The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.03.2010, 11:16
Ta kolejka moze nas zabolec.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 26.03.2010, 11:26
Mam nadzieję, że jakoś zmęczymy tą Polonię. Lechia moim zdaniem wygra bo w tej chwili jest lepsza i od nas i od Legii. Odra też coś ugra - drużyna nie leżąca nikomu, dodatkowo Lech bez Lewandowskiego. Tym którzy życzą Ruchowi zwycięstwa nad Cracovią polecam spojrzeć w tabele ( i zrobić krótką kalkulację ile dzieli Ruch od nas). Bądźmy kibicami Wisły a nie antykibicami Cracovii ( nie zniżajcie się do ich poziomu). Dla Wisły potrzebne jest zwycięstwo Cracovii.

To jest kolejka w której mimo żałosnej gry możemy uciec w tabeli ( ale czy to pierwsza taka kolejka... ).
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 26.03.2010, 11:33
Kolego, Wisle potrzebne jest zwyciestwo Wisly.
Kazdy klaps wymierzony w skryta pod chalatem w paski starozakonna dupe cieszyc powinien.

Zydzi moga sobie wygrywac jeden moecz w roku: 1. stycznia.
Z Zydami.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Stary 26.03.2010, 11:41
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Kazdy klaps wymierzony w skryta pod chalatem w paski starozakonna dupe cieszyc powinien.

Z Zydami.

Tak, Przede wszystkim trzeba patrzyć na siebie i wygrywać, tu się zgadzamy. Natomiast wolałbym nie oglądać na koniec sezonu Ruchu przed nami ( co patrząc na to co się ostatnio odbywa wcale nie jest abstrakcją). Mnie osobiście wali ile meczów przegra/wygra Cracovia o ile nie grają z naszymi rywalami do mistrzostwa/pucharów. Bardziej interesuje mnie nasz wzrost niż ich upadek.
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 26.03.2010, 12:18
Dobrze grajacy Ruch jest nam bardziej potrzebny niz dobrze grajace kastraty zza Blon.
Nasi sie wiecej beda musieli napocic zeby obronic czempionat.
A jesli mossad za nas bedzie likwidowal przeszkody to skonczy sie jak zwykle czyli eurow.......em, bezsensownie nazywanym pucharowa niespodzianka.

Indukcyjni graja dobrze, Ein-Zwei-Dreie skutecznie, a Na Wspolnej tez sie w koncu ockna i zaczna wygrywac.

Obrzezane osle pyty nijak mi do wzrostu poziomu ligi polskiej nie pasuja.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Od: 12.2006

Stary 26.03.2010, 13:53
7 kotów wyluzuj trochę... Meliska by się sprzydała... Napisz cracovia a nie obrażaj ich ot tak..
Wiem, że to normalne u nich na forum, ale może powinniśmy być ponad to...
Podkreślając to jak to oni są bardziej zydowscy niz pół Izraela niczego nie osiągniesz poza moim politowaniem, oraz zadumą nad (niektórymi) ludźmi na tym forum...
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 26.03.2010, 14:02
Ja pierd***, pomyśleć że ja na tym forum dostałem bana za wyrażenie "crax*"...
Wracając do meczu to chciałbym zobaczyć w ataku Christova i Brożka. W pomocy Małeckiego. Może jakaś kontra się uda, a może Brożek pogra kombinacyjnie z tym bułgarem. Bo on chyba tylko do tego się nadaje, ani on szybki ani strzałów nie oddaje.
Odpowiedz cytując
Daniel Alves
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 26.03.2010, 15:42
Czepiacie się Kirma, ale moim zdaniem tak się znacie na nowoczesnym futbolu jak Kasperczak. Dla was żeby piłkarz był dobry to musi zrobić wielki zamach jak Łobodzinski i objechać paru kolesi. To że Kirm walczy i muszą za nim biegać 2 razy więcej niż za Łobodzinskim to nie widzicie. Zawsze musicie mieć ofiarę.
Kirm jest lepszym piłarzem niż większość tych naszych polskich piłkarzyn biegających w Wiśle.

