|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
ja używam programu jDownloader czy jakoś tak i np rano włączam,, idę do pracy, a po pracy filmy ściągnięte. oczywiście z linków z rapida.![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A potem przez takich "szczfanych szczfaniaczków" jak wy normalny człowiek aby ściągnąć jakiś plik musi przechodzić przez takie zabezpieczenia
![]() Tak więc pomyślcie o innych i nauczcie się korzystać z Torrentów, lub innych sposobów dzielenia się plikami. |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
no to przecież 5 sekund i wiadomo, że wpisać trzeba 5*10^21 + 2kpi + sin53st.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Panowie mam problem z gra Call Of Duty 5. Zaistalowalem wszystko pieknie, ladnie i... przy probie wlaczenia wyskakuje komunikat :runtime error
(tu sciezka do gry) abnormal program termination Co z tym zrobic, jak uruchomic ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Witam, mam problem a gra ANNO 1701, mianowicie gdy juz mi sie nie chce grac i zapisuje stan gry to od razu wychodzi mi na pulpit,(nie zwija do paska) i gra sie w sumie nie zapisuje, dostane jakies rady?
EDIT: Dodam jeszcze ze moj komputer przewyzsza zalecane wymagania gry. Powód: Sprzet
Ostatnio edytowane przez Ja_Kibic : 14.02.2009 o godz. 11:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Zainstaluj najnowsze stery od grafiki
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
wpisałem na google ten twój problem i z tego co się tam doczytałem to doradzają sterowniki zmienić
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
w ramach oderwania sie od rzeczywistości związanej z F1 w naszej lidze organizujemy turniej The Race of Champions
tym, którzy z niczym nie kojarzą tej nazwy powiem, że jest to rywalizacja na torze zamkniętym 1 na 1 z innym kierowcą o tytuł najlepszego [organizujemy turniej w serii wyścigowej Alfa Romeo 147 GTR] dla unaocznienia tego o czym piszę, wkleję krotki film z gry [ zobacz ] jeżeli ktoś nie posiada gry rFactor, a chciałby wziąć udział w naszym turnieju niech pobierze grę z linku poniżej, rozpakuje i gra [ pobierz ] [156mb] zasady turnieju opisane są na naszym forum [ tutaj ] IP serwera, na którym odbędzie się poniedziałkowy turniej podaję w podpisie wszelkie pomoce w prowadzeniu pojazdu wyłącza się klawiszami od F3 do F11 podczas jazdy w razie pytań piszcie na gg: 13305472
Ostatnio edytowane przez Genio : 15.02.2009 o godz. 12:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Tamta gierka zajmowała pewnie z pól mega Żadnych fajerwerków, prosta, były tylko fotki aktorów i tyle, reszta gry to tekstówka. Wybierało się tytuł, gatunek, reżysera, aktora i aktorkę wciskało się enter i komp generował film i ilość gwiazdek przyznanych przez krytyków, a potem jeszcze tygodniowy box-office.Możliwe, że ta gierka była na którymś krążku CD-Action, ale nie jestem pewny. Powód: CDA
Ostatnio edytowane przez donPedro23 : 16.02.2009 o godz. 21:37.
![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
zapraszamy tez do ligi F1..... ![]() |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
A ja mam takie pytanie. Ostatnio zacząłem grać w GTA 3 (tak, tak... 3, a nie 4) i mam taki problem. Wykonałem wszystkie misje w pierwszym mieście ale mimo to nie odblokował mi się przejazd tym tunelem. Czy ktoś wie co mam jeszcze zrobić?
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Orientuje sie ktos ,czy jest i mozna skads sciagnac uaktualnienie składów do gry NBA 2K9 ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O ile dobrze pamiętam to najpierw odblokowuje się przejazd tym mostem który znajduje się tam gdzie zaczynamy grę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
jakie gry o tematyce 2 wojny swiatowej polecacie?
napiszcie tez gatunek gry przy propozycji z gory thx ![]() ![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
FPS: Call of Duty 2, 5, Medal of Honor: Airborne.
![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
RTS: Faces of War, Company of Heroes
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Commandos I,II,III taktyczna
Commandos Strike Forces FPS(z elementami taktyki) |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Ja mam taką prośbę... Robię "patcha" do najnowszego pro evo, nie wiem czy można to patchem nazwać bo tylko zmienia przyśpiewki, ale przejdę do rzeczy. Będzie on zawierał inne przyśpiewki Wisły (Jesteśmy dumą..., Bo w Krakowie...) oraz przyśpiewki anty dla m.in. Lecha, Legii i Cracovii.
