie powiem, żeby nie zdradzać szczegółów fabuły. A propos fabuły. Jestem na początku więc za dużo się nie da powiedzieć. Jeśli będzie dobra to nieśmiało można wskazywać kandydata do miana RPG 2010 roku. Mimo, że spędziłem z grą niewiele czasu to już pozostały mi w pamięci pewne miejsca i akcje z gry. To ce..... właśnie te dobre produkcje. Zobaczymy co będzie dalej. EDIT: No i skończyłem grę. Jedyny mankament to jej długość. Jest zdecydowanie za krótka! Mimo, że grafika jest tak jak w pierwszej części. Fabuła z deka liniowa, ale bardzo ciekawa. A końcówka zrealizowana z hollywoodzkim rozmachem. Podobnie jak Dragon Age, tak tutaj też można zauważyć kilka podobieństw, zwłaszcza z filmami sci-fi. Nie razi to jednak tak bardzo jak w DA. Może dlatego, że zapożyczono elementy z produkcji popularnych jedynie w pewnych kręgach. A może po prostu mam takie subiektywne zdanie na ten temat ===SPOILER=== Final Boss jest ogromny, za to cieniutki jak barszcz. W pierwszej części gry pokonanie ostatniego przeciwnika było wyzwaniem, chociaż był malutki. Trochę o tych podobieństwach. 1. Rasa Asari jest niemal bliźniaczo podobna do rasy obcych z serialu "Ucieczka w kosmos". Kto nie oglądał to poniżej porównanie Gra: http://img.hexus.net/v2/gaming/scree...ari1_large.jpg Serial: http://pu.i.wp.pl/?k=MTAyMDE3NjEsMzI2MjY0&f=cap026.jpg 2. Ludzie tworzą humanoidalne maszyny bojowe. Roboty się buntują i wypowiadają wojnę swoim stwórcom. Nie wszystkie są złe. Niektóre przyłączają się do ludzi i stają naprzeciw swoim braciom. Mówi wam to coś? To streszczenie Battlestar Galactica. W Mass Effect również taki wątek zastosowano. Quarianie tworzą do pomocy maszyny, zwane w grze Gethami. dalej już znacie. 3. Nazwisko głównego bohatera - Shepard. Dość popularne. Najbliższe podobieństwo to dowódca John Shepard z Stargate: Atlantis. Shepard występuje też np. w Zagubionych. 4. Postać Jack. Od dziecka przetrzymywana w bazie wojskowej, która specjalizuje się w tworzeniu najlepszych żołnierzy. Produkcja odbywa się przy pomocy treningu, mieszania w mózgu i zabawy genami. W pewnej chwili przyszli żołnierze uciekają z bazy. Znów mamy zgapiony pomysł z TV. Tym razem nawiązanie do serialu Jamesa Camerona, "Cień Anioła". I wiele innych. ===Koniec SPOILERA===
Ostatnio edytowane przez Gordian : 09.02.2010 o godz. 16:10.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ja jestem juz po pierwszych wrazeniach z Mass Effectem 2. Nigdy nie gralem w jedynke musze zaznaczyc na samym poczatku. I moge juz na poczatku napisac ze to chyba jest gra roku 2010.
Polaczenie taktycznej strzelanki podobnej do Gears of War(ktora mnie bardziej przypadla do gustu niz zwyciezcy z kategorii strzelanek w 2007) razem z elementami RPG w pierwszej czesci kompletnie mnie odrzucilo ale po przeczytaniu kilku bardzo otymistycznych recenzji w necie stwierdzilem ze skusze sie i kupilem. I kurna nie zaluje. Gra powala z sila atomowego wybuchu. Chowanie sie po katach przed kulami, do tego mechanika RPG`a choc nieco uproszczonego tworza mieszanke iscie wybuchowa. Grafika jak dla mnie rewelacja, muzyka i wogole udzwiekowienie gry to klasa sama dla siebie. Naprawde ciezko mi przypomniec sobie gre ktora mnie tak zachwycila juz od pierwszych minut i mam ochote na wiecej i wiecej, i zeby to sie nie konczylo. Mam tylko obawy czy nie bedzie tak jak pisal Gordian ze gra jest krotka. Choc z drugiej strony lepiej krocej a efektowniej, niz dluzej a nudniej... I przede wszystkim fabula mimo ze mam niecala godzine gry za soba znamionuje prawdziwa uczte fabularna. Jak dla mnie rewelacyjna gra po pierwszych minutach gry, zobaczymy jednak jak bedzie dalej, ale jak dla mnie to murowany faworyt do miana jednej z najlepszych gier tego roku. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sorry za post pod postem, ale ta informacja ze swiata gier jest pieronsko wazna.