Swoją ulubioną 11 zawsze będę rozpoczynał od Kirma, a kończył na śmierdzących leniuchach u jego boku.
Ostatnio edytowane przez Daniel Alves : 26.03.2010 o godz. 15:45.
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow...
i tak jest od stu lat.
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 26.03.2010, 15:59
Daniel Alves napisał(a):Wyświetl post
Czepiacie się Kirma, ale moim zdaniem tak się znacie na nowoczesnym futbolu jak Kasperczak. Dla was żeby piłkarz był dobry to musi zrobić wielki zamach jak Łobodzinski i objechać paru kolesi. To że Kirm walczy i muszą za nim biegać 2 razy więcej niż za Łobodzinskim to nie widzicie. Zawsze musicie mieć ofiarę.
Kirm jest lepszym piłarzem niż większość tych naszych polskich piłkarzyn biegających w Wiśle.

Swoją ulubioną 11 zawsze będę rozpoczynał od Kirma, a kończył na śmierdzących leniuchach u jego boku.
Śmieszny jesteś człowieku, prawda jest taka że gdyby był Polakiem to jechałbyś po nim jak po Łobodzińskim...Ale "zagraniczne", to z zasady już jest lepsze

funkykoval napisał(a):Wyświetl post
Odnośnie mentalności polskich piłkarzy mówi samą prawdę. NIestety
Tacy są piłkarze jak reszt naszego społeczeństwa - tyle w temacie...
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 26.03.2010, 16:02
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Komornicki leje miód na serca Wiślaków
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/lec...wiadomosc.html
Zgadzam się z Komornickim. Lech gra chwilowo najlepiej, ale Wisła "zaskoczy" i bedzie mistrzem.

Potem Lech sprzeda Lewandowskiego i Peszkę, Legia sprzeda (zakopie) Iwańskiego i spółkę i za rok znowu Wisła mistrzem. I znowu w LM/LE w dupe, bo jak tu się rozwijać, jak sie gra w takim bagienku?
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 26.03.2010, 16:03
widzialem ostatni mecz Bytomian. Jeśli z nimi nie wygramy,to nie wygramy z nikim

A Andraża od początku rudny gra najwieksza pyte na świecie. Lubie tego zawodnika, ale wszystko ma swoje granice. Pojawił sie drugi Wojtek Ł. Bande mamy sakramencką.
Co sezon, wymienia stryjek siekierke na kijek
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 26.03.2010, 16:06
szprotson napisał(a):Wyświetl post
A Andraża od początku rudny gra najwieksza pyte na świecie. Lubie tego zawodnika, ale wszystko ma swoje granice. Pojawił sie drugi Wojtek Ł. Bande mamy sakramencką.
Co sezon, wymienia stryjek siekierke na kijek
Kirma może sprzedamy, bo błyśnie na MŚ. Tylko, żeby pojechał, musi przynajmniej jako wartościowy zmiennik grać u Kasperczaka.

Łobodziński prezentuje się lepiej niż Kirm na razie, ale mam nadzieje, że Łobo tak zostanie, a Kirm "odpali" jak odpocznie.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 26.03.2010, 16:12
ale gosc na boisku wyglada, jakby myślał juz o tym gdzie będa spali na MŚ.

przypomnijcie mi kiedy on wygrał pojedynek 1na1

i nie ze tutaj jade na Kiro czy cos, bo to zawodnik jak każdy. Możemy jebac Pawełka, Łobo i reszte, to niech kazdy ma to na co zasłużył.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 26.03.2010, 16:13
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Zgadzam się z Komornickim. Lech gra chwilowo najlepiej, ale Wisła "zaskoczy" i bedzie mistrzem.

Potem Lech sprzeda Lewandowskiego i Peszkę, Legia sprzeda (zakopie) Iwańskiego i spółkę i za rok znowu Wisła mistrzem. I znowu w LM/LE w dupe, bo jak tu się rozwijać, jak sie gra w takim bagienku?
Na razie to nie widać by coś miało zaskoczyć, choć przyznam że mnie ta drużyna coraz bardziej zaskakuje - swoją totalną nieporadnością.
Dalej też typowe pierdu pierdu - Sprzeda Lewandowskiego i weźmie Beto ,tak to sobie wyobrażasz?
Lech,w porównaniu do nas jest w o niebo lepszej sytuacji - inna sprawa jak to wykorzysta ale jeśli dobrze wydadzą pieniądze to w przyszłym sezonie powinni grubo odjechać całej stawce.

A co do samego meczu..Jak to będzie ta sama pyta którą gramy od jakiegoś czasu to przy odrobinie szczęścia punkt wywieziemy
Dobra gra i 3 punkty były by dla mnie dużym zaskoczeniem i można by z większym optymizmem patrzeć w przyszłość.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
3rider
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 26.03.2010, 16:18
Problem jest jedynie taki, ze w formie jest obecnie tylko Ba, ktorego Skorza nie zdazyl zdolowac i Alvarez, ktory tez jest u nas krotko.