Patch już jest w dużej części skończony, ale brakuje mi jeszcze paru przyśpiewek... Macie może takie przyśpiewki np. o Lechu, Arce, Widzewie? Mogą być tylko linki np. do Youtube, dalej już sobie poradzę z wycięciem i zmontowaniem. Sam szukałem, lecz nie wszystko znalazłem. Byłbym wdzięczny Oczywiście jak będzie skończony wrzucę tu linka do pobrania go ![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
No fakt trzeba coś takiego zrobić, bo takie dali przyśpiewki do PESa że szkoda gadać. Chętnie pobiorę patch, kiedy już powstanie.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
witam... nie wiem czy wiecie czy nie... ja ostatni sprobowalem i nie zaluje
)super gierka...naprawde polecam ![]() http://www.ultrasgame.com/ wchodzicie zakladacie konto, i gracie macie 2 grupy: Hools oraz Ultras ... reszte dowiecie sie jak wejdziecie na tamta strone ![]() ************************** 1. Gra ma charakter ciągły czyli gracz cały czas dysponuje swoją ekipą, zakupionymi przedmiotami oraz poziomem rozbydowy stadionu, a z każdym pierwszym dniem miesiąca wszystkie pkt. hools i respekt są zerowane. 2. W grze każdy użytkownik rywalizuje w dwóch indywidualnych kategoriach: Respekt - mecze rozgrywane są u siebie i na wyjeździe. Gracz za mecze u siebie zyskuje pkt. respekt (ilość jest zależna od ilości ekipy ultras, ilości i rodzaju użytych przedmiotów oraz atrakcyjności przeciwnika).Gracz zdobywa także pkt. Respekt za mecze na wyjeździe - możesz zrobić każdą akcję, ale jej powodzenie jest uzależnione od waleczności twojej ekipy oraz ilości policji na meczu, która jest uzależniona od atrakcyjności rywala (czym więcej gwiazdek ma rywal tym więcej policji znajduje się na meczu) Hools - użytkownicy walczą pomiędzy sobą w ustawkach. Liczy się tutaj ilość ekipy hools i stopień jej wytrenowania (waleczność, wytrzymałość, technika). Każdy użytkownik może zaatakować innego, ale pod warunkiem, że są w tej samej lidze hools lub lidze wyżej lub niżej Gracz, który został zaatakowany po ataku ma 15 min. nietykalności, można też go atakować tylko pół godziny po wylogowaniu się lub bezczynności. Za zwycięstwo w ustawce gracz otrzymuje 2 pkt i -1 pkt za porażkę, jeżeli gracz atakuje zespół, z którym ma kosę pkt są mnożone razy dwa zarówno plusowe jak i minusowe. Atakujący w ustawkach traci 15% energii, atakowany 0%. Gracze rywalizują też w kategorii klubowej - gdzie są sumowane pkt. każdego użytkownika danej drużyny. Jest także czarna lista, czyli jeśli Cię ktoś zaatakował możesz mu się zrewanżować w ciągu 24h. 3. Info - tutaj możesz zobaczyc ile posiadasz przedmiotów ultras. 4. Ekipa - tutaj zarządzasz swoja ekipą hools i ultras, czyli możesz ich nazywać, obserwować, co trenują i ile jeszcze pozostało czasu itp. Każdy twój hools ma z góry przypisaną waleczność i wytrzymałość. 5. Mecz - tutaj rozgrywasz mecze. U siebie - robisz akcje ultras, które wykonują ultrasi. Wraz ze stopniem wytrenowania ultrasa pojawiają się kolejne akcje. Każda akcja ma wymaganą energię oraz ilość ultrasów a także sprzętu ultras, którego musisz mieć tyle co osób. Jeżeli rozbudujesz ekipę, nauczysz ich nowych opraw to mogą robić podczas meczu kilka prezentacji przykład - masz ekipę 7 ludzi, którzy potrafią baloniadę i śmieciowisko, masz 7 balonów i 7 serpentyn to podczas meczu możesz zrobić i baloniadę i śmieciowisko tymi samymi ludźmi. Musisz pamiętać, że kasę zarabiasz z biletów sprzedanych na meczu, a więc może tak być, że więcej wydasz na oprawę niż zarobisz ze sprzedanych biletów, z drugiej strony im większa oprawa tym dostaniesz więcej pkt. respektu. Wyjazd - na wyjazd jadą tylko hoolsi, możesz odrazu wybrać każdą akcję jaką robisz na meczu lecz jej powodzenie będzie uzależnione od siły twojej ekipy hools oraz ilości policji, która się zwiększa wraz ze wzrostem atrakcyjności rywala. Za udanie przeprowadzoną akcję dostajesz pkt. hools - czym trudniejsza akcja tym więcej masz pkt. Mecze ze zgodami - tutaj masz akcję zależne od ilości całej twojej ekipy, wydajesz kaskę na rzeczy dla zgód, ale dzięki temu dostajesz sporo pkt. respektu. 