UWAGA, UWAGA! Wlasnie wystartowaly beta testy trybu online Starcraft`a 2. Jako ze beta testy kampanii single player juz sie zakonczyly oznacza to ze za 2-3 miesiace fani beda mogli cieszyc sie jednym z najlepszych RTS`ow w calej historii. P.S. Dodam pierwsze wrazenia - rewelacja i beczka miodu ). |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Trzaskał ktoś już w nowego Battlefield Bad Company 2 - BETA ? Wczoraj mi przyszedł cd-key na maila,gra po prostu miazga rozwalasz praktycznie wszystko ci się da(nawet jak się schowasz na strychu to i tak cię rozwalą, to samo ma się kryjówka za "betonem")Gra według mnie, powinna być grą roku ale już wiemy, że nie będzie w tym roku Mafia II,nowy Medal oraz Call of Duty.Nie chcę wiedzieć co będzie w wersji full Battlefield tu macie mojego szybkiego gameplay:
http://www.youtube.com/watch?v=Qida_...layer_embedded ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja już pykam w nowego BFa 3 dni i powiem że jest dobrze, nawet bardzo dobrze. Na razie nie powiem więcej. Zobaczę jaka będzie wersja finalna i wtedy się wypowiem, choć po becie oczekiwania mam naprawdę spore.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jak oceniacie najnowsze dzieło blizzarda Starcraft 2 ?Moim zdaniem ta gra to ideał pod każdym względem.Zarówno szczegółów, grafiki i grywalności.Starzy wyjadacze 1 napewno nie będą narzekać :]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Grałem w finalną i powiem że singiel bardzo dobry w moim odczuciu chyba nawet lepszy niż w mw2. Długość rozgrywki jest podobna jak w codzie. Na temat multi się nie wypowiadam bo jest praktycznie to samo co w becie. No może z małymi zmianami + optymalizacja.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
mam pytanie która gra ma większego klienta i która gra ma większe wymagania Runes of Magic czy World of Warcraft sprawdzałem na pewnej stronce wymagania i co do WoWa wszystko było na pass z moim sprzętem niestety nnie mogłem sprawdzić czy odpali RoW w związku z tym mam pytanie czy jak na moim sprzęcie odpali WoW to czy odpali Runes of Magic
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Ma ktoś jakiś poradnik do NBA 2k10? Bo w ogóle nie potrafie tam bronić ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Gra ktoś w WoWa na jakimś porządny prywatnym serverze? Szukam już z godzinę jakiegoś dobrego i wszystkie mają online po 200 osób i nikomu nie potrzebne sklepy co można kupic w nich 100 talentów. Szukam servera który ma w miarę ogarnięte questy, spelle, talenty itp. i nie żaden funserver, exp i loot 1-3. Jak ktoś coś wie to proszę o pomoc ;D
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
propo BC2 (Bad Company2) ma ktoś podobny problem że w misji w której musze sie dostać do helikoptera pod ostrzałem po wejściu po drabinie na dach gdzie na mnie czeka helikopter wyskakuje czarny ekran i wywala do Visty po czym pojawia sie komunikat że wystąpił błąd z programem BC2 i zostanie on zamknięty
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja w którejś misji miałem coś podobnego. Jak włączyłem ją od początku to się błąd nie powtórzył. Spróbuj może pomoże.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.keye.pl/games/product/id/...Prepaid-60-dni
Macie panowie jakbyscie nie wiedzieli ile sie placi za miecha gry w WoW`a. Ten koszt to okolo 39 zlotych. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oki a może mi ktoś powiedzieć czy ktoś już grał albo gra w Runes of Mages
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 01.04.2010 o godz. 18:55.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Witam, czy ktoś może z forum gra w taką gierkę http://footballsuperstars.com/. Jeśli tak to proponuje jakąś drużynę założyć i połączyć siły
![]() ![]() 89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu. Badanie rynku - zarejestruj się za free ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Może się wygłupię przez wiekowość gry której zapytam ale dla mnie ona jest ponad wieczna i nadal fanastycznie się w nią gra. Mowa o Quake3 Multiplayer? Może zachowała się komuś na komputerze jeszcze ta gierka?