"Swoją ulubioną 11 zawsze będę rozpoczynał od Kirma, a kończył na śmierdzących leniuchach u jego boku" - Dani Alves jestes jego zona? Obiektywnie Kirm jest w wiekszym dole niz Lobo

W Bytomiu 2:0 dla nas i pierwszy blysk Wisly od ponad roku.
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Stary 26.03.2010, 16:55
maci0s napisał(a):Wyświetl post
7 kotów wyluzuj trochę... Meliska by się sprzydała... Napisz cracovia a nie obrażaj ich ot tak..
Wiem, że to normalne u nich na forum, ale może powinniśmy być ponad to...
Podkreślając to jak to oni są bardziej zydowscy niz pół Izraela niczego nie osiągniesz poza moim politowaniem, oraz zadumą nad (niektórymi) ludźmi na tym forum...

Właśnie o to mi chodziło kiedy pisałem że walą mnie wyniki Cracovii. Jeżeli uważam sie za kogoś lepszego ( a w tym przypadku tak jest) to nie zniżam sie do jego poziomu. Oni żyją nienawiścią do nas - bo tylko tyle im zostało. Dla mnie ważniejsze są nasze sukcesy od porażek Cracovii.

Co do Kirma - faktycznie gra straszną kaszanę, jak wszyscy. Niestety dogonił resztę pod tym względem a że oczekiwaliśmy po nim więcej to i może bardziej to widać. Dodatkowo ta "akcja" z Kasperczakiem tez mu chwały nie przynosi. Już nie raz pisałem co myślę na temat powrotu Kasperczaka do Wisły ale w tym wypadku uważam że zawodnik nie ma prawa robić focha trenerowi. Niestety to również obraz naszej drużyny. Kiedyś Brożek vs Skorża teraz Kirm vs Kasperczak. Jak sie zrobi wypadkową z aktualnej dyspozycji naszych kopaczy oraz klimatu jaki niewątpliwie panuje w drużynie to niestety coraz bardziej przychodzi liczyć na korzystne dla nas wyniki innych meczów.
Odpowiedz cytując
wojteqs80
Member

Od: 08.2006

Stary 26.03.2010, 16:58
Słuchajcie tu nie ma co sie zastanawiac czy wygra Ruch, czy Lechia da rade a może Odra sprawi niespodziankę , my mamy WYGRYWAĆ i nie oglądać sie za plecy!!!!Inni na pewno pogubią punkty predzej czy póżniej!!! co do składu to widze to tak awełek Alvarez(jesli nie bedzie gotowy to Burliga) Marcelo głowacki Diaz pomoc: na lewj Brozek w srodku Sobolewski i Ba (jirsak na zmiane) w ataku Brożek Boguski ( hristov na zmiane)
Odpowiedz cytując
maRgrabkarz
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 26.03.2010, 17:14
Kirm jest przygotowany na mistrzostwa. Takie polecenie dostał Maciej Skorża: "Musimy Kirma opchnąć najdrożej jak się da to będziemy ustawieni na najbliższe 3 okienka transferowe. Więc jego możesz na razie zajechać ale żeby na MŚ był igła stan". Więc tak też w sztabie poczyniono. Niestety inni nie jada na mistrzostwa...

I mimo, że to żart to możliwe jest jego urzeczywistnienie a wtedy, miliony napływajcie!!!

co do meczu, wyznając metodę małych kroczków, liczę, że w tym meczu zaczną te pały w końcu dośrodkowywać z pierwszej piłki. Bo tego nie powiem jakiego przyjęcia piłeczki "by mi się już nie turlała" i dopiero potem uderzenia stojącej piłki nie zniosę więcej.
Powód: plus
Ostatnio edytowane przez maRgrabkarz : 26.03.2010 o godz. 18:07.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.03.2010, 17:18
Będzie ciężko ale wierzę, że się uda i 3 pkt pojadą do Krakowa wystarczy skromne zwycięstwo 0-1 jak dla mnie.Trzeba uważać mam nadzieje,że tym razem Pawełek nie puści babolka No i zawodnicy, żeby zagrożeni kartkami uważali
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
kolend
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 26.03.2010, 18:16
7 kotów napisał(a):Wyświetl post

Z Zydami.
7 kotów napisał(a):
Dobrze grajacy Ruch jest nam bardziej potrzebny niz dobrze grajace kastraty zza Blon.
Nasi sie wiecej beda musieli napocic zeby obronic czempionat.
A jesli mossad za nas bedzie likwidowal przeszkody to skonczy sie jak zwykle czyli eurow.......em, bezsensownie nazywanym pucharowa niespodzianka.

