|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Wyrobienie jest bezpłatne. A co do dowodu to jest tak, że do 18 roku życia wydają Ci dowód tymczasowy ważny na 5 lat. Natomiast jak złożysz wniosek w dniu urodzin to dostajesz już dowód na 10 lat. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
I tak warto wyrobić przed 18, bo i mozna piwko kupić, a i tak za 2 lata trzeba bedzie zmieniać na te z chipem, paluchem etc.
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie kupię rękawice bramkarskie seels'a, reuscha albo uhlsport? Pomijając Intersport i Decathlon?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Oficjalnie nie możesz. Ale nie spotkałem się jeszcze, żeby sprawdzali ważność tych nowych legitek plastikowych. Niektórzy nie wyciągają nawet z portfela.
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
co innego PKP, tam zawsze sprawdzają. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
sektor gości na hutniku jest tam gdzie był zawsze sektor gości (od ptaszyckiego) czy coś zmienili?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jest dokładnie po drugiej stronie jakby za drugą bramką.
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Gdzie w okolicach Prądnika Białego można niedrogo wymienić opony na letnie i ile taka przyjemność kosztuje?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
http://www.naluz.net/gfx/inne/plitvice_lakes_01.jpg
potrzebuje ten obrazek w takiej rozdzielczosci zeby ustawic jako tapete na pulpet ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Gdzie odbył się wczorajszy mecz Arka - Polonia? W Gdyni, czy w Gdańsku?
... No chyba, że dziś jest 1.04. i dlatego tak napisali.
Ostatnio edytowane przez Kandzior : 01.04.2010 o godz. 10:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
W Gdyni, na stadionie do rugby.
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
może TU coś znajdziesz ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Kraksport/////
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
http://allegro.pl/item966291789_tran...pilot_4gb.html Posiada ktoś takie urządzenie w aucie ? Opłaca się,przydatne itd?
![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Witam mam pytanie: gdzie znajde wyniki meczo z KWALIFIKACYJNYCH u17 pomiedzy:
England-Slovakia Ontinyent-Orihuela ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ja sie przylacze do Dymcola,nikt mi nigdy nie sprawdzał legitki czy ważna,a jezdze po calym Krakowie roznymi liniami..
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Będzie czynna Biblioteka na Rajskiej w wtorek?
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Piszę w imieniu kumpla w sprawie potliwości(czasami nad potliwej) to do dermatologa? czy gdzie?
dzięki Hudy
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 01.04.2010 o godz. 17:23.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
pozdro dla kumpla ![]() można poczytać na: http://www.nadpotliwosc.pl/ ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Jak dostać się do skateparku na Widoku? Jakim autobusem/tramwajem jechać?
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
www.livesports.pl KONIEC: Słowacja- Anglia 0-2 Ontinyent-Orihuela 2-0 Powód: di\opisek
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 01.04.2010 o godz. 22:05.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|