|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
może jakaś klatka/brama za śmietnikiem ;p
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Griszka, ileż można w domu siedzieć?
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Jest kilka fajnych knajp. Pozwolę sobie zauważyć,że nie napisałeś co to za kobita, to i też trudno dobrać odpowiedni charakter knajpy. Sam rozumiesz. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiem, wiem Marszałku. Piszę więc, że jest to moja dziewczyna.
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Jak chcesz spokojne miejsce to lokalizacja przy rynku raczej odpada. Zwłaszcza w weekend. Nie myślałeś nad Kazimierzem?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko jest taki problem - Kazimierza nie znam za bardzo.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jest coś takiego, co się nazywa Cafe Szafe, róg Felicjanek i Małej, niedaleko Filharmonii. Co prawda wystrój kontrowersyjny, (jakby wyposażenie z wystawek zbierali) ale piwo mają dobre oraz masz pełne wyizolowane od reszty gości, wszyscy zajęci sobą w podgrupach, nikt się na boki nie rozgląda.
Wcześniej sam zobacz, czy ten klimat Ci leży. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
weź ją do non irona na piwo z truskawkami
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Do yakuzy
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Weź ją do mnie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Czy ktoś wie czy można pod kopce Piłsudskiego i Kościuszki dojechać autem i zaparkować?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
pod Kościuszki na 100 % da się
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Znowu zadaję to samo pytanie.
Był poruszany temat knajp na poddaszach kamienic itp. Coś jak na Jubilacie. Zna ktoś takowe ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Czy orientuje się ktoś z was gdzie to coś http://photoriddle.pl/fotokrakow/img...d-0mkipd25.jpg się znajduję
Z góry dzięki za odpowiedź |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ostatnio byłem w Zbliżeniu na krakowskim Kazimierzu. Wystrój całkiem fajny, nawet niektóre kelnerki niezłe. Zamówiłem wodę niegazowaną. Dostałem, wypiłem. Jak dostałem rachunek to oczom nie mogłem uwierzyć. Okazało się, że podano mi nie Kroplę Beskidu (czyt. normalną wodę) tylko jakieś włoskie? gówno, które było dwa razy droższe i kosztowało mnie to bodaj 14 złotych za jedną butelkę 0,25!
Idę do kobiety i pytam OCB, a ona mi z pełną szczerością odpowiada, że "zamawiał Pan wodę niegazowaną więc daliśmy wodę niegazowaną, skąd miałam wiedzieć, że chodzi Panu o zwykłą, a nie tę droższą". No ja kur... dziękuję za taką promocję. Omijajcie to miejsce, bo z tego co słyszałem podczas tej sprzeczki to nie był odosobniony przypadek. Kierownictwo widać zadecydowało, że łatwo mogą sobie dorobić i robić w ch... klientów. Zdecydowanie odradzam Zbliżenie na Kazimierzu. Zwyczajni oszuści |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trochę mniej typowo ale gdzie można wyskoczyc z fajną dziewczyną będąc przy okazji w CHRZANOWIE?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na prawdę nikt nie wie, gdzie można coś chociażby zjeść dobrego w okolicach rynku (jakies miejsce na poziomie)?
BARDZO PILNE
Ostatnio edytowane przez Kolumbus : 18.05.2011 o godz. 08:15.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Co do fajnego miejsca na piwo (mają 30 rodzajów w dobrych cenach) i jeszcze mało znanego to polecam
Poligamia Bar na Dietla 97, przy skrzyżowaniu ze Starowiślną. Można wbic z ziomkami albo laską na browarka, za 7 pln mają np perłe chmielową a za 8 wszystkie ciechany i fajne piwka czeskie. Pozatym puszczają wszystkie mecze!!!! generalnie polecam bo lokal rewelacja a jeszcze niedoceniony... http://www.facebook.com/pages/Poligamia/308348371912 |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|