Indukcyjni graja dobrze, Ein-Zwei-Dreie skutecznie, a Na Wspolnej tez sie w koncu ockna i zaczna wygrywac.

Obrzezane osle pyty nijak mi do wzrostu poziomu ligi polskiej nie pasuja.
kawał buraka i ćwoka z Ciebie, duży kawał

co do meczu, mam dziwne przeczucie, że Wisła wygra i to dość spokojnie
Odpowiedz cytując
farben
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 26.03.2010, 21:13
Polonia Bytom, czyli nowe wyzwanie Wisły

http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...isly,id,t.html
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 26.03.2010, 22:51
Jakby to powiedział Kasperczak... Legia dzisiaj przy stanie 0:2 zareagowała pozytywnie i wygrała. Też nieźle brzmiący slogan ale niejako w oddali, ciągle słyszę o tym, że liga będzie ciekawsza...

wanciak86 napisał(a):Wyświetl post
Ty uwazaj co mowisz bo znowu bedziesz zacytowany w Fakcie
Hę?
Ostatnio edytowane przez thechris : 26.03.2010 o godz. 23:28.
Odpowiedz cytując
Kuba
Senior Member

Stary 26.03.2010, 22:58
skoro takie rzeczy pisze moderator to nie jest źle

duch w narodzie nie ginie
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 26.03.2010, 23:01
Prawdę mówiąc ni cholery nie wiem co oni pokażą. Równie dobrze możemy wygrać 0:3 jak i dostać w dupę 2:0. Mam traumę po meczu pucharowym, że już zawsze będziemy grać wesoły futbol z obroną na wysokości linii środkowej. Na szczęście Burliga powiedział, że nie takie były założenia...
..
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 27.03.2010, 00:15
tofik napisał(a):Wyświetl post
Prawdę mówiąc ni cholery nie wiem co oni pokażą. Równie dobrze możemy wygrać 0:3 jak i dostać w dupę 2:0. ..

Tez sie zastanawiam co oni pokażą
Bytom to tez dziwny zespol potrafi Legie ograc w wtopic z Gliwicami wiec jak tu okreslic ich forme

Szatałow jednak stwierdzil ze potrafia mobilizowac sie tylko na tych silnejszych wiec jutro musimy uwazać.,w tamym sezonie w Bytomiu chyba tylko zremisowalismy.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 27.03.2010, 00:44
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Tez sie zastanawiam co oni pokażą
Też zapadłem na tą chorobę i niestety moja wiara topnieje wraz z każdym meczem.wracają koszmary z wiosennej rundy 2007.Mam takie wrażenie że jak dziś się nie przełamiemy to będzie bardzo kiepsko.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 27.03.2010, 06:28
Kur*a mac ale pogoda , tak sie zdenerwowalem ze nie moge usnac :/ 2 tyg swieci slonce a jak jedziemy na fajny wyjazd to pizga!!NIE WYTRZYMAM!!!
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
TSman
Banita

Od: 09.2006

Stary 27.03.2010, 09:09
Kibic_1906 napisał(a):Wyświetl post
Kur*a mac ale pogoda , tak sie zdenerwowalem ze nie moge usnac :/ 2 tyg swieci slonce a jak jedziemy na fajny wyjazd to pizga!!NIE WYTRZYMAM!!!
spoko, na śląsku jeszcze kropla deszczu nie spadła są chmury lecz jest też i słońce i nawet rzekł bym że z przewagą słońca
Odpowiedz cytując
MaG*
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 27.03.2010, 11:04
Chętnie zobaczyłbym Burligę zamiast Alvareza. Chłopak w ofensywie prezentuje się nieźle i na pewno więcej z niego byłoby pożytku niż Jopa.

Jeżeli chodzi o mecz to muszą być 3 pkt !
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 27.03.2010, 12:41
mnie szczerze mowiac Alvarez nie przekonuje, ma bardzo slabe wrzutki, smieszy mnie nie kiedy jak widze jak on sobie podbija pilke i potem wali do przodu,
Burliga pokazal sie nawet z Lechia

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów