The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.03.2010, 12:56
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Dobrze grajacy Ruch jest nam bardziej potrzebny niz dobrze grajace kastraty zza Blon.
Nasi sie wiecej beda musieli napocic zeby obronic czempionat.
A jesli mossad za nas bedzie likwidowal przeszkody to skonczy sie jak zwykle czyli eurow.......em, bezsensownie nazywanym pucharowa niespodzianka.

Indukcyjni graja dobrze, Ein-Zwei-Dreie skutecznie, a Na Wspolnej tez sie w koncu ockna i zaczna wygrywac.

Obrzezane osle pyty nijak mi do wzrostu poziomu ligi polskiej nie pasuja.
ty jesteś moderatorem? niezłe jaja ,za takie słowa w większości walilł byś bana,a wielu naszych kolegów juz dostało za nieporównywalnie mniej ...ale... władza może wszystko!
Odpowiedz cytując
blackluk
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 27.03.2010, 13:03
węgorz2 napisał(a):Wyświetl post
ty jesteś moderatorem? niezłe jaja ,za takie słowa w większości walilł byś bana,a wielu naszych kolegów juz dostało za nieporównywalnie mniej ...ale... władza może wszystko!
Święte słowa mnie zbanowali na ponad 2 tygodnie bo Legia napisałem z małej litery żenada.
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 27.03.2010, 13:04
co do meczu
http://www.youtube.com/watch?v=-Q-XIbVnOZo :(
I have a bad feeling abou this :(
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 27.03.2010, 13:06
węgorz2 napisał(a):Wyświetl post
Wniosek taki, że należy pisać swoje i nie przejmować się ograniczeniami, bo ludzie opiekujący się tym forum prezentują mizerny poziom intelektualny (przykładem powyższy cytat).

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 27.03.2010, 14:29
Panowie. A 7 kotow nie napisal prawdy?

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 27.03.2010, 15:23
Cytat:
Panowie. A 7 kotow nie napisal prawdy?
ale jesli nawet napisal to sadzilem ze na forum panuje taka zasada ze zanadto nie obrazamy innych druzyn czy ich kibicow. Normalny user za napisanie "sracovia", "legla" dostaje bana z argumentacja ze nie napinamy sie na forum, ze obowiazuje tutaj kultura itd a moderator moze sobie lzyc jak chce? Troche to smutne. Generalnie ostatnimi czasy na forum zrobil sie niezly burdel. Moderatorzy wyzywaja druzyny rywali, moderatorzy i userzy wyzywaja sobie naszych pilkarzy od ciot- taki ma byc poziom tego forum? ;/
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Pansław
Junior Member

Od: 05.2009

Stary 27.03.2010, 17:32
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
ale jesli nawet napisal to sadzilem ze na forum panuje taka zasada ze zanadto nie obrazamy innych druzyn czy ich kibicow. Normalny user za napisanie "sracovia", "legla" dostaje bana z argumentacja ze nie napinamy sie na forum, ze obowiazuje tutaj kultura itd a moderator moze sobie lzyc jak chce? Troche to smutne. Generalnie ostatnimi czasy na forum zrobil sie niezly burdel. Moderatorzy wyzywaja druzyny rywali, moderatorzy i userzy wyzywaja sobie naszych pilkarzy od ciot- taki ma byc poziom tego forum? ;/
Po prostu to forum jawnie stawia na ilość, a nie na jakość. Czytam je już jakiś czas i nie zauważyłem, żeby było gorzej. Jest parę wartościowych wypowiedzi, a większość lepiej przewinąć. Albo wolność słowa, albo cenzura.
Odpowiedz cytując
maxx304
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 27.03.2010, 17:42
Liczę na to, że Wisła dziś wygra, po ambitnym meczu. Może nie pięknym, ale ambitnym. Takim, żeby nie było odstawiania nogi, truchtania po boisku bez celu, żeby była wola walki. Trochę już się jej pojawiło, ale jak dla mnie nieco za mało. Pokażcie Panowie, jak gra Wisła - Mistrz Polski!

PS. Offtop: Nie mogę nie odnieść się do wpisów poprzedników nt. moderatorów... 100% racji, władza może wszystko. A co niektórzy tekstami lansują się tak, że głowa boli. Ale co tam... zamiast czyścić syf, lepiej się do niego dołożyć. A potem zbanować kogoś za prawdę lub dla zasady, żeby nikt nie powiedział że się forum nie pilnuje. Koniec offtopu.
Odpowiedz cytując
PotiWisla
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 27.03.2010, 17:53
Co się dzieje z Alvarezem ?.Ciężko widze naszą gre po bokach obrony z Burligą i słabiutkim Diazem.
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
Odpowiedz cytując
krasny
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 27.03.2010, 17:58
MaG* napisał(a):Wyświetl post
Chętnie zobaczyłbym Burligę zamiast Alvareza. Chłopak w ofensywie prezentuje się nieźle i na pewno więcej z niego byłoby pożytku niż Jopa.

Jeżeli chodzi o mecz to muszą być 3 pkt !
Chcesz Burligę to masz

Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 27.03.2010, 17:58
PotiWisla napisał(a):Wyświetl post
Co się dzieje z Alvarezem ?.Ciężko widze naszą gre po bokach obrony z Burligą i słabiutkim Diazem.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...iem_zapytania/

powtórka z Lechii? wielce prawdopodobne... dobrze ze chociaz Marcel jest
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 27.03.2010, 18:01
PotiWisla napisał(a):Wyświetl post
No własnie tez mam takie obawy. Zwłaszcza że Burliga bedzie musiał zatrzymywac zawaliście szybkiego Radzewicza co moze się skończyć lipa..

Ale trzymajmy kciuki za Łukasza jak i za cała Wisłę.

JAZDA JAZDA JAZDA!!! BIAŁA GWIAZDA!!!
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 27.03.2010, 18:12
Fajnie,że Kasperczak nie boi się postawić na młodego. Problem z tym,że Bytom się zepnie i może rudy Radzewicz śmigać i coś tam wrzuci w pole karne.....Z Bytomiem jest ten problem,że oni chcą się strasznie pokazywać w meczach z czołówką. Naprawdę obawiam się tego meczu.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 27.03.2010, 18:14
Alvareza i tak każdy kręcił. Paradoksalnie Burliga może dać radę.
W C+ współkomentatorem kutwa Śrutwa. Więc na pewno będzie mardził i nadawał na Wisłę.
..
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Stary 27.03.2010, 18:16
Wisła okrutnie zawiodła w ostatnim meczu z Lechią, Kasperczak może się odkupić dobrą grą w lidze. Zwycięstwo jest na wagę złota, ale jak najbardziej w zasięgu - więc do dzieła!

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
piotrek chicago
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 27.03.2010, 18:19
tofik napisał(a):Wyświetl post
W C+ współkomentatorem kutwa Śrutwa. Więc na pewno będzie mardził i nadawał na Wisłę.
nie ma wyjscia wkoncu wychowanek Poloni Bytum
1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 27.03.2010, 18:20
ciekawa ławka rezerwowa
dobrze ze wrocili na srodek Marcelo i Głowacki

Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Stary 27.03.2010, 18:24
Myślicie, że będzie szarańcza w Bytomiu jak za Motyki?

Odpowiedz cytując
TSeq
Junior Member

Od: 01.2009

Stary 27.03.2010, 18:26
o co chodzi z tym transparentem na sektorze Wisły? Co takiego ciekawego ma sie dziać w weekend?
Odpowiedz cytując
klubus
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 27.03.2010, 18:30
no na razie nie jest źle nawet Łobo mi się podoba
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY.
PUCHARÓW TEŻ WIELE,
LECZ Z POLSKIEJ MENNICY.
Odpowiedz cytując
DrunkenBear
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 27.03.2010, 18:36
Jak Łobo będzie tak dalej grał, to idę dąć na mszę ;D
Odpowiedz cytując
AdiWiślak.
Member

Od: 07.2009

Stary 27.03.2010, 18:36
Łobo dzisiaj szaleje Tylko nie piszcie ,że zrobił przez te 10 minut więcej niż Kirm przez cały pobyt u nas.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 27.03.2010, 18:38
Brożek zrobił za 3 słupek Polonii :( Jak patrzę na tego piłkarza, to aż mi się nie chce wierzyć, że był podwójnym królem strzelców.
Szkoda chłopa wypożyczmy go gdzieś, żeby się odbudował
..
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Gdyby Brozek nie zaslonil bramki to Marcelo by trafil :/
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

dobra, nie płaczcie.. zwykły przypadek a wy juz sie doszukujecie sensacji jakby Pawel celowo mu chcial przeszkodzic.. wiecej dystansu..
Odpowiedz cytując
wislacki
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 27.03.2010, 18:39
Padanie na murawę Łobo ma wypracowane do perfekcji
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Stary 27.03.2010, 18:40
tofik napisał(a):Wyświetl post
Brożek zrobił za 3 słupek Polonii :( Jak patrzę na tego piłkarza, to aż mi się nie chce wierzyć, że był podwójnym królem strzelców.
Szkoda chłopa wypożyczmy go gdzieś, żeby się odbudował
Właśnie, a jak Fulham dawał kasę to zawsze było o milion za mało.
Mądry Polak po szkodzie.

Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Stary 27.03.2010, 18:42
: ))))))

my to jednak nie mamy szczescia.. pierwszy strzal i gol
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009