6. Ustawki - patrz pkt 1. hools 7. Trening - tutaj trenujesz swoją ekipę. Ultras - tutaj trenujesz ultrasów do wykonywania coraz lepszych akcji ultras. Siłownia - tutaj trenujesz swoich hoolsów, każdy hools najpierw musi wykonać każde ćwiczenie, aby na końcu mógł robić ćwiczenie dające najwięcej energii. Wytrzymałość twojego hoolsa spada po każdej ustawce, ale dzięki siłowni możesz ją odzyskać 8. Sztuki Walk - jest 8 różnych sztuk walk po dwie na każdy poziom do wyboru. Dzięki tym umiejętnościom Twój hools podczas ustawki może stoczyć więcej pojedynków. 9. Stadion - podczas meczy u siebie zarabiasz kaskę ze sprzedanych biletów na mecz a więc warto rozbudowywać stadion, aby na twoje mecze przychodziło więcej osób. 10. SPA - tutaj możesz doładować energie dzięki smsowi, każdy sms daje 5 doładowań energii po 100%, energie doładowywujesz naciskając znak ”+”, który mieści się obok energii*. Jeżeli potrzebujesz więcej SPA wyślij smsa za 10.98Pln, a odrazu dostaniesz więcej SPA. * Pamiętajcie - Zmienił się nr do wysyłania SPA... obecny to 71068. Należy wysłać smsa o treści: TC.UG.S(twój nr ID) 11. Sklep - tutaj możesz nabyć odpowiednie akcesoria kibica na wirtualne mecze. Sklep zabiera 5% energii. 12. Komis - tutaj możesz sprzedać niepotrzebne akcesoria, energia 5%. 13. Dopalacze - tutaj możesz wspomóc swoich ludzi po przez dopalacze, które zwiększają wytrzymałość ludzi na określony czas i dzięki nim twój człowiek może mieć więcej niż 100% wytrzymałości. Energia zabierana przy kupnie 5%. Dodatkowo każdy dopalacz skraca czas ćwiczenia na siłowni w czasie działania dopalacza. 14. Bar - bar jest zawsze otwarty. Za kaskę i 5% energii możesz zwerbować zarówno Ultrasa jak i Hoolsa do swojej ekipy. Każdy hools zwerbowany przez Ciebie ma losowo wybrana waleczność i wytrzymałość. Za każdego zakupionego nowego członka ekipy (Hools i Ultras) ponosisz codzienne koszta utrzymania… 15. Wiadomości - komunikator służący do komunikowania się między użytkownikami 16. Profil - tutaj możesz: a. zmienić hasło w grze b. wgrac avatara (wgrac jakieś zdjęcie i kompresja bedzie automatyczna) c. jeżeli nie chcesz grać w ustawkach możesz to tu wyłączyć, ale pamietaj że wyłączając ustawki nie bedziesz ich mógł poźniej włączyć !!! d. możesz tu także nazwać swoją ekipę hools i ultras e. ustalasz też tutaj swoje zgody i kosy - pamiętaj nie możesz tego zmienic w przyszłości !!!! 17. Sojusze - każdy użytkownik może należeć tylko do jednego sojuszu i ma dwie możliwości: zakłada własny sojusz albo zostaje zaproszony do sojuszu innego użytkownika.W sojuszu jest jeden Grandmaster czyli założyciel sojuszu z pełnymi prawami, masterzy, których wybiera Grandmaster oraz żołnierzy. Rywalizacja ma charakter ligowy, a walki odbywają się między sojuszami o danej porze dnia czyli o godz. 9.00, 12.00, 15.00, 18.00, 21.00, a pary do walki na dany dzień są laosowane o 00:00. Użytkownik danego sojuszu, aby brać udział w walce musi w ciągu 15 minut przed walką potwierdzić swój udział.W walce biorą udział sojusze, które posiadają conajmniej 5 członków ************************************************** * POLECAM !!! ![]() (P.S) ->jesli ktoś uzna ze temat niepotrzebny ...to poprostu usuncie bez napinki > pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
ja też witam... nie wiem czy wiecie czy nie... ja sprobowalem i nie zaluje
)wyjazd super sprawa...naprawde polecam ![]() wsiadacie w samochód/busa/pociąg macie 2 grupy: Hools oraz Ultras ... reszte dowiecie sie jak pojedziecie na wyjazd ![]() jedź na wyjazd, a nie kibicuj w internecie ![]()
nawet dziecko o tym wie, że po pasach depcze się
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
czlowieku i juz napinasz... ;/
jesli masz tak pisac to nei pisz!! JA NA WYJAZDY JEZDZE OD 2 lat...chocicaz na WISŁE jezdze od 6lat... a oprocz tego to dla mnie nawet kazdy mecz na Reymonta to jest wyjazd! w jedna storne 160km... wiec jesli nei wiesz to nie mow.... napsialem to do osob ktore nie maja co robic w ciagu tygodnia...i sie nudza zawsze moga poprowadzic ABG wlasnei w tej grze... jesli niechce neigraj.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
łohohoho
![]() ![]()
nawet dziecko o tym wie, że po pasach depcze się
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
fajnie ale po co w dziale ABG :|
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
stwierdzilem ze skoro ta gra jest ULTRAS i Hools ;D (wiadomo w jakim stopniu
to powinno sie tu znalezsc...jesli to nie odpowiedni lub bez sensu temat to prosze admina zeby usunol... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|