![]()
Tylko jeden Klub,
Kocham aż po grób. Kraków to nasz gród, Wisełko naprzód! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
jak już mowa o starociach, to też zapytam. Grywa ktoś w Deluxe Ski Jumping 2 ?
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
niestety teraz to juz nie jest to co wtedy, zamiast utrzymac jakas jedną mysl to co rusz diametralnie zmieniają ją od podstaw w zasadzie przez co tracą graczy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy PES 2010 pójdzie mi na takim sprzęcie:
Intel Pentium 4 3ghz Radeon x600 PRO 128mb (moge podkrecic do 256) 2gb ramu DDR2 ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Równie dobrze możesz chyba pograć tutaj W samego Q3 nie grałem i nie wiem na ile oddaje to jego klimat, ale wydaje mi się, że nie jest złe ![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
re adamafia W grze jest juz PMC "TS Wiselka". Polecam. ![]() Dla niezorientowanych - pmc to 'player managed club'. W Football Superstars PMC pelnia role podobna do gildii (przypominam ze to w koncu MMO). re genio Mnie tam ostatnie zmiany sie bardzo podobaja. Latwiej sie gra mecze (tzn, nie trzeba dlugo czekac na mecz). Miasteczko jest fajne, nie trzeba nigdzie daleko lazic, wszystko mozna zalatwic w pare minut+ cholerny czas loadingu przy wchodzeniu/wychodzeniu ze sklepow itd. Nawet z powolnymi przejsciami wszystko jest duzo szybsze niz zapieprzanie z jedej wyspy na druga po jakiegos skilla i z powrotem do baru. Usunieto Kickabout. Wiem, ze graliscie sobie tam puchar Wislakow. Ale oprocz towarzyskich meczykow w "KA" Ruscy (przewaznie.. ale w sumie to wiekszosc hardkorowych graczy) grindowali swoje staty przez co 3, 2 liga byla bezsensowną rypanką. Polecam wszystkim te gre. Ma dosc duze wymagania, jest kiepsko napisana i zoptymalizowana - coz. Ich producentem nie jest Blizzard, Konami czy EA. To mala angielska firemka, ludzie ktorzy tworza te gre z pasja. Nie mozna oczekiwac zbyt wiele. Ale ta gra ma cos w sobie takiego, ze potrafi nawet uzaleznic. Ja przez dlugie miesiace nie potrzebowalem zadnych innych gier na moim PC. ![]() Polska scena w grze to osobny rozdzial. Jest pare klubow, jeden bardzo silny zaliczany do elity (Footstars). Wielu znakomitych polskich graczy (czesc to cwaniaki ale wielu moze Wam bardzo pomoc gdy zaczynacie sie w to bawic). No i przede wszystkim... Polska jest aktualnym mistrzem swiata. Po 3 zwyciestwach w grupie, o ile pamietam. Polfinal z Niemcami 7:0 (!!! a jak plakali pozniej!) i final z Turcja 5:1. Jak ktos ma jakies pytania to byc moze odpowiem (nie mam za duzo czasu). Troche o tym i tamtym wiem, bo bylem "selekcjonerem" tej zlotej reprezentacji. Nick w FS : szczebon/gascoigne ![]() ![]()
It's nothing four sticks of dynamite and a match can't fix
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Szukam chętnego na zagranie sparingu w FIFĘ 08.
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |