|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Witam, czy ktoś może mi powiedzieć co jest napisane na tym transparencie?
![]() pozdrawiam. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Kupował ktoś może na aukcjach na tej stronie: http://www.ioffer.com ?
Jak z płatnościami za granice? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
wydaje mi sie ze "nawet w Gdyni pogonieni przez chlopakow w bieli i zieleni ,z tym ze w bieli i zieleni nie jestem pewien
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Dziękuję
![]() |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Książki o domu dziecka, powieści, dokumenty, opowiadania związane z domem dziecka. Zna ktoś jakiekolwiek tytuły? Proszę o pomoc.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Gdzie moge znaleźć co leciało wczoraj na Programie pierwszym polskiego radia? na odsluchane o dziwo nie ma tej stacji.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Puma wciaz jest.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
kojarzycie takie filmiki na yt cos ala muppet show w jednym z odcinkow owy 'muppet' chyba doradzal w naprawieniu komputera i takie tam kojarzy ktos?
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
Poważnie mówiąc to metodologicznie coś takie jak "zdjecie kartki z ksiazki/skrptu ect" nie jest źródłem. Popostu spóbuj dowiedzieć się z czego to jest. |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Gdzie wymienię "miedziaki" (1,2,5 groszy) na "grubsze" w Krakowie ?
Bank jakiś ? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
najlepiej w jakimś sklepie
Zazwyczaj chętnie przyjmują takie drobne![]() ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=U2IdFdM5_UQ ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
o wielkie dzieki!
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
postawiłem na nowo system i windows mi sie upomina o jakąs aktywacje czy coś. idzie to obejsc jakos
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kontynuując wątek przypisów do pracy dyplomowej...
Napisałem maila do pewnej instytucji, oni odesłali mi (wewnętrzny - niepublikowany!) pewien plan szkoleń. Pytanie - jak zamieścić tego typu rzecz w przypisach ? To nie jest link, tylko wewnętrzny dokument z Worda. Nic tajnego, po prostu dokument wewnętrzny, który mogli przesłac nawet osobie postronnej. Patrzyłem na różne poradniki i nie znalazłem odpowiedzi. Pytanie promotora póki co niemożliwe. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mógłby mi ktoś podrzucic zdjecie w dobrej jakosci i rozdzielczosci szala Wisly "WIERNOSC" ze starą czcionką?
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
http://img18.allegroimg.pl/photos/or...3/38/967833893
Ile kosztuje taka koszulka normalnie? Na allegro gość sprzedaje po 45 zł, ale nie ma XL :( |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
jaki jest mandat za jazde bez prawka przy sobie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
ja płaciłem 50zł jakiś czas temu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Założyłem konto w allegro. Chciałem aktywować przez przelew ale oczywiście nie ma inteligo i muszę czekać na przesyłkę z kodem. Zarejestrowałem się dlatego bo potrzebuję kupić przedmiot za 1700zł który zostanie wystawiony specjalnie dla mnie. Czy bez pełnej aktywacji mogę kupić ten przedmiot ?
![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
miszcz ortografji
Offline |
|
|
Odnośnie Miechowa :
Czy odbywa się tam jakiś targ, (ciuchy, dywany,buty, warzywa, owoce) |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
kiedyś we wtorki i piątki... obok ul. piłsudzkiego... ciuchy to tylko największy szrot made in china, dywanów nie ma... a przynajmniej nie było kilka lat temu, bo wtedy ostatni raz byłem... przechodziłem obok takiego targu. Była tez kiedyś tzw. targowica na racławickiej jak się na bukowską wole jedzie... |
|
|
|
miszcz ortografji
Offline |
|
|